2022. szeptember 15., csütörtök

A Fehér Ház új majomhimlő cárának sátáni világa

 

A majomhimlő elterjedése az Egyesült Államokban nem áll jól a félidős választások felé tartó Biden-kormányzatnak.

Ezért augusztus 2-án néhány lépést tettek. Robert Fentont, a FEMA korábbi megbízott vezetőjét nevezték ki "majomhimlő-koordinátornak", és Demetre Daskalakis, a CDC HIV-megelőzési osztályának igazgatója lett a helyettese.

Anthony Fauci, az elnök orvosi főtanácsadója azt mondta:

"Bobnak a FEMA-nál végzett munkájától kezdve a COVID-19 tömeges oltási erőfeszítések vezetésén és az oltóanyagok eljuttatásán keresztül az ellátatlan közösségekhez, Demetre széles körű tapasztalatáig és vezető szerepéig az egészségügyi egyenlőség és a nemi betegségek és a HIV megelőzése terén, ez a csapat lehetővé teszi a Biden-kormányzat számára, hogy tovább gyorsítsa és erősítse a majomhimlőre adott válaszlépéseket.".

A kettő között Robert Fenton messze a "legnagyobb" név. Tekintettel arra, hogy ő volt a FEMA 9/11-re és a Katrina hurrikánra adott válaszlépésekért felelős vezetője, máris az USA történelmének történelmi alakjának tekinthető. A média figyelmének 99%-át azonban Daskalakis kapja. Hogy miért? Mert mint minden másnak a politikában, ennek a lépésnek is fontos PR-dimenziója volt.

A média fő fókusza: Daskalakis meleg. Ez elég nagy teljesítmény. Becsületére legyen mondva, hogy olyan helyeken is tevékenykedett, ahol a majomhimlő terjed.

Daskalakis egy HIV- és hepatitis-szűrő klinikát működtetett egy kis irodából, amely a Paddles nevű manhattani szado-mazo klubban volt, ahol a férfiak 40 dollárt fizettek azért, hogy kabát és ruha nélkül bulizhassanak - írja az Atlantic. Az NBC News beszámolója szerint egy New York-i járvány kitörése idején ő is beöltözött, hogy meningitis elleni oltásokat adjon be szexklubokban és fürdőházakban. A The Atlanticnak adott interjújában azt állítja, hogy az "East Village-i drag queenektől" tanulta az ágyban való viselkedését.
- Daily Caller, Meet Joe Biden's Monkeypox Czar - A Gay Doctor in Drag Who Wants To 'Dismantle Stigma' (Ismerd meg Joe Biden majomhimlő cárját - egy meleg orvos transzvesztitában, aki le akarja rombolni a stigmát).

Az Advocate-nek adott 2021-es interjújában Daskalakis felvázolta a HIV felszámolására irányuló "tervét":

"Ahhoz, hogy véget vessünk a járványnak, egyértelműen a nemi úton terjedő fertőzésekre és a hepatitis [járványokra] kell összpontosítanunk, és foglalkoznunk kell a rendszerszintű rasszizmussal, szexizmussal, homofóbiával és transzfóbiával, amelyek akadályozzák a fejlődésünket. Izgatott vagyok, hogy a HIV kezelését úgy fogjuk megközelíteni, mintha egy új járvány kitörése lenne, hogy véget vessünk neki."

Azzal, hogy olyan politikailag töltött szavakat használ, mint a "rendszerszintű rasszizmus, szexizmus, homofóbia és transzfóbia" egy egészségügyi kérdés kezelésére, máris láthatjuk, hogy Daskalakis jelölésének egyértelmű ideológiai dimenziója van.

De van még ennél is több. Amikor Daskalakis szó szerint sátáni képekkel van borítva. Mit mond ez az Egyesült Államok "közegészségügyéről" és általában a Fehér Házról?

 

 

Ezek a képek néhány embert elgondolkodtattak: A Fehér Ház egy valódi sátánistát nevezett ki a nemzet egyik "közegészségügyi tisztviselőjének"?

A médiaforrások szokás szerint kiforgatták a történetet. A The Advocate Why Are Conservatives Tearing Their Hair Out Over This Gay Doctor? című cikkében olvashatjuk:

A trollok a személyes Instagram-oldalán látható tetoválásait vették célba. A sok tetoválás közül Daskalakisnak van egy pentagrammal ellátott tetoválása.

Ettől mások a közösségi médiában kiakadtak. Egy meleg orvos szomjoltócsapdákat posztol, és egy pentagrammás tetoválást mutat? Sokan arra a következtetésre jutottak, hogy sátánista.

"Természetesen nem vagyok sátánista" - mondta Daskalakis a The Advocate-nek.

És miért gondolják az emberek, hogy az? "Azért, mert Zana Bayne által készített divatos hámokat viselek" - válaszolja szemtelenül.

A hámok már több mint egy éve keltik fel a divatvilágot. Emellett a pentagramma (vagy valójában pentagramm, mivel körbe van rajzolva) már évezredek óta létezik, még a kereszténység előtt is. A HIV-megelőzéssel foglalkozó szakembernek más ikonográfiát is tartalmazó tetoválásai vannak, köztük egy keresztényebb irányultságú is. Talán az egyensúlyról van szó?

A cikk, hogy megforgassa ezt a történetet, szégyentelen dezinformációba bocsátkozott. Először is, a tetoválás nem egy egyszerű ötágú csillag, hanem egy fordított ötágú csillag - ugyanaz, amely a Sátán Egyház hivatalos logóján is szerepel.

Itt van, amit Manly P. Hall, egy valódi okkultista (és nem egy dezinformációs újságíró) mond a fordított pentagrammákról:

"A szimbolizmusban a fordított alak mindig egy perverz hatalmat jelent. Az átlagember nem is sejti az emblematikus pentagrammák okkult tulajdonságait (...).

 

 

A fekete mágus nem használhatja a fehér mágia szimbólumait anélkül, hogy a fehér mágia erőit ne zúdítaná magára, ami végzetes lenne a tervei számára. Ezért úgy kell eltorzítania a hierogramokat, hogy azok azt az okkult tényt tipizálják, hogy ő maga torzítja el azokat az elveket, amelyeket a szimbólumok képviselnek. (...)

A pentagrammot széles körben használják a fekete mágiában, de amikor így használják, a formája mindig háromféleképpen különbözik: A csillagot meg lehet törni egy ponton azáltal, hogy nem engedik, hogy az összefutó vonalak összeérjenek; meg lehet fordítani azáltal, hogy egy pont lefelé, kettő pedig felfelé mutat; vagy pedig torzítani lehet azáltal, hogy a pontok különböző hosszúságúak.

Amikor a fekete mágiában használják, a pentagrammot a "patkó jelének" vagy az ördög lábnyomának nevezik. A két ponttal felfelé álló csillagot "Mendes kecskéjének" is nevezik, mivel a fordított csillag alakja megegyezik a kecskefejével. Amikor a felfelé álló csillag megfordul, és a felső pont leesik az aljára, az a Hajnalcsillag bukását jelzi".
- Manly P. Hall, Minden korok titkos tanításai.

A cikk szándékosan figyelmen kívül hagyja azt a több száz, erősen sátáni képet is, amelyek Daskalakis Instagram-fiókján találhatók.

Satangram

Nem sokkal azután, hogy megkapta az állást, Daskalakis Instagram-fiókja priváttá vált. Ennek ellenére néhány forrásnak sikerült néhány képernyőképet készítenie. És inkább árulkodnak.

Személyes beszámolója okkult és sátáni képeket tartalmazott, például ezt a fordított pentagramot és feszületet, amelyet úgy tűnik, rituális célokra használnak.

 

 

Daskalakis itt gúnyolja ki a Krisztust – ez a képeinek visszatérő témája.

Az internetes nyomozók azt is felfedezték, hogy Daskalakis követte a The Satanic Temple-t az Instagramon.

Ezek a képek azt bizonyítják, hogy nem egyszerűen „érdekli” a sátánizmus, és nem csak „éles” akar lenni. Mélyen elkötelezte magát iránta. Ez határozza meg őt. És van még több is.

Néhány évvel ezelőtt Daskalakis és partnere, Michael MacNeal megalapította a Monster Cycle-t New Yorkban. És röviden, ez egy sátáni edzőterem. Csak így lehet megfogalmazni. Az edzőterem Instagram-fiókja minden egyes okkult és sátáni szimbólumot tartalmaz, amelyet az Éber Polgárban valaha is említettek .

