2023. április 23., vasárnap

Híres színészek szenvednek az oltások káros hatásaitól, néhányan bele is halnak XCIX. rész

Olyan híres színészek, mint Jerry Cala, Sushmita Sen, Anne Charleston, Sam Neill, Lance Reddick és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, néhányan meg is haltak. Ha híres színészekkel ez történik, akkor hány névtelen ember érinthet még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is tartják számon őket?

R. DeSantis: Florida megvétózza a digitális valutákat, amelyek kontrollt és felügyeletet jelentenek

Ron DeSantis, Florida kormányzója kifejti, hogy a központi bank digitális pénzének célja az amerikaiak megfigyelése és viselkedésük ellenőrzése. Ezzel kinyitnánk Pandora szelencéjét, és óriási hatalmat adnánk a központi banknak. Tekintettel azonban a szövetségi szinten jóváhagyott digitális valuta Központi Bankkal kapcsolatos kockázataira, azért vagyok ma itt - mondta -, hogy megkérjem a törvényhozókat, fogadjanak el egy olyan törvényt, amely -a floridai egységes kereskedelmi törvénykönyvben- kifejezetten tiltja a CBDC pénzként való használatát - mondta.

Karen Kingston: A vakcina a belépő a totális engedelmesség és kontroll rendszerébe

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Karen Kingston szerint az amerikaiak azt hitték, hogy az oltással visszanyerik a szabadságukat, de valójában ez egy engedelmességi platformra való belépést jelent, és potenciális kivégzést azok számára, akik nem engedelmeskednek, attól függően, hogy milyen pontszámot érnek el. Szerinte ez egy engedelmességi eszköz, így az állampolgárok magatartása és engedelmessége fogja meghatározni az oltást és magának az oltóanyagnak az erősségét.

Rand Paul a Moderna igazgatóját kérdezi, a fiatalok gyakoribb, oltás utáni szívizomgyulladásáról

Rand Paul szenátor a Moderna igazgatóját kérdezi a szívizomgyulladás előfordulási gyakoriságáról a fiatalok körében az oltás után. A Moderna igazgatója kitérő választ ad. "Ön nem úgy gondolja, hogy serdülő férfiak esetében nagyobb a kockázat, holott minden tanulmány, amely az embereket életkor szerinti csoportosításban vizsgálja, azt mutatja, hogy a védőoltás beadása után nagyobb a kockázat?". Számos cikk mutatja, hogy a szívizomgyulladás kockázata magasabb az oltás után, még magával a fertőzéssel összevetve is - mondta Rand Paul.

Az amerikai kormány elismeri, hogy a belföldi terrorizmus, nem közegészségügyi kutatás

Dr. David Martin szerint a kormánynak minden szándéka az, hogy kárt tegyen állampolgáraiban, és ezt ki is mondták, miután megmondták, hogy légúti kórokozót fognak bevetni, hogy a lakosságot rávegyék egy orvosi ellenintézkedés, azaz az önkárosítás elfogadására. Beismeri a belföldi terrorizmust!

Híres emberek az oltások ellen. XCVIII. rész

Sok híres ember van, aki nyilvánosan ellenzi a gyilkos vakcinákat, köztük Paty Navidad, Kelly Slater, Anny Duperey, Rochelle Richardson "Silk", Maya Dunbar és mások.

5G, digitális börtön. Célja nem csupán a nagyobb ellenőrzés, hanem a gyilkolás

Mark Steele brit mérnök, fegyverszakértő és aktivista elmagyarázza, hogy az 5G a digitális börtön része, célja a világ népességének kiirtása (Agenda 2030), a levegőt pozitív töltésűvé teszi, és ezzel mérgezővé válik, ami elgázosítja a lakosságot, valamint a LED-fények gyulladást okozhatnak az agyban, hirtelen agyvérzést vagy sztrókot, növelik a rákos megbetegedéseket, és mindez összefügg az oltóanyagokban lévő szennyező anyagokkal is, ami az embereket antennákká változtatja, amelyek kibocsátják és visszaverik az 5G sugárzást.

A tömeges többlethalálozás még évekig folytatódni fog. A vakcina károsította az immunrendszert

Ben Armstrong amerikai újságíró a többlethalálozással kapcsolatban kérdezi, hogy ez továbbra is ilyen magas marad-e, és mi fog történni a következő 5 évben, továbbá elítéli, hogy a hivatalos média továbbra is a Covidot okolja a többlethalálozásért, és hogy az oltott emberek sokkal betegebbek, mint az oltatlanok.

