Az oltóanyagokat sokáig az orvostudomány szent gráljának tartották az Egyesült Államokban, mert úgy is árulták őket.

Egy kapitalista országban, amely az áruk, szolgáltatások és gyógyszerek reklámozására és marketingjére épül, az amerikaiak többsége mindent elhisz, amit a televízióban hall, az interneten olvas, és amit a magazinokban és újságokban lát. Azt hiszik, hogy minden valódi, minden törvényes és valahol valaki hivatalos személy által jóváhagyott használatra vagy fogyasztásra alkalmas. Pedig a legtöbb termék és gyógyszer, amelyet a média és a kormányzat tologat, hamisított és mérgező az emberi szervezetre nézve, különösen a vakcinák.

Ami még rosszabb, hogy a hamisított vakcinák szörnyű, nemkívánatos mellékhatásokat okoznak, amelyek gyakran maradandóak, beleértve a halált is. Ezeket a káros egészségkárosodásokat most eltussolják, és nem csak azután, hogy megtörténtek, hanem már a klinikai vizsgálatok során is.

Valójában a Pfizer újonnan feltárt dokumentumai több tízezer mellékhatást mutatnak, amelyeket már 2021 januárjában és februárjában, közel egy évvel ezelőtt jelentettek. A dokumentumok azután kerültek elő, hogy egy professzorokból/tudósokból álló felperes csoport az információszabadságról szóló törvény iránti kérelmet nyújtott be. Ez gyakran az egyetlen módja annak, hogy a nyilvánosság valaha is tudomást szerezzen ezeknek a gyógyszeripari bűnözőknek és tömeggyilkosoknak az összeesküvéseiről és cselszövéseiről, hogy a tömegeket mérgező vakcinákkal csapdába ejtsék.

Ki bízhat meg valaha is a gyógyszeripari bűnözőkben, akik évről évre visszaeső bűnözők?

Hogyan bízhatna bárki is bárkiben, aki a Pfizer, a Moderna, a J&J, a Merck vagy bármelyik oltóanyaggyártó gengszter munkatársa, akik úgy működnek, mint a visszaeső bűnözők, akiknek mind börtönben kellene ülniük, kemény büntetésüket töltve? Az átláthatóság teljes hiánya tapasztalható az orvostudomány legfontosabb területén, ahol a világjárványt kellene visszaszorítanunk. Ez biztosan nem fogja "ellaposítani a görbét" vagy megfékezni a Covid terjedését. Az orvosokat és az ápolókat Amerika-szerte félretájékoztatják dezinformációkkal, és helytelenül oktatják őket, hogy hamis információkat adjanak át a betegeiknek, amelyek meggondolatlanul veszélyeztetik az életüket génterápiás injekciókkal, amelyek több embert ölnek meg (és csonkítanak meg egy életre), mint amennyit megmentenek.

A Pfizer vezetői és tudósai a forgalmazást követő néhány hónapon belül a Covid vakcina által okozott több mint 50 000 súlyos mellékhatásról tudtak, amelyeket az első néhány hónapban jelentettek, és senkinek sem szóltak.

A Pfizer titokban elismeri az FDA-nak, hogy az mRNS Covid vakcinák "fokozott betegséget" okozhatnak, ami fokozza a világjárványt.

Egy füstölgő pisztoly dokumentumban a Pfizer a "Biