2023. november 26., vasárnap

Milyen jól tudják, mégis ezt erőltetik ránk

A GLOBÁLIS NÉPIRTÓ BULI

Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Dennis Meadows: Egymilliárd is sok belőletek

Ladóczki Éva: TÚL VAGYUNK ORWELL 1984-EN

 

A digitalizáció megállíthatatlan gyorsasággal robog, és bedarálhat bennünket, és ha ez megtörténik, akkor az visszafordíthatatlan.
Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy ezt blokkoljuk. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, mert mi a mátrix foglyai vagyunk, és ők kívülről vezérelnek bennünket.

Az 5G egy újfajta hálózatot tesz lehetővé, amely gyakorlatilag mindenkit és mindent összekapcsol, beleértve a gépeket, tárgyakat és eszközöket is. De már itt van a 6 G., amely 100-szor gyorsabb, mint az 5G, fokozott megbízhatósággal és szélesebb hálózati lefedettséggel.

“A Globalista Cabal (Pénzügyi, Katonai, Informatikai, Média- és Gyógyszerészeti Komplexum (FMIMPC) a világméretű digitalizáció koordinálására az ENSZ Kereskedelmi és Fejlesztési Konferenciáját (UNCTAD) jelölte ki”

“Tucker Carlson egy nemrégiben adott interjújában arra figyelmeztetett, hogymilyen könnyű örökre kikapcsolni “egy digitális társadalmat:
Ha körülöttünk mindent digitális jelek működtetnek, amelyeket a „Globalist Cabal” (nevezetesen az FMIMPC) vezérel , akkor egy vagy néhány kapcsoló kikapcsolhatja különböző hálózatainkat, úgy mint:
– vízellátás, villany, gáz, mindenféle energia,
– élelmiszer-ellátás,
– üzemanyag szállítás,
– közlekedés
– hazai és nemzetközi szállítás,
– kommunikáció
-a számláinkon lévő pénzt, stb.

Meg kell tudni állítanunk, mert ez élet és halál kérdése. Szó szerint.
https://expose-news.com/2023/11/23/beyond-orwells-1984-5g-and-the-launching-of-6g-easy-to-take-down-a-society-that-is-digital/

Ladóczki Éva: Néha úgy érzem, hogy a folyamatok túlszaladtak rajtunk, amit már nem tudunk blokkolni.

 

A globalista totalitárius államot több lépésben hozzák létre. Ebből ami nagyjából megvalósult, az Európai Unió megszállása, valamint 2022 nyarán a NATO-madridi csúcson olyan hatalmi átrendeződés következett be, ami példátlan a világ történelmében. És ez senkinek nem tűnt fel, és erről senki sem beszél.

A JFK elleni merénylet tulajdonképpen egy nyilvános kivégzés volt.
Üzenet Amerika népének, hogy így jár az, aki szembe megy a hivatalos narratívával. Egyfajta megfélemlítés volt, mint 9/11.
Az Abe Shinzo elleni merénylet tulajdonképpen JFK 2.0 volt: magányos gyilkos, varázsgolyó, stb.
A valóság az volt, hogy két merénylő volt, két szemközti ház tetejéről adta le a lövéseket. A hírek tartalma hazugság volt.
Az ok pedig ugyanaz, Abe Shinzo megtagadta a parancsot, és ezért az életével fizetett. Nem akarta megtámadni Oroszországot a Kuril-szigetek kapcsán, épp ellenkezőleg, komoly gazdasági együttműködési megállapodásokat kötött Kínával, és Oroszországgal.
Mások is kaptak figyelmeztetést: Boris Johnsont ugyanakkor emelték ki a hatalomból, amikor Abe-t meglőtték, vagy Emanuel Macront éppen akkor hirtelen megvádolták az Uber befolyással való üzérkedési botrányával.
De a finn miniszterelnöknő körül kirobbant házibuli-ügy vagy Olaf Scholze rendezvényén a 9 drogos nő esete sem csupán a véletlen műve volt.

A NATO-csúcs volt az a pillanat, amikor a színfalak mögött rejtett szereplők lefektették az új globális rend törvényét, az új biztonsági integrációt, a nemzetállamok feletti parancsnoki döntéshozatali folyamatot. És mindezt a nemzetállamok parlamentjének felhatalmazása nélkül.
A NATO gyors úton halad afelé, hogy túllépjen egy Európát megvédő szövetségen, és elszámoltathatatlan katonai hatalommá váljon, együttműködve a Globális Gazdasági Fórummal, a milliárdosokkal és a bankárokkal szerte a világon, „világhadseregként”, amely nagyjából úgy működik, mint a brit Kelet-Indiai Társaság egy másik korszakban tette.
Mert amíg a háborúkkal hiszterizálnak bennünket, a pók szövögeti hálóját az emberiség foglyul ejtésére.

