2022. június 18., szombat

Ukrajnát több tízmilliárd dollár értékű NATO-fegyverekkel árasztották el, amelyek nagy része most a sötét weben és máshol is megvásárolható.

 

Bár a NATO már eddig is elég anyagot szállított Zelenszkij bohócherceg gazember rezsimjének, mintegy 50 milliárd dollár értékben (nem mintha bárki is számolná), hogy egy közepes méretű országot felfegyverezzen, elsöprő bizonyítékok vannak arra, hogy e fegyverek nagy része megtalálta az utat a sötét webre, hogy terroristák és különféle más bajkeverők megvásárolják és saját belátásuk szerint használják. Bár a NATO joggal fejezi ki riadalmát e legújabb fejlemény miatt, tükörbe kellene nézniük, hogy lássák, ki a felelős ezért a legújabb fenyegetésért.

Rand a mentőakcióban

Bár az ENSZ, a Világgazdasági Fórum, az Ausztrál Nemzeti Egyetem és a Cambridge Independent mindannyian véleményt nyilvánítottak arról, hogyan lehet fegyvereket beszerezni a sötét interneten, munkájuk a Rand Corp tanulmánya körül forog, amelyhez most mi is visszatérünk. Ebből a Rand-jelentésből kiderül, hogy bár a lőfegyverlisták közel 60 százalékát az Egyesült Államok adja, Európa jelenti a fegyverkereskedelem legnagyobb piacát a sötét weben, és körülbelül ötször nagyobb bevételt generál, mint az Egyesült Államok.

Mivel a jelentés szerint az összes listázott lőfegyver 84 százalékát a pisztolyok tették ki, őket követik a puskák (10 százalék) és a géppisztolyok (6 százalék), az Interpol figyelmeztetése a Javelin rakéták sötét weben történő értékesítéséről - amelyet a CIA most előre láthatóan, de riasztóan orosz dezinformációnak nevez - jelentős előrelépést jelentene az ilyen jellegű értékesítésben, olyasmit, mintha a gyerekek a limonádéstandról a Coca-Cola piaci részesedésére lépnének.

Mivel a Rand-jelentés szerint a fegyverkereskedelem teljes havi értéke a sötét weben mindössze 80 000 dollár körül van, helyesen következtetnek arra, hogy "a sötét web valószínűleg nem lesz a választott módszer a konfliktusok kiélezésére, mivel a fegyverkereskedelem nem elég nagy volumenű, és mivel a konfliktusövezetekben az infrastruktúra és a szolgáltatások korlátok közé szorulhatnak". Bár érdemes szem előtt tartani a további következtetést, miszerint "a sötét web potenciálisan az egyének (pl. magányos terroristák) vagy kisebb csoportok (pl. bandák) által választott platformmá válhat", valamint a különféle egyéb őrültek számára a fegyverek és lőszerek beszerzéséhez, az ilyen támadások semmi ahhoz képest, mintha a NATO által inspirált rakétacsapások sorozata érné a szerb, magyar, kínai vagy más utasszállító repülőgépeket. A briteknek és az amerikaiaknak is megvan a formájuk ebben a tekintetben.

 

 

A DW Shift, a német hírszerzés hozzájárulása a NATO dezinformációs háborúihoz, a fegyverek sötét weben történő megvásárlásának 101. lépéséről beszél nekünk; ez a németeket azért érinti, mert az egyik 2016-os tömeges lövöldözőjük a sötét weben szerezte be fegyverét. A DW csinos riportere egy ugyancsak csinos fiatal kutatóval beszélget, aki jártas az ilyen sötét művészetekben, amelyek a beszámoló szerint elég egyszerűnek tűnnek. Az ember vásárol a dark weben, ahogyan az Amazonon vagy az ebayen is vásárolhat, rákattint a megrendeléseire, és kijelentkezik. A Glock, a Colt, a Sig Sauer, a Beretta, az Ekol-Voltran, a Ruger és a Smith & Wesson a legnépszerűbb vásárlások, ebben a sorrendben. A DW Shift csinos fräuleinjei tájékoztatnak bennünket, hogy mivel ezeknek az árucikkeknek az eladóit ugyanúgy minősítik, mint az Amazon és az ebay megfelelőit, biztonságban vásárolhatunk, és a DHL kiszállítja a vásárlásunkat egy általunk választott biztonságos helyre.

