2022. július 20., szerda

Ukrán drónok támadták meg a zaporozsjei atomerőművet

 

A helyi hatóságok szerint az atomerőmű létfontosságú infrastruktúrája nem sérült meg.

Ukrán drónok támadták meg a zaporozsjei atomerőművet

Ezen a légi felvételen a zaporozsjei atomerőmű látható, amely a Kakhovszkij víztározó partján, a sztyeppi övezetben található Energodar városban, Zaporozsjei területen, Ukrajnában. © Sputnik / Konsztantyin Mihalcsevszkij

Az Energodar városában található ukrán atomerőművet három, az ukrán fegyveres erőkhöz tartozó "kamikadze drón" támadta meg - jelentette az orosz média helyi tisztviselőkre hivatkozva.

Közleményük szerint a délkelet-ukrajnai Zaporozsjei atomerőmű nem szenvedett kárt.

Reaktorát sem érintette a támadás.

 

 

A sugárzási háttér normális, és folyamatosan ellenőrzik - mondta a Tass hírügynökségnek Vlagyimir Rogov, a Zaporozsjei terület katonai-polgári közigazgatásának tagja.

Nem ez az első eset, hogy az atomerőművet célba vette az ukrán hadsereg. Július 12-én ukrán UAV-k több 120 milliméteres lövedéket dobtak le az erőmű mellett található épületre, kárt okozva annak tetejében és ablakában - közölte a RIA Novosztyval az Energodar városi közigazgatás sajtószolgálata. A közigazgatás szóvivője szerint a támadás során 11 alkalmazott sérült meg, közülük négyen súlyos állapotban maradtak.

Oroszország jelenleg Zaporozsjei terület déli és középső részét ellenőrzi, köztük Energodar városát, ahol Európa legnagyobb atomerőműve található. A régió közigazgatási központja, Zaporozsje továbbra is ukrán ellenőrzés alatt áll.

Oroszország február 24-én csapatokat küldött Ukrajnába, arra hivatkozva, hogy Kijev nem hajtja végre a minszki megállapodásokat, amelyek célja, hogy a donyecki és luganszki régiónak különleges státuszt biztosítson az ukrán államon belül. A Németország és Franciaország közvetítésével létrejött jegyzőkönyveket először 2014-ben írták alá. Pjotr Porosenko volt ukrán elnök azóta elismerte, hogy Kijev fő célja az volt, hogy a tűzszünetet időnyerésre és "erős fegyveres erők létrehozására" használja fel.

2022 februárjában a Kreml független államként ismerte el a donbásszi köztársaságokat, és követelte, hogy Ukrajna hivatalosan is nyilvánítsa magát semleges országnak, amely soha nem csatlakozik semmilyen nyugati katonai blokkhoz. Kijev ragaszkodik ahhoz, hogy az orosz offenzíva teljesen indokolatlan volt.

 

 

 

https://pokolafoldon.hu/politika/ukran-dronok-tamadtak-atomeromuvet-a-zaporozsjei-teruleten

Antarktisz, ahogy még soha nem láttad! A jégfalon túl!

Vezető Putyinnak: a NATO nem ismer határokat, meg kell állítani

 

Az Iszlám Forradalom vezetője, Seyyed Ali Khamenei ajatollah "veszélyesnek" nevezte az Észak-atlanti Szerződés Szervezetét (NATO), és azt mondta, hogy az Egyesült Államok vezette katonai szövetség nem ismer határokat, és meg kellett állítani Ukrajnában, különben végül háborút indított volna a Krímet ürügyként használva.

Khamenei ajatollah a megjegyzéseket Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott találkozóján tette, aki kedden korábban Teheránba érkezett, hogy részt vegyen egy hármas csúcstalálkozón Ebrahim Raeisi iráni és török elnökkel, valamint Recep Tayyip Erdogan iráni elnökkel a szíriai békefolyamatról.

"A háború kemény és nehéz valóság, és az Iszlám Köztársaság semmiképpen sem lesz boldog, ha az egyszerű embereket is belekeveri" - mondta a Vezér.

"Ukrajna esetében azonban, ha önök nem kezdeményeztek volna, akkor az ellenkező oldal saját kezdeményezésével okozta volna [a háború kitörését]" - tette hozzá a Vezér az orosz elnökhöz fordulva.

Khamenei ajatollah kijelentette, hogy a nyugati országok határozottan ellenzik az erős és független Oroszországot, hozzátéve, hogy ha a NATO nem állította volna meg Ukrajnában, akkor ugyanezt a háborút a Krímet ürügyként használva indította volna el.

A vezető szerint az USA és a Nyugat gyengébb lett, mint korábban, hozzátéve, hogy a nagy erőfeszítések és kiadások ellenére "a regionális országokban, köztük Szíriában, Irakban, Libanonban és Palesztinában folytatott politikájuk egyre kevésbé hatékony".