 

 

Maga az edzőterem elhelyezkedése erősen szimbolikus.

Az edzőterem egy volt templomban található. A sátáni feketemisék a kereszténység megszentségtelenítéséről szólnak, és ennek megvalósításának végső módja egy templom sátáni szentélylé alakítása.

Az edzések „rituálékként” vannak megfogalmazva (lásd a képaláírást), és álokkult szimbólumokként működnek.

„A mi Black Friday verziónk”: Fekete mágia rituálék.

 

 

Daskalakis személyes Instagram-fiókja meg lett címkézve ezen a képen, amelyen vérrel rajzolt fordított keresztek láthatók. Számos, ezen az IG-fiókon közzétett képen meg van címkézve.

A Daskalakis által készített fotón Macneal egy óriási, fordított pentagram előtt pózol, miközben hátborzongató pestismaszkot visel… miközben Jézus keresztre feszítettjének adja ki magát.

A templom ólomüveg ablakait olyan „művészettel” cserélték ki, mint amilyen az ördögöt ábrázolja Jézus helyén az utolsó vacsorán. Daskalakis büszkén pózol előtte.

Ördög. A kép felirata: „Majdnem itt az ideje, hogy eladd a lelkét”. Ez tényleg egy spinning osztály?

 

 

Daskalakis férjével a 666-os háttér előtt.

A 666 mindenhol megtalálható ezen az Instagram-fiókon.

Az „Ördög Éjszakája eseményt” a Sabrina Chilling Adventures of Chilling Adventures című, erősen sátánista műsorból származó kép segítségével népszerűsítik .

 

 

Az edzőteremben a Halloweent egy „vérrave”-val ünneplik – egy parti, ahol mindenkit vér borít (remélhetőleg hamis). Szóval igen, teljesen levertek az okkult elit emberi vér iránti megszállottságáról.

A vérlázító boldog vásárlója.

Kell még több bizonyíték, hogy Dskalakis részt vesz a sátánizmusban? Mármint komolyan. Nézd meg a képet, olvasd el a feliratot és olvasd el a hashtageket.

Több tucat más, erősen szimbolikus kép is hozzáadható. Tehát nem, az, hogy Daskalakis sokat fektetett a sátánizmusba, nem az „őrült konzervatív trollok” találmánya. Ez tagadhatatlan tény.

 

 

Összefoglalva

Amikor Daskalakist először jelölték "majomhimlő-cárnak", a tömegtájékoztatás teljes PR-üzemmódba kapcsolt. Teljesen figyelmen kívül hagyva Robert Fenton volt FEMA igazgatót, a média Daskalakis szexuális orientációjára összpontosított. Amikor azonban kiderült, hogy Daskalakis mélyen benne van mindenben, ami sátáni, a tömegmédia teljes tagadásba kezdett, sőt, szégyentelenül belevetette magát a teljes dezinformációba.

Amint az ebből a cikkből kiderül, Daskalakis nem egyszerűen "érdeklődik" a sátánizmus iránt, hanem teljesen meghatározza. Képzeljük el egy pillanatra, hogy keresztény, és hasonló mennyiségű keresztény témájú képet posztol az Instagram-fiókjára. Mi lenne az általános konszenzus? Hogy ő egy hívő keresztény. Nos, ugyanezzel a logikával azt is feltételezhetjük, hogy ő egy hívő sátánista.

Ezzel együtt engem nem érdekel a személyes hite. Most azonban ő az ország egyik vezető közegészségügyi személyisége. És a COVID óta felfedeztük (nagy rémületünkre), hogy az "egészségügyi tisztviselők" átfogó, soha nem látott, istenhez hasonló hatalommal ruházhatók fel.

Ilyen hatalmat kellene adni valakinek, aki ennyire megszállottja a sátánizmusnak és mindannak, ami vele jár? Saját közösségi média-bejegyzései a gonosz, a halál, a vér, az okkult rituálék, az emberáldozatok és a kereszténység nyílt gyűlölete fogalmak körül forognak. Ezt a fajta gondolkodásmódot akarja valaki, aki tűt akar szúrni a karjába?

 

Ez egy "nem" lesz tőlem.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-feher-haz-uj-majomhimlo-caranak-satani-vilaga

Amit nem mondanak el az embereknek az elektromos járművekről

 

Mindenki tudja - nos, mindenki hallotta -, hogy az elektromos járművek az állítólagos "éghajlati válság" megoldásának eszközei

- ami érdekes dolog, hiszen a gyártott elektromos járművek sokkal erősebbek, mint amennyire szükségük lenne ahhoz, hogy az embereket eljuttassák A-ból B-be. Ehhez hatalmas akkumulátorokra van szükség, hogy tárolni lehessen az összes áramot, ami ahhoz szükséges, hogy nagyon gyorsan és nagyon messzire tudjanak haladni.

Azt gondolnánk, hogy ezt visszatartják - sőt, be is tiltják -, ha olyan "válság" fenyeget, amelyet a szén-dioxid "kibocsátása" okoz.

Végül is az utóbbiból a szükségesnél többet "bocsátanak ki" azok a közművek, amelyek szinte az összes olyan áramot termelik, amely a túlhajtott elektromos járműveket hajtja.

Kell valakinek 2,9 másodperc alatt 100-ra gyorsulni? Vagy akármennyire? Már ha van "válság". Mégis, gyakorlatilag minden elektromos járművet a piacon kifejezetten úgy terveztek, hogy több energiát használjon fel, mint amennyire a minimális vagy akár a sportautóval egyenértékű alapvető közlekedési szükségletekhez szükség van.

Ez elárul valamit a "válság" valódi természetéről - és azokról, akik azt állítják, hogy válságról van szó. Ha egy hajó a nyílt tengeren léket kapott és süllyed, akkor nyitunk-e még több lyukat a vízvonal alatt?

Van még néhány más dolog is az elektromos járművekkel kapcsolatban, amiről szintén nem beszélnek.

Az elektromos járművet nem lehet otthon "gyorstölteni" -

 

 

Gyakorlatilag minden, az elektromos járműről áradozó cikk arról számol be, hogy egy elektromos járművet körülbelül 30 perc alatt lehet "gyorsan" feltölteni. Néhányan áradozva beszámolnak arról, hogy - hamarosan! - 15 percnél rövidebb idő alatt is meg lehet majd csinálni. Azt azonban soha nem mondják el, hogy ezt otthon nem lehet megtenni. A magánlakások ugyanis nem képesek elektromos járművek "gyors" töltésére. A "leggyorsabban" egy elektromos járművet magánlakásban körülbelül nyolc-kilenc óra alatt lehet feltölteni, 240 voltos (hajszárító típusú) konnektoron.

Soha nem lesz képes "gyors" töltésre egy elektromos jármű otthon. Az otthon teljes átvezetékezése nélkül nem, hogy kereskedelmi minőségű kapacitást kapjon. Ez azt jelenti, hogy mindig el kell majd autózni oda, ahol a "gyors" töltő van - és ott várakozni. Ez azt jelenti, hogy időt kell tölteni a "gyors" töltőhöz (és onnan vissza) való eljutással. Ami azt jelenti, hogy több időt kell töltenie a "gyors" töltéssel. Harminc perc a "gyors" töltésre" végül is ennyi plusz az odautazás és az ottani várakozás ideje.

És ez a "15 perc" - hamarosan! - amiről szintén áradoznak? Nem mondják el, hogy bár lehet, hogy "gyorsabb", de kevesebb. Vagyis nem teljes feltöltés. Csak annyira, hogy újra elindulhassunk. De nem túl messzire - mielőtt újra meg kell állni (és várni).

Ha már itt tartunk...

A "gyors" töltés soha nem teljes töltés...

Bármikor olvas egy cikket, amelyben az elektromos járműről és arról a csodáról áradoznak, hogy legalább ötször annyi időbe telik a "gyors" töltés, mint az az öt perc, ami egy nem elektromos jármű feltöltéséhez szükséges, soha nem találkozik azzal a megjegyzéssel, hogy a "gyors" töltés csak 80 százalékos töltöttséget jelent. Más szóval, a végén 20 százalékkal kevesebb töltésünk lesz, mint egy teljes töltésnél, ami 20 százalékkal kisebb hatótávolságot jelent... ami azt jelenti, hogy (ismét) 20 százalékkal hamarabb kell megállnunk.

