Ez egész egyszerűen államcsíny volt, amelyet számos összeesküvés-gyakorló hozott létre, nagyon gonosz szándékkal.

És az egész világon a politikusok ugyanazokat a látszólag megmagyarázhatatlan dolgokat tették. Emberek milliárdjai kerültek házi őrizetbe, a gazdaságokat szándékosan tönkretették, üzletembereket és vállalkozókat tettek tönkre. Mindez az éves influenza-hiba miatt.

Az iskolákat minden ok nélkül bezárták. A kórházi részlegeket bezárták, és a kórház személyzete díszes öltözetbe kezdett, mintha az űrbe utaznának, vagy azbesztet távolítanának el egy régi templomból. Mivel nincs elég tennivalója, sokan furcsa táncokat adtak elő, amelyeket az internetre tettek, hogy szórakoztassák azokat a milliókat, akiket nem kaptak orvosi ellátást. A politikusok azt állították, hogy a kórházakra hatalmas nyomás nehezedik, de a számok azt mutatják, hogy az osztályok és az intenzív osztályok a szokásosnál üresebbek. A nyilvánosságot arra kérték, álljon a küszöbükre és tapsoljon, feltehetően a bosszantó vírus elrettentésére.

A gondozóotthonokban lévő idős betegek ezreit szándékosan meggyilkolták a brutális, könyörtelen politikák, amelyeket szándékosan vezettek be a népesség csökkentésére. A kormányok és a nagyvállalatok csendben beismerték, hogy milliárdokat spóroltak meg a nyugdíjakkal. Folyamatosan azt mondták nekünk, hogy ne öljünk meg nagymamát, és mégis a nagymamáktól megtagadták a kórházi ellátást, és DNR-értesítéseket csaptak rájuk.

És bár a kormányok és tanácsadóik is korábban egyetértettek abban, hogy a maszkok viselése egyáltalán nem jelent átkozott jót, és bizonyára sokkal több kárt okoznak, mint hasznot, hirtelen eldőlt, hogy a maszkokat mindenkinek mindenütt viselnie kell, hacsak nem dolgoznak néhány kiválasztott hely, például kormányhivatal, ahol a koronavírus nem volt megengedett. Egyszerű gondolkodású és engedelmeskedő polgárok ezrei kezdték el viselni az álarcukat az utcán, edzés közben, gépkocsijukban és valószínűleg a fürdőben. Nem voltak tudatában annak, hogy a maszkok, akárcsak a társadalmi távolságtartás, valamennyien egy képzési program részét képezik - ösztönözve az engedelmességet és a megfelelést.

És emlékszem, mindezt azért tettük, hogy megvédjen minket egy olyan hiba ellen, amely az éves influenzánál nem több embert ölt meg. Ha minden influenzás halálesetről beszámolnának, mint a covid-19 esetében, mindenkit megrémítene a szezonális influenza. Az influenza évente akár 650 000 embert is képes megölni világszerte. Milyen furcsa, hogy az influenza mára eltűnt.

A legriasztóbb talán az volt, amikor a mainstream média támogatta a támogathatatlant, megvédte a védhetetlent és nem volt hajlandó megkérdőjelezni a hazugságokat, a megtévesztéseket és a bizonyítékok elutasítását. A média nagy része kapcsolatban állt a Bill és Melinda Gates Alapítványt népszerűsítő vakcinával. Úgy tűnt, hogy a baloldali szervezetek, mint a BBC és a Guardian, nem érzik zavarban a Gates-szel való pénzügyi kapcsolatukat. A korrupció mindenütt ott volt. A politikusok, az orvosok és a tanácsadók mind ki voltak téve annak, hogy erőteljes kapcsolatban állnak a nagy gyógyszergyárakkal. Világszerte nem jelentették be a hatalmas korrupciót - annak ellenére, hogy a politikusok szilvaálarcot adtak át, szerződést kötöttek az ügyfeleiknek.

Mivel a média hatalmas reklámkampánnyal vásárolt és fizetett, nem volt vita, és a kellemetlen tényeket elnyomták. A BBC, az egyik legsúlyosabb elkövető, még azzal is dicsekedett, hogy nem készített interjút vagy vitát olyan emberekkel, akiknek véleménye nem illett össze az oltásokkal kapcsolatos hivatalos pártsorral. Azokat a tudósokat és orvosokat, akik megkérdőjelezték a kormányzati politikát, lecsaptak, démonizálták és áltudósként elbocsátották őket. Annak bizonyítékát, hogy a halálozási arányokat tömegesen túllépték, és hogy a betegség nem jelentkezik tünetmentesen, elutasították, mint lényegteleneket, az álújságírók és a BBC pedig olyan működési iránymutatásokat fogadott el, amelyek a Szovjetunió idejében a Pravdánál.

Már az elején azonnal nyilvánvaló volt, hogy a kórházi osztályok bezárása sokkal több embert fog megölni, mint a túlságosan népszerűsített influenza. És pontosan ez történt.

 

Azonban a korai halálozások egyike sem került kárba. A kormányok szerte a világon úgy döntöttek, hogy bárki, aki meghalt, biztosan a COVID-19-ben halt meg - ez volt a leghihetetlenebb betolakodó, mióta Madonna néhány évtizeddel korábban berobbant Nagy-Britannia partjain.

Fikciójuk alátámasztása érdekében a kormány úgy döntött, hogy bárki, aki egy-két hónapon belül meghalt, miután köhögött, vagy a koronavírus eredménye pozitív volt, a covid-19-ben halt meg.