Lépjen be az IRA-ba

Aki azt hiszi, hogy a NATO félretájékoztat, az megérdemli a rá kiszabott börtönbüntetés minden percét. Az Ír Köztársasági Hadsereg és annak mellékágai a bizonyíték arra, hogy az ilyen vásárlások nem a DW Shift alkalmi böngészőjének valók. Ha az IRA-nak nehézséget okozott a közepes minőségű fegyverek beszerzése, akkor talán kétszer is meg kellene gondolnia, hogy ezeken a sötét oldalakon vásároljon.

Ez a New York Times cikk bemutatja, hogy a CIA hogyan látta el az IRA-t fegyverekkel, hogy megakadályozza az IRA-t a máshol történő vásárlásban; az, hogy a CIA most az 1998-as nagypénteki megállapodás révén ellenőrzi az IRA-t, mutatja, hogy ez a stratégia mennyire sikeres volt.

A CIA természetesen nem az IRA egyetlen amerikai beszállítója volt. A CIA ügynöke és bostoni maffiafőnök, Whitey Bulger is küldött nekik hajórakománynyi fegyvert, amelyeket szabályosan betiltottak. Bár Muammar Kadhafi líbiai vezető sokkal fontosabb forrássá vált, a lényeg az, hogy fegyvereket szerezni nem könnyű, mivel számtalan, jól felszerelt fél van, akik eltökéltek abban, hogy megállítsák az embert.

Ez jól látható Liam Campbell esetében, akit nemrégiben adtak ki Írországból Litvániának azzal a váddal, hogy fegyvereket próbált szerezni az IRA-frakciója számára. Mivel az ír MI5 ügynökök Dennis McFadden vezetésével a palesztin orvos, Issam Bassalat és más hiszékeny célpontok fegyverekkel kapcsolatos csapdába sétáltak bele, és mivel David Rupert CIA-ügynök korábban 20 évre börtönbe juttatta az IRA egyik vezetőjét, a "caveat emptor, buyer beware" (óvatos vásárló) a sötét weben még inkább érvényes, mint az amazonon vagy az ebayen. Kivéve, ha valaki az MI5 által irányított halálosztag tagja, akit katolikusok megölésével bíztak meg, akkor Dél-Afrikából vagy Ausztráliából importálhat fegyvereket, hogy megtegye azt, amit az MI5 úgy döntött, hogy meg kell tenni.

Az ír tanulság tehát az, hogy ha valaki szektás vagy más kampányhoz akar fegyvert szerezni, akkor vagy kormányokkal, vagy gengszterekkel, vagy mindkettővel együtt kell működnie a szükséges fegyverek beszerzése érdekében, amelyek nem olcsóak. A közelmúltban Dublinban elkövetett bandagyilkosságok és az azokkal kapcsolatos perek, valamint az IRA és annak szárnyas szárnyai megerősítik ezt a tendenciát.

 

 

Belépés a Kiddy Fiddlers-be

A nemzetközi pedofilhálózat tapasztalatai megmutatják, hogy még a sötét internet legsötétebb zugaiban legjobban jártas bűnözők is milyen kockázatot vállalnak, amikor ezek a ragadozók zsákmánnyá válnak. Az ausztrál Task Force Argos számos ilyen gyerekfideszes hálózatot buktatott le, köztük nem utolsósorban azt a rendkívül kifinomult műveletet, amelyet Shannon Grant McCoole vezetett, aki a pedofilok egyik legelvetemültebb weboldalát működtette dél-ausztráliai bázisáról. De nem ez volt a legelvetemültebb oldal, mint Peter Scully és Matthew Graham esete mutatja. Bár Graham, a technikához értő cimborái és több tízezer ügyfelük kimondhatatlan fenyegetést jelentenek a világ összes kiszolgáltatott gyermekére, a Task Force Argos és globális partnerei szerencsére fenyegetést jelentenek rájuk, és ezen keresztül minden olyan csoportra, amely a sötét weben keresztül szeretné megtömni Ukrajna halálosztóinak zsebét.

EncroChat

Az EncroChat egy olyan akció volt, amelyre az ausztrál Task Force Argos büszke lett volna. Az EncroChat lehetővé tette a szervezett bűnözés tagjai számára, hogy titkosított üzeneteken keresztül tervezzenek bűncselekményeket, amelyeket Európa különböző rendőri erői lehallgattak. Több mint 1000 letartóztatásra került sor Európa-szerte a csapda eredményeként. Mivel az ausztrál és az amerikai rendőrség hasonló akciókat hajtott végre, az ilyen tranzakciók lebonyolítása több kockázattal jár, mint haszonnal a sötét művészetekben járatlanok számára.

Az Encrochat tapasztalatai alapján meg kell jegyezni, hogy a Twitter és a CIA is jelentős sötét hálózati jelenléttel rendelkezik. Ha bele akarsz keveredni a sötét hálójukba, élvezd a börtönidőt.