Azért nem lehet - vagyis nem szabad - egy elektromos járművet "gyorstölteni", hogy teljesen feltöltődjön, mert ez megterhelő az akkumulátornak, amely az elektromos jármű legdrágább része. Emellett megnő a tűzveszély is. Ezért az elektromos járműveket (és a "gyorstöltőket") úgy állítják be, hogy 80 százalékos töltöttséget adjanak "gyorsan" - a többit pedig lassan.

Ez a 20 százalékos töltési tartományvesztés - feltételezve, hogy nincs ideje várni a teljes (lassú) töltésre - valószínűleg nem nagy baj, ha nem megy messzire, vagy nincs ideje megállni és várni (megint). De ha hosszú útra indul, akkor többet fog megállni - és várakozni -, mint amennyit elhitettek önnel.

 

 

Ha már itt tartunk.

Minél messzebbre vezet, annál rövidebb az élettartam -

Ha egy elektromos járművet a hatótávolságának határáig vezet, akkor az akkumulátorát erősen lemeríti. Ha azt szeretné, hogy az akkumulátorcsomag tartós legyen, akkor ezt kerülje el, mert az akkumulátor rendszeres kisütése valószínűleg csökkenti az akkumulátor élettartamát. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor kapacitása nem képes megtartani az újonnan meghirdetett töltést (és így biztosítani a hatótávolságot). Ezért tervezték a hibrid autókat úgy, hogy az akkumulátort mindig részben feltöltve tartsák. A hibrid autók akkumulátorai így is elveszítik töltöttségtartó képességüket, és ki kell őket cserélni.

Az elektromos járművekben azonban nincs benzinmotor, amely megakadályozná, hogy az akkumulátor erősen lemerüljön. Ez paradoxont jelent: ha az elektromos jármű meghirdetett hatótávolságát kihasználja, azzal csökkenti az akkumulátor élettartamát. Másképp fogalmazva: Ha el akarja kerülni, hogy 30-50 százalékkal kevesebbet kelljen költenie az akkumulátorcsomag cseréjére, mint amennyibe maga az elektromos jármű került, mielőtt eljönne az ideje, hogy magát az elektromos járművet is lecserélje.

Valószínűleg erről sem hallottál még. Pedig igazán tudnia kellene róla, ha elektromos jármű vásárlásán gondolkodik.

Van még néhány más dolog is, amit az elektromos járműről tudni kell.

Ha nincs garázsa, hol fogja bedugni az elektromos járművét? Képes lesz-e hosszabbítót vezetni a háza - vagy lakása - belsejéből oda, ahol az elektromos jármű parkol?

Tudta, hogy ha az elektromos járművet kint hagyja a garázsban - a hidegben -, az azt eredményezi, hogy az elektromos jármű hatótávolsága, amikor leparkolta, kisebb lesz, amikor másnap felkel, hogy vezesse? Ez azért van így, mert az elektromos járművek akkor is áramot égetnek, amikor nem használják őket - mivel az elektromos járművek állandóan bekapcsolt fűtési (és hűtési) rendszerrel rendelkeznek, hogy az akkumulátor ne hűljön ki (vagy ne melegedjen fel). Ez azt jelenti, hogy az elektromos járművet mindig csatlakoztatva kell tartani, hogy elkerüljük a töltésveszteséget, amíg csak áll - különösen, ha kint áll a hidegben (vagy melegben).

 

 

Végül - azoknak, akik azért fontolgatják az elektromos jármű beszerzését, mert úgy gondolják, hogy ezzel csökkentik a "szénlábnyomukat":

Valószínűleg növelik azt. Két okból kifolyólag.

Egy: az elektromos járművek nem tartanak olyan sokáig, mint a nem elektromos járművek - mert az elektromos járművek akkumulátorai nem tartanak olyan sokáig, mint a nem elektromos járművek, és többe kerülnek, mint amennyibe a cseréjük kerül, amikor már nem tudják ellátni az elektromos járművet. Ez azt jelenti, hogy hamarabb kell új elektromos járművet vásárolni. Ami új nyersanyagokat (és szén-dioxid "kibocsátást") jelent az új elektromos jármű gyártásához - amely ugyanolyan idő előtt eldobható lesz, mint a régi elektromos jármű.

Kettő, mert az elektromos járművek energiafalók. Még az olyan kicsiknek is, mint a Tesla 3 - amely egy Honda Civic szedánhoz hasonlítható kompakt méretű autó - több mint 1000 fontnyi akkumulátorcsomagja van, amelyet az általa reklámozott gyors 0-100-as sebesség eléréséhez használ. Ez azonban a megfelelő (és nem a "nevetséges") sebesség eléréséhez egyébként szükséges akkumulátorcsomag méretének valószínűsíthetően megduplázásával jár - és kétszer annyi (vagy több) energiát használ fel, mint amennyire a feltöltés fenntartásához szükség lenne. Ennek az energiának majdnem az egészét - különösen a "gyorstöltőkön" elérhető kereskedelmi minőségű energiát - rengeteg földgáz, olaj és szén elégetésével állítják elő. Ez rengeteg szén-dioxid "kibocsátást" eredményez.

Akkor miért nem mondják el ezeket az embereknek az elektromos járműveket keményen áruló emberek? Nos, ugyanazért, amiért ugyanezek az emberek nem beszéltek az embereknek a "vakcinákról" - egészen addig, amíg be nem oltották őket.

https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/amit-nem-mondanak-el-az-embereknek-az-elektromos-jarmuvekrol

A NASA bennfentes bevallja a halálos ágyán: Én filmeztem a hamis holdraszállást 1969-ben

 

Egy új-mexikói férfi megdöbbentő vallomások sorát tette, mióta halálos rákot diagnosztizáltak nála, és közölték vele, hogy csak hónapjai vannak hátra.

Azt állítja, hogy a Holdra szállást az amerikai kormány meghamisította, a felvételeket egy katonai bázison vették fel, a Hold felszínét pedig homokkal és cementporral készítették el.

Gene Gomar szerint apja, aki katonai rendőr volt, és a Cannon légibázison állomásozott, részt vett a világot megtévesztő hatalmas csalásban, amely megalapozta a kormány által szponzorált tömeges képződmény-pszichózist, amely az évtizedek során és a jelenlegi korszakban is folytatódott.

Az apja által 2002-ben felvett halálos ágyon tett vallomás egy "ismeretlen eredetű" tűzben megsemmisült, ezért Gomar úgy döntött, hogy újra elkészíti, és megosztja apja történetét a világgal saját halála előtt.

A vallomásban Gomar, aki Eugene Reuben Akers néven született, azt mondja, nem akar hírnevet vagy pénzt azért, amit tesz, mert remélhetőleg a videó csak a halála után kerül nyilvánosságra. Gomar idén február 13-án, az év elején hunyt el, így most megnézhetjük és megoszthatjuk a nem mindennapi vallomást.

 

 

Végre kezd kiszivárogni az igazság a holdraszállásról?

Az elmúlt 12 hónapban a NASA egy sor olyan leleplezést tett, amelyek a hivatalos narratívát foszlányokká tették.

A mainstream média alig számolt be ezekről a felfedezésekről, így a legtöbb ember továbbra sem tudta, hogy mit vallott be a NASA.

Az igazság az, hogy a NASA szinte teljesen megerősítette, hogy a leszállások hamisak voltak, és mindenki, aki az űriparban dolgozik, vagy bármilyen ismerettel rendelkezik a rakétatudományról, csendben elfogadta, hogy az egész egy színjáték volt. És most tovább tolják és késleltetik az Artemis programot.

Akkor miért nem beszél erről senki?

Szó szerint nem mentünk a Holdra 1969-ben, és a mai napig egyetlen ember - legyen az amerikai, orosz, kínai vagy ókori egyiptomi - sem jutott el az alsó Föld körüli pályára, ami körülbelül 1000 mérfölddel a tengerszint felett van.

Amikor egyre több emberben tudatosul, hogy egyszerűen nem tudjuk, hogyan jutunk el a Holdra, a NASA hazugságai helyett empirikus bizonyítékokon alapuló csillagászati reneszánsz következik be.