És amikor ez még mindig nem okozott annyi halálesetet, hogy járványhoz jusson, a kormány elkezdte feszegetni a tesztadatokat, hogy bárki, aki megfázott vagy influenzás volt az előző két évben, pozitívan tesztelje a covid-19-re. Figyelmen kívül hagyva még az Egészségügyi Világszervezet által ajánlott szabályokat is, amelyek ma már nagyon jól magántulajdonban vannak a Bill és Melinda Gates Alapítványnál, olyan könnyedén meghatározták a tesztet, hogy segítettek növelni a covid-19 okozta halálozási arányt.

Valami mást is csináltak. Folyamatosan számolták a halálozások számát. Általában a haláleseteket bizonyos időtartamok szerint tüntetik fel. Az influenza esetén például hat hónapos szezon van. De a covid-19-gyel csak összeadták az adatokat, hogy megbizonyosodhassanak arról, hogy a szokásos hat hónapos időszak egyikében meghaladja-e az influenzában haldokló számot.

És állandóan azt ígérték, hogy az oltások megérkezése után minden a normális szintre fog visszatérni. A gyógyszercégek hirtelen hősök lettek, és dollármilliárdok értékű új oltóanyagokkal mentettek meg, amelyeket mindenki világmegtakarítónak ítélt el, és amelyekről a kormányokban senki nem hívta fel a figyelmet kísérleti jellegűnek és potenciálisan halálosnak.

Hazug mindenki, aki azt mondja neked, hogy a jelenlegi covid-19 oltások megakadályozzák a covid-19 fertőzést. Ebbe beletartozik a kormány, az ellenzék, a kormánytanácsadók, a média, beleértve a BBC-t is, a görbe tények ellenőrzői, akik közül sokat a Bill és Melinda Gates Alapítvány, a gyógyszergyárak, a mohó médiaorvosok és a háziorvos fizet. Ha azt mondják, hogy a Pfizer, a Moderna vagy az AstraZeneca oltások megakadályozzák a covid-19 megszerzését, akkor hazudnak.

És mindenki, aki vakcinákat mond neked, megakadályozza a covid-19 terjesztését, hazug.

Ha tévedek, mind felállhatnak és beperelhetnek.

De nem tehetik és nem is fogják, mert igazam van, és az utolsó dolog, amit bármelyikük akar, az, hogy vörös arccal és üres kézzel hagyja el a bíróságot.

Hazudni fognak tovább. Folyamatosan azt mondják majd, hogy a vakcina megakadályozza a covid-19 megszerzését és a továbbadását, annak ellenére, hogy tudnia kell, hogy az egyiket sem fogja megtenni. Hazudnak arról, hogy hány ember kapta meg az oltást. Hazudnak mindenről.

Már az elején azonnal nyilvánvaló volt, hogy a kórházi osztályok bezárása sokkal több embert fog megölni, mint a túlságosan népszerűsített influenza. És pontosan ez történt.

 

Tehát, ha ez nem akadályozza meg a covid-19 megszerzését és nem akadályozza meg a terjesztését, ha mégis megkapja, mit csinál az ördög az oltóanyaggal?

Azt mondják, hogy az oltásnak nincsenek súlyos mellékhatásai. A BBC ál-újságírói, a médiaorvosok és a politikusok elmondják, hogy a halálesetek és így tovább mind egybeesés. Ha a pozitív covid-19 teszt után egy hónappal holtan esik, akkor a covid-19-ben halt meg - még akkor is, ha nem voltak tünetei. De ha öt perccel elesik a covid-19 oltás után, akkor ez véletlen. Vajon mennyi egybeesés miatt van összeesküvés?

Ma hallottam egy 24 éves fiatalemberről, aki kétségbeesett, hogy megkapja az oltást. Úgy gondolom, hogy nagyobb esélye van a halálra, amikor az oltási központba utazik, mint a covid-19 miatt. Sokkal nagyobb esélye van arra, hogy meghaljon vagy súlyosan megsérüljön az átkozott vakcinával, mint a covid-19.

A világ hivatalos kormányzati adatai azt mutatják, hogy ezreket öltek meg vagy súlyosan megsebesítettek a covid-19 oltások.

De a média és a politikusok hazudnak és ragaszkodnak ahhoz, hogy az oltások biztonságosak legyenek, és soha ne ártsanak.

És az orvosok is hazudnak.

Vagy azért, mert nem zavarja őket, hogy megtudják az igazságot, annak ellenére, hogy a betegeik élete veszélyben van.

Vagy azért, mert annyira mohók, hogy kétségbeesnek a hatalmas díjak elmaradásáért, amelyeket az oltások beadásáért fizetnek.

Nem tudom, melyik a rosszabb.

Talán nem számít.

Hazugságok és hazugok által uralt időt élünk.

A politikusok hazudnak. A tanácsadók hazudnak. Az újságírók hazudnak. És az orvosok hazudnak.

A legtöbben természetesen nem tudják, miért hazudnak.

Nem zavarják, hogy bármilyen kutatást végezzenek. Az egyik háziorvos azt mondta, hogy nem tud semmit az oltásról, de a kormány szerint szükséges.

Attól tartok, hogy végül az idióták, az együttműködők és a megfelelő zombik pusztítanak el bennünket, akik készségesen elfogadják és elhiszik a hazugságokat. Az emberek elhiszik a hazugságokat, mert könnyebb, mint szembenézni az igazsággal.

Természetesen mindennek van célja: Agenda 21, a Nagy Visszaállítás.

Egyik sem véletlenül történik.

Más videókban elmagyaráztam az Agenda 21 követőinek gonosz célját.

Szerzői jog Vernon Coleman 2021. március 29

http://www.vernoncoleman.com/main.htm