2021. december 4., szombat

Összehasonlító táblázat az oltások és gyógyszerek mellékhatásáról - ha ez nem meggyőző, akkor mi?

 

Az elmúlt kb. 50 év a táblázatban szereplő összes oltásának és több tömegesen használt gyógyszernek együttesen sem volt annyi jelentett mellékhatása, mint ennek a néhány csodálatos készítménynek hónapok alatt.


Érdekesség: A tiltott és rendkívül veszélyesnek kikiáltott ivermektinnek 29 év alatt (kb. 3-4 milliárd adagfelhasználása után) 5705 jelentett mellékhatása volt - szemben a mostani oltások elmúlt háromnegyed éves pályafutása alatti bő 2.4 millió bejelentésével

Az oltási mellékhatásokat regisztráló amerikai VAERS rendszer hatékonyságáról végeztek már vizsgálatot korábban, és arra a következtetésre jutottak, hogy valahol 1 és 10% közötti a bejelentett esetek száma a valós mellékhatásokkal járó esetekhez viszonyítva. Lehet számolni...

Ha részletesebb adatok érdekelnek, keresgélhetsz a nyilvánosan elérhető felületen: www.vigiaccess.org

A VigiAccess-t az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2015-ben indította el, hogy a nyilvánosság számára hozzáférést biztosítson a VigiBase-ben, a WHO gyógyszerekkel kapcsolatos lehetséges mellékhatásokról szóló globális adatbázisában található információkhoz. A mellékhatásokat - amelyeket szaknyelven mellékhatásként (ADR) és immunizációt követő mellékhatásként (AEFI) ismerünk - a WHO Nemzetközi Gyógyszerfigyelő Programjának (PIDM) tagjaiként működő nemzeti farmakovigilancia-központok vagy nemzeti gyógyszer-ellenőrző hatóságok jelentik. A WHO PIDM-et 1968-ban hozták létre a gyógyszerek biztonságosabb és hatékonyabb használatának biztosítása érdekében.

https://mediaforras.com/osszehasonlito-tablazat-az-oltasok-es-gyogyszerek-mellekhatasarol-ha-ez-nem-meggyozo-akkor-mi-1231

Nem ismerős Nektek amiről az ember beszél ? Early Warning (1981) Részlet felirattal

Az Early Warning cimű film pontosan leírja a mai világ történéseit 40 évvel ezelőtt.
Merül fel kérdés, ez ismét csak véletlen lenne ? Ha úgy gondolod igen, kérdezd meg magadtól mennyi véletlennek kell még megtörténnie ahhoz, hogy úgy lásd a világot ahogy az valójaban van

Svédországban már mikrochipet ültethetnek az emberek bőre alá az oltás igazolására

 

Az Omikron nevű új koronavírusváltozat és a növekvő fertőzési adatok miatt a svéd kormány új intézkedéseket vezet be, és egyre több helyzetben teszi kötelezővé a védőoltás igazolását. Ez pedig sokakat késztet arra, hogy mikrochipet ültessenek magukba -írja az RT.com
Csütörtökön a svéd közegészségügyi hivatal három újabb halálesetet jegyzett fel, amelyeket a koronavírushoz kötnek. Szerdáról csütörtökre a bejelentett új fertőzések száma 2437-re emelkedett. A helyzet azonban még nem "akut" – közölte a svéd hatóság.
Svédországban minden 18 év feletti személy meghívást kap egy emlékeztető oltásra. Lena Hallengren szociális miniszter szerint: "Az oltás igazolásával és a magasabb oltási arányokkal reméljük, hogy más korlátozásoktól is eltekinthetünk.
December 1-jén hatályba lépett az oltási bizonyítványokra vonatkozó határozat. Ennek megfelelően ezt az igazolást olyan kulturális és sporteseményeken kell bemutatni, ahol több mint 100 ember gyűlik össze, például moziban, sporteseményeken vagy éjszakai klubokban. A 100 főnél kevesebb vendéget fogadó intézmény vagy rendezvény esetében ez nem kötelező. Hallengren szerint:
"A vakcinázást kell bizonyítani, nem a gyógyulás tényét vagy a negatív tesztet. Fontos megjegyezni, hogy aki nem oltható be, az orvosi igazolást is bemutathat".
Úgy tűnik, hogy az új koronavírus elleni intézkedések miatt egyre több svéd választja a mikrochip-beültetést. Ezek már lehetővé teszik például a tömegközlekedés használatát, az irodába és az edzőterembe való bejutást, valamint az érintés nélküli, hitelkártyával való fizetést.
A "chipezett" emberek száma állítólag 6000 körül van. A rizsszem nagyságú chipek hasonlóak azokhoz, mint amiket a kutyákba ültetnek be. Az emberi chipezés egyik nagy előnye, hogy nehéz őket feltörni. A kézbőr alá történő behelyezés körülbelül 159 euróba kerül.
A chip az RFID-technológián alapul, és egy antennát használ rádióhullámok küldésére és fogadására, amely a vonalkódolvasóhoz hasonlóan továbbítja az információkat. Kevin Warwick brit tudós volt az első ember a világon, akinek 1998-ban egy kísérlet keretében RFID-implantátumot ültettek be.

Forrás:
https://www.erdely.ma/svedorszagban-mar-mikrochipet-ultethetnek-az-emberek-bore-ala-az-oltas-igazolasara

https://gloria.tv/post/uyHmwqqUc4Rj2XBjZ4b3S4oen

Milyen 'új életformát' ígér a Pfizer?

 

A leggyorsabb módja annak, hogy visszatérjünk a normális kerékvágásba - állítja Bourla az Atlantic Councilnak adott interjújában -, ha mindenki beoltatja magát. Figyelembe véve, hogy a hatalmas oltási arányok ellenére milyen kevés dolog változott, egyértelműnek tűnik, hogy a Nagy Újraindításért felelős globalistáknak - és a Pfizer is része ennek a csomagnak - nem áll szándékukban hagyni, hogy bármi is visszatérjen a normális kerékvágásba. Nem számít, hányan tesznek eleget a követelményeknek, vagy hányszor teszünk eleget.

Ausztrália talán a legvilágosabb példája annak, amivel az egész világnak szembe kell néznie. Bár a többség "be van oltva", a szabadságukat nem adták vissza, és most alá kell vetniük magukat az emlékeztető oltásoknak, vagy elveszítik a szabadságnak azt a látszatát is, amit az első oltás adott nekik. Az ausztrál kormány lefoglalja és zárolja az emberek bankszámláit, visszatartja a munkanélküli segélyt és még sok mást - mindezt a "közegészségügy" nevében.

Bourla még azt is jelzi, hogy nincs visszaút a régi normához, amikor kijelenti: "Az egyetlen dolog, ami az új életmód és a jelenlegi életmód között áll, az ... az oltásokkal szembeni tétovázás".

Új életmód. Hogyan néz ki ez az "új életmód"?

Úgy néz ki, mint Ausztrália.

Úgy néz ki, mint Izrael.

Úgy néz ki, mint Litvánia, ahol az éttermek, üzletek, bevásárlóközpontok, szépségszalonok, könyvtárak, bankok, biztosítási ügynökségek és egyetemek látogatásához való "jog", valamint a fekvőbeteg-ellátáshoz és utazáshoz való "jog" mind attól függ, hogy hajlandóak vagyunk-e részt venni egy olyan orvosi kísérletben, amely megölhet vagy rokkanttá tehet bennünket.

Az "új életforma", amiről Bourla beszél, azt jelenti, hogy többször is halálos orosz rulettet kell játszani, csak azért, hogy "kiérdemeljük" a jogot, hogy a társadalom részei legyünk. Nem, köszönöm. Bourla megtarthatja az "új életmódját".

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-pfizer-altal-beigert-uj-eletmod

A Covid vakcinák 8 leggyakoribb és legsúlyosabb mellékhatása

 

Az oltóanyagokat sokáig az orvostudomány szent gráljának tartották az Egyesült Államokban, mert úgy is árulták őket.

Egy kapitalista országban, amely az áruk, szolgáltatások és gyógyszerek reklámozására és marketingjére épül, az amerikaiak többsége mindent elhisz, amit a televízióban hall, az interneten olvas, és amit a magazinokban és újságokban lát. Azt hiszik, hogy minden valódi, minden törvényes és valahol valaki hivatalos személy által jóváhagyott használatra vagy fogyasztásra alkalmas. Pedig a legtöbb termék és gyógyszer, amelyet a média és a kormányzat tologat, hamisított és mérgező az emberi szervezetre nézve, különösen a vakcinák.

Ami még rosszabb, hogy a hamisított vakcinák szörnyű, nemkívánatos mellékhatásokat okoznak, amelyek gyakran maradandóak, beleértve a halált is. Ezeket a káros egészségkárosodásokat most eltussolják, és nem csak azután, hogy megtörténtek, hanem már a klinikai vizsgálatok során is.

Valójában a Pfizer újonnan feltárt dokumentumai több tízezer mellékhatást mutatnak, amelyeket már 2021 januárjában és februárjában, közel egy évvel ezelőtt jelentettek. A dokumentumok azután kerültek elő, hogy egy professzorokból/tudósokból álló felperes csoport az információszabadságról szóló törvény iránti kérelmet nyújtott be. Ez gyakran az egyetlen módja annak, hogy a nyilvánosság valaha is tudomást szerezzen ezeknek a gyógyszeripari bűnözőknek és tömeggyilkosoknak az összeesküvéseiről és cselszövéseiről, hogy a tömegeket mérgező vakcinákkal csapdába ejtsék.

Ki bízhat meg valaha is a gyógyszeripari bűnözőkben, akik évről évre visszaeső bűnözők?

Hogyan bízhatna bárki is bárkiben, aki a Pfizer, a Moderna, a J&J, a Merck vagy bármelyik oltóanyaggyártó gengszter munkatársa, akik úgy működnek, mint a visszaeső bűnözők, akiknek mind börtönben kellene ülniük, kemény büntetésüket töltve? Az átláthatóság teljes hiánya tapasztalható az orvostudomány legfontosabb területén, ahol a világjárványt kellene visszaszorítanunk. Ez biztosan nem fogja "ellaposítani a görbét" vagy megfékezni a Covid terjedését. Az orvosokat és az ápolókat Amerika-szerte félretájékoztatják dezinformációkkal, és helytelenül oktatják őket, hogy hamis információkat adjanak át a betegeiknek, amelyek meggondolatlanul veszélyeztetik az életüket génterápiás injekciókkal, amelyek több embert ölnek meg (és csonkítanak meg egy életre), mint amennyit megmentenek.

A Pfizer vezetői és tudósai a forgalmazást követő néhány hónapon belül a Covid vakcina által okozott több mint 50 000 súlyos mellékhatásról tudtak, amelyeket az első néhány hónapban jelentettek, és senkinek sem szóltak.

A Pfizer titokban elismeri az FDA-nak, hogy az mRNS Covid vakcinák "fokozott betegséget" okozhatnak, ami fokozza a világjárványt.

Egy füstölgő pisztoly dokumentumban a Pfizer a "Biztonsági aggályok" címszó alatt bevallotta az FDA-nak, hogy az mRNS oltások "oltóanyaggal összefüggő fokozott betegséget" (Vaccine-Associated Enhanced Disease, VAED) okozhatnak, ami légúti fertőzés/betegség is lehet. Képzeljék csak el! A Covid vírus egy laboratóriumban ember által genetikailag módosított vírusból származó légúti fertőzés, és az erre a vírusfertőzésre adott vakcina az emberi légzőrendszerben fokozott légúti megbetegedést okoz. Beszéljünk arról, hogy benzint öntenek a tűzre.