 

 

'Iránnak és Oroszországnak ébernek kell lennie a Nyugat megtévesztésével szemben'

A Vezető szerint Iránnak és Oroszországnak továbbra is ébernek kell lennie a Nyugat megtévesztő politikájával szemben.

Khamenei ajatollah azt is hangsúlyozta, hogy a Teherán és Moszkva közötti gazdasági együttműködés szükségszerű, és a két fél érdekeit fogja szolgálni, különösen a Nyugat ellenük hozott szankciói nyomán. "Az Irán és Oroszország közötti hosszú távú együttműködés mindkét ország számára mélyen előnyös lesz".

A Vezető szerint kiemelkedően fontos, hogy a két energiában gazdag ország között jelenleg előkészítés alatt álló olaj- és gázmegállapodásokat "a végsőkig kövessék és működőképessé tegyék".

A Vezető hangsúlyozta továbbá a Rasht-Astara vasútvonal beindításának fontosságát az észak-déli közlekedési folyosó befejezése érdekében, amely mindkét ország számára előnyös.

Khamenei ajatollah támogatását fejezte ki az amerikai dollárnak a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokban a nemzeti valutákkal való felváltására irányuló politika mellett, mondván: "A dollárt fokozatosan el kell távolítani a globális tranzakciókból".

 

 

Putyin: Senki sem támogatja a háborút

Az orosz elnök a maga részéről az ukrajnai helyzettel kapcsolatban kijelentette: "Senki sem támogatja a háborút", és hozzátette: "Az egyszerű emberek életének elvesztése nagy tragédia".

"A Nyugat viselkedése azonban nem hagyott más lehetőséget számunkra, mint hogy reagáljunk" - mondta az orosz államfő.

Putyin úgy vélte, hogy országának Ukrajnával való szakítása elsősorban a Nyugat - köztük az Egyesült Államok - által az elmúlt években hozott provokatív intézkedésekben gyökerezik, beleértve az ukrajnai puccsot, amely egy nyugati támogatású kormányt juttatott ott hatalomra.

Moszkva és Kijev közötti ellentétek másik forrásának nevezte azt is, hogy a NATO a NATO korábbi ígéretei ellenére Oroszország határai felé terjeszkedik, hogy elkerülje az ilyen lépéseket.

"Néhány európai ország azt mondta, hogy ellenzi Ukrajna NATO-tagságát, de [végül] Amerika nyomására csatlakozott hozzá" - mondta Putyin, hozzátéve, hogy ez az országok "szuverenitásának és függetlenségének hiányát" jelzi.

Az orosz államférfi Washington "gonoszságának" újabb példájaként értékelte, hogy az Egyesült Államok 2020 elején meggyilkolta Kasszem Szoleimáni altábornagyot.

Putyin beszédeinek egy másik részében azt mondta, hogy a Nyugat Oroszország elleni szankciói saját kárára vannak, és olyan problémákat okoznak, mint az emelkedő olajárak és az élelmiszerválságok.

Rámutatott, hogy az Egyesült Államok a dollárt más országok elleni szankciók bevezetésére és kifosztására használja fel.

 

 

Ez a megközelítés végül magával Washingtonnal szemben is visszaüt, mivel aláássa a valutába vetett globális bizalmat, és arra készteti az országokat, hogy alternatív valutákat használjanak. "Oroszország és Irán [például] új módszereket dolgoz ki arra, hogy a saját nemzeti valutájukat használják a kapcsolataikban" - tette hozzá.
Putyin úgy vélte, hogy országa és Irán Szíriával kapcsolatos álláspontja, beleértve az északi részek elleni katonai támadás ellenzését, teljesen egybeesik. "A Kelet-Eufrátesz térségének a szíriai katonai erők ellenőrzése alá kell kerülnie" - tette hozzá.

Irán és Oroszország közös harcot folytat a terrorizmus ellen Szíriában - jegyezte meg az orosz elnök is, hozzátéve, hogy katonai téren is megpróbálják majd fokozni együttműködésüket, és Kínával is megpróbálják majd fokozni az együttműködést és a háromoldalú hadgyakorlatokat.

Raeisi találkozik Putyinnal

A találkozót megelőzően Putyin és Raeisi eszmecserét folytatott a térség legújabb fejleményeiről.

Áttekintették a Teherán és Moszkva közötti kapcsolatok legújabb állapotát, amelyek az elmúlt években jelentősen fejlődtek, és méltatták a kétoldalú kapcsolatok ugrásszerű fejlődését, különösen a gazdaság, a biztonság, az infrastruktúra, az energia, a kereskedelem és az ipar területén.