És ne feledjük, hogy most valami hatalmas dolognak vagyunk a részesei. Megvan bennünk a lehetőség, hogy megtörjük a múlt láncait. Az irányítás, a megosztottság, a gyűlölet és az elkülönülés. Szó szerint egy új világot szülünk. Ezért fél annyira az irányító apparátus. Tudják, hogy ezt nem tudják megállítani. Minél többet hazudnak, minél többet csalnak, annál jobban leleplezik magukat. Ami ahhoz vezet, hogy egyre több ember ébred fel az illúzióból.

A Klaus Schwab vezette Világgazdasági Fórum (WEF) a WEF-be beszivárgott államokban, köztük Ausztráliában is azt erőlteti, hogy a lakosságot rovarokkal és bogarakkal etessék.

Most több mint 1000 ausztrál iskola iskolás gyermekeit etetik bogarakkal és tücskökkel, és arra tanítják őket, hogy a rágcsálnivalókat tekintsék az "új normálisnak".

A gyerekek már "új generációs" chipset, chipseket és rágcsálnivalókat fogyasztanak, amelyekbe a Circle Harvest által gyártott "környezetbarát" tücsökfehérjét kevernek, ahogy Tömeggyilkos Népirtó Klaus Schwab jövőképét Ausztráliában is bevezetik.

A szakértők azonban arra figyelmeztetnek, hogy a rovarok emberi fogyasztásra nem biztonságosak. A rovarok kitint tartalmaznak, amelyet az emberi gyomor-bélrendszer nem tud feldolgozni. A kitin egy poliszacharid, amely nagyon ízletes a rák, a paraziták, a gombák és nagyjából minden más emberi betegséget okozó tényező számára. A rovarok metamorf szteroidokat is tartalmaznak, különösen ecdysteront. A rovarokat csak a madarak tudják biztonságosan feldolgozni.

Nem csak az ausztrál iskolás gyerekeket kényszerítik arra, hogy lemondjanak a hagyományos emberi táplálékról Bioterrorista Hazug Klaus Schwab bogarai és rovarjai javára. Amerikaiak tízmilliói kezdenek végre ráébredni arra, hogy a mainstream média a WEF "Nagy Újraindítás" programjának részeként megpróbálja normalizálni a bogárevést.

A tömegek meggyőzése, hogy egyenek férgeket, tücsköket és más bogarakat, az elmúlt hónapokban homályos "összeesküvés-elméletből" hivatalos projektté vált. De azok számára, akik odafigyeltek, ez a törekvés nem egyik napról a másikra történt. Idővel számos főáramú médium szentelte erőforrásait arra, hogy a tömegek agymosásával elfogadtassa és elhitesse a tömegekkel, hogy a rovarok fogyasztása jót tesz az egészségüknek és a bolygónak.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-wef-altal-tamogatott-bogarak-es-rovarok-eroltetett-etetese-tobb-mint-1000-ausztral-iskola-gyermekeinek

FRANCIAORSZÁG 500%-os földgázár-emelkedésre figyelmeztet; a villamos energia ára 1000%-kal emelkedik 2023-ban

 

A francia népirtó tömeggyilkos miniszterelnök tegnap bejelentette, hogy a francia népnek a földgáz árának 500%-os emelkedésére kell számítania a 2021-es árakhoz képest, az elektromos áram ára pedig 1000%-kal emelkedik a 2021-es árakhoz képest . . jövőre.

Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Élisabeth Borne francia politikus, aki 2022 májusától Franciaország miniszterelnöke. Az építőmérnökként, kormánytisztviselőként és a közlekedési és építőipari állami vállalatok vezetőjeként dolgozó Borne korábban közlekedési és ökológiai miniszter volt.

Tegnap bejelentette, hogy a földgáz és az áram ára jövőre Franciaország-szerte az egekbe szökik. Mindezt az Oroszország ellen az ukrajnai különleges katonai művelet miatt bevezetett gazdasági szankciók miatt.

Oroszország évtizedek óta olcsó és bőséges földgázzal látja el Európa nagy részét. De amikor Oroszország vörös vonalat húzott Ukrajna NATO-csatlakozásának gondolatával szemben, és amikor Ukrajna a hadseregével támadni kezdte a civileket Luhanszk és Donyeck (együttesen Donbasz) államban, Oroszország kénytelen volt lépéseket tenni. 2022. február 24-én léptek be Ukrajnába, hogy "de-nazifikálják és de-militarizálják" Ukrajnát.

Valamilyen, csak Isten által ismert okból Franciaország, Európa többi része és az Egyesült Államok az ukrajnai náci rezsim mellé állt, és szankciókat kezdett alkalmazni Oroszországgal szemben. Az USA-ban és az Európai Unióban (EU) senki sem vásárolna orosz földgázt vagy olajat.

Ez arra kényszerítette Európa nagy részét, hogy máshonnan próbáljon földgázt szerezni. De ezek a más helyek már a világ nagy részét ellátták. Így amikor az összes új vevő Európából érkezett, az árak az egekbe szöktek.

 

 

Most Franciaországban és Európa többi részén az emberek a közüzemi számlákat tízszeresére emelik, mert a közművek földgázt használnak az áramtermeléshez. A közművek továbbadják a megemelkedett árat, amit a földgázért kell fizetniük, és ez arra kényszeríti az embereket Európa-szerte, hogy válasszanak, esznek-e vagy ég a villany.

Ezen a télen minden sokkal rosszabb lesz, amikor a lakástulajdonosoknak választaniuk kell az evés és a fűtés között. Most már széles körben azt jósolják, hogy egyes európai emberek, akik nem tudnak fizetni, szó szerint megfagyhatnak a saját otthonukban, mert az árak olyan magasak.

Valamilyen oknál fogva úgy tűnik, hogy Franciaországban és Európa más részein a választott köztisztviselők úgy gondolják, hogy ez elfogadható helyzet.

Sokan azonban azt mondják, hogy a NAZISZ támogatása Ukrajnában eleve tarthatatlan, és az, hogy az európaiakat halálra fagyasztják az otthonaikban, mert a saját maguk által okozott szankciók miatt az árak ennyire megemelkedtek, abszurdum.

A közvélemény részéről most politikai visszahatás tapasztalható a gazdasági szankciók ellen, amelyek ezt okozták. Hogy ez a visszataszítás elég erős lesz-e ahhoz, hogy a közszolga kormánytisztviselők megváltoztassák a cselekedeteiket, azt még nem tudjuk.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/franciaorszag-500-os-foldgazar-emelkedesre-figyelmeztet-a-villamos-energia-ara-1000-kal-emelkedik-2023-ban

Aleksandra Dugina: A harmadik világháború küszöbén

 

Oroszország háborúban áll egy vallásellenes szektával, amely Isten ellen harcol, és megdönti a szellemi és erkölcsi értékek alapjait: Isten, az egyház, a család, a nemek, az ember.

A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ KÜSZÖBÉN

Az elmúlt napokban jelentősen megváltozott az erőviszonyok egyensúlya Ukrajnában. Ezt a maga teljességében kell megérteni.

Kijev ellentámadásai általában sikertelenek voltak Herszon térségében, de sajnos eredményesek Harkiv térségében. A harkivi helyzet és a szövetséges erők kényszerű visszavonulása jelenti a fordulópontot. Félretéve a pszichológiai hatásokat és a hazafiak jogos érzéseit, azt kell rögzíteni, hogy a KMKSZ egész történetében elértük azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút.

Most mindenki rendkívüli intézkedéseket javasol a helyzet megfordítására, és e javaslatok egy része teljesen racionális. Nem tartunk igényt az eredetiségre, csupán megpróbáljuk összefoglalni a legfontosabb pontokat és ajánlásokat, és elhelyezni azokat a globális geopolitikai kontextusban.

Harmadik világháború

A harmadik világháború küszöbén állunk, amelyet a Nyugat kényszeresen szorgalmaz. És ez már nem félelem vagy várakozás, hanem tény. Oroszország háborúban áll a kollektív Nyugattal, a NATO-val és szövetségeseivel (bár nem mindegyikükkel: Törökországnak és Görögországnak megvan a maga álláspontja, és néhány európai ország, elsősorban, de nem csak Franciaország és Olaszország, nem akar aktívan részt venni egy Oroszország elleni háborúban). Mégis, egy harmadik világháború veszélye egyre közelebb és közelebb kerül.

Hogy ez el fog-e jutni atomfegyverek használatáig, az nyitott kérdés. De a nukleáris armageddon valószínűsége napról napra nő. Teljesen világos, és ezt több amerikai katonai parancsnok (például az egykori európai amerikai parancsnok, Ben Hodges) nyíltan ki is mondja, hogy a Nyugat még azzal sem elégszik meg, hogy teljesen kivonulunk az egykori Ukrajna területéről, a saját földünkön fogunk kikötni, ragaszkodva a "feltétel nélküli megadáshoz" (Jens Stoltenberg), a "de-imperializációhoz" (Ben Hodges), Oroszország feldarabolásához.

1991-ben a Nyugat megelégedett a Szovjetunió összeomlásával és ideológiai megadásunkkal, elsősorban a nyugati liberális ideológia, politikai rendszer és gazdaság nyugati vezetés alatti elfogadásával. Ma a Nyugat számára a vörös vonal a szuverén Oroszország létezése, még az Orosz Föderáció határain belül is.

Az AFU ellentámadása a harkivi régióban a Nyugat közvetlen támadása Oroszország ellen. Mindenki tudja, hogy ezt az offenzívát az USA és a NATO katonai vezetése szervezte, készítette elő és szerelte fel, és az ő közvetlen felügyeletük alatt zajlott. Nemcsak a NATO katonai felszerelésének felhasználásáról van szó, hanem a nyugati légi hírszerzés, zsoldosok és kiképzők közvetlen részvételéről is. A Nyugat szemében ez a "mi végünk" kezdete. Amint a Harkiv környéki, ellenőrzésünk alatt álló területek védelmében gyenge pontra lépünk, további vereséget szenvedhetünk. Ez nem egy kis sikere a kijevi ellentámadásnak, hanem a NATO-erők Drang nach Osten első kézzelfogható sikere.

 

 

Természetesen meg lehet próbálni ezt átmeneti "technikai nehézségeknek" tulajdonítani, és a helyzet érdemi elemzését későbbre halasztani. De ez csak késleltetné a befejezett tény megvalósulását, és így csak lehangolna és demoralizálna bennünket.

Érdemes tehát hideg fejjel beismerni, hogy a Nyugat hadat üzent nekünk, és már most is háborút folytat. Ezt a háborút nem mi választottuk, nem mi akartuk. Még 1941-ben sem akartuk a háborút a náci Németországgal, és a végsőkig nem akartunk hinni benne. De a jelenlegi helyzetben, amikor a háborút de facto ellenünk vívják, ez nem döntő. Most csak az számít, hogy megnyerjük azt Oroszország létjogosultságának megvédésével.

Az SMO vége

Az SMO, mint a Donbassz és néhány novoroszországi terület felszabadítására irányuló korlátozott művelet véget ért. Fokozatosan teljes körű háborúvá fajult a Nyugat ellen, amelyben valójában maga a kijevi náci terrorista rezsim csak eszközszerepet játszik. Az a kísérlet, hogy ostrom alá vegyük és felszabadítsunk néhány náci ellenőrzés alatt álló ukrán területet Novorosszijban, miközben technikai műveletként fenntartjuk a világban fennálló geopolitikai egyensúlyt, kudarcot vallott, és úgy tenni, mintha egyszerűen csak folytatnánk az SMO-t - valahol a közfigyelem perifériáján - egyszerűen hiábavaló.

Akaratunkon kívül most háborúban állunk, és ez minden orosz állampolgárt érint: mindannyian az ellenség, a terrorista, a mesterlövész, a DRG célkeresztjében vagyunk.

Mindezek után a helyzet olyan, hogy mindent összevetve lehetetlen mindent visszaállítani a kezdeti állapotokba - 2022. február 24. előtt. Ami történt, az visszafordíthatatlan, és nem szabad félnünk semmilyen engedménytől vagy kompromisszumtól a magunk részéről. Az ellenség csak a teljes megadásunkat, behódolásunkat, feldarabolásunkat és megszállásunkat fogja elfogadni. Tehát egyszerűen nincs más választásunk.

Az SZMSZ vége azt jelenti, hogy a modern Oroszország egész politikai és társadalmi rendszerének mélyreható átalakítására van szükség - az ország hadrendbe állítására - a politikában, a gazdaságban, a kultúrában és az információs szférában. A SMO az orosz társadalmi élet fontos, de nem egyetlen tartalma maradhatott. A háború a Nyugattal mindent leigáz.

 

 

Az ideológiai front

Oroszország az ideológiai háború állapotában van. A globalista Nyugat által védett értékek - LMBT, a perverzió legalizálása, a kábítószerek, az ember és a gép összeolvadása, a totális keveredés az ellenőrizetlen migráció révén stb. - elválaszthatatlanul kapcsolódnak ideológiai frontjához. - elválaszthatatlanul kapcsolódik politikai-katonai hegemóniájához és egypólusú rendszeréhez. A nyugati liberalizmus és az USA és a NATO globális politikai-katonai és gazdasági dominanciája egy és ugyanaz. Abszurd dolog a Nyugat ellen harcolni és elfogadni (akár csak részben is) az értékeit, amelyek nevében háborút, megsemmisítő háborút folytat ellenünk.

Egy saját ideológia nem csak ma lenne "hasznos" számunkra; ha nincs, veszíteni fogunk. A Nyugat továbbra is támadni fog minket kívülről, fegyveres és kiképzett ukrán nácikkal, és belülről, az egyre liberálisabb ötödik hadoszloppal, amely ügyesen megrontja a fiatalabb generációk elméjét és lelkét. Egy saját ideológia nélkül, amely világosan meghatározza, hogy ki a barát és ki az ellenség, szinte tehetetlenül találnánk magunkat egy ilyen helyzetben.

Az ideológiát azonnal ki kell hirdetni, és a lényege a nyugati ideológia, a globalizmus és a totalitárius liberalizmus teljes és közvetlen elutasítása kell, hogy legyen, annak minden instrumentális alfajával együtt - beleértve a neonácizmust, a rasszizmust és a szélsőségességet.

Mozgósítás

A mozgósítás elkerülhetetlen. A háború mindenkit és mindent érint, de a mozgósítás nem jelenti a sorkatonák erőszakos frontra küldését, ez elkerülhető például egy teljes értékű önkéntes mozgalom létrehozásával, a szükséges juttatásokkal és állami támogatással.

A veteránokra és a novoroszlói harcosok különleges támogatására kell összpontosítanunk. Oroszországban kevesen vannak, de külföldön is vannak támogatók. Nem szabad félnünk attól, hogy náci- és globalizációellenes interbrigádokat alakítsunk a becsületes keleti és nyugati emberekkel.

Mindenekelőtt nem szabad alábecsülnünk az oroszokat. Mi a hősök nemzete vagyunk. Nagy áldozatok árán, de szörnyű ellenség, akit dicső történelmünkben nem egyszer és nem kétszer győztünk le. Ezúttal is győzni fogunk, ha csak a Nyugat elleni háborúban is, de ezúttal a nép háborúja lesz. Mi nyerjük a népek háborúit, azokat a háborúkat, amelyekben az óriás nép felébredt, hogy harcoljon.

A mozgósítás a tájékoztatási politika teljes megváltoztatását jelenti. A békeidők normáit (amelyek lényegében a nyugati programok és szórakoztató stratégiák vak másolását jelentik, amelyek nem tesznek mást, csak megrontják a társadalmat) meg kell szüntetni. A televíziónak és általában a médiának a háborús hazafias mozgósítás eszközévé kell válnia. Minden koncert a fronton, a hazai fronton is. Ez már apránként elkezdődött, de egyelőre csak a csatornák egy kis részét érinti. De mindenhol ott kellene lennie.

A kultúra, a tájékoztatás, az oktatás, a felvilágosítás, a politika, a szociális szféra: mindennek egységesen a háborúért, azaz a győzelemért kell dolgoznia.

 

 

Gazdaság

Minden szuverén állam annyi nemzeti valutát bocsáthat ki, amennyire szüksége van. Ha valóban szuverén. A Nyugattal való háború értelmetlenné teszi, hogy saját szabályai szerint folytassa a gazdasági játszmákat. Csak egy háborús gazdaság lehet szuverén. A győzelemre annyit kell költeni, amennyire szükség van. Csak azt kell biztosítani, hogy a kiadás stratégiai célokra egy speciális körforgásban összpontosuljon. A korrupciót ilyen körülmények között háborús bűncselekménnyel kell egyenlővé tenni.

A háború és a kényelem összeegyeztethetetlen. A kényelmet, mint célt, mint az élet viszonyítási pontját, el kell hagyni; csak a nehézségekre felkészült nemzetek képesek valódi háborúkat nyerni.

