2023. február 18., szombat

Ashley Biden csicsereg

Forrás:
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/02/Ashley-Biden-sings-a-song.mp4

Az Egyesült Királyság miniszterei, rendőrsége és hivatalai tudták: a vakcina árt, kárt és halált okoz

Mark Sexton nyugalmazott rendőrtiszt azt állítja, hogy egy sor brit miniszter, csakúgy, mint a rendőrség már 2021-ben tudott arról, hogy a vakcinák ártalmasak, kárt és halált okoznak, és nem tettek semmit.

Tüntettek a nyugdíjkorhatár emelése ellen Párizsban

 

Több mint 500 000-en vettek részt a megmozduláson!
Franciaországban a fővárosban február 16-án, csütörtökön tüntetést szervezte, hogy a polgárok százezrei vonulnak utcára az új nyugdíjreformok elleni tiltakozás ötödik hetén.

A CGT szakszervezet szerint több mint 500 ezren tiltakoztak Párizsban a tüntetés alatt. Január óta tartanak sztrájkok országszerte, amikor is Tömeggyilkos Bioterrorista Emmanuel Macron elnök javasolta a nyugdíjkorhatár 2030-ra történő megemelése 64 évre.

Franciaországban, és néhány más uniós országgal együtt a legalacsonyabb a nyugdíjkorhatár. A gazdasági teljesítményének közel 14 százalékát költi nyugdíjra a francia állam.

A legutóbbi, 2011-es reform 60 évről 62 évre emelte a nyugdíjkorhatárt.
Egyenlőre nem tudni, hogy miért tette ezt a kormány, hiszen az országban számottevő a munkanélküliség.
Ezzel az intézkedéssel tovább fogja gerjeszteni a munkanélküliséget és teret fog adni a fekete munkásoknak!

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.565

A látszat csal, csak segítenek bekísérni őket, hogy ne tévedjenek el!

 

Ukrajnában, már köztudott, hogy erőszakosan gyűjtik be a férfiakat a frontra. Az erőszakkal bevonultatottak száma magas és a dezertálás is. Ezeknek a férfiaknak a többsége ellenzi az Oroszországgal való háborúzást és nem akar harcolni. Ellenzik Élőhalott Zsarnok Zelenszkij elnök politikáját a nyugattal, de csendben hallgatnak, hiszen terrorral hallgattatják el azokat, akik a háború ellen beszélnek. Mindig, csak az oroszok veszteségeikről beszélnek, miközben az ukrán veszteségek is hatalmasak. Egyenlőre a videókon azt mutatják be, hogy az ukránok kevés emberrel sok oroszt öltek meg. Ha ez valóban így van, akkor nem lenne szükség a kényszerbehívásra és nem fenyegetnék az ukrán lakosságot. Egyenlőre a temetőkben ugrás szerűen nő az ukrán katonák sírjainak a száma, amit nem publikál az ukrán elnök és egyik nyugati ország sem. Fasiszta Bioterrorista Zelenszkij továbbra is eladósítja az országot a nyugatnak, mert további fegyvereket követel.

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.568

Az első németországi polgári peres eljárás a Biontech ellen

 

2023 március 15-én kezdődik az első németországi polgári peres eljárás a Biontech ellen. Egy 57 éves nő perelte be a géninjekció-gyárat a szívkárosodása miatt és kártérítést követel.

A “Welt” így fogalmaz: “A következő hónapokban felgyorsul Németországban a kovid elleni oltásokból eredő esetleges egészségkárosodások jogi feldolgozása.”

https://www.welt.de/wirtschaft/article243832431/Zivilklagen-eingereicht-Erster-Impfprozess-in-Deutschland-gegen-Biontech-beginnt-im-Maerz.html


Ez számomra egyértelmű volt, hogy idén elkezdődnek a jogi eljárások. És a politika is tisztában volt vele, hogy nem tudják a végtelenségig a szőnyeg alá söpörni az oltáskárosodásokat. Nem ok nélkül módosították 2019 december 12-én itt Németországban a teherkiegyenlítési törvényt, amely 2024 január 1-jével lép majd életbe. Mire a perek befejeződnek, addigra pont hatályba lép a törvény, ami alapján velünk fogják megfizettetni a kártérítéseket. Jól ki lett ez találva.


Biró Éva

Egy modern nő egy napja

Így okozza a földrengéseket a HAARP rendszer.