Sötét piacok

Az Interpol az illegális szervkereskedelemre is rávilágított, amely korábban a Muzulmán Testvériség terrorista irányítás alatt álló Szíriában folytatott bűnözői tevékenységének eredményeképpen került az asztalomra, és amely a legtöbb más piachoz hasonlóan karok rendszerével működik. Van kereslet olyan országokban, mint Izrael és Svájc, ahol kevés a donor, és nyilvánvalóan van kínálat ott, ahol a szegénység a király, vagy - mint a lázadók által uralt Szíriában - ahol túlkínálat van foglyokból. A lázadók által szankcionált brókerek az Interpol jelentése szerint biztosítják, hogy a piacok bizonyos szintű hatékonysággal működjenek, legalábbis addig, amíg a pénz gazdát cserél. Mivel ezek a gengszterek teljesen gátlástalanok, az orvosi komplikációk, amelyeket izraeli, svájci vagy más orvosoknak kell majd orvosolniuk, nagy valószínűséggel gyorsan következnek majd ezekből a csökkentett árú műveletekből.

A mi céljaink szempontjából még fontosabb, hogy a lázadók kezén lévő Szíria biztonságos menedéket nyújt az ilyen bűnözés számára.

A CIA: Market Maker

Az egyetlen csoportok, akik életképessé tehetik a NATO által szállított ukrán fegyverek sötét hálóját, a nyugati hírszerző ügynökségek és megbízottjaik, akik sem ebben, sem másban nem becsületes brókerek. Elég csak az Irán-Kontra-ügyre gondolni, ahol a Reagan-rezsim fegyvereket szállított az iszlám Iránnak a nicaraguai kontrák finanszírozására. Ehhez kapcsolódik a Gary Webb-ügy, ahol a CIA crack-kokainnal árasztotta el Amerika gettóit, hogy finanszírozza a kontrák harcát az amerikaiak által szentesített demokráciáért.

 

 

Az ukrán bazár

Ukrajnát, Európa legkorruptabb országát több tízmilliárd dollárnyi NATO-fegyverrel árasztották el, amelynek nagy része most a sötét weben és máshol is eladó. Az ilyen anyagok egyetlen lehetséges "ellenséges" piaca a bűnözők és a terroristák; a NATO-val szemben álló nemzetek kizárhatók, mert az ilyen csalások hírnevüknek kárt okoznának. Bár a Kinahan Szervezett Bűnszervezet és latin-amerikai partnereik félelmetes fegyverarzenállal rendelkeznek, az FBI megtorlása biztos és gyors lenne velük szemben, ha NATO-fegyvereket kezdenének használni NATO-barát repülőgépek lelövésére.

Így már csak a terroristák maradnak, pontosabban a NATO-barát terroristák, mint amilyeneket a NATO táplált a Termékeny Félholdban, a Dél-Kaukázusban, az indiai-pakisztáni-afgán háromszögben és szerte Afrikában. Mivel az IRA és különböző szárnyai tapasztalatai azt mutatják, hogy az ilyen fegyverek beszerzéséhez és bevetéséhez szükséges szakértelem mindig is messze meghaladta a képességeiket, csak arra lehet következtetni, hogy az ilyen tűzerő sikeres beszerzéséhez és bevetéséhez jelentős kormányzati szponzorációra van szükség.

Az ISIS tapasztalatai, amely képes volt vadonatúj Toyota teherautók flottáinak beszerzésére, azt sugallják, hogy csak a NATO és annak leányvállalatai képesek biztosítani az ilyen fegyverek bevetéséhez szükséges logisztikát, nemcsak az arab és ázsiai világban, hanem Nyugat-Európában is.

Ez a jelentés, miszerint ezek a fejlett ukrán rakéták a NATO által ellenőrzött Szíriában bukkannak fel, megerősíti azt a feltételezést, hogy a NATO arra használja fel ukrajnai szerepvállalását, hogy még több fejlett fegyvert juttasson el az általa kedvelt fanatikusokhoz máshol. A NATO ukrajnai veresége miatt a szíriai katonai és polgári célpontok a bosszú nyilvánvaló színterévé válnak, természetesen a NATO szokásos hiteltelen tagadásával együtt.

 

 

Globalizáció

A NATO ukrajnai piszkos háborúja csak egy a sok forró háború közül, amelyekben jelenleg olyan különböző országokban vesz részt, mint Afganisztán, Algéria, Burkina Faso, Kamerun, Csád, Kolumbia, Kongói Demokratikus Köztársaság, Etiópia, Irak, Líbia, Mali, Mexikó, Mozambik, Mianmar, Niger, Nigéria, Dél-Szudán, Szíria, Tanzánia, Tunézia és Jemen. A NATO tábornokai szükség szerint mozgatják az embereket és a hadianyagot egyik hadszíntérről a másikra.

