A globalista totalitárius államot több lépésben hozzák létre. Ebből ami nagyjából megvalósult, az Európai Unió megszállása, valamint 2022 nyarán a NATO-madridi csúcson olyan hatalmi átrendeződés következett be, ami példátlan a világ történelmében. És ez senkinek nem tűnt fel, és erről senki sem beszél.

A JFK elleni merénylet tulajdonképpen egy nyilvános kivégzés volt.
Üzenet Amerika népének, hogy így jár az, aki szembe megy a hivatalos narratívával. Egyfajta megfélemlítés volt, mint 9/11.
Az Abe Shinzo elleni merénylet tulajdonképpen JFK 2.0 volt: magányos gyilkos, varázsgolyó, stb.
A valóság az volt, hogy két merénylő volt, két szemközti ház tetejéről adta le a lövéseket. A hírek tartalma hazugság volt.
Az ok pedig ugyanaz, Abe Shinzo megtagadta a parancsot, és ezért az életével fizetett. Nem akarta megtámadni Oroszországot a Kuril-szigetek kapcsán, épp ellenkezőleg, komoly gazdasági együttműködési megállapodásokat kötött Kínával, és Oroszországgal.
Mások is kaptak figyelmeztetést: Boris Johnsont ugyanakkor emelték ki a hatalomból, amikor Abe-t meglőtték, vagy Emanuel Macront éppen akkor hirtelen megvádolták az Uber befolyással való üzérkedési botrányával.
De a finn miniszterelnöknő körül kirobbant házibuli-ügy vagy Olaf Scholze rendezvényén a 9 drogos nő esete sem csupán a véletlen műve volt.

A NATO-csúcs volt az a pillanat, amikor a színfalak mögött rejtett szereplők lefektették az új globális rend törvényét, az új biztonsági integrációt, a nemzetállamok feletti parancsnoki döntéshozatali folyamatot. És mindezt a nemzetállamok parlamentjének felhatalmazása nélkül.
A NATO gyors úton halad afelé, hogy túllépjen egy Európát megvédő szövetségen, és elszámoltathatatlan katonai hatalommá váljon, együttműködve a Globális Gazdasági Fórummal, a milliárdosokkal és a bankárokkal szerte a világon, „világhadseregként”, amely nagyjából úgy működik, mint a brit Kelet-Indiai Társaság egy másik korszakban tette.
Mert amíg a háborúkkal hiszterizálnak bennünket, a pók szövögeti hálóját az emberiség foglyul ejtésére.

Most ismét gyorsítottak, nemcsak a digitális identitás bevezetését tűzték napirendre, hanem a jegybanki pénz kérdésében is döntöttek:
Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke bejelentette az EU központi banki digitális fizetőeszközének (CBDC) – a digitális eurónak – elindítását, amely lehetővé teszi az EKB meg nem választott technokratái számára, hogy programozzák, hogyan, mikor, hol, mire és mire. kire lehet költeni, beleértve a szociális jóváírást, a szén-dioxid-kibocsátási egységet és az oltóanyag-útlevél-rendszert.
https://thewatchtowers.org/president-of-the-european-central-bank-christine-lagarde-announces-the-launch-of-the-eus-central-bank-digital-currency-cbdc-the-digital-euro-2/