A francia népirtó tömeggyilkos miniszterelnök tegnap bejelentette, hogy a francia népnek a földgáz árának 500%-os emelkedésére kell számítania a 2021-es árakhoz képest, az elektromos áram ára pedig 1000%-kal emelkedik a 2021-es árakhoz képest . . jövőre.

Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Élisabeth Borne francia politikus, aki 2022 májusától Franciaország miniszterelnöke. Az építőmérnökként, kormánytisztviselőként és a közlekedési és építőipari állami vállalatok vezetőjeként dolgozó Borne korábban közlekedési és ökológiai miniszter volt.

Tegnap bejelentette, hogy a földgáz és az áram ára jövőre Franciaország-szerte az egekbe szökik. Mindezt az Oroszország ellen az ukrajnai különleges katonai művelet miatt bevezetett gazdasági szankciók miatt.

Oroszország évtizedek óta olcsó és bőséges földgázzal látja el Európa nagy részét. De amikor Oroszország vörös vonalat húzott Ukrajna NATO-csatlakozásának gondolatával szemben, és amikor Ukrajna a hadseregével támadni kezdte a civileket Luhanszk és Donyeck (együttesen Donbasz) államban, Oroszország kénytelen volt lépéseket tenni. 2022. február 24-én léptek be Ukrajnába, hogy "de-nazifikálják és de-militarizálják" Ukrajnát.

Valamilyen, csak Isten által ismert okból Franciaország, Európa többi része és az Egyesült Államok az ukrajnai náci rezsim mellé állt, és szankciókat kezdett alkalmazni Oroszországgal szemben. Az USA-ban és az Európai Unióban (EU) senki sem vásárolna orosz földgázt vagy olajat.

Ez arra kényszerítette Európa nagy részét, hogy máshonnan próbáljon földgázt szerezni. De ezek a más helyek már a világ nagy részét ellátták. Így amikor az összes új vevő Európából érkezett, az árak az egekbe szöktek.

 

 

Most Franciaországban és Európa többi részén az emberek a közüzemi számlákat tízszeresére emelik, mert a közművek földgázt használnak az áramtermeléshez. A közművek továbbadják a megemelkedett árat, amit a földgázért kell fizetniük, és ez arra kényszeríti az embereket Európa-szerte, hogy válasszanak, esznek-e vagy ég a villany.

Ezen a télen minden sokkal rosszabb lesz, amikor a lakástulajdonosoknak választaniuk kell az evés és a fűtés között. Most már széles körben azt jósolják, hogy egyes európai emberek, akik nem tudnak fizetni, szó szerint megfagyhatnak a saját otthonukban, mert az árak olyan magasak.

Valamilyen oknál fogva úgy tűnik, hogy Franciaországban és Európa más részein a választott köztisztviselők úgy gondolják, hogy ez elfogadható helyzet.

Sokan azonban azt mondják, hogy a NAZISZ támogatása Ukrajnában eleve tarthatatlan, és az, hogy az európaiakat halálra fagyasztják az otthonaikban, mert a saját maguk által okozott szankciók miatt az árak ennyire megemelkedtek, abszurdum.

A közvélemény részéről most politikai visszahatás tapasztalható a gazdasági szankciók ellen, amelyek ezt okozták. Hogy ez a visszataszítás elég erős lesz-e ahhoz, hogy a közszolga kormánytisztviselők megváltoztassák a cselekedeteiket, azt még nem tudjuk.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/franciaorszag-500-os-foldgazar-emelkedesre-figyelmeztet-a-villamos-energia-ara-1000-kal-emelkedik-2023-ban