2022. május 12., csütörtök

Ne szülj, dolgozz!

Óriási nemzetgazdasági kárt okoz, ha a nők nem abortálják el a gyerekeket. Mert olyankor nem dolgoznak, nem adnak semmit hozzá a bruttó hazai termékhez. Mi lesz itt, ha már a férfiak is elkezdenek abortálni? Mert ha már szülhetnek, akkor mehetnek szülési szabadságra is!
Mellesleg az benne a nagy csúsztatás, hogy a gyermekvállalásról hozott döntés szabadságát összemossák a korlátlan abortusszal. És ne felejtsük el, hogy korlátlan abortusz szabadság alatt a szülés pillanatáig elvégezhető abortuszt értik.
(Ide jut az a nemzet, amelyik nem emberpárokban, családokban, hanem szinglikben gondolkodik)

Oroszország leállítja az áramszállítást Finnországba, miután 10 napig nem fizetett

 

Szombaton leállították az Oroszországból Finnországba irányuló áramszállításokat - közölte közleményében a RAO Nordic, azzal magyarázva, hogy nem kapott fizetést az országnak májusban szolgáltatott áramért.

"Sajnos kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy a Nord Pool tőzsdén május 6. óta értékesített mennyiségekért még nem érkezett pénz a bankszámlánkra" - közölte a vállalat, amely az Inter RAO orosz állami energiavállalat leányvállalata.

A cég reményét fejezte ki, hogy a helyzet megoldódik, és a kereskedelem folytatódhat. A RAO Nordic a jelentések szerint több mint két évtizede kereskedett a Nord Pool tőzsdén.

"Reméljük, hogy a helyzet hamarosan javul, és az Oroszországgal folytatott villamosenergia-kereskedelem folytatódhat" - közölte a vállalat.

Oroszország leállíthatja a Finnországba irányuló gázszállításokat

Pénteken a finnországi Fingrid átviteli rendszerüzemeltető azt közölte, hogy a lépés miatt nincs veszélyben az ország áramellátása. A hálózati társaság hozzátette, hogy az Oroszországból importált villamos energia az ország teljes fogyasztásának mintegy 10 százalékát teszi ki.

"Az Oroszországból származó villamosenergia-import hiányát úgy kompenzáljuk, hogy több áramot importálunk Svédországból, és több áramot termelünk Finnországban" - mondta Reima Paivinen, a Fingrid villamosenergia-rendszerüzemeltetésért felelős vezető alelnöke.

Áprilisban bejelentette, hogy tervezi az Oroszországból származó villamosenergia-import csökkentését a határokon átnyúló kapcsolatokban, mondván, hogy helyette többet importál Svédországból. Elemzők szerint ugyanakkor az Oroszországból történő áramvásárlás csökkentése 30%-kal növelné a finn áramárakat.

 

 

Az ország médiája arról is beszámolt, hogy Oroszország pénteken leállíthatja Finnország földgázellátását az ország NATO-csatlakozási pályázata miatt. Oroszország nem erősítette meg a híreket.

HELSINKI, május 12. (Reuters) - Fontos finn politikusokat figyelmeztettek, hogy Oroszország pénteken leállíthatja a gázszállításokat a szomszédos Finnországba - jelentette csütörtökön az Iltalehti című helyi lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

A lap nem részletezte, honnan származhatott a figyelmeztetés, és a Reuters nem tudta ellenőrizni az információt.

Sauli Niinisto finn elnök és Sanna Marin miniszterelnök csütörtökön közölte, hogy Finnország "késedelem nélkül" kérelmezni fogja a nyugati védelmi szövetséghez, a NATO-hoz való csatlakozását, amire Oroszország válaszlépést ígért.

A Finnországban felhasznált gáz nagy része Oroszországból származik, de a gáz az ország éves energiafogyasztásának csak mintegy 5%-át teszi ki.

A gázellátás nagy részének elvesztése azonban azt jelentené, hogy az olyan ipari óriásoknak, mint a Neste (NESTE.HE)és a Metsa (METSB.HE), valamint más erdészeti, vegyipari és élelmiszeripari vállalatoknak alternatív energiaforrásokat kellene találniuk, vagy át kellene alakítaniuk termelésüket.

