És a dolgok sokkal, de sokkal rosszabbak lesznek az elkövetkező hónapokban, mert már most a Nagy Újraindítás gyilkos fázisában vagyunk.

A döntéseket lobbisták és szektások egy aprócska csoportja hozza meg, vagy azok követelései szerint, akiket manipuláltak, hogy az összeesküvők érdekeit képviseljék - vagy szándékosan, vagy a butaság és tudatlanság révén.

Olyan összeesküvők irányítanak minket, akik olyan embereket irányítanak, akik azt hiszik, hogy jó dolog az útra ragasztani magukat a mentőautók előtt.

Dr. Vernon Coleman

A világ tele van olyan emberekkel, akik azt hiszik, hogy azok, akik aggódnak a történések miatt, félőrült összeesküvés-elméleteket vallanak. De az a furcsa, hogy a legtöbb olyan ember, aki összeesküvés-elméletesnek tart minket, maga is aggódik olyan dolgok miatt, amelyek történnek, és amelyek hatással vannak rájuk. A probléma az, hogy nem látták a nagy képet - nem veszik észre, hogy az elmúlt néhány évben történt rossz dolgok összefüggnek egymással. Az átnevezett influenza, a globális felmelegedés, az Oroszország elleni manipulált háború, az ellenünk folytatott háború, a szándékosan tönkretett világgazdaság, az áremelkedések, az infláció - ezek mind összefüggnek.

Az ártatlanok nem tudtak kettőt meg kettőt összeadni, részben azért, mert túlságosan lefoglalta őket a mindennapi életüket fenyegető egyedi veszélyek miatti aggodalom, részben pedig azért, mert nehezen hiszik el, hogy bárki is képes lenne elképzelni egy olyan gonosz összeesküvést, mint ami évek óta folyik, részben azért, mert naivak, megkérdőjelezhetetlenek és túlságosan készek elhinni, amit a teljesen korrupt főáramú média mond nekik, részben pedig azért, mert a kezdetektől fogva démonizálták, hazudtak rólunk, cenzúrázták, elnyomták és nagyon hatékonyan elhallgattatták azokat, akik elmondták az igazságot.

 

 

Amikor a Nagy Újraindítás végre bekövetkezik, Sir Klaus Schwab, akit Erzsébet királynő az összeesküvésért tett szolgálataiért lovaggá ütött, egy teljesen korrupt világkormány nem megválasztott királya lesz. Schwabot, a 40-es évek központi szereposztásból származó gonosztevőjét, aki Dr. Strangelove, Ernst Blofeld és Dr. Mengele keresztezése, C-listás csalók, összeesküvők és félig elfeledett hírességek bandája veszi majd körül.

Ha nem vigyázunk, azok fognak irányítani minket, akiket én szomorú, sajnálatos, másodrangú emberi lényeknek tartok; olyan emberek, mint Fauci, Whitty, ócska kis köztisztviselők, és Gates, Jeffrey Epstein és a BBC barátja. (Ha Epstein még élne, a BBC kétségtelenül chat-show-t adna neki.) Dolly Parton és Piers Morgan lesznek a közös globális miniszterek, akiknek a feladata az lesz, hogy látszólag mindent tudjanak, de valójában semmit se értsenek. Charles, egy 70 éves fickó, akinek segíteni kell levenni a reggeli tojásának tetejét és fogkrémet tenni a fogkefére, a jogosultságokért felel majd, William és Kate pedig, mint egy stepfordi feleségpár, az asszisztensei lesznek. A kaliforniai herceg és hercegné kétségtelenül a nyafogásért és a duzzogásért lesz felelős - és biztos vagyok benne, hogy jó munkát végeznek majd.

Ha hagyjuk, hogy ezek a szomorú és szánalmas teremtmények legyőzzenek minket, az olyan lesz, mintha a brazil focicsapatot egy csapat féllábú, skorbutos kalózok vernék el.

De sajnos legyőznek minket. Az összeesküvők és a kollaboránsok már a világot irányítják'.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-vilagrend-mar-itt-van