Titanic hajótörés, előérzet, túlélők tanúvallomásai, retrokogníció

A Titanic története és tragédiája rámutat arra, hogy milyen szinten élünk egy kitalált világméretű csalásban, amely mindent magába foglal körülöttünk: a történelmet, a tudományt, az orvostudományt... Szinte mindent, ami a tévén és a médián keresztül beépült a gondolatainkba.
Egyre többféle információ kerül napvilágra, ezért frissítjük és bővítjük korábbi, Extra 18 című dokumentumfilmünket, amely megkérdőjelezi a Titanic elsüllyedésének hivatalos tézisét, és arra utal, hogy a merényletet többek közöt JP Morgan bankár, a Rockefellerek és a Rothschildok tervezték, mindezt azzal a céllal, hogy létrehozzák az amerikai jegybankot, és ehhez ki kellett iktatniuk a kor legbefolyásosabb és leggazdagabb embereit, akik ellenezték ezt az elképzelést. De hogy ezt elérjék, nem zavarta őket, hogy meggyilkoltak 1514 ártatlan áldozatot, akik az "álmok hajójára" szálltak fel, amely Amerikába tartott.
Ha megértjük a süllyedés mögött álló bankok érdekeit, megérthetjük a világot mozgató szálakat, az emberiség ellen még ma is folytatott terveiket, amelyek csak a leggazdagabbaknak kedveznek.
A napvilágra került új információknak köszönhetően ma már más szemszögből is megvizsgálhatjuk a Titanic tragédiáját: az okokat, a kazánokban keletkezett tüzet, a torpedó becsapódását, az olcsó szegecsek használatát, a biztosítási csalást... a túlélők vallomásait és más megmagyarázhatatlan eseményeket, amelyek akkoriban történtek.
Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy megkérdőjelezzük nemcsak azt, amiről azt mondják, hogy akkoriban történt, hanem mindazt, amit ma is átélünk.

Használj készpénzt, szólj hozzá!

Ezer kérdés vagy a felháborodás?

 

Nem tudom, hogy kezdjem az írást, de az biztos, hogy ennyi “birka” embert nem látott a föld, mint Magyarországon. Lehet most magyarázkodni vagy köpködni, hogy mit merészelek, de azon kívül, hogy tükröt tartok eléd, mást nem teszek! Ja, hogy FÁJ? Az a baj, hogy még NEM FÁJ ELÉGGÉ!

Minden média a Völner – Schadl ügyről harsog, csak TE nem. – TE, akinek 2015 óta lopja a pénzét és TE tűröd, mint a birka! Holott már VÖLNER PÁL VAGYONÁT IS NAGYÍTÓ ALÁ TETTÉK – AKAROD TUDNI MENNYIT KERESETT HAVONTA abból, amit tőled lopott?

Van, akitől 1000 forintot, de van olyan több millió „birka” is, akiktől nagyon sok milliót lopott el a Végrehajtói Maffia hálózaton keresztül. A vádhatóság szerint Schadl, több mint 924 millió forint illegális jövedelemre tett szert, a Völnerrel kialakított korrupciós kapcsolata révén. Megjegyzendő, hogy az említett összeget mindössze csak egy év alatt kereste meg, a hét érintett végrehajtó.

Emlékezetes, hogy két végrehajtó már a nyomozati szakaszban, gyanúsítotti kihallgatása során beismerte bűnösségét, egyikük sírva tett vallomást. A vádirat szerint Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke 2018 májusa előtt korrupciós kapcsolatot alakított ki Völner Pállal, az Igazságügyi Minisztérium akkori parlamenti államtitkárával.

Ennek keretében Schadl György jogtalan előnyként rendszeresen készpénzt – 2021 júliusáig összesen legalább 83 millió forintot – adott a politikusnak, aki ezért az államtitkári és miniszterhelyettesi pozíciójából eredő befolyását az őt vesztegető személy érdekeinek megfelelően gyakorolta.

Schadl György vezetői pozíciójából, valamint a Völner Pállal fennálló korrupciós kapcsolatából eredő befolyására hivatkozással, hét társával előzetesen megállapodott abban, hogy eléri, hogy azok önálló bírósági végrehajtói kinevezést kapjanak, amiért cserébe a végrehajtói irodájuk működéséből, őket illető osztalékot részben vagy teljes egészében visszakéri tőlük.

A dokumentumok szerint heten összesen 884.852.000 forintot juttattak el, annak sofőrjén keresztül, az MBVK elnökének, aki ennek kevesebb mint tizedét, 83 millió forintot csurgatott vissza Völnernek.

Nos, akkor kérdezem én, hogy TE, mi a bánatért ülsz otthon és miért nem mész el a pénzedet visszakövetelni, hisz tőled lopták el, amikor tudod, hogy hol keresd az ellopott pénzed!

Éhezel, végig nézed, hogy nem tudsz normális és egészséges élelmet biztosítani a felnövekvő gyermekednek, nem tudsz ruhát cipőt venni neki, mert ellopta a maffia hálózat a pénzed!
ÉS TE HOL VAGY?

Miért nem kelsz fel végre a kényelmes foteledből, ha még azt is el nem lopta alólad a végrehajtó maffia, (mert hagytad), s miért nem követeled vissza az ellopott pénzed, mikor itt a Cím: 2536 Nyergesújfalú Zelk Z u. 64.
( https://ugyvedi-iroda.j9.hu/nyergesujfalu/dr-volner-ugyvedi-iroda/ )

Lehet köpködni, hogy ez a rohadék Dabasi már megint ráér és az embereket bántja, nincs elég bajuk szegényeknek.
De van! Pontosan az, hogy tétlenül nézi végig a Dabasin kívül mindenki, hogyan süllyed még mélyebbre nép, egyre elterjedtebb a éhezés, – de ezek ellen nem tesz senki semmit!

Azon kívül, hogy a Dabasi Tamástól várja el, hogy helyette pofán vágja a Völnert és visszakérje a birka nép pénzét, amíg ők a kényelmes fotelben facebookoznak és köpködnek egymásra?!

Dabasi Tamás – Fehér Kéményseprők Alapítvány / Szabad Riport, MatrixHungary