Az ilyen helyzetekben mindig van egy újfajta közgazdász, akinek a célja az állam megmentése, különösen ez az államé. A dogmák, iskolák, módszerek és megközelítések másodlagosak.

Az ilyen gazdaságot nevezhetjük mobilizációs gazdaságnak vagy egyszerűen háborús gazdaságnak.

Szövetségeseink

Minden háborúban rendkívül fontos a szövetségesek szerepe. Ma Oroszországnak nincsenek olyan sokan, de léteznek. Mindenekelőtt azokról az országokról van szó, amelyek elutasítják a nyugati liberális egypólusú rendet. Ők a multipolarizmus hívei, mint Kína, Irán, Észak-Korea, Szerbia, Szíria, a Közép-afrikai Köztársaság, Mali, de bizonyos mértékig India, Törökország, néhány iszlám, afrikai és latin-amerikai ország (különösen Kuba, Nicaragua és Venezuela) is.

A velük való szembenézéshez minden rendelkezésre álló erőforrást mozgósítani kell, nemcsak a szakmai diplomáciát, hanem a népi diplomáciát is, és ehhez ismét ideológiára van szükség. Meg kell győznünk szövetségeseinket arról, hogy úgy döntöttünk, visszafordíthatatlanul szakítunk a globalizmussal és a nyugati hegemóniával, és hogy készek vagyunk végigjárni a többpólusú világ felépítésében. Ebben következetesnek és határozottnak kell lennünk. A félhangok és kompromisszumok ideje lejárt. A Nyugat Oroszország elleni háborúja a barikádok különböző oldalaira osztja az emberiséget.

 

 

Spirituális tényező

A megkezdődött globális konfrontáció középpontjában a spirituális, vallási szempont áll. Oroszország egy vallásellenes civilizációval áll háborúban, amely Isten ellen harcol, és megdönti a szellemi és erkölcsi értékek alapjait: Isten, az egyház, a család, a nemek, az ember. Az ortodoxia, a hagyományos iszlám, a judaizmus, a hinduizmus vagy a buddhizmus közötti minden különbséggel együtt minden vallás és a rájuk épülő kultúra elismeri az isteni igazságot, az ember magas szellemi és erkölcsi méltóságát, tiszteli a hagyományokat és az intézményeket - az államot, a családot, a közösséget. A modern Nyugat mindezt eltörölte, és helyébe a virtuális valóságot, a szélsőséges individualizmust, a nemek elpusztítását, az egyetemes megfigyelést, a totalitárius "eltörlési kultúrát", az igazság utáni társadalmat állította.

Ukrajnában virágzik a nyílt sátánizmus és a nyílt rasszizmus, és a Nyugat csak támogatja őket.

Azzal van dolgunk, amit az ortodox vének az "Antikrisztus civilizációjának" neveznek. Oroszország szerepe ezért az, hogy egyesítse a különböző vallású hívőket ebben a döntő csatában.

Nem szabad megvárni, hogy a világ ellensége lerombolja az otthonodat, megölje a férjedet, a fiadat vagy a lányodat... Egyszer majd túl késő lesz. Isten ments, hogy megéljük ezt a pillanatot.

Az ellenség offenzívája a harkivi régióban csak ennyi: a Nyugat valódi háborújának kezdete ellenünk.

A Nyugat demonstrálja szándékát, hogy megsemmisítő háborút indít ellenünk - a harmadik világháborút. Össze kell gyűjtenünk a legmélyebb nemzeti potenciálunkat, hogy visszaverjük ezt a támadást. Minden eszközzel: gondolattal, katonai erővel, gazdasággal, kultúrával, művészettel, az összes állami struktúra és mindannyiunk belső mozgósításával.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-harmadik-vilaghaboru-kuszoben

WHO újságírók előtt bejelentette a covid-19 világjárvány végét

 

Tömeggyilkos Bioterrorista Tedros Adhanom Ghebreyesus WHO főigazgató tegnap - 2022. szeptember 14-én - újságírók előtt bejelentette a covid-19 világjárvány végét.

Rendben, de itt Görögországban minden nap sok ember hal meg hirtelen és minden nyilvánvaló ok nélkül. Eddig világszerte több mint 20 millió ember halt meg az injekciók miatt, és ez a szám várhatóan meghaladja a 2 milliárdot. (Plussz aki felvette a Fenevad bélyegét, azoknak annyi a Nagy Figyelmeztetéskor, mivel képtelenek lesznek letérdelni az Örök Áldozat előtt, s egyenesen mennek a pokolba, ha valaki nem imádkozik értük, hogy az utolsó pillanatban képesek legyenek jól dönteni)

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/who-ujsagirok-elott-bejelentette-a-covid-19-vilagjarvany-veget

Oroszország végső figyelmeztetést adott az USA-nak/NATO-nak (Elnézést azoktól akik mondták, de én szabadságot jelentettem)

 

Az orosz külügyminisztérium ma reggel utolsó figyelmeztetést adott ki az Egyesült Államoknak és a NATO-nak Ukrajnával kapcsolatban:

„Ha az Egyesült Államok úgy dönt, hogy nagyobb hatótávolságú rakétákat szállít Ukrajnának, akkor átlépik a vörös vonalat, és a konfliktus közvetlen részesévé válnak. "

Ezt az utolsó figyelmeztetést Maria Zakharova, a Külügyminisztérium szóvivője mondta.

Ez most egy gyorsan fejlődő történet. Nézz vissza a további frissítésekért.

 

Moszkva, 2022. szeptember 16. péntek (MB)

Az orosz kormány egy hónapon belül másodszor figyelmeztette az Egyesült Államok kormányát arra, hogy megnövelt hatótávolságú rakéták Ukrajnának juttatásával hadviselő féllé válhat, és ennek megfelelő reagálásban lesz része – jelentette a Magyar Békekör pénteken.

“Ha Washington úgy dönt, hogy nagyobb hatótávolságú rakétákat szállít Kijevnek, átlép egy vörös vonalat, és a konfliktus közvetlen részesévé válik. Egy ilyen forgatókönyv szerint kénytelenek leszünk megfelelően reagálni” – jelentette ki az orosz külügyminisztérium szóvivője, Maria Zaharova csütörtöki moszkvai sajtótájékoztatóján.

Oroszország fenntartja magának a jogot, hogy minden rendelkezésére álló eszközzel megvédje területét – utalt arra, hogy a megnövelt hatótávolságú amerikai rakétákkal orosz területek ellen indíthatnak támadást.

Augusztus 19-én Szergej Rjabkov külügyminiszter-helyettes figyelmeztette Amerikát arra, hogy a konfliktusban résztvevő féllé kezd válni, s ezzel a konfliktus eszkalálódását idézheti elő.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A Tízszarvú Fenevad Magyarországot "már nem tekinti demokráciának"

 

A többnyire szimbolikus lépés agresszívebb fellépésre készteti az Európai Hazugsággyárat.

Magyarország már nem tekinthető demokráciának, és az európai értékek rendszerszintű veszélyben vannak az országban - állapította meg az Európai Parlament csütörtökön elfogadott jelentésében.

A jelentés szerint Magyarország ezen a ponton "választási autokráciává" vált.

Az indítvány - amelyet 433 igen szavazattal, 123 nem ellenében és 28 tartózkodás mellett fogadtak el - egy újabb szimbolikus megrovást jelent az uniós intézmények részéről Magyarország felé, amelyet évek óta elmarasztalnak a jogállamisággal kapcsolatos aggályok miatt. A Parlament lépése azonban valószínűleg nem vezet konkrét büntetéshez.

Jelentésükben a parlamenti képviselők számos aggályt soroltak fel - az ország választási rendszerének működésétől az igazságszolgáltatás függetlenségéig. Félelmeket fogalmaznak meg a tudományos és vallásszabadsággal, valamint a kiszolgáltatott népességcsoportok jogaival kapcsolatban is.

"Mélységesen sajnáljuk, hogy az Európai Unió határozott fellépésének hiánya hozzájárult a demokrácia, a jogállamiság és az alapvető jogok összeomlásához Magyarországon, és az országot a választási autokrácia hibrid rendszerévé tette" - mondta Gwendoline Delbos-Corfield zöld képviselő, az ügy vezetője.

Nem a Parlament az egyetlen uniós intézmény, amely ellentétben áll Budapesttel.