Az iráni és az orosz elnök rámutatott a két ország által a terrorizmus elleni küzdelemben elért sikerekre, és hangsúlyozták az új regionális és régión kívüli területeken való együttműködés fejlesztésének szükségességét.

Bejelentették továbbá, hogy komolyan segíteni kívánják a régió független országainak biztonságának megerősítését.

 

 

Raeisi szerint Teherán és Moszkva figyelemre méltóan eltökélt a kapcsolatok bővítésében, és a két fél közötti együttműködésnek tovább kell növekednie.

Az iráni elnök szerint a két ország sikeres együttműködése a szíriai terrorizmus elleni küzdelemben előkészítette a terepet a biztonság és stabilitás előmozdításához a régióban.

"A nyugat-ázsiai térség azon országai, amelyek azt állították, hogy harcolnak a terrorizmus ellen, nem tettek hatékony lépéseket e tekintetben, de az Iráni Iszlám Köztársaság és Oroszország volt az, amely a terrorizmus elleni küzdelemben való komoly együttműködéssel megmutatta őszinteségét és eltökéltségét ezen a téren" - tette hozzá.

Az orosz elnök a maga részéről elmondta, hogy Teherán és Moszkva fokozta együttműködését különböző területeken, különösen a nemzetközi biztonság területén.

Putyin hozzátette, hogy Irán és Oroszország fontos szerepet játszik a szíriai válság megoldásában.

https://pokolafoldon.hu/politika/vezeto-putyinnak-a-nato-nem-ismer-hatarokat-meg-kell-allitani

HAZUG Válság - Így Ver Át A Kormány

Kamuvírus, Kamuoltás, Kamuválság! KÖTELEZŐ TANANYAG!

Milton Friedman - Szabad Választás (1980) - 1. A Piac Hatalma + Kiegészítések

Fehér port szállít a NATO Ukrajnának - foszfor?

 

A Görögországban lezuhant ukrán teherszállító repülőgép titkai

Július 16-án éjjel Görögországban lezuhant egy ukrán An-12BK típusú teherszállító repülőgép. A gép a Görögországban található Kaval repülőterétől 16 km-re nyugatra zuhant le. A gépet teherszállításra tervezték. A repülőgép egy Nis-Amman járaton volt, Szerbiából Jordániába tartott. Műszaki okokból két megállót kellett volna tennie Rijádban és Ahmedabadban. Végül a gépnek Bangladesbe kellett volna repülnie.

Amikor a repülőgép belépett Görögország légterébe, az egyik hajtómű kigyulladt. A gép személyzete úgy döntött, hogy Kavala városában kényszerleszállást hajt végre. A gép azóta eltűnt a légiforgalmi irányítás radarjáról, és a Pangei hegy közelében zuhant le. A repülőgép lezuhanását helyi idő szerint 19 óra 47 perckor rögzítették. A környéken élő helyiek megerősítették a balesetet.

A gépen nyolc ukrán állampolgárságú személyzet tartózkodott, akik közül senki sem élte túl. Ezt az információt később a Meridian légitársaság vezérigazgatója is megerősítette, amelyhez a gép tartozott.

 

 

A repülőgép több mint 50 éve repült, és az összesített repülési ideje 40000 órával volt egyenlő. Érdemes megemlíteni, hogy a gépet wa a Meridian Air Cargo 2022 óta. Ezt a repülést megelőzően a repülőgép számos járatot teljesített a Balkánon, repült Szarajevó, Párizs, Belgrád és Ankara között is. Ankara után Nisből a MEM3032-es szerencsétlenül járt járatot teljesítette.

A repülőgép lezuhanása és a sorozatos mentési munkálatok után a lakosok és szemtanúk egy meglehetősen furcsa fehér plakettről számoltak be a gép szárnyán. A fehér tábla egy veszélyes vegyi anyagot jelképezett. A teljes rakomány összesen 11,5 tonna volt. A helyieknek azt mondták, hogy zárják be az ablakaikat és az ajtóikat, és kapcsolják ki a légkondicionálóikat. A görögök egy külön csapatot is felállítottak az eset kivizsgálására. A görög média azt írta, hogy fehér port találtak a baleset helyszínén, de a mentőszolgálatok vasárnap este közölték, hogy nem találtak veszélyes anyagot.

"Erős füstről és hőségről beszélünk, valamint egy fehér anyagról, amelyet még nem tudunk azonosítani, ezért a kommandósoknak kell tájékoztatniuk minket, hogy mi az, és hogy eljuthatunk-e a helyszínre" - mondta Marios Apostolidis észak-görög tűzoltó altábornagy.

