2024. október 10., csütörtök

Dr. Tamási József: Gyógyszer maffia

Neil Oliver: A szabadság elidegeníthetetlen

Forrás: Together @ YouTube "Freedom: you can't give it up!" (Neil Oliver) https://youtu.be/-AnoIQVO6mY

Cirkusz és kenyér

Vegyi fegyverek használata Oroszország ellen

 

Moszkva, 2024. október 10. csütörtök (MB)

Vegyi fegyverek előállítására alkalmas anyagokat szállít a Nagy Babiloni Szajha Kijevnek, és arra képezi ki az ukránokat, hogyan tüntethetnék fel orosz vegyi támadásnak azt, amit ők Kijev készülnek elkövetni Oroszország ellen. A vegyi fegyverek eddiginél is szélesebb körű alkalmazásától a nyugati nagyhatalmak azt remélik, hogy legyőzhetik Oroszországot – jelentette a Magyar Békekör tudósítója az orosz külügyminisztérium és védelmi minisztérium közelmúltban közzétett feljegyzései alapján.

A védelmi minisztérium kimutatása szerint a Reagent ukrán cég, a vegyi anyagok fő ukrán importőre csak 2024. júliusban több mint 160 tonna trietanolamint, a mustárgáz előállításához szükséges anyagot importált. A beszerzésről nem készült nyilvános feljegyzés, és az információ hiányzik Ukrajnának a Vegyifegyver-Tilalmi Szervezethez (OPCW) benyújtott nyilatkozataiból is.

Az elmúlt években Kijev igyekezett fellazítani a nemzeti vegyianyag-szabályozást. Az ukrán hatóságok már 2022-ben kérték a klórral való munkavégzésre vonatkozó engedélyezési eljárás egyszerűsítését, sőt a klór teljes kivonását is az állami ellenőrzés alól. A klórt kémiai szintézis folyamatokban használják, ellenőrizetlen forgalmazásával lehetősé válik tiltott célokra történő felhasználása.

Az orosz védelmi minisztérium információi szerint Ukrajna arra készül, hogy Oroszországot tegye felelőssé mérgező anyagok felhasználásáért, miközben ő maga intézne ilyen támadást.

A jelentésből kitűnik, hogy 2022. február 24, az ukrajnai orosz katonai beavatkozás kezdete óta az ukrán haderő négyszáz esetben vetett be vegyi fegyvert az orosz haderő, valamint az orosz civil lakosság ellen. Történt ez Donyecknél, Bogdanovkánál, Gorlovkánál, Kremennajánál, Artyomovszknál,  Krasznij Liman-nál és Bohuszlavnál. 2024. júniusában Avdejevka (Donyecki Népköztársaság) közelében fedeztek fel egy kémiai laboratóriumot, amely általános mérgező hatású toxikus anyagok előállítására volt hivatott, beleértve a poroszsav alapúakat is.

Legutóbb a kurszki régió ellen intézett ukrán támadás közepette használtak talliumot tartalmazó mérgező anyagot Szudzsa városban, melynek következtében húszan haltak meg. Az orosz védelmi minisztérium 27. számú tudományos központjának OPCW által akkreditált laboratóriumában vett minták elemzése kimutatta, hogy halálukat nagy mennyiségű klórtartalmú aeroszol és mérgező fulladás okozta. A fém-klorid keverék pedig az álcázás eszköze volt.

Az orosz védelmi minisztérium a közelgő provokációk jelét látja abban, hogy nyugati gyártású egyéni védőfelszereléseket szállítanak Ukrajnának olyan mennyiségben, amely túlzott egy vegyi fegyverrel nem rendelkező ország számára.

A Tízszarvú Fenevad katonai parancsnokságától pl. azt kérték, hogy 2024-ben vegyen az ukrán fegyveres erőknek kombinált katonai védelmi készletekből és gázálarcokból külön-külön 283.000 darabot; valamint védőkesztyűkből és vegyszer elleni csomagokból egyenként 500.000 darabot. A kért termékek köre 150.000 antidotum készletre és 20.000 tesztre is kiterjedt.

A Szajha-országok 2023-ban már ellátták Ukrajnát egyéni védőfelszerelésekkel (több mint 55.000 készlettel), szerves foszfortartalmú antidotumokkal (600.000 ampullával), valamint méregtelenítő reagensekkel a mustárgáz, az L-gáz és szinilsav származékokhoz (750.000 fiola).

Az Ukrán Tudományos Akadémia tevékenysége bizonyítja a kijevi rezsim különleges érdeklődését a tervezett vegyszerek iránt. Szakemberei 2023 és 2024 között tudományos munkát végeztek azzal a céllal, hogy olyan vegyületeket fejlesszenek ki, amelyek kiküszöbölik az idegmérgek (VX, szarin és szomán) és a hólyagos anyagok (yperit) hatását.

Emlékeztetnek arra, hogy Oroszország 2017 szeptemberében határidő előtt megsemmisítette összes vegyi fegyverét. A megsemmisítést az OPCW és a nyugati országok, különösen az Egyesült Államok szakértőinek átfogó ellenőrzése mellett hajtották végre.

Az orosz védelmi minisztérium arra is felhívta a figyelmet, hogy miközben a nyugati államok kiszorították az orosz képviselőket az OPCW titkárságából, a szervezet vezetése hallgatólagosan elfogadta, hogy Ukrajnának akár az OPCW szabályainak megsértése árán is segítenie kell Oroszország elleni harcában.

Az orosz külügyminisztérium üggyel kapcsolatos közleménye szerint „Hiteles információink vannak arról, hogy Ukrajna nyugati támogatással Oroszország-ellenes provokációk sorozatát tervezi a különleges katonai műveleti övezetben. Folynak az előkészületek bizonyítékok előállítására arról, hogy Oroszország, harci műveletei közepette megsértette a vegyifegyver-tilalmi szabályokat (CWC). Az orosz hatóságok szerint a Nagy Babiloni Szajha-országok július és szeptember között több mint 70 fejlett mérgező vegyianyag-érzékelő és -rögzítő eszközt szállítottak Ukrajnába, köztük a legújabb detektorokat és gázelemzőket. Ezzel egyidejűleg az ukrán biztonsági erőket Ukrajnában és a Szajha-központokban is kiképeztek olyan bizonyítékhamisítási módszerekre, mint amilyent Szíriában alkalmaztak, továbbá Szkripal ezredes megmérgezésekor, és Alekszej Navalnij állítólagos megmérgezésekor. A NATO-országok, részben az OPCW Technikai Titkárságán keresztül segítenek Ukrajnának olyan bizonyítékhalmaz felépítésében, amely Oroszországot a CWC megsértésével vádolhatja”.

Az orosz kormány tájékoztatta a készülő provokációról az OPCW-t, az ENSZ Biztonsági Tanácsát és Közgyűlését.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Dr. Tamási József: oszlanak a felhők és elő jön a fény

Billgécnek még hurrikánszabadalma is van

Forrás: Redacted @ YouTube Holy SH*T! Bill Gates Owns Hurricane Controlling Weather Patents | Redacted w Clayton Morris https://youtu.be/9uG2fY4Mjuw