Az Európai Bizottság már régóta harcban áll az országgal a jogállamiság kérdésében, és nyomást gyakorol Magyarországra a közpénzekkel való állítólagos visszaélések miatt, amelyekkel a kormányzó Fideszhez közel álló személyiségeket gazdagítottak. Vasárnap a Bizottság várhatóan jelentős csökkentést javasol Magyarország uniós támogatásainak csökkentésére, ugyanakkor több hónapot ad az országnak arra, hogy kompromisszumot találjon.

 

 

A Parlament is régóta bírálja a magyar demokrácia állapotát.

Már 2013-ban elfogadta az úgynevezett Tavares-jelentést - amelyet Rui Tavares portugál képviselőről neveztek el -, amely az igazságszolgáltatás függetlenségét, a médiapluralizmust, a választási rendszert, a vallásszabadságot és a kisebbségi jogokat fenyegető kockázatokra figyelmeztetett az országban.

2018-ban az EP-képviselők történelmi lépést tettek, és elindították Magyarországgal szemben az úgynevezett 7. cikk szerinti uniós eljárást, amelyet akkor alkalmaznak, ha egy tagállamot a blokk alapvető értékeinek megsértésének veszélyével fenyeget. Ez az eljárás azóta megrekedt az EU Tanácsában, amely a tagállamok tisztviselőit tömöríti.

A csütörtöki jelentés arra ösztönzi a Tanácsot, hogy tegyen lépéseket Magyarországgal szemben. A szöveg tartalmazza egy lehetséges tanácsi javaslat tervezetét, amely szerint "egyértelműen fennáll annak a veszélye, hogy Magyarország súlyosan megsérti azokat az értékeket, amelyekre az Unió épül".

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-eu-magyarorszagot-mar-nem-tekinti-demokracianak

Az egypólusú világra való törekvés "elmérgesedik"

 

Az orosz elnök kulcsfontosságú külpolitikai kérdésekről tárgyalt kínai kollégájával, Hszi Csin-pinggel

Az egypólusú világra való törekvés "csúnyává válik" - Putyin

Vlagyimir Putyin orosz elnök Hszi Csin-ping kínai elnökkel beszélget a Sanghaji Együttműködési Szervezet államfői tanácsának 22. ülése alkalmával tartott találkozón.

Az egypólusú világ erőltetésére irányuló jelenlegi kísérletek

"az utóbbi időben abszolút csúnya formát öltöttek, amit a bolygó nemzeteinek túlnyomó többsége elfogadhatatlannak tart" - mondta csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A megjegyzést akkor tette, amikor az üzbegisztáni Szamarkandban a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) csúcstalálkozójának alkalmával találkozott kínai kollégájával, Hszi Csin-pinggel.

A találkozó során Putyin köszönetet mondott Hszinek Kína kiegyensúlyozott álláspontjáért az ukrajnai válsággal kapcsolatban. Kína bírálta Oroszországot, amiért megtámadta az országot, de az Egyesült Államokat hibáztatta az eszkaláció kiváltásáért a NATO bővítésére irányuló törekvésével.

Putyin megismételte továbbá, hogy Oroszország támogatja az "egy Kína" politikát és Peking szuverenitási igényét Tajvan szigete felett. A kínai kormány azzal vádolja az Egyesült Államokat, hogy aláássa területi integritását azzal, hogy Tajpej egyre inkább különálló nemzetként kezeli, nem pedig Kína önigazgatással rendelkező részeként.

 

 

Putyin az SCO-t "a konstruktív és kreatív együttműködés fórumaként" méltatta. Megjegyezte, hogy a csoport tagjai eltérő kulturális hagyományokkal, gazdasági modellekkel és külpolitikai prioritásokkal rendelkeznek. Készségük arra, hogy egyenrangú partnerként, egymást tiszteletben tartva dolgozzanak együtt, viszonylag rövid idő alatt hozzájárult ahhoz, hogy az SZKP ismertségét növeljék - jegyezte meg az orosz vezető.

"Ez ma már a világ legnagyobb regionális szervezete, amely hatalmas földrajzi térséget és bolygónk lakosságának mintegy felét egyesíti" - hangsúlyozta Putyin.

Az SCO egy gazdasági integrációs és bizalomépítő szervezet, amely számos eurázsiai országot, köztük Oroszországot és Kínát egyesíti. További állandó tagjainak listáján India, Kazahsztán, Kirgizisztán, Pakisztán, Tádzsikisztán és Üzbegisztán szerepel. A tagállamok vezetőinek folyamatban lévő csúcstalálkozóján Irán aláírta a kötelezettségvállalást, hogy megfigyelői státuszából teljes jogú taggá emeli.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/az-egypolusu-vilagra-valo-torekves-elmergesedik

Kalifornia megszavazza az orvosok minden Coviddal kapcsolatos ellenvéleményének betiltását ... Kalifornia úgyis elpusztul a kinyilatkoztatások szerint a Yellowstone szupervulkántól

 

A kaliforniai törvényhozás megszavazza az orvosok Covid vakcinával kapcsolatos minden véleménykülönbségének betiltását.

A teljes körű törvényhozás évek óta a Demokrata Párt szupertöbbségéből áll, és a demokraták támogatják az állam minden hivatalában.

Ez felbátorította őket arra, hogy bármit törvénybe iktassanak, amit csak akarnak, lényegében mindenféle ellenőrzés és egyensúly nélkül.

Ha a kormányzó aláírja a törvényt, akkor csak egy elfogadott vélemény lesz.... az államé.

Az Epoch Times beszámolója: A nemrég befejeződött törvényhozási ülésszak újabb megdöbbentő példákat szolgáltatott a túlkapásaikra. Megszavazták a gyorséttermi dolgozók bérének megállapítását, az abortusz engedélyezését a kilencedik hónapig és az ehhez szükséges szolgáltatások finanszírozását az államon kívüli lakosok számára, valamint az üvegházhatású gázok kibocsátásának 85 százalékos csökkentését előíró klímaváltozási kezdeményezések megvalósítását. Az állami szabályozók nemrég megszavazták azt is, hogy 2035-re teljesen betiltják a gázüzemű járműveket.

De talán a legmegdöbbentőbb, hogy az egypárti állam törvényhozói megszavazták, hogy elnyomják az orvosok minden ellenvéleményét, amikor a COVID-19-ről van szó. A 2098. számú törvényjavaslat gyakorlatilag egy "Igazságügyi Minisztériumot" hoz létre, amely biztosítja, hogy az államban az orvosok által terjesztett összes információ megfeleljen a kormánypárt véleményének.

 

 

A törvény utasítja az állami orvosi testületet, hogy lépjen fel minden olyan orvos ellen, aki félretájékoztatást vagy dezinformációt terjeszt a COVID-19-ről. A jogszabály szerint "szakszerűtlen magatartás" az ilyen információk terjesztése "a vírus természetéről és kockázatairól; a COVID-19 megelőzéséről és kezeléséről; valamint a COVID-19 vakcinák kifejlesztéséről, biztonságosságáról és hatékonyságáról".

A jogszabály Gavin Newsom kaliforniai kormányzó asztalán van aláírásra. A javaslat terjedelme megdöbbentő: Tiltja a félretájékoztatást és a dezinformációt egyaránt. Ha esetleg nem ismerné a különbséget, a jogszabály definiálja mindkettőt. A kormánypárt szerint a "félretájékoztatás" "olyan hamis információt jelent, amelynek ellentmond a korabeli tudományos konszenzusnak, és amely ellentétes az ellátási standarddal". A "dezinformáció" "olyan félretájékoztatást jelent, amelyet az engedélyes szándékosan, rosszindulatúan vagy félrevezetési szándékkal terjesztett".

E meghatározások alapján a "dezinformáció" betiltása potenciálisan érthető lehet, mivel magasabb mércét állít fel. Bizonyítani kell, hogy az orvos rosszindulatúan vagy félrevezetési szándékkal járt el a félretájékoztatással. De a törvény tiltja a félretájékoztatást! Tehát az az orvos, aki pusztán az "orvosi konszenzusnak" nem megfelelő információt szolgáltat, büntethető! Ez nem olyan, mintha a katolikus egyház börtönbe zárta volna Galileit, amiért azt állította, hogy a Föld nem a világegyetem középpontja? Hogyan fog fejlődni az orvostudomány, ha a "konszenzust" nem lehet megkérdőjelezni?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/kalifornia-megszavazza-az-orvosok-minden-coviddal-kapcsolatos-ellenvelemenyenek-betiltasat

A hálózatok üzemeltetői szerint áramkimaradásokra kell felkészülni, ugyanis az eddigi fogyasztáscsökkentő lépések nem elegendők.