Május 5-én a finn kormány közölte, hogy felkészült arra a lehetőségre, hogy keleti szomszédja május végén leállítja a gázszállítást, válaszul arra, hogy Finnország nem hajlandó eleget tenni az orosz követelésnek, miszerint a gázfizetést rubelben kell teljesíteni. bővebben

Finnország és a balti államok közvetlen gázvezetékkel rendelkeznek Oroszországgal, így más európai országoknál jobban függnek az orosz gáztól. Ha az orosz gázszállítás csökken vagy szűnik, Finnország, Észtország, Lettország és Litvánia kénytelen lehet visszafogni a keresletet - közölte az európai gázszolgáltató hálózat, az ENTSOG áprilisi nyári előrejelzésében.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-leallitja-az-aramszallitast-finnorszagba-miutan-10-napig-nem-fizetett

Beoltva – Mi most elmondjuk! Teljes film magyar felirattal

A Geimpft – Jetzt reden wir! című dokumentumfilm magyar fordítása, melyben a Covid-oltás áldozatai szólalnak meg. Elmesélik fájdalmas és félelmetes történeteiket szenvedésükről, kirekesztettségről, az átélt borzalmakról. Köszönjük nekik, hogy volt bátorságuk és erejük kamera elé állni, és mindezt elmondani. És köszönjük azoknak az orvosoknak, akik a hippokratészi esküjükhöz híven megpróbáltak nekik segítséget nyújtani.

Büntetőfeljelentés a Covid-oltások miatt

Dr. Klaus Retzlaff német fizikus és terapeuta gondatlanságból elkövetett emberölés okából tett feljelentést a Covid elleni vakcina miatti károk és túlhalálozás miatt.

Annak ellenére, hogy léteznek független tudósok érvényes kutatási eredményei, politikusok és hatóságok nem rendelnek el vizsgálatot. De ahelyett, hogy felvállalná ezt a lakosság elleni bűncselekményt, az ügyészség nem tesz semmit. Legfőbb ideje a népbíróságnak?

www.kla.tv/22506

Új törvényjavaslat börtönbüntetéssel fenyegeti a kiegészítő cégeket

 

(ANH-USA.ORG) - Dick Durbin szenátor (D-IL) több tízezer terméket fenyegető törvényjavaslata hivatalosan is bemutatásra került. Minden kézre szükségünk van, hogy ellenezzük.

Akcióriadó!

Dick Durbin szenátor Mike Braun szenátorral (R-IN) közösen bevezette "A táplálékkiegészítők listázásáról szóló 2022. évi törvényt" (Dietary Supplement Listing Act of 2022). Ez a törvényjavaslat veszélyezteti az Ön lehetőségét, hogy hozzáférjen azokhoz a táplálékkiegészítőkhöz, amelyekre az egészségének megőrzése érdekében támaszkodik. Erős üzenetet kell küldenünk a Kongresszusnak, hogy ez rossz a fogyasztóknak, rossz az egészségnek és rossz a gazdaságnak.

A törvényjavaslat pénzbírsággal és börtönbüntetéssel fenyegeti azokat a vállalatokat, amelyek nem tartják be a törvényt. Ha egy vállalat nem nyújtja be a megfelelő információt a megfelelő formában, a megfelelő időpontig, akkor a táplálékkiegészítőt márkátlan terméknek tekintik. Az első szabálysértés esetén a szabálysértők egy év börtönbüntetést és 1000 dollár pénzbírságot kaphatnak; a második szabálysértés esetén három év börtönbüntetést és 10 000 dollár pénzbírságot. Tekintettel a táplálékkiegészítők biztonsági adataira, amelyeket alább részletezünk, a büntetések itt aligha tűnnek a bűncselekményhez illőnek.

Ez a törvényjavaslat vesztes-vesztes helyzetet teremt a fogyasztók és a táplálékkiegészítőket gyártó cégek számára: ha a cégek nem tesznek eleget a törvénynek, pénzbírságra és börtönbüntetésre számíthatnak; ha viszont betartják a törvényt, a cégek saját vesztüket rendezik meg azzal, hogy az FDA-nak megadják a listát, amelyre szüksége van ahhoz, hogy akár 41 000 olyan táplálékkiegészítőtől is megszabadítsa a piacot, amelyek nem felelnek meg az ügynökség túlzó (és hiányos) "új étrend-kiegészítő" iránymutatásának. A táplálékkiegészítő vállalatok veszítenek, a gazdaság szenved, a fogyasztók pedig elveszítik a kritikus egészségügyi termékekhez való hozzáférést.

 

 

Ez rossz, de lehet, hogy nem is ez a legnagyobb fenyegetés most a kiegészítőkre nézve. Ettől függetlenül Patty Murray szenátor (D-WA), a szenátus Egészségügyi, Oktatási, Munkaügyi és Nyugdíjbizottságának (HELP) elnöke önállóan halad előre azzal a tervvel, hogy a vényköteles gyógyszerek felhasználási díjáról szóló törvény szeptember végéig elfogadásra váró újbóli felhatalmazásához csatolja a kiegészítőkre vonatkozó hasonló, kötelező termékregisztrációs rendelkezést. Durbin politikájának tehát kétszeres esélye van a sikerre, mivel két különböző úton halad előre.

Miért olyan fontos a több kiegészítő szabályozás ezeknek a szövetségi hatóságoknak? A táplálékkiegészítők túlnyomórészt biztonságosak. Az FDA szerint 2021-ben az ügynökséghez 2400, étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos nemkívánatos eseményről érkezett jelentés. Hogy ezt kontextusba helyezzük, az FDA mellékhatás-adatbázisa szerint 2021-ben összesen 2 333 453 mellékhatás-jelentés érkezett az FDA-hoz. Ez azt jelenti, hogy az étrend-kiegészítők az FDA-hoz beérkezett nemkívánatos eseményre vonatkozó jelentések 0,1%-át teszik ki. Az országos jelentések következetesen nulla étrend-kiegészítők okozta halálesetet mutatnak; az FDA adatbázisa szerint csak 2021-ben a gyógyszerek 187 750 amerikai halálát okozták.

Az, hogy az étrend-kiegészítők azok a termékek, amelyekre szövetségi figyelmet fordítanak, a gyógyszeripari lobbi hatalmáról és a választott tisztviselők és az FDA tisztviselőinek hajlandóságáról árulkodik, hogy az ő akaratukat teljesítsék. Nem hagyhatjuk, hogy ezek az erők sikerrel aláássák az egészségünk természetes megőrzésének képességét.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/uj-torvenyjavaslat-bortonbuntetessel-fenyegeti-a-kiegeszito-cegeket

A nőgyógyász riasztó statisztikai adatokat tárt fel

 

A Covid oltások meddővé tehetnek? Még a csecsemőkre is hat az anya oltása - ilyen kérdéseket feszeget az osztrák AUF1 független média friss interjúja.

Úgy tűnik, a hivatalos szervek nem tesznek semmit az orvosok és tudós figyelmeztetése ellenére sem. Hiányoznak az átfogó elemzések és a statisztikai adatok feltárása.  .Ám vannak orvosok, akik veszik a fáradtságot, és a praxisukban tapasztalt gyanús jelenségek láttán maguk kezdik elemezni az adatok.

Így tett dr. Rebeka Leist nőgyógyász is. Saját praxisa van Münchenben, korábban hét évig orvosként dolgozott egy termékenységi központban. Az eredmények őt is megdöbbentették, ezért kiállt a nyilvánosság elé.  Az interjúban elmesélte, milyen megrázó megfigyeléseket tett a Covid-oltással kapcsolatban.

Mivel saját rendelőjében azt tapasztalta, hogy a covid ellen beoltott nők kisebb eséllyel esnek teherbe és több a korai vetélés, lekérdezte a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) adatokat. Azt szerette volna megtudni, hogy az elmúlt 31 év összes oltásához képest hány vetélés és hány elhunyt baba lett bejelentve a kovid-oltásokkal összefüggésben. Az adatok magukért beszélnek:

  • 1167 vetélés 31 év alatt az összes oltással kapcsolatban
  • 1287 vetélés a kovid-"oltás" 16 hónapja alatt
  • 208 csecsemő halt meg 31 év alatt az összes oltás kapcsán
  • 171 csecsemő halt meg a kovid-"oltás" 16 hónapja alatt

Az orvos nem érti, miért nem figyelmeztették/figyelmeztetik az embereket ezekről a meglévő mellékhatásokról.

A teljes beszélgetés a képre kattintva elérhető:

https://mediaforras.com/a-nogyogyasz-riaszto-statisztikai-adatokat-tart-fel-1525

Hírességek szenvednek káros mellékhatásoktól és halnak meg a vakcinák után. XXV. rész

Olyan híres emberek, mint Kathleen Nord Feldvoss, Matthew Lloyd, Lívio Galeno, Parys Haralson, Michel da Costa és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha ez a hírességekkel történik, hány névtelen ember érintett még, akik nem jelennek meg a médiában?

Spanyolország, figyelem! Sürgős! A népirtó vakcina szörnyű káros hatásairól van szó. Ébredjetek!

