A kaliforniai törvényhozás megszavazza az orvosok Covid vakcinával kapcsolatos minden véleménykülönbségének betiltását.

A teljes körű törvényhozás évek óta a Demokrata Párt szupertöbbségéből áll, és a demokraták támogatják az állam minden hivatalában.

Ez felbátorította őket arra, hogy bármit törvénybe iktassanak, amit csak akarnak, lényegében mindenféle ellenőrzés és egyensúly nélkül.

Ha a kormányzó aláírja a törvényt, akkor csak egy elfogadott vélemény lesz.... az államé.

Az Epoch Times beszámolója: A nemrég befejeződött törvényhozási ülésszak újabb megdöbbentő példákat szolgáltatott a túlkapásaikra. Megszavazták a gyorséttermi dolgozók bérének megállapítását, az abortusz engedélyezését a kilencedik hónapig és az ehhez szükséges szolgáltatások finanszírozását az államon kívüli lakosok számára, valamint az üvegházhatású gázok kibocsátásának 85 százalékos csökkentését előíró klímaváltozási kezdeményezések megvalósítását. Az állami szabályozók nemrég megszavazták azt is, hogy 2035-re teljesen betiltják a gázüzemű járműveket.

De talán a legmegdöbbentőbb, hogy az egypárti állam törvényhozói megszavazták, hogy elnyomják az orvosok minden ellenvéleményét, amikor a COVID-19-ről van szó. A 2098. számú törvényjavaslat gyakorlatilag egy "Igazságügyi Minisztériumot" hoz létre, amely biztosítja, hogy az államban az orvosok által terjesztett összes információ megfeleljen a kormánypárt véleményének.

 

 

A törvény utasítja az állami orvosi testületet, hogy lépjen fel minden olyan orvos ellen, aki félretájékoztatást vagy dezinformációt terjeszt a COVID-19-ről. A jogszabály szerint "szakszerűtlen magatartás" az ilyen információk terjesztése "a vírus természetéről és kockázatairól; a COVID-19 megelőzéséről és kezeléséről; valamint a COVID-19 vakcinák kifejlesztéséről, biztonságosságáról és hatékonyságáról".

A jogszabály Gavin Newsom kaliforniai kormányzó asztalán van aláírásra. A javaslat terjedelme megdöbbentő: Tiltja a félretájékoztatást és a dezinformációt egyaránt. Ha esetleg nem ismerné a különbséget, a jogszabály definiálja mindkettőt. A kormánypárt szerint a "félretájékoztatás" "olyan hamis információt jelent, amelynek ellentmond a korabeli tudományos konszenzusnak, és amely ellentétes az ellátási standarddal". A "dezinformáció" "olyan félretájékoztatást jelent, amelyet az engedélyes szándékosan, rosszindulatúan vagy félrevezetési szándékkal terjesztett".

E meghatározások alapján a "dezinformáció" betiltása potenciálisan érthető lehet, mivel magasabb mércét állít fel. Bizonyítani kell, hogy az orvos rosszindulatúan vagy félrevezetési szándékkal járt el a félretájékoztatással. De a törvény tiltja a félretájékoztatást! Tehát az az orvos, aki pusztán az "orvosi konszenzusnak" nem megfelelő információt szolgáltat, büntethető! Ez nem olyan, mintha a katolikus egyház börtönbe zárta volna Galileit, amiért azt állította, hogy a Föld nem a világegyetem középpontja? Hogyan fog fejlődni az orvostudomány, ha a "konszenzust" nem lehet megkérdőjelezni?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/kalifornia-megszavazza-az-orvosok-minden-coviddal-kapcsolatos-ellenvelemenyenek-betiltasat