Most ismét gyorsítottak, nemcsak a digitális identitás bevezetését tűzték napirendre, hanem a jegybanki pénz kérdésében is döntöttek:
Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke bejelentette az EU központi banki digitális fizetőeszközének (CBDC) – a digitális eurónak – elindítását, amely lehetővé teszi az EKB meg nem választott technokratái számára, hogy programozzák, hogyan, mikor, hol, mire és mire. kire lehet költeni, beleértve a szociális jóváírást, a szén-dioxid-kibocsátási egységet és az oltóanyag-útlevél-rendszert.
https://thewatchtowers.org/president-of-the-european-central-bank-christine-lagarde-announces-the-launch-of-the-eus-central-bank-digital-currency-cbdc-the-digital-euro-2/

Most már végeda – Matthias (19. AZK)

Három éves Plandémia ismét megmutatta, hogy őrültek vagytok, mert mások szenvedéséből táplálkoztok. Hazudtatok és megosztottatok, szabadságunktól megfosztottatok és sajnos, ismét túl sokan hittek nektek.

A média kezetekben, Félelmet és rettegést terjesztetek, A kontroll mániátoktól már alig lehet elrejtőzni. A megosztottságot és a félelmet szítjátok Minden nap, mint még soha Félelmet a klímától, szegénységtől, háborútól vagy akár egy új világjárványtól.

Úgy tűnik, hogy nagyon izgat benneteket hogy az egész emberiséget kínozzátok. Sajnos még mindig túl sokan hisznek nektek, és még mindig számítanak rátok, habár gaz tetteitek az égig bűzlenek. Adrenokróm! Tudjuk: a gyermekek vérét isszátok!

Hol marad a büntetésetek? Miért hallgatnak a bíróságok? Mikor jön el az igazságszolgáltatás ? És változtatja meg történelmünket?

Az jog fojtó szorításban, majdnem teljesen a kezetekben van. Minden ügyvéd kudarcot vall, aki megpróbál ennek véget vetni. De most már vége! Többé nem táplálunk titeket az energiánkkal. Igen, most már vége! Lehozzuk a mennyet a földre, úgy mint még soha. Köztetek lesz megosztás. Minden igazságtalanságra fény derül Energia áramlik az egységben a világ nagyszabású ítéletéig A mi szenvedésünk már nem elég nektek Nagyobb lövésre van szükségetek Mint egy drogosnak, akinek mindig több kell, akin egyre inkább felülkerekedik a drog

Ezért növelitek folyamatosan az összes ember gyötrelmét Hagyjátok őket vérezni, éhezni, sikoltozni, szenvedni, meghalni és fizetni.

Mindent velünk fizettettek ki Egészen a nagy államcsődig. A "Nagy Újraindítás" a ti tervetek. Szerettek Istent játszani előttünk. Regisztrált, beoltott, besugárzott, a mesterséges intelligencia szemetétől irányítva. Csináltatok nekünk kis fészkeket, az okos városokban

Legalábbis ez a tervetek, de mi átláttunk rajta. Organizmusként, mint egy ember végleg tönkremegy. A raj energiáját küldjük az igazi bíráknak és ügyvédeknek, akik őszinte szívvel takarítják ki a mocskotokat Valódi tudósoknak küldünk szívből jövő erőt. Küldjük az informátor-hősöknek és felvilágosító szakértőknek. A mi erőnk, mindenki felé árad aki kiáll az igazságért Mindenki felé, akit nem lehet megvenni hatalom, szex vagy pénz által. De most már vége! Többé nem táplálunk titeket az energiánkkal. Igen, most már vége! Lehozzuk a mennyet a földre, úgy mint még soha.

Köztetek lesz megosztás. Minden igazságtalanságra fény derül Energia áramlik az egységben a világ nagyszabású ítéletéig! Most kezdődik! Egyesítjük az energiánkat a szívünkben.

Most kezdődik! Nyugodtan megpróbálhattok elszaladni, de a fény elől nem lehet elmenekülni Ti fogtok félni Mert tartalom nélküliek vagytok Az energiánk az egységbe áramlik, A szomorkodás helyett táncolunk! És most ott ülsz és rájössz: a rémálomnak hamarosan vége. Te is részt vettél benne és annyi vér tapad a kezedhez. Jobb, ha most kipakolsz és segítesz nekünk feltárni mindent, hogy felébredjen egy teljesen új tudat az egész emberiségben.