Az ukrajnai háború soha nem a demokráciáról vagy az idióta Zelenszkij hatalmon tartásáról szólt. Hanem Oroszország, Irán, Venezuela és Kína kivéreztetéséről, és bár úgy tűnik, hogy Oroszország nem akar megfordulni Ukrajnában, a korábbi precedensek azt mutatják, hogy ez nem jelenti azt, hogy a NATO felhagy a bűnös útjaival.

Bár a korrupt Zelenszkij junta el van látva a NATO fejlett fegyverekkel, amelyek feleslegesek az ő igényeiknek, máshol nem feleslegesek a NATO igényeihez képest. Ezért a NATO szükségleteinek függvényében, ahol Ön él, és a 26 etikailag kifogásolt ukrán nem kormányzati szervezet által készített NATO-jelentés szerint Javelin és NLAW páncéltörő rendszerekre, Stinger és Starstreak hordozható légvédelmi rendszerekre, Switchblade lőszerekre számíthat. Harpoon rakétákat, MQ-9 Reaper és MQ-1 Predator UAV-ket, amelyek felbukkannak majd egy NATO által támogatott háborúban az Ön közelében. És bár a NATO médiája meglepődve fog színlelni, hogy ez hogyan történhetett meg, ne feledjék, hogy itt olvasták először.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-sotet-webes-fegyverarzenalja

Hol tartana Magyarország, ha 1989 után jól kezelik az ország vagyonát?

Sasek felhívása a végső hajrára! - Felhívás az összes ...

A független felvilágosítók évek óta tartó intenzív harcának köszönhetően ez a szörnyű tény be tudott hatolni a megtévesztett népek tudatába, amit Tim Gielen a „Monopoly-Ki uralja a világot?“című új dokumentumfilmjében ismét olyan ragyogóan, lényegre tapintva bebizonyított. És ez a szörnyű tény a következő: Egész világunk az ármánykodó oligarchák, plutokraták csápjai közé került, vagyis a könyörtelen pénzurak csoportjainak csápjai közé. És ezek nem csak hogy az összes fősodratú médiát vagy kommunikációs utat uralják és birtokolják, Nem, az összes pénz, eszköz és szerszám, amivel mi dolgozunk, és közlekedünk, ami meleget ad nekünk, stb. Nagyjából minden, amit megvásárolunk, beleértve, amit megeszünk vagy megiszunk, amibe öltözünk, amivel közlekedünk, hogy mit foglalunk le, stb. De mivel ezek a világuralomra törő emberek valóban nehezen áttekinthető titkos struktúrákban tevékenykednek, Így sötét játékukat eddig csak a közösségi médián keresztül mégpedig a független felvilágosítók kitartó hálózatépítési erőfeszítései révén, Lehetett bevinni a köztudatba. Most azonban a világuralomra irányuló sötét terveikről szóló információk annyira biztosan eljutottak a népekhez, hogy a titkos társaságok elitje körében, egyfajta, mondhatni, görcsös sokk jött létre. Azt hogy hogyan kezeli most ez az elit ezt a sokkot, hogyan dolgozza fel, azt egyre több pánikkeltő cikk, hír és TV-műsor stb. mutatja be.., természetesen az általuk megvásárolt mainstream médiából. Ahol a világ nyilvánosságának a fejébe egyre inkább próbálják beleverni, hogy demokráciáink nagy veszélyben vannak, mert egy ellenőrizetlen felvilágosító réteg fokozatosan információs szuverenitást szerzett a neten. Ami egy bók az összes független felvilágosítónak! De aztán kitalálják, hogy kik a bűnösök a hatalmi átrendeződésben, ami állítólag a "komoly közszolgálati tudósításoktól" való eltávolodáshoz vezetett. Egy új folyamat/módszer/eljárás van kialakulóban: Már nem csak egy-egy független felvilágosító, mint például a Kla.TV, találja magát a jövőben a médiakáromlások kereszttüzében, hanem egyre inkább kvázi az államot veszélyeztető "PR-ügynökségek" is. Azok, akik – szerintük -állítólag célzott lejárató kampányokkal, és félretájékoztatással manipulálták az összes lehetséges választást, természetesen mindig a jobboldalról. Azzal is hibáztatják őket, hogy az összes független felvilágosítót szándékosan a saját céljaikra használják föl. Pontosan azzal - ,amit a döntéshozó elit évtizedek óta csinál az összes nemzettel és a riválisaikkal – pontosan azzal vádolják most fő riválisaikat. Így álcázzák magukat. Elterelik a figyelmet arról, amit ők maguk tesznek. És hogy most bebizonyítsák, hogy német politikusok is áldozatul estek az ilyen veszélyes, mocskolódó PR-ügynökségeknek, Így a megvásárolt, nyilvános tömegtájékoztatási eszközök, vagyis az alkalmazottaik még a bűncselekményektől sem riadnak vissza. Hadd mondjak egy példát az NDR, az rbb és a Phoenix közös koprodukciójából. Peter Kreysler, az ARD újságírója és az elit szolgája, mondom, egyértelműen büntetendő cselekmények példaképeként mutatkozik be. Mit csinált? Egy berlini PR-ügynökségen keresztül teljesen hamis személyazonosságot hoz létre magának, személyazonossági papírokat hamisít, okirat-hamisítás, értitek, okirat-hamisítás. Majd új létezésének fiktív nyomait fekteti le a neten, ügynökségekkel együtt. Hans-Peter Schwarznak adja ki magát, és német választási kampánystratégának adja ki magát. Ezzel a fiktív személyazonossággal, és persze hazug párthovatartozással és mindenféle dolgokkal. aztán belopja magát az általuk utált, fent említett PR-ügynökségek központjába. Aztán Gesine Enwaldttal együtt, aki a társszerzője, van bátorsága bemutatni az egészet, még pedig nyilvánosan, az illegális kémkedési projektjét, a "Story im Ersten" című műsorban – persze úgy palástolva, hogy el legyen véve az éle: egy "rendkívül szokatlan kísérlet"-nek nevezve teszik ezt közzé. Nem, ez egy olyan bűncselekmény volt, amely egész nemzeteket ösztönöz arra, hogy leutánozzák. Kreysler tehát teljesen gátlástalanul mutatja be, hogyan kémkedik mindenféle üzletember szolgálati- és magánélete után. rejtett kamerákkal és rejtett mikrofonokkal. - és a DSGVO, adatvédelem ide vagy oda - és aztán hazudik ezeknek az embereknek, és, és, és, és. Nos, az ő, ahogy ő maga mondja, már régóta tervezett, szerintem titkosszolgálati magánügynöki tevékenysége végülis jó célt szolgál. És mi ez a cél? Hogy a világ tudomást szerezzen ezeknek a túlságosan befolyásos kampánystratégáknak a létezéséről, akik veszélyessé váltak számukra. A 44 perces dokufilmjével az identitáshamisító természetesen nem önmagát vagy közszolgálati munkáltatóit vádolja! - Nem! A világnak csak 1 fajta gátlástalan véleményformálótól és az ő üzleti módszerüktől kellene reszketnie - nevezetesen természetesen azoktól a választási kampánystratégáktól, akiket ő utál, akik állítólag a Brexitet és Donald Trump választási győzelmét okozták. Látjátok, az ilyen bűnöző példaképeknek, és a legális közszolgálati tömegtájékoztatás hamis mainstream-ügynökeinek a feladata a világközösséget riogatni, figyelmeztetni, akiket a kikényszerített műsorfinanszírozás révén még bűnrészessé is tettek. Micsoda gúnyolódás! De most térjünk rá döntő pontra: Pont azt, amiért a független felvilágosítók el tudták ítélni ezt az előbb említett elitet és a manipulatív globális stratégákat, akiket az elején említettem, még pedig évtizedek óta, pontosan azt fogják rá ezek a mainstream tulajdonosok most a "megbízott kis újságíróikon keresztül " néhány titkos londoni nép-manipulátorra. Egy példal: A Howard Associates-t például a világ legjobb dezinformációs ügynökségének nevezve a mainstream-nép gyűlöletének középpontjába állították. Tehát: A lényeg az, hogy ebben a dokumentumfilmben a független felvilágosítók összes áttörése benne van a hálóban, természetesen, mint mindig, a jobboldali radikálisokkal karöltve, AfD stb. kiátkozottá lett téve, s a lejáratottak körébe van sorolva . Ha német lennék, már csak ezért is az AfD-re szavaznék. Azt mondom: menjetek el szavazni! Ne hagyjátok ki! De a fősodratú média rejtett tulajdonosai épp az összes rivális felvilágosodásharcost együttesen a vágóhíd felé akarják tereln,. Ismerjétek fel ezt! Habár a dokumentumfilm elején még a londoni "kegyetlen véleménymanipulátorok" áldozataként mutatják be őket. Azután viszont indirekt módon veszélyes cinkosként, mert ezek a véleménymanipulátorok nem ajánlanák fel mocskos politikai kampányaikat 800.000 fontnál kevesebbért, ahogy ők mondják! És akkor megint jött az, aminek jönnie kellett. Az elit álcázott hazug rabszolgájának az a feladata, hogy a döntő kötelességtényezőt játékba hozza. Ismerjétek fel ezt! Mit csinál? Filmjében a végén mindenféle szakértőt megszólaltat, legyen az politikus, aki egy titkosszolgálati bizottságban is részt vesz, vagy más egyéb"biztonsági szakértők". És a végén mindannyian úgy foglalják ügyesen össze az egészet, mintha az emberek felelőtlen manipulálásából való egyetlen kiútként csak a szabad internet feletti lehető leggyorsabb totális kontroll maradna. Értitek a trükköt? És ez most nagyon döntő: Összefoglalva, mindez kristálytisztán mutatja, hogy az elit, azaz a mainstream tulajdonosok, pánikba esnek attól a ténytől, hogy a független felvilágosítóknak ennyire hatalmas, váratlanul nagy sikerei vannak az interneten. A közszolgálati televízió számtalan műsorában már régóta megidézik a sürgetően szükséges teljes ellenőrzés szellemét az összes közösségi hálózat felett. A nagy veszély mindenütt nyíltan a figyelem középpontjában áll, hogy a politikai korrektség, azaz a "fősodratú vélemény" hamarosan teljesen megdől, ha nem történik sürgősen egy radikális beavatkozás a digitális véleményszabadság világába. Minden független felvilágosítónak gratulálok! Ez egy bók! Ezért kérlek, ne egy ijedős macska fülével hallgasd ezt a varázsigét, hanem inkább egy reményteljes frontharcos fülével, aki új reményt kapott. Közel vagyunk a célhoz, ez azt jelenti. Mert ha most nem lanyhulunk el, hanem elindulunk a végső sprintre, akkor azt mondom, hogy még a mi napjainkban megnyerhetjük a harcot ezek ellen a gyilkos világuralkodók ellen! Ez a szilárd meggyőződésem! De ezen a ponton nem szabad stratégiai hibákat elkövetnünk. Nem szabad több időt veszítenünk, nem szabad elvesznünk mindenféle mellékes ügyekben, önmentő projektekben stb., ahogy ez újra és újra megtörténik. Most tényleg szorosan össze kell tartanunk. és osztatlan erőfeszítéseinket a szükséges prioritásoknak szentelnünk. Minden másodlagos dolgot sürgősen másodlagosnak kell felismerni és háttérbe kell helyezni! És most rögtön megmondom, hogy mi az, aminek feltétlenül elsőbbséget kell élveznie, és mi az, amit másodlagosnak kell tekinteni. Kérlek, bízzatok bennem, és kövessétek a felhívásomat, hogy ne kövessünk el röviddel a cél előtt megbocsáthatatlan hibákat. Végül is számos Kla.TV-műsor már elegendő fényt vetett rá, pl. a davosi W E F titkos társaság céljairól, amely a kis kifutófiújuknak Klaus Schwabnak már megengedte, hogy a "Nagy Újraindítás" új jelszava