2021. szeptember 15., szerda

Henna Maria: Kitartás! SOHA NE VEDD FEL A FENEVAD BÉLYEGÉT!

A járványvédelmi intézkedések lazítása nem jelenti azt, hogy bármi is megváltozott volna. Mert ez az egész nem egészségvédelemről, hanem egy új társadalmi rend felépítéséről szól. Az emberek digitalizált felügyelet alá helyezéséről. A Covid miatt bevezetett korlátozások a rendszer telepítését segítik elő, azt szolgálják.

Nagy a baj, elképesztő a munkaerőhiány az egészségügyben és szociális téren

 

Magyarországon már hosszú évek óta csúszik le az egészségügy és az állami, vagy önkormányzati szociális ágazat. Nem kevés pénz folyik be az államhoz, azonban ezeket a pénzeket nem az intézményekre fordítják, hanem elveszik a költségvetés tengerében, azaz az államadósságba. Közel 18 éve kezdődött a szakemberek kivándorlása nyugatra és egyik kormány sem tett semmit, hogy ezt a folyamatot megállítsa. A Tömeggyilkos Orbán kormány tovább szabdalta az orvosok és ápolók béreit, míg a szociális ágazatról elfeledkezett. A kötelező oltással, csak tovább feszítette a húrt, melynek következménye az lett, hogy további dolgozók hagyták el pályájukat. Olyan orvosok tartanak rendelést, amely egyáltalán nem a szakterülete. Sok mentőápoló is hasonlóan döntött és elhagyta a szakmáját és más területen próbálkozik, csak ne keljen beoltatni magát a Fenevad bélyegével. Az állami és önkormányzati nyugdíjas otthonokban is kaotikusak az állapotok, mert nem kapnak megfelelő személyzetet. Sok otthon úgy működik, mint valami elfekvő osztály, pedig erre nem is volna jogköre, mégis szemet hunynak a hazaáruló nemzetgyilkos politikusok. Az otthonokban dolgozó nővérek fizetése nem éri el a 200 000Ft nettó keresetet még pótlékokkal sem. A szerződés szerint 8 órában dolgoznak és így is számolják el nekik, de valójában 12 órás munkarendben dolgoznak. Hogyan lehet ezt lekönyvelni? Mikor ébred már tudatára a társadalom, hogy sok vezető alkalmatlan a vezetésre és kizárólagosan a politikai érdekeket képviselik nem pedig az emberekét, vagy a betegekét!

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.404

TÜNTETÉS A MAGYAR ORVOSI KAMARA SZÉKHÁZA ELŐTT

Bejelentett és jóváhagyott rendezvény. Budapest, Szondi u. 100, a Hősök tere mellett Szept. 15.-én szerdán 12-14 óra között.

Eleged van abból, hogy a Magyar Orvosi Kamara szűkkörű országos vezetése rendszeresen próbálja megfélemlíteni azokat az orvosokat, akik kimondják az igazat a kovid-fasizmusról, az egészségügy tönkretételéről, a lakosság rutin szerű félelembe taszításáról?

Eleged van a pártpolitikus Kincses Gyula megnyilvánulásaiból?

Akkor itt a helyed a tüntetésen.

Véleményünket, még ha az kellemetlen is a diktatúrának, EL FOGJUK MONDANI.

Célunk a kovidos és nem kovidos betegek, eü dolgozók emberi méltóságának helyreállítása, az összeomlasztott egészségügyi ellátó rendszer életben tartása, az orvosok és egészségügyi dolgozók katonai megfélemlítésből való felszabadítása és az orvosok teljes körű szakmai képviseletének helyreállítása.

A MOK országos vezetése nem egy szent tehén, csupán az orvosok érdekeit eláruló néhány kalandor szakmapolitikus játszóháza. Itt az ideje felemelni a szavunkat az orvosi karhoz méltatlan egylet ellen.

Beszédet mondanak:
Dr. Ormay Péter fogorvos
Dr. Turcsányi Zsolt gyerekorvos
Dr. Pócs Alfréd ortopéd-sebész
Dr. Tamasi József belgyógyász
Dr. Matyijcsik Sándor ortopéd-sebész