2022. szeptember 15., csütörtök

A Klaus Schwab vezette Világgazdasági Fórum (WEF) a WEF-be beszivárgott államokban, köztük Ausztráliában is azt erőlteti, hogy a lakosságot rovarokkal és bogarakkal etessék.

Most több mint 1000 ausztrál iskola iskolás gyermekeit etetik bogarakkal és tücskökkel, és arra tanítják őket, hogy a rágcsálnivalókat tekintsék az "új normálisnak".

A gyerekek már "új generációs" chipset, chipseket és rágcsálnivalókat fogyasztanak, amelyekbe a Circle Harvest által gyártott "környezetbarát" tücsökfehérjét kevernek, ahogy Tömeggyilkos Népirtó Klaus Schwab jövőképét Ausztráliában is bevezetik.

A szakértők azonban arra figyelmeztetnek, hogy a rovarok emberi fogyasztásra nem biztonságosak. A rovarok kitint tartalmaznak, amelyet az emberi gyomor-bélrendszer nem tud feldolgozni. A kitin egy poliszacharid, amely nagyon ízletes a rák, a paraziták, a gombák és nagyjából minden más emberi betegséget okozó tényező számára. A rovarok metamorf szteroidokat is tartalmaznak, különösen ecdysteront. A rovarokat csak a madarak tudják biztonságosan feldolgozni.

Nem csak az ausztrál iskolás gyerekeket kényszerítik arra, hogy lemondjanak a hagyományos emberi táplálékról Bioterrorista Hazug Klaus Schwab bogarai és rovarjai javára. Amerikaiak tízmilliói kezdenek végre ráébredni arra, hogy a mainstream média a WEF "Nagy Újraindítás" programjának részeként megpróbálja normalizálni a bogárevést.

A tömegek meggyőzése, hogy egyenek férgeket, tücsköket és más bogarakat, az elmúlt hónapokban homályos "összeesküvés-elméletből" hivatalos projektté vált. De azok számára, akik odafigyeltek, ez a törekvés nem egyik napról a másikra történt. Idővel számos főáramú médium szentelte erőforrásait arra, hogy a tömegek agymosásával elfogadtassa és elhitesse a tömegekkel, hogy a rovarok fogyasztása jót tesz az egészségüknek és a bolygónak.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-wef-altal-tamogatott-bogarak-es-rovarok-eroltetett-etetese-tobb-mint-1000-ausztral-iskola-gyermekeinek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése