Ez egy kísérlet arra, hogy meggyőzzék azokat, akik úgy döntöttek, hogy nem kapnak Covid injekciót, hogy "beoltassák magukat". Ez egy időszerű, szemet gyönyörködtető vizsgálat a BBC Factual megbízásából, állítja a BBC anélkül, hogy megmagyarázná, miért "időszerű" - feltehetően azt remélik, hogy elhisszük, valószínűleg a PCR-tesztek csalárd használata miatt "a Covid-19 ismét emelkedőben van".

Az interneten és a BBC honlapján a "BBC Factual" kifejezésre való keresés nem adott eredményt, ami elgondolkodtató, hogy valójában ki bízta meg a BBC "vizsgálatát". Ha bármelyik olvasónknak van bármilyen információja a "BBC Factual"-ról, hálásak lennénk, ha azt a cikk alatti hozzászólásokban megjegyezné.

Ebben a dokumentumfilmben, írja Prof. Fenton, "Hannah Fry matematikus professzor - "szakértők" segítségével - megpróbál meggyőzni 7 embert (akik eddig elutasították), hogy vegyék be a Covid vakcinát. Mint rámutattam, a BBC (a műsor reklámjában) már jelezte a műsor valószínűsíthető szélsőséges elfogultságát azzal, hogy masszívan alábecsülte az Egyesült Királyságban az oltatlan emberek számát, ezért az ilyen embereket egy aprócska szélsőséges peremként próbálja bemutatni".

Bővebben: Norman Fenton professzor: A BBC szerint az Egyesült Királyság lakosságának 8%-a nem oltott – ez hazugság

Egy másik úgynevezett "szakértő", akit a BBC arra használt fel, hogy segítsen meggyőzni az oltatlanokat - azokat, akik követik a jó tudományt, és az Egyesült Királyság lakosságának közel 30%-ához tartoznak, akik úgy döntöttek, hogy oltatlanok maradnak -, Asma Khalil.

 

 

Minél többet ásunk, annál rosszabb lesz a helyzet - írta Fenton professzor egy tweetben.

Itt van Asma Khalil, a "szakértő", akit arra használtak, hogy a "vakcinát" biztonságosnak nyilvánítsák a terhes nők számára:

Asma Khalil pedig már 2015-ben bejelentette ezeket az összeférhetetlenségeket a National Institute for Health and Care Excellence ("NICE") Quality Standards Committee tagjaként.

 

 

Bővebben a BBC "szakértőjéről", Asma Khalilról

Most már tudjuk, hogy Khalil a Pfizer Covid terhességi "oltási" kísérletének vezető vizsgálója ("PI"). Az információszabadság iránti kérelemre adott válaszból, valamint az egyetlen terhességi/termékenységi vizsgálat mélyreható vizsgálatából azt is tudjuk, hogy az egészségügyi szabályozó hatóságok és a Pfizer a fejlődő magzat riasztó rendellenességeinek nyilvános eltussolása mellett döntöttek, és a klinikai adatok dokumentált eredményeinek elhallgatásával hamisan leminősítették a Covid terhesség alatti "vakcinázás" tényleges kockázatát.

Bővebben: A FOIA feltárja, hogy a Pfizer és az egészségügyi szabályozó hatóságok elrejtették a terhesség alatti COVID vakcinázás veszélyeit, miután a tanulmány szerint növeli a születési rendellenességek és a meddőség kockázatát, valamint A tények a Pfizer mRNS vakcina kockázatáról a meg nem született babákra nézve.

Van még valami más is Khalilról, ami miatt meg kellene kongatni a vészharangokat? Igen. Khalilról bővebben Fenton professzor "A BBC "független oltóanyag-szakértője" történetesen a Pfizer oltóanyagközpontjának vezetője" című cikkében olvasható:

Kiderült, hogy részt vett a Bill és Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott "Preparing for Disease X: Ensuring Vaccine Equity for Pregnant Women in Future Pandemics" című szimulációban - amelynek eredményeiről EZ a tanulmány számol be, amelynek társszerzője volt, és amelyet ő finanszírozott:

 

 

Megjegyzendő, hogy Asma Khalil ("AK") nem nyilatkozik. Ez magyarázatot igényel. AK nem nyilatkozik semmilyen összeférhetetlenségről ("COI") más, nemrégiben megjelent publikációiban sem.