Két tűzoltót tüdőproblémák miatt kórházba szállítottak. A görög külügyminisztérium nagyon elégedetlen az incidens miatt, és már arra készül, hogy beperli Szerbiát a veszélyes vegyi anyagokról való tájékoztatás hiánya miatt. Nebojsa Stefanovic szerb védelmi miniszter elmondta, hogy a szállítmány a Valir magántulajdonában volt, és a bangladesi hadsereg számára szállított kiképzési lőszert. A szállítmány csak most repült ki, de a szerződést még 2011-ben írták alá. A vevő hivatalosan a bangladesi védelmi minisztérium volt.

 

 

A szállítmány egy kisebb cég tulajdonában van, amelynek egy még nagyobb cég tulajdonosa Slobodan Tesic fegyverkereskedő. Tešić évek óta amerikai szankciók hatálya alatt áll. Különböző országok különböző ügyfeleivel dolgozik, így nem meglepő, hogy a csomagot Bangladesbe küldték.

Most azonban mindenféle verzió létezik. Az egyik legegyszerűbb verzió a foszforlövedékek vagy kémiailag veszélyes anyagok szállítása Szíriába, a zavarosabbak pedig a Szerbia által az AFU-nak (Ukrajna Fegyveres Erői) történő fegyverszállítások.

A történetnek egyszerre több homályos pontja is van. Miért és mi miatt kerültek kórházba a görög tűzoltók és van-e kapcsolat az AFU és az ukrán legénység között, milyen anyagok voltak a gépen és miért mondták a mentőszolgálatok, hogy nem voltak vegyi anyagok, és hol van a halott legénység mind a 8 holtteste.

https://southfront.org/secrets-of-ukrainian-cargo-aircraft-that-crashed-in-greece/

Bidenék rendezkednek

 

Shinzo Abe, japán exminiszterelnök – halott
Ivana Trump – halott
Mohammed Barkindo, az OPEC főtitkára – halott


2022.7.8: Az egész világ megrendülve áll Abe Sindzó meggyilkolása előtt
Egy elmeirányitott CIA-s ún. “alvó ügynök” végzett vele, akit az áruló, CIA által felügyelt testőrei szándékosan engedtek közel hozzá. “Kennedy stilusban” végezték ki, a lehető leglátványosabb, legegyértelműbb módon, hogy ezzel félemlitsék meg az amerikai szolga japán vezetést.

Miért?

A Biden adminisztráció c. irásból:
A Biden adminisztrációnak még jobban útjában van Kína mint Trumpéknak volt, mivel az erős kínai gazdasági konkurencia lehetetlenné teszi számukra a szociális állam kiépítését, ami a szavazótáboruk teljes elerodálásához vezethet.
Bidenék még durvább lépéseket is fontolgatnak Kína ellen. Lehetnek még meglepetések, nem is akár milyenek! Egyes “holdkóros elemensek” pénzügyi összeomlasztást szeretnének az őszre, ami magával rántaná Kínát is, s akár fegyveres konfliktustól se riadnak vissza.

Ez utóbbi vált fatálissá a még mindig nagy befolyással bíró (a fiatalabb testvére jelenleg is Japán védelmi minisztere) és visszatérni készülő Abe-nak, aki féltve Japán biztonságát, ellenezte, hogy az amerikaiak megtámadják Kinát.

Bidenék népszerűságe napjainkban újabb mélypontokat döntöget, a Demokraták ősszel elveszíthetik mind a szenátusi mind a kongresszusi többségüket.
2022.7.3: Újabb mélypontra süllyedt Joe Biden népszerűsége

Végső kétségbeesésükben ezért őszre Kina megtámadását tervezik taiwani provokációkon keresztül. A Kinai Kommunista Párt ezt tudja, a weboldala, a globaltimes.cn a mai nap (20.7.2022) is erős kirohanásokat intézett Bidenék ellen. Nancy Pelosi augusztusra tervezett taiwani provokativ látogatását már-már hadüzenetként kezelik, “hatalmas történelmi hibaként”, a megjelent vezető kommentár szerint.

globaltimes_2

A megjelent hírekkel ellentétben Abe nem volt fanatikus amerikabarát politikus, mindigis kereste az utat a kommunista Kína felé is.
2022.5.13: Japán vonakodó realizmusa Tajvannal kapcsolatban – Japan’s reluctant realism on Taiwan


2022.7.15: Meghalt Ivana Trump, Donald Trump első felesége

Ivana Trump úgy lett megölve, Trumpéknak szóló újabb figyelmeztetésként, mert azok újból elkezdtek aktivizálódni:

2022.7.9: Trumpot beiktathatják elnöknek, amennyiben a republikánusok megnyerik az őszi köztes választásokat – jelentette be Trump ügyvédje
(Trump Lawyer Says He Will Be Reinstated as President if GOP Win Midterms)
https://www.newsweek.com/donald-trump-lawyer-christina-bobb-rsbn-midterms-republicans-election-2020-1723145

Hasonló “figyelmeztetés” már tavaly is volt, amikor egy egész floridai lakóház lett a levegőbe repítve a lakóival együtt, amelynek szomszédságában Ivanka Trump és férje, Jared Kushner béreltek luxuslakást ( lásd a Mesterséges katasztrófák c. irást)


2022.7.6: Meghalt az OPEC főtitkára

Bidenék ölették meg az amerikai elnök szaúdi látogatását megelőzően, mert nem volt hajlandó együttműködni velük az olajár leszoritása érdekében. Barkindo nem volt hajlandó együttműködni korábban az EU-val se.
2022.04.12 Figyelmeztették az EU-t: az orosz olajat nincs mivel helyettesíteni
A Reuters által látott OPEC-dokumentum szerint az EU a találkozón azt kérte, hogy az OPEC több kitermelést biztosíthatna tartalékkapacitásaiból. Barkindo viszont közölte, hogy a jelenlegi rendkívül volatilis piac az OPEC ellenőrzésén kívül eső „nem alapvető tényezők” eredménye, és jelezte, hogy a csoport nem fog több olajat kitermelni

Ne lepődjetek meg, ha a közeljövőben a Biden-rezsim katonai akciót indítana Szaúd-Arábia ellen!

A dementált-gyilkos-erőszakos Biden és rezsimje mögött komoly erők állnak, éspedig a Vatikán.

Minden rossz, amit kiművel, amögött keresni kell Ferenc pápa és Róma kezét is.

A Biden-család közismerten ír-katolikus. Mindigis az ő emberük volt, már amerikai alelnökként Obama idejében is.

A legutóbbi vatikáni látogatása iszonyatosan kínosra sikeredett, ami el lett titkolva.

Semmi se az, aminek látszik.

2021.10.29: Igen hosszú volt Biden és Ferenc pápa megbeszélése

75 percen át vizitált a katolikus egyházfőnél az amerikai elnök.
Az olasz sajtó vatikáni tudósítói precedens nélkülinek nevezték, hogy a hosszúra nyúlt vatikáni látogatás miatt Joe Biden egyórás késéssel ment tovább az elnöki palotába Sergio Mattarella olasz államfőhöz.

Ez azért volt, mert a pápai kihallgatáson összesz+rta magát. (nem viccelek) Már a látogatás előtti napon is ramaty állapotban volt, ami miatt a Vatikán az utolsó pillanatban kénytelen volt lemondani mindenfajta élő közvetitést a találkozóról.

Ferenc pápa körül se semmi az, aminek látszik.

Tavaly például azért jött el ide Szlovákiába, hogy meglátogassa a homokos szeretőjének, Bezák püspöknek a hazáját és családját. Semmi másért. Csaputkát (a köztársasági elnökasszonyt) használták fügefalevélnek: a médiumok elhiresztelték, hogy az ő “rendkívüli befolyásának” köszönhető a meglepő látogatás. Pedig dehogyis!

Minden mögött keresd a nőt, vagy ezen esetben a férfit.

Míg ugye Budapesten, az Eucharisztikus Kongresszuson alig fél napot töltött el, addig Szlovákiában több napig itt volt. Sokan már-már kezdtek politikumot sejteni a dolog mögött, viszont az alábbi furcsa hír elkerülte a figyelmüket:
2021.9.13: Előre be nem jelentett, nem hivatalos kihallgatáson fogadta Ferenc pápa a pozsonyi vatikáni nunciatúrán (nagykövetségen) Bezák püspököt és családját.
Ferenc_Bezak

Vajon miért érdekli annyira a pápát nemcsak egy viszonylag ismeretlen szlovák püspök sorsa, de még a tágabb családjáé is? Nem tették fel a kérdést.

El kell ismerni, hogy a pápa homokos szeretőjének lenni, azért az nem semmi, az nagy dolog.

https://pokolraveluk.info/2022/07/20/bidenek-rendezkednek/

Norman Fenton professzor a BBC "Unvaccinated" című dokumentumfilmjének elfogultságáról számolt be, amelyet ma, július 20-án vetítenek.

 

Ez egy kísérlet arra, hogy meggyőzzék azokat, akik úgy döntöttek, hogy nem kapnak Covid injekciót, hogy "beoltassák magukat". Ez egy időszerű, szemet gyönyörködtető vizsgálat a BBC Factual megbízásából, állítja a BBC anélkül, hogy megmagyarázná, miért "időszerű" - feltehetően azt remélik, hogy elhisszük, valószínűleg a PCR-tesztek csalárd használata miatt "a Covid-19 ismét emelkedőben van".

Az interneten és a BBC honlapján a "BBC Factual" kifejezésre való keresés nem adott eredményt, ami elgondolkodtató, hogy valójában ki bízta meg a BBC "vizsgálatát". Ha bármelyik olvasónknak van bármilyen információja a "BBC Factual"-ról, hálásak lennénk, ha azt a cikk alatti hozzászólásokban megjegyezné.