Tehát az FDA tudta ezt, a Pfizer tudta ezt, és mégis megkapták a "sürgősségi felhasználási engedélyt", hogy tovább fertőzzék az amerikaiak millióit anélkül, hogy ők valaha is tudtak volna valamiről.

A titkos dokumentum több mint 1200 halálesetet és több mint 42 000 mellékhatás jelentést, összesen közel 160 000 mellékhatást tárt fel a Pfizer mRNS oltása miatt. Ezáltal több millió dolláros kártérítési felelősséget rónak ki minden egyes betegre, akinek hazudtak, és aki megsérült vagy meghalt (beleértve minden férfit, nőt, gyermeket, csecsemőt vagy megszakított terhességet).

Az általános rendellenességek és az idegrendszeri rendellenességek vezetik az ismert mellékhatások listáját. Ráadásul háromszor annyi nő érintett, mint férfi, valamilyen ismeretlen okból (népességszabályozás). Ezt az oltóanyagot nemspecifikus károsodásra tervezték a népesség csökkentése érdekében? A Pfizer és az FDA biztosan tudott erről. Tehát itt jönnek - a Covid vakcinák 8 leggyakoribb és legsúlyosabb mellékhatása:

#1. Szívizomgyulladás

#2. Új idegrendszeri rendellenességek

#3. Új légzőszervi rendellenességek

#4. Vérrögök

#5. Új mozgásszervi rendellenességek

#6. Új gyomor-bélrendszeri rendellenességek

#7. Anafilaxiás sokk (közel 10%)

#8. Új fertőzések, beleértve a Covidot és változatait is

A cikk forrásai a következők:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

FoodSupply.news

RepublicWorld.com

ThePulse.one

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-vakcinak-8-leggyakoribb-es-legsulyosabb-mellekhatasa

Szabad energia,Tesla,DNS-tobozmirigy,krononauták,kultúrák, zenei multiverzum

Az irányítás, a hatalom és az elnéptelenedés pszichológiai, genetikai és spirituális háborúját éljük, amelyet az elit folytat az árnyékból az Emberiség ellen, és ehhez olyan vakcinát használnak, amely módosítja a DNS-t, mert tudják, hogy a DNS olyan értékes, hogy mély tudást és kapcsolatot kínál nekünk magával az Univerzummal, és bizonyíték van arra, hogy amputálták a tizenkét DNS-szálat, amellyel eredetileg rendelkeztünk, és csak kettő maradt meg, ezért most félnek az emberek millióinak ébredésétől, akik felismerik mindazt, amit tettek velünk.
Ezért rejtették el szándékosan, és ezért nem kerül nyilvánosságra semmi, ami a csillagmezőből származik vagy földönkívüli eredetű, ahogyan a Zéró Pont Szabad Energiára vonatkozóan sem.
A valóságban a Végtelen Szabad Energia az üres tér része, ez egy kimeríthetetlen energia, amely nagy előnyökkel járna számunkra, mégis a káros 5G-vel akarják kiszorítani. A nullponti szabad energiát a nagy zseni, Nikola Tesla fedezte fel, és megöltek néhányat azokból a későbbi tudósokból, akik kifejlesztették azt.
Ezt az energiát ismerték és használták különböző ősi kultúrák, mint például Egyiptomban, Indiában, ahol vannak olyan leletek, amelyek azt bizonyítják, hogy felsőbbrendű technológiájuk volt, amellyel nagyszerű műveket, templomokat, piramisokat építettek... Arra is használták, hogy az egységes mezőben, kvantum- és fraktáluniverzumokban utazhassanak, ahol a Szférák Zenéje rezeg, és ahol a krononauták vagy csillagutazók a Csillagkapuk segítségével a hipertérben mozognak.