 

Szóval, mit gondolnak valójában az úgynevezett "anti-vaxxerek"?

A BBC elfogult ostobaságaival ellentétben a Daily Sceptic májusban közzétett egy cikket, amely egy szigorú tanulmányt ismertetett az oltatlanok véleményéről. Ahelyett, hogy csak a szkeptikusokról a sajtóban, a tudományos életben és a kormányzatban megjelenített lusta sztereotípiákra hallgatnának, a tanulmány szerzői - Dr. Raminder Mulla, Amy Willows és Rusere Shoniwa - úgy döntöttek, hogy elmennek, és kiderítik, mit gondolnak valójában az emberek.

A Miguel és társai által 2021 januárjában készített tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy azok az emberek, akik kerülik a Covid korlátozó intézkedések betartását, nagyobb valószínűséggel mutatnak "alacsonyabb szintű empátiát és magasabb szintű érzéketlenséget, csalárdságot és kockázatvállalást".

A Covid-tábor különböző oldalai közötti valódi megértés elősegítésének vágya által ösztönözve egy új tanulmány, amelyet Dr. Raminder Mulla vezetett, ennek a kérdésnek ásott utána. A "Szemükbe nézve" című tanulmány - nem meglepő módon - megállapította, hogy ez a rágalmazott csoport minden, csak nem csecsemőgyilkosok vagy terroristák. Ami döntő fontosságú, hogy nem mutattak rá a vállalati és közösségi médiában a "védőoltás-ellenesekről" terjesztett sztereotipikus trópusokra.

 

 

Egyszerűen fogalmazva, a résztvevők úgy vélik, hogy a zárlatok állami túlkapás voltak. Ellenzik a zárlatokat, mert a kockázatra való tekintet nélkül az egész lakosságra rótt teher, az okozott járulékos károk, valamint a polgári szabadságjogok és az egyéni szabadság korlátozása miatt.

A "védőoltás-ellenesség" címkéjével közvetlenül foglalkozva a tanulmány megállapítja, hogy a résztvevők többsége nem ellenezte elvben a védőoltásokat, de kétségeit fejezte ki a jelenlegi Covid vakcinák gyors fejlesztésével és bevezetésével, valamint azok mellékhatásaival kapcsolatban. A vizsgálatban résztvevők egyike sem csatlakozott az 5G-re vagy nanorobotokra hivatkozó szokatlan elméletekhez, amelyekkel ezt a csoportot gyakran sztereotipizálják.

A résztvevők értékrendjét vizsgálva a tanulmány megállapította, hogy a legtöbben a személyes felelősséget és autonómiát hangsúlyozták az egészséggel és egyéb ügyekkel kapcsolatban, valamint a "tedd másokkal azt, amit szeretnéd, hogy veled tegyenek" elv fontosságát.

A csalódottság ellenére néhány interjúalany kifejezte, hogy azokkal szemben, akik megkérdőjelezhetetlenül megfeleltek a Covid-narratívának, nem kívántak nekik kárt vagy kellemetlenséget. Ezzel szemben más tanulmányok kimutatták, hogy ezt a nem rosszindulatú hozzáállást az engedelmeskedők nem viszonozzák a nem engedelmeskedőkkel szemben, akiket az engedelmeskedők munkanélküliségre, elszegényedésre és cenzúrára érdemesnek tartanak.

Szemükbe nézve: Covid Narrative Dissidents in Their Own Words, Daily Sceptic, 2022. május 3.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-bbc-a-vakcina-biztonsagos-a-terhes-nok-szakertoje-tortenetesen-a-pfizer-covid-injekcio-terhessegi-vizsgalatanak-vezeto-kutatoja-is