A majomhimlő elterjedése az Egyesült Államokban nem áll jól a félidős választások felé tartó Biden-kormányzatnak.

Ezért augusztus 2-án néhány lépést tettek. Robert Fentont, a FEMA korábbi megbízott vezetőjét nevezték ki "majomhimlő-koordinátornak", és Demetre Daskalakis, a CDC HIV-megelőzési osztályának igazgatója lett a helyettese.

Anthony Fauci, az elnök orvosi főtanácsadója azt mondta:

"Bobnak a FEMA-nál végzett munkájától kezdve a COVID-19 tömeges oltási erőfeszítések vezetésén és az oltóanyagok eljuttatásán keresztül az ellátatlan közösségekhez, Demetre széles körű tapasztalatáig és vezető szerepéig az egészségügyi egyenlőség és a nemi betegségek és a HIV megelőzése terén, ez a csapat lehetővé teszi a Biden-kormányzat számára, hogy tovább gyorsítsa és erősítse a majomhimlőre adott válaszlépéseket.".

A kettő között Robert Fenton messze a "legnagyobb" név. Tekintettel arra, hogy ő volt a FEMA 9/11-re és a Katrina hurrikánra adott válaszlépésekért felelős vezetője, máris az USA történelmének történelmi alakjának tekinthető. A média figyelmének 99%-át azonban Daskalakis kapja. Hogy miért? Mert mint minden másnak a politikában, ennek a lépésnek is fontos PR-dimenziója volt.

A média fő fókusza: Daskalakis meleg. Ez elég nagy teljesítmény. Becsületére legyen mondva, hogy olyan helyeken is tevékenykedett, ahol a majomhimlő terjed.

Daskalakis egy HIV- és hepatitis-szűrő klinikát működtetett egy kis irodából, amely a Paddles nevű manhattani szado-mazo klubban volt, ahol a férfiak 40 dollárt fizettek azért, hogy kabát és ruha nélkül bulizhassanak - írja az Atlantic. Az NBC News beszámolója szerint egy New York-i járvány kitörése idején ő is beöltözött, hogy meningitis elleni oltásokat adjon be szexklubokban és fürdőházakban. A The Atlanticnak adott interjújában azt állítja, hogy az "East Village-i drag queenektől" tanulta az ágyban való viselkedését.
- Daily Caller, Meet Joe Biden's Monkeypox Czar - A Gay Doctor in Drag Who Wants To 'Dismantle Stigma' (Ismerd meg Joe Biden majomhimlő cárját - egy meleg orvos transzvesztitában, aki le akarja rombolni a stigmát).

Az Advocate-nek adott 2021-es interjújában Daskalakis felvázolta a HIV felszámolására irányuló "tervét":

"Ahhoz, hogy véget vessünk a járványnak, egyértelműen a nemi úton terjedő fertőzésekre és a hepatitis [járványokra] kell összpontosítanunk, és foglalkoznunk kell a rendszerszintű rasszizmussal, szexizmussal, homofóbiával és transzfóbiával, amelyek akadályozzák a fejlődésünket. Izgatott vagyok, hogy a HIV kezelését úgy fogjuk megközelíteni, mintha egy új járvány kitörése lenne, hogy véget vessünk neki."

Azzal, hogy olyan politikailag töltött szavakat használ, mint a "rendszerszintű rasszizmus, szexizmus, homofóbia és transzfóbia" egy egészségügyi kérdés kezelésére, máris láthatjuk, hogy Daskalakis jelölésének egyértelmű ideológiai dimenziója van.

De van még ennél is több. Amikor Daskalakis szó szerint sátáni képekkel van borítva. Mit mond ez az Egyesült Államok "közegészségügyéről" és általában a Fehér Házról?

 

 

Ezek a képek néhány embert elgondolkodtattak: A Fehér Ház egy valódi sátánistát nevezett ki a nemzet egyik "közegészségügyi tisztviselőjének"?

A médiaforrások szokás szerint kiforgatták a történetet. A The Advocate Why Are Conservatives Tearing Their Hair Out Over This Gay Doctor? című cikkében olvashatjuk:

A trollok a személyes Instagram-oldalán látható tetoválásait vették célba. A sok tetoválás közül Daskalakisnak van egy pentagrammal ellátott tetoválása.