Covid vakcinákkal végrehajtott csendes mészárlás után vagyunk. Több mint 42 ezer halálesetet jegyeztek fel és 4 millióan szenvednek az oltást követő mellékhatások miatt. Spanyolországban, ahol magas az átoltottság aránya, a hirtelen halálozások száma megnégyszereződött. A spanyol "hatóságok" eltussolják az oltást követő súlyos mellékhatásokat vagy haláleseteket. Ijesztő belegondolni, mekkora lehet a valós szám.

A védőoltások növelik az Alzheimer-, a Parkinson- és a prionbetegségek számát

Stephanie Seneff, az MIT vezető kutatója beszámol közelmúltbeli tanulmányáról, amit Peter McCulloughal közösen írt. A tanulmány tudományosan rávilágít arra, hogy az mRNS-oltások széles körben elterjedt betegségeket és halált okozhatnak.

Források:

https://thehighwire.com/videos/mit-scientist-connects-mrna-shots-to-brain-disease/

Dr. Seneff elmagyarázza a betegségek hosszú listáját, amelyeket a vakcinák okozhatnak, és továbbá azt is, hogy hogyan súlyosbítják a meglévő betegségeket. Szakértőként azt mondja, hogy a degeneratív betegségek, például a Parkinson-kór, az Alzheimer-kór stb., valamint a meddőség rohamosan növekedni fog.

Dr. Ryan Cole: Megnövekedett a rákos megbetegedések száma az oltottak körében!

Dr. Ryan Cole arról számolt be, hogy a vakcinát felvevők körében megnövekedett a rákos megbetegedések száma, mivel a tüskefehérje nem került kiiktatásra, és újra erőre kapott a rák már remisszióban lévő betegek esetében. Azt tanácsolja, hogy D-vitaminnal és egészséges táplálkozással erősítsük meg újra az immunrendszert.

Marburg-vírus, a következő válságot az 5G fogja kiváltani

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Todd Callender ügyvéd és aktivista arról számol be, hogy a vakcinákkal olyan kiméra kórokozókat oltottak be, amelyeket még nem nyitottak ki, és az 5G-vel együtt szabadulnak fel. Dr. Chambers is megkapta az oltást, és káros mellékhatásoktól szenved. Beszámol az 5G-ről és arról, hogyan képes irányítani az emberek elméjét, és aktiválni az olyan vírusokat, mint a Marburg és mások

Cristiano Ronaldo: rossz gesztusok, düh, agresszió? A vakcina befolyásolja a pszichét?

Cristiano Ronaldo dühös, rosszindulatú, agresszív viselkedése miatt már nem a Save the Children nagykövete, és nyomozás indult ellene egy gyermek bántalmazása miatt. Lehet, hogy a vakcinák is megváltoztatják egyes sportolók pszichéjét?

Az 5G a Marburg-vírus aktiválódásához vezet a beoltott emberekben

Todd Callender ügyvéd úgy véli, hogy a Covid vakcina, Fenevad bélyege révén az emberek szervezetében elhelyezett kiméra Marburg-vírus komponenseinek 5G aktiválása az mRNS génmegszakítási technológián keresztül történik majd.

Megfázásos tünetekkel kórházba került, halálra szedált beteg

Scott Schara, akinek Down-szindrómás kislánya van, megfázásos tünetekkel került kórházba, és halálra nyugtatózták, mindezt azért, mert a kórházak kártérítést kapnak az ilyen protokollokért.

Politikusok és tisztviselők szenvednek káros hatásoktól és meghalnak az oltások után. III. rész

Politikusok és magas rangú tisztviselők, mint Ben Ray Luján, Eduard Kukan, Eliene Batista, Thomas Nowak, Nicole Maestracci és mások szenvednek a vakcinák káros hatásaitól és meghalnak.

Kanadában a mandátumok még mindig érvényben vannak: A szabadságot úgy érjük el, ha nemet mondunk!

Stew Peters újságíró interjúja Chris Sky-jal, aki elmondja, hogy nem tud hozzáférni a bankjához, mert nem ismerik el a személyazonosságát, hogy őrizetbe vették, mert nem volt beoltva, és hogy Kanadában még mindig érvényben vannak a mandátumok. Az összes tiltással, mandátummal és azzal szemben, amit terveznek, az ő mottója az, hogy NEM-et mondjon.

Tömegdemonstráció LA-ben. Mi, fiatalok vagyunk a leginkább érintettek. Vegyük vissza a szabadságot!

Lucky Basseri, egy 14 éves amerikai szabadságaktivista Los Angelesben szól az emberekhez; azt mondja, hogy országa komoly veszélyben van, és ideje visszavenni a szabadságot, őt kirúgták az iskolából, mert nem oltatta be magát, és csodálkozik, hogy miért nincs joga választani.