Ebben a dokumentumfilmben, írja Prof. Fenton, "Hannah Fry matematikus professzor - "szakértők" segítségével - megpróbál meggyőzni 7 embert (akik eddig elutasították), hogy vegyék be a Covid vakcinát. Mint rámutattam, a BBC (a műsor reklámjában) már jelezte a műsor valószínűsíthető szélsőséges elfogultságát azzal, hogy masszívan alábecsülte az Egyesült Királyságban az oltatlan emberek számát, ezért az ilyen embereket egy aprócska szélsőséges peremként próbálja bemutatni".

Bővebben: Norman Fenton professzor: A BBC szerint az Egyesült Királyság lakosságának 8%-a nem oltott – ez hazugság

Egy másik úgynevezett "szakértő", akit a BBC arra használt fel, hogy segítsen meggyőzni az oltatlanokat - azokat, akik követik a jó tudományt, és az Egyesült Királyság lakosságának közel 30%-ához tartoznak, akik úgy döntöttek, hogy oltatlanok maradnak -, Asma Khalil.

 

 

Minél többet ásunk, annál rosszabb lesz a helyzet - írta Fenton professzor egy tweetben.

Itt van Asma Khalil, a "szakértő", akit arra használtak, hogy a "vakcinát" biztonságosnak nyilvánítsák a terhes nők számára:

Asma Khalil pedig már 2015-ben bejelentette ezeket az összeférhetetlenségeket a National Institute for Health and Care Excellence ("NICE") Quality Standards Committee tagjaként.

 

 

Bővebben a BBC "szakértőjéről", Asma Khalilról

Most már tudjuk, hogy Khalil a Pfizer Covid terhességi "oltási" kísérletének vezető vizsgálója ("PI"). Az információszabadság iránti kérelemre adott válaszból, valamint az egyetlen terhességi/termékenységi vizsgálat mélyreható vizsgálatából azt is tudjuk, hogy az egészségügyi szabályozó hatóságok és a Pfizer a fejlődő magzat riasztó rendellenességeinek nyilvános eltussolása mellett döntöttek, és a klinikai adatok dokumentált eredményeinek elhallgatásával hamisan leminősítették a Covid terhesség alatti "vakcinázás" tényleges kockázatát.

Bővebben: A FOIA feltárja, hogy a Pfizer és az egészségügyi szabályozó hatóságok elrejtették a terhesség alatti COVID vakcinázás veszélyeit, miután a tanulmány szerint növeli a születési rendellenességek és a meddőség kockázatát, valamint A tények a Pfizer mRNS vakcina kockázatáról a meg nem született babákra nézve.

Van még valami más is Khalilról, ami miatt meg kellene kongatni a vészharangokat? Igen. Khalilról bővebben Fenton professzor "A BBC "független oltóanyag-szakértője" történetesen a Pfizer oltóanyagközpontjának vezetője" című cikkében olvasható:

Kiderült, hogy részt vett a Bill és Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott "Preparing for Disease X: Ensuring Vaccine Equity for Pregnant Women in Future Pandemics" című szimulációban - amelynek eredményeiről EZ a tanulmány számol be, amelynek társszerzője volt, és amelyet ő finanszírozott:

 

 

Megjegyzendő, hogy Asma Khalil ("AK") nem nyilatkozik. Ez magyarázatot igényel. AK nem nyilatkozik semmilyen összeférhetetlenségről ("COI") más, nemrégiben megjelent publikációiban sem.

 

Szóval, mit gondolnak valójában az úgynevezett "anti-vaxxerek"?

A BBC elfogult ostobaságaival ellentétben a Daily Sceptic májusban közzétett egy cikket, amely egy szigorú tanulmányt ismertetett az oltatlanok véleményéről. Ahelyett, hogy csak a szkeptikusokról a sajtóban, a tudományos életben és a kormányzatban megjelenített lusta sztereotípiákra hallgatnának, a tanulmány szerzői - Dr. Raminder Mulla, Amy Willows és Rusere Shoniwa - úgy döntöttek, hogy elmennek, és kiderítik, mit gondolnak valójában az emberek.

A Miguel és társai által 2021 januárjában készített tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy azok az emberek, akik kerülik a Covid korlátozó intézkedések betartását, nagyobb valószínűséggel mutatnak "alacsonyabb szintű empátiát és magasabb szintű érzéketlenséget, csalárdságot és kockázatvállalást".