Ettől mások a közösségi médiában kiakadtak. Egy meleg orvos szomjoltócsapdákat posztol, és egy pentagrammás tetoválást mutat? Sokan arra a következtetésre jutottak, hogy sátánista.

"Természetesen nem vagyok sátánista" - mondta Daskalakis a The Advocate-nek.

És miért gondolják az emberek, hogy az? "Azért, mert Zana Bayne által készített divatos hámokat viselek" - válaszolja szemtelenül.

A hámok már több mint egy éve keltik fel a divatvilágot. Emellett a pentagramma (vagy valójában pentagramm, mivel körbe van rajzolva) már évezredek óta létezik, még a kereszténység előtt is. A HIV-megelőzéssel foglalkozó szakembernek más ikonográfiát is tartalmazó tetoválásai vannak, köztük egy keresztényebb irányultságú is. Talán az egyensúlyról van szó?

A cikk, hogy megforgassa ezt a történetet, szégyentelen dezinformációba bocsátkozott. Először is, a tetoválás nem egy egyszerű ötágú csillag, hanem egy fordított ötágú csillag - ugyanaz, amely a Sátán Egyház hivatalos logóján is szerepel.

Itt van, amit Manly P. Hall, egy valódi okkultista (és nem egy dezinformációs újságíró) mond a fordított pentagrammákról:

"A szimbolizmusban a fordított alak mindig egy perverz hatalmat jelent. Az átlagember nem is sejti az emblematikus pentagrammák okkult tulajdonságait (...).

 

 

A fekete mágus nem használhatja a fehér mágia szimbólumait anélkül, hogy a fehér mágia erőit ne zúdítaná magára, ami végzetes lenne a tervei számára. Ezért úgy kell eltorzítania a hierogramokat, hogy azok azt az okkult tényt tipizálják, hogy ő maga torzítja el azokat az elveket, amelyeket a szimbólumok képviselnek. (...)

A pentagrammot széles körben használják a fekete mágiában, de amikor így használják, a formája mindig háromféleképpen különbözik: A csillagot meg lehet törni egy ponton azáltal, hogy nem engedik, hogy az összefutó vonalak összeérjenek; meg lehet fordítani azáltal, hogy egy pont lefelé, kettő pedig felfelé mutat; vagy pedig torzítani lehet azáltal, hogy a pontok különböző hosszúságúak.

Amikor a fekete mágiában használják, a pentagrammot a "patkó jelének" vagy az ördög lábnyomának nevezik. A két ponttal felfelé álló csillagot "Mendes kecskéjének" is nevezik, mivel a fordított csillag alakja megegyezik a kecskefejével. Amikor a felfelé álló csillag megfordul, és a felső pont leesik az aljára, az a Hajnalcsillag bukását jelzi".
- Manly P. Hall, Minden korok titkos tanításai.

A cikk szándékosan figyelmen kívül hagyja azt a több száz, erősen sátáni képet is, amelyek Daskalakis Instagram-fiókján találhatók.

Satangram

Nem sokkal azután, hogy megkapta az állást, Daskalakis Instagram-fiókja priváttá vált. Ennek ellenére néhány forrásnak sikerült néhány képernyőképet készítenie. És inkább árulkodnak.

Személyes beszámolója okkult és sátáni képeket tartalmazott, például ezt a fordított pentagramot és feszületet, amelyet úgy tűnik, rituális célokra használnak.

 

 

Daskalakis itt gúnyolja ki a Krisztust – ez a képeinek visszatérő témája.

Az internetes nyomozók azt is felfedezték, hogy Daskalakis követte a The Satanic Temple-t az Instagramon.

Ezek a képek azt bizonyítják, hogy nem egyszerűen „érdekli” a sátánizmus, és nem csak „éles” akar lenni. Mélyen elkötelezte magát iránta. Ez határozza meg őt. És van még több is.

Néhány évvel ezelőtt Daskalakis és partnere, Michael MacNeal megalapította a Monster Cycle-t New Yorkban. És röviden, ez egy sátáni edzőterem. Csak így lehet megfogalmazni. Az edzőterem Instagram-fiókja minden egyes okkult és sátáni szimbólumot tartalmaz, amelyet az Éber Polgárban valaha is említettek .