alatt elcsacsogjon dolgokat. Más szóval, a világot uraló elit nem csupán arra törekszik, hogy megfosszon minket a szólásszabadságtól, hanem megpróbálnak elvenni minden vagyontárgyunkat, minden mozgásszabadságunkat és minden jogunkat meg akarnak tagadni tőlünk. De most a kérdés: mit tehetünk mindezzel kapcsolatban a gyakorlatban? Először is, azt mondom, hogy mi az amit biztosan nem tehetünk! Számtalan független felvilágosító a pánikbaejtő világhelyzet miatt vagy különféle figyelemelterelésekbe menekült bele, vagy a saját autarkiájukat vagyis a saját önellátásukat tették az első helyre. Természetesen nem hiba, ha szükség szerint különféle dologgal kompenzáljátok magatokat, amit beszereztek, megnéztek, ez mind rendben van! Az is helyes, ha vésztartalékot halmozunk fel, talán a legjobb, ha néhány évre ... De az egy óriási hiba, ha mindezeket a dolgokat annyira előtérbe helyezitek, hogy ezáltal a fősodratú média által elvakított többség megvilágosodásért folytatott, még nem teljesen áttört küzdelmet elhanyagoljátok. Értitek?! A folyamatos felvilágosító küzdelemnek ezért mindannyiunk számára az első számú prioritásnak kell maradnia mindaddig, sőt még folyamatosan fokoznunk is kell, amíg valóban nem törünk át az abszolút fölényre a nemzetekben. Nagyon közel vagyunk, ne add most fel. De garantálom nektek, hogy az összes önmegmentő-övnek semmi hasznát sem fogjátok venni, ha most kudarcot vallunk a felvilágosító harc utolsó szakaszában. A pánikba esett leendő világuralom ugyanis el akarja venni az összes földhöz való jogunkat, ezt ne felejtsétek el! El akarják venni az összes vagyonotokat, minden kereskedelmi lehetőségeteket, mindannyiunktól! Ha nem nyerjük meg ezt az információs háborút most, szinergikusan az összes felvilágosítóval együtt, Én azt mondom, hogy meg fogják próbálni fegyverrel. - mert az összes fegyver is az övék - megpróbálják majd elvenni az összes lehetőségünket, amiben még reménykedünk itt-ott. Ha sikerrel járnak, végül egyetlen önmentő terv sem fog működni, Ez a meggyőződésem, mert minden drasztikusan másképp fog elkövetkezni, mint ahogyan mindenféle cserekereskedő-csoportok és önsegítő csoportok kidolgozták maguk között. Ez nem így működik. A pánikba esett elit, ezt akarom mondani, megpróbálja diktatórikus megszorításait a jövőben sokkal durvábban a népek felé alkalmazni mint ahogy a Korona próbaüzemnél is tették. Ezzel csak a reakciókat tesztelték , kicsiben, hogy felmérjék a népek tudatos meghülyítésének szintjét. Ismerjétek ezt fel kérlek! Hadd foglaljam össze: Ha mi, független felvilágosítók nem nyerjük meg most az információs háborút, hamarosan nem lesz legális módja annak, hogy jobb tudásunkat eljuttassuk a média által még mindig megtévesztett népekhez, mert az elit eltökélt szándéka, hogy ezt a világot rabszolgaállammá változtassa, amelyekhez hasonló eddig még soha nem létezett. Ezért kérlek, hogy a legértékesebb időtöket és energiátokat, sőt, az összes koncentrációtokat fordítsátok erre a feladatra. Azt mondom, hogy a legértékesebb erőtöket és invesztíciótokat a megvilágosodásért folytatott, még hátralévő küzdelembe. Még nem vagyunk teljesen készen! Ébresszétek fel az összes felvilágosítót, akit ismertek, és eltérült a figyelmük, terjesszétek ezt a felhívást feléjük. Terjesszétek az egész világon. Folyamatosan foglaljatok el új területeket, azt mondom ezzel a kifejezéssel, azáltal, hogy kitartóan felvilágosítjátok mindazokat, akik még mindig tudatlanok. Menjetek a tudatlanokhoz! Megértettétek? Vegyétek magatokhoz a legjobb összefoglaló anyagokat és a legjobb oktatási anyagokat, amelyeket csak találtok, és továbbra is fáradhatatlanul lobbizzatok a parlamenti képviselőiteknél, a politikusaitoknál, a tanáraitoknál, prédikátoraitoknál, mindenféle pártoknál! De lobbizzatok a mainstream összes kis képviselőjénél is újra és újra, az újságíróknál, a kicsiknél! Kérlek, ne hagyjátok abba, a legkirívóbb bizonyítékokat is küldjétek el erről a világméretű puccsról, az ügyészeknek, bíráknak, rendőröknek stb. Legyen fantáziátok, hogy kikre tartozik ez! Ez mindenkire tartozik! De kérlek benneteket: ne szórjatok hamis és támadható anyagokat, amelyekhez nincsenek kézzelfogható források. És most következzen az utolsó meglátásom: Az, hogy mindannyian 1 emberként szinergiába lépünk-e, a megvilágosító harcnak eme célegyenesében, vagy sem, az az én véleményem szerint egy egész évezred sorsának lefolyását fogja meghatározni. Kérem, hogy vegyétek komolyan ezt a felhívásomat. Nagyon fontos. Ivo Sasek vagyok, aki 1977 óta áll Isten előtt.