A Covid-tábor különböző oldalai közötti valódi megértés elősegítésének vágya által ösztönözve egy új tanulmány, amelyet Dr. Raminder Mulla vezetett, ennek a kérdésnek ásott utána. A "Szemükbe nézve" című tanulmány - nem meglepő módon - megállapította, hogy ez a rágalmazott csoport minden, csak nem csecsemőgyilkosok vagy terroristák. Ami döntő fontosságú, hogy nem mutattak rá a vállalati és közösségi médiában a "védőoltás-ellenesekről" terjesztett sztereotipikus trópusokra.

 

 

Egyszerűen fogalmazva, a résztvevők úgy vélik, hogy a zárlatok állami túlkapás voltak. Ellenzik a zárlatokat, mert a kockázatra való tekintet nélkül az egész lakosságra rótt teher, az okozott járulékos károk, valamint a polgári szabadságjogok és az egyéni szabadság korlátozása miatt.

A "védőoltás-ellenesség" címkéjével közvetlenül foglalkozva a tanulmány megállapítja, hogy a résztvevők többsége nem ellenezte elvben a védőoltásokat, de kétségeit fejezte ki a jelenlegi Covid vakcinák gyors fejlesztésével és bevezetésével, valamint azok mellékhatásaival kapcsolatban. A vizsgálatban résztvevők egyike sem csatlakozott az 5G-re vagy nanorobotokra hivatkozó szokatlan elméletekhez, amelyekkel ezt a csoportot gyakran sztereotipizálják.

A résztvevők értékrendjét vizsgálva a tanulmány megállapította, hogy a legtöbben a személyes felelősséget és autonómiát hangsúlyozták az egészséggel és egyéb ügyekkel kapcsolatban, valamint a "tedd másokkal azt, amit szeretnéd, hogy veled tegyenek" elv fontosságát.

A csalódottság ellenére néhány interjúalany kifejezte, hogy azokkal szemben, akik megkérdőjelezhetetlenül megfeleltek a Covid-narratívának, nem kívántak nekik kárt vagy kellemetlenséget. Ezzel szemben más tanulmányok kimutatták, hogy ezt a nem rosszindulatú hozzáállást az engedelmeskedők nem viszonozzák a nem engedelmeskedőkkel szemben, akiket az engedelmeskedők munkanélküliségre, elszegényedésre és cenzúrára érdemesnek tartanak.

Szemükbe nézve: Covid Narrative Dissidents in Their Own Words, Daily Sceptic, 2022. május 3.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-bbc-a-vakcina-biztonsagos-a-terhes-nok-szakertoje-tortenetesen-a-pfizer-covid-injekcio-terhessegi-vizsgalatanak-vezeto-kutatoja-is

Putyin sürgős üzenetet küldött a kormányaik által rabszolgasorba taszított nyugatiaknak

Ki fogja etetni azokat az embereket, akik szenvedni fognak az elkövetkező élelmiszerhiánytól?

Richard Boutry: háború a transzhumanisták és a spiritualitás között

Richard Boutry szerint háborúban élünk, amely a transzhumanizmus és a spiritualitás között dúl, a szándék pedig minden tiltakozó hang elfojtása, amely ezt a háborút ellenzi.

Tömeggyilkos Bioterrorista Anthony Fauci és Nemzetgyilkos Ralph Baric ellen, bűncselekmény elkövetése miatt, eljárás indul

Dr. David E. Martin leleplezi Antikrisztuskövető Népirtó Ralph Baric és Anthony Fauci bűnözői tevékenységét, akik mind a vakcinával, mind a remdesivirrel kapcsolatban érintettek, és szándékában áll elérni, hogy emberölés vagy gyilkosság miatt vádat emeljenek ellenük.

Dr. Chinda Brandolino: Kissinger-jelentés, a születésszabályozás és az elnéptelenítési program

Dr. Chinda Brandolino összefoglalja a Kissinger-jelentést: a 21. században az USA-ban nem lesznek meg azok a szükséges erőforrások, amelyek a fejlődő országokban kihasználatlanok. Szerintük ezt a fejlődési irányt meg kell akadályozni, hogy fel lehessen használni ezeket az erőforrásokat, és ezt olyan egészségügyi tervekkel akarják elérni, amelyek elfedik a valódi célt.

Dr. Fleming: Nyilatkozat a világjárvány felelősei elleni vádemeléshez

Dr. Richard Fleming eskü alatt tett nyilatkozatában kifejti, hogy a Covid-19 egy biofegyver, amelyet az NIH finanszírozott és haszonszerzés céljából hoztak létre. A halálesetek és a káros mellékhatások magas száma miatt, (a vakcinázást), le kell állítani, és a vállalatokat jogilag felelősségre kell vonni.

Rand Paul szenátor Fauci-t kérdezi, aki titkolja a gyermekkorban adott védőoltások ártalmait

Rand Paul szenátor egy sor kérdést tesz fel Tömeggyilkos Bioterrorista Fauci-nak a gyermekkori védőoltásokról és azok káros hatásairól, például a szívizomgyulladásról. Nemzetgyilkos Sátánfatty Fauci feleletei nem egyértelműek, és kitér az egyenes válaszok elől.