 

 

Maga az edzőterem elhelyezkedése erősen szimbolikus.

Az edzőterem egy volt templomban található. A sátáni feketemisék a kereszténység megszentségtelenítéséről szólnak, és ennek megvalósításának végső módja egy templom sátáni szentélylé alakítása.

Az edzések „rituálékként” vannak megfogalmazva (lásd a képaláírást), és álokkult szimbólumokként működnek.

„A mi Black Friday verziónk”: Fekete mágia rituálék.

 

 

Daskalakis személyes Instagram-fiókja meg lett címkézve ezen a képen, amelyen vérrel rajzolt fordított keresztek láthatók. Számos, ezen az IG-fiókon közzétett képen meg van címkézve.

A Daskalakis által készített fotón Macneal egy óriási, fordított pentagram előtt pózol, miközben hátborzongató pestismaszkot visel… miközben Jézus keresztre feszítettjének adja ki magát.

A templom ólomüveg ablakait olyan „művészettel” cserélték ki, mint amilyen az ördögöt ábrázolja Jézus helyén az utolsó vacsorán. Daskalakis büszkén pózol előtte.

Ördög. A kép felirata: „Majdnem itt az ideje, hogy eladd a lelkét”. Ez tényleg egy spinning osztály?

 

 

Daskalakis férjével a 666-os háttér előtt.

A 666 mindenhol megtalálható ezen az Instagram-fiókon.

Az „Ördög Éjszakája eseményt” a Sabrina Chilling Adventures of Chilling Adventures című, erősen sátánista műsorból származó kép segítségével népszerűsítik .

 

 

Az edzőteremben a Halloweent egy „vérrave”-val ünneplik – egy parti, ahol mindenkit vér borít (remélhetőleg hamis). Szóval igen, teljesen levertek az okkult elit emberi vér iránti megszállottságáról.

A vérlázító boldog vásárlója.

Kell még több bizonyíték, hogy Dskalakis részt vesz a sátánizmusban? Mármint komolyan. Nézd meg a képet, olvasd el a feliratot és olvasd el a hashtageket.

Több tucat más, erősen szimbolikus kép is hozzáadható. Tehát nem, az, hogy Daskalakis sokat fektetett a sátánizmusba, nem az „őrült konzervatív trollok” találmánya. Ez tagadhatatlan tény.

 

 

Összefoglalva

Amikor Daskalakist először jelölték "majomhimlő-cárnak", a tömegtájékoztatás teljes PR-üzemmódba kapcsolt. Teljesen figyelmen kívül hagyva Robert Fenton volt FEMA igazgatót, a média Daskalakis szexuális orientációjára összpontosított. Amikor azonban kiderült, hogy Daskalakis mélyen benne van mindenben, ami sátáni, a tömegmédia teljes tagadásba kezdett, sőt, szégyentelenül belevetette magát a teljes dezinformációba.

Amint az ebből a cikkből kiderül, Daskalakis nem egyszerűen "érdeklődik" a sátánizmus iránt, hanem teljesen meghatározza. Képzeljük el egy pillanatra, hogy keresztény, és hasonló mennyiségű keresztény témájú képet posztol az Instagram-fiókjára. Mi lenne az általános konszenzus? Hogy ő egy hívő keresztény. Nos, ugyanezzel a logikával azt is feltételezhetjük, hogy ő egy hívő sátánista.

Ezzel együtt engem nem érdekel a személyes hite. Most azonban ő az ország egyik vezető közegészségügyi személyisége. És a COVID óta felfedeztük (nagy rémületünkre), hogy az "egészségügyi tisztviselők" átfogó, soha nem látott, istenhez hasonló hatalommal ruházhatók fel.

Ilyen hatalmat kellene adni valakinek, aki ennyire megszállottja a sátánizmusnak és mindannak, ami vele jár? Saját közösségi média-bejegyzései a gonosz, a halál, a vér, az okkult rituálék, az emberáldozatok és a kereszténység nyílt gyűlölete fogalmak körül forognak. Ezt a fajta gondolkodásmódot akarja valaki, aki tűt akar szúrni a karjába?

 

Ez egy "nem" lesz tőlem.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-feher-haz-uj-majomhimlo-caranak-satani-vilaga