Reális esély van arra, hogy télen „piros” riasztást adnak ki az elektromos hálózatok üzemeltetői, azaz a megszokott szinten képtelenek lesznek ellátni az országokat elektromos árammal, ugyanis a politikai vezetők hiába szólítják fel a lakosságot spórolásra, ez önmagában nem hoz elég megtakarítást.

A hálózat teljes összeomlása nem fenyeget, de helyi áramszünetek, illetve a feszültség csökkentése mindennapossá válhat.
áramkimaradás

Drámai forgatókönyvek valósulhatnak meg, mert az energiahiány egyre súlyosabb az öreg kontinensen – írja a Bloomberg.

Legutóbb a francia elektromos hálózat üzemeltetője közölte, hogy az elkövetkező hónapokban a lakosságnak rendszeresen csökkentenie kell a fogyasztását, mivel csak így lehet elkerülni a folyamatos áramszüneteket.

Oroszország, az ukrajnai háború kitörése után, válaszul az ellene meghozott európai szankciókra, leállította a gázszállítást az Északi Áramlat gázvezetéken.

 

 

A gázpiac azóta is idegesen reagál minden nyilatkozatra. Tegnap Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke évértékelő beszédében kiállt a szankciók mellett, a gázpiac manipulálásával vádolta meg Oroszországot, és kijelentette, hogy Európának meg kell szabadulni az orosz gáztól való függésétől.

A felszólalás után a holland gáztőzsdén a TTF gáz ára csaknem 10 százalékot drágult.

Érdemes a cikket végigolvasni>>

Nemrég a Gazprom bemutatott egy videót arról, hogy a gáz hiánya miatt milyen tél várható Európában:

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/nemcsak-hideg-sotet-is-lesz-a-tel-europaban

Vernon Coleman: Az új világrend már itt van. Már benne élünk.

 

És a dolgok sokkal, de sokkal rosszabbak lesznek az elkövetkező hónapokban, mert már most a Nagy Újraindítás gyilkos fázisában vagyunk.

A döntéseket lobbisták és szektások egy aprócska csoportja hozza meg, vagy azok követelései szerint, akiket manipuláltak, hogy az összeesküvők érdekeit képviseljék - vagy szándékosan, vagy a butaság és tudatlanság révén.

Olyan összeesküvők irányítanak minket, akik olyan embereket irányítanak, akik azt hiszik, hogy jó dolog az útra ragasztani magukat a mentőautók előtt.

Dr. Vernon Coleman

A világ tele van olyan emberekkel, akik azt hiszik, hogy azok, akik aggódnak a történések miatt, félőrült összeesküvés-elméleteket vallanak. De az a furcsa, hogy a legtöbb olyan ember, aki összeesküvés-elméletesnek tart minket, maga is aggódik olyan dolgok miatt, amelyek történnek, és amelyek hatással vannak rájuk. A probléma az, hogy nem látták a nagy képet - nem veszik észre, hogy az elmúlt néhány évben történt rossz dolgok összefüggnek egymással. Az átnevezett influenza, a globális felmelegedés, az Oroszország elleni manipulált háború, az ellenünk folytatott háború, a szándékosan tönkretett világgazdaság, az áremelkedések, az infláció - ezek mind összefüggnek.

Az ártatlanok nem tudtak kettőt meg kettőt összeadni, részben azért, mert túlságosan lefoglalta őket a mindennapi életüket fenyegető egyedi veszélyek miatti aggodalom, részben pedig azért, mert nehezen hiszik el, hogy bárki is képes lenne elképzelni egy olyan gonosz összeesküvést, mint ami évek óta folyik, részben azért, mert naivak, megkérdőjelezhetetlenek és túlságosan készek elhinni, amit a teljesen korrupt főáramú média mond nekik, részben pedig azért, mert a kezdetektől fogva démonizálták, hazudtak rólunk, cenzúrázták, elnyomták és nagyon hatékonyan elhallgattatták azokat, akik elmondták az igazságot.

 

 

Amikor a Nagy Újraindítás végre bekövetkezik, Sir Klaus Schwab, akit Erzsébet királynő az összeesküvésért tett szolgálataiért lovaggá ütött, egy teljesen korrupt világkormány nem megválasztott királya lesz. Schwabot, a 40-es évek központi szereposztásból származó gonosztevőjét, aki Dr. Strangelove, Ernst Blofeld és Dr. Mengele keresztezése, C-listás csalók, összeesküvők és félig elfeledett hírességek bandája veszi majd körül.

Ha nem vigyázunk, azok fognak irányítani minket, akiket én szomorú, sajnálatos, másodrangú emberi lényeknek tartok; olyan emberek, mint Fauci, Whitty, ócska kis köztisztviselők, és Gates, Jeffrey Epstein és a BBC barátja. (Ha Epstein még élne, a BBC kétségtelenül chat-show-t adna neki.) Dolly Parton és Piers Morgan lesznek a közös globális miniszterek, akiknek a feladata az lesz, hogy látszólag mindent tudjanak, de valójában semmit se értsenek. Charles, egy 70 éves fickó, akinek segíteni kell levenni a reggeli tojásának tetejét és fogkrémet tenni a fogkefére, a jogosultságokért felel majd, William és Kate pedig, mint egy stepfordi feleségpár, az asszisztensei lesznek. A kaliforniai herceg és hercegné kétségtelenül a nyafogásért és a duzzogásért lesz felelős - és biztos vagyok benne, hogy jó munkát végeznek majd.

Ha hagyjuk, hogy ezek a szomorú és szánalmas teremtmények legyőzzenek minket, az olyan lesz, mintha a brazil focicsapatot egy csapat féllábú, skorbutos kalózok vernék el.

De sajnos legyőznek minket. Az összeesküvők és a kollaboránsok már a világot irányítják'.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-vilagrend-mar-itt-van

Az emberek "kirabolják" a bankokat Libanonban - hogy a saját pénzüket visszavegyék

Libanon 2019 óta súlyosbodó gazdasági válságtól szenved, amely a lakosság háromnegyedét a szegénység alá taszította.

A bankrablások Libanonban egyre növekvő trenddé váltak - de ezek a bankokba berontó fegyveres "rablók" nem más pénzét lopják el. Csak a saját megtakarításaikhoz való hozzáférést követelik.

És ahelyett, hogy felelősségre vonnák őket, az elkövetők nagyrészt szabadon maradhatnak, és népi hősökké váltak.

Az incidensek egyre gyakoribbá váltak, ahogy Libanon gazdasági válsága folytatódik. A helyi valuta, a libanoni font több mint 90 százalékkal értékelődött le a feketepiacon az amerikai dollárhoz képest, miközben a kormány korlátozza, hogy az emberek mennyi pénzt vehetnek fel saját bankszámlájukról, ami szintén súlyosbítja a helyzetet.

Mi áll a bankrablások hátterében?

Libanon 2019 óta egyre súlyosbodó gazdasági összeomlástól szenved, ami az ENSZ szerint a lakosság 80 százalékát - mintegy hárommillió embert - a szegénységi küszöb alá taszította.
A szegénység és a munkanélküliség az egekbe szökött, a megtakarítási számlák értéke pedig elpárolgott, az ország középosztályával együtt.

2019 óta a libanoni bankok fokozatosan drákói betétellenőrzést vezettek be, és ezzel ügyfelek millióit zárták ki devizamegtakarításaikból.

"Minden alkalommal, amikor pénzt akartál felvenni, a piaci értéknél jóval alacsonyabb árfolyamon tették" - mondta Zeina Khodr, az Al Jazeera munkatársa. "Például, ha 700 dollárt akartál felvenni, 200 dollárt adtak. Ez tehát de facto egy hajvágás".

A haircut gazdasági értelemben egy eszköz értékének csökkentését jelenti. Ebben az esetben ez a bankok abszurdan kedvezőtlen libanoni fontban kifejezett árfolyamára utal, amikor az emberek készpénzt próbálnak felvenni.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-emberek-kiraboljak-a-bankokat-libanonban-hogy-a-sajat-penzuket-visszavegyek

Vilcsek Ernő: Számháborús Vészhelyzet Magyarországon