Az oltás biblikus méretű emberi tragédia

Dr. Russell Blaylock elítélően nyilatkozik, kijelentve, hogy ez elnéptelenítés, hogy nem is léteznek tanulmányok a biztonságosságról, sem a gyermekek, sem a terhes nők, sem a hosszú távú hatások esetében, hogy világszerte milliók halnak meg. Ez egy előre eltervezett, bibliai méretű emberi tragédia.

Politikusok és rangos tisztviselők szenvednek az oltások hatásaitól, vagy bele is halnak. VIII. rész

Politikusokat és magas rangú tisztviselőket is átvertek világszerte: Virginia Mendes, Matteo Concari, Jane Garrett, Viliami Hingano, Tjahjo Kumolo és mások is, a vakcinák káros hatásaitól szenvedtek, volt aki meg is halt az oltás után.

A sátáni elit célja, az, hogy a gyerekeknek ártson

Lara Logan újságíró elítéli azt, hogy az elit el akarja hitetni velünk, hogy a csata elveszett. A sátánisták azért próbálnak a gyerekeknek ártani, mert ők Isten tükörképei. Azt akarják, hogy megadjuk magunkat, hogy feladjuk a reményt, de nem fognak sikerrel járni.

Az oltóanyagok nanorészecskéket tartalmaznak, amelyek hatása mérgező a létfontosságú szervekre

Dr. Lawrence B. Palevsky kifejti, hogy a gyermekeknek szánt vakcinák évtizedek óta olyan nanorészecskéket tartalmaznak, amelyek mérgező hatással vannak az olyan létfontosságú szervekre, mint az agy, a máj és a vese, valamint a nemi szervek. Változásokat okoznak a szexuális viselkedésben és idegrendszeri fejlődési zavarokat idéznek elő.

Pilóták fognak össze, hogy pereljék az oltásokat kikényszerítő orvosokat és hatóságokat

Jane Ruby azon tűnődik, a pilótákkal történtek tükrében, vajon biztonságos-e még repülővel utazni, hiszenezeket a pilótákat a munkahelyük elvesztésével fenyegették, hogy az oltás felvételére kényszerítsék őket. Most ők szenvednek a következményektől, és egyesült erővel pert indítanak az orvosok és a hatóságok ellen, akik nyomást gyakoroltak rájuk.

Híres emberek a vakcinák ellen. XXXIX. rész

Az élet minden területéről való hírességek, köztük Jim Carrey, Clint Eastwood, Kirstie Alley, Jason Gardiner, Sylvester Stallone, és mások is, felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen. Figyelmeztetnek a gyilkos vakcina ártalmaira, és arra biztatnak mindenkit, hogy senki ne használja többé.

Vége az emberiségnek, az elit transzhumanizmust akarj, hogy irányíthasson minket

Simone Kerseboom, holland európai parlamenti képviselő szerint, az elit a transzhumanizmus irányába akar minket vezetni, a humanizmus és az emberiség végét akarják, de ez soha nem fog beválni, mert az emberi természet olyan, amilyen, és nem változik, habár, ha, mint Hitler, vagy Sztálin esetében történt, mégis megpróbálják a változtatást, az szörnyű károkat okoz.

Demenciában szenved az amerikai elnök?Alkalmas-e így egy világhatalom irányítására?

Egy év hivatalban töltött idő után, Tömeggyilkos Bioterrorista Joe Biden-nek számos esetben voltak kihagyásai, hibái, baklövései és kudarcai. Alkalmas-e vajon egy világhatalom kormányzására?

A lélegeztetőgépen lévő betegek 85%-a meghal. Az orvosok a felelősök

Thomas Renz ügyvéd elítélően nyilatkozik arról, hogy a kórházak megölik a betegeket, tudván, hogy a módszer, amelyet alkalmaznak, nem működik. Tudatában vannak annak, hogy mit tesznek, és felelősségre kell vonnunk őket. Egy egész sor peres eljáráson dolgozunk.

Dr. V. Zelenko és más aktivisták halála természetes volt, vagy igazat mondtak és megölték őket?

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Zelenko, Dr. Peter Garjajev, Dr. Luc Montagnier, Alexander "Sasha" Kagansky biológus és sok más feljelentő halt meg a közelmúltban, akik mindannyian aktívan felszólaltak az oltóanyagok és a covidról szóló hivatalos narratíva, valamint a kitalált plandémia ellen. Még Dr. Carrie Madej is majdnem meghalt egy gyanús repülőgép-szerencsétlenségben. Ki áll e halálesetek, vagy inkább gyilkosságok mögött?