Mindannyian agymosottak vagyunk?

 

Senki sem tudja, hogy egy szektában van, amíg el nem hagyja azt, de mi van, ha a "mainstream" gondolkodás és diskurzus többsége valójában egy indoktrinációs folyamat része, hogy rávegyen mindannyiunkat, hogy egy bizonyos módon gondolkodjunk?

Honnan tudnád, ha mindenki ugyanannak a pszichológiai manipulációnak van kitéve, és csak nagyon kevesen térnek el attól, amit normaként fogadnak el, hogy valójában egy többségi szektában vagy?

Ha még élsz és ezt olvasod, akkor tudod, hogy valamilyen mértékben agymosáson estél át. Mindannyian tabula rasának születünk, még azt sem tudjuk, hogyan kell tejet kapni a ciciből; mindent, amit tudunk, vagy a saját érzékszerveinken keresztül, vagy abból, amit valaki más tanított nekünk. Lényeges megjegyezni, hogy e másodkézből származó információk minősége nem garantált; a tudomány története ezt tényként tanítja nekünk.

"Az egyén fogyatékos, ha olyan szörnyű összeesküvéssel találja szembe magát, hogy nem tudja elhinni, hogy létezik" - mondta J. Edgar Hoover, a CIA egykori igazgatója. Születésünktől fogva arra tanítanak bennünket, hogy bízzunk a fennálló hatóságokban és intézményekben, de mi van akkor, ha ezeket nem a mi érdekünkben működtetik? Mi van, ha az a céljuk, hogy bizonyos hiedelmekbe szorítsák gondolkodásunkat? Az állami és a magánszektor minden szektorában és osztályán belüli széttagoltság azt jelenti, hogy csak az átfogó politikát irányítók tudják pontosan, hogy mi történik. Mindenki más csak a legjobb tudása szerint tölti be a szerepét, és természetesen azt hiszi, hogy ezzel hozzájárul a társadalom javához.

Ez igaz az egyetemeken is, amelyeket ma már többnyire Bill Gates és más hatalmas alapítványok és vállalatok szponzorálnak, ahol egy vegyész, aki tudja, hogy a tudománya működik, feltételezi, hogy az orvosi-gyógyszerészi fickók is rendben vannak. De ez egy logikai tévedés, amivel tele van az agyunk - lásd e havi középponti szóróanyagunkat.

 

 

A tudományos folyóiratok zárt boltok, ahogyan azt a 23. oldalon kifejtjük - ha az eredményeink ellenkeznek a napirenddel, egyszerűen nem publikálják őket; minden információ és tudás tehát szigorúan ellenőrzött. Úgy tűnik, túl sok dolog nem úgy működik, ahogyan kellene - mégis, az átlagembereket, akiket a hatalmon lévők általában rosszul kezelnek, négy-ötévente egyszer meggyőzik, hogy szavazzanak a nagy politikai pártok egyikére, akik mindig fenntartják a status quót.

Ismét meg kell kérdezni, hogy miért, amikor senki sem szereti a politikusokat? Mindenki tudja, hogy hazudnak, korruptak és önzőek; mégis minden választáson valahogy elfelejtik a múltban elkövetett számos vétküket, és mi, mint a kisgyerekek, újra elfogadjuk, hogy ezúttal másképp lesz, és az ígéreteik a dolgok javítására tartják magukat. Mi mással, mint a tömeges agykontrollal lehetne ezt elérni?

Olyan korban élünk, ahol a férfiak nőnek vallhatják magukat, és női sportokban versenyezhetnek; ahol a hatóságok már négyéves gyerekeket is kitesznek a maszturbációnak, a szexualitásnak és a nemük megváltoztatásának; ahol az igazságot félretájékoztatásnak bélyegzik, és a hazugságokat minden nagyobb médiumban erőteljesen védik; ahol a hamis éghajlati válság azt jelenti, hogy a legdrágább energiaforrásokat kell keresnünk; ahol a rossz véleményért kirúgnak vagy bebörtönöznek, és ahol fasisztának neveznek azok, akik korlátozni akarják a beszédünket, a mozgásunkat, az élelmünket, az energiánkat és a jövedelmünket.

 

 

Egy jó komikusnak nagy napja lenne mindezzel az őrültséggel, de sajnos a legtöbbjük az "éber" fajtából való, akik a vállalati narratívát tolják, kigúnyolják azokat, akik látják az igazságot, és nagyon nem viccesek ezzel. Az orvosokhoz, tanárokhoz, zenészekhez és politikusokhoz hasonlóan ők is féltik a megélhetésüket, és nem látnak más módot arra, hogy életmódjukat, státuszukat és jövedelmüket a vállalati napirend támogatása nélkül fenntartsák.

Itt van a gondolatirányítás végső kifejeződése - az öncenzúra, a tiszta emberi szellem pontos ellentéte. Talán itt az ideje, hogy mindannyian megvizsgáljuk, hogy pontosan honnan származik a világról szerzett tudásunk, és bölcsességgel magunk állapítsuk meg az igazságot, anélkül, hogy - ahogyan arra kondicionáltak minket - lustán a "tekintélyre való hivatkozás" logikai tévedésére hagyatkoznánk.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/mindannyian-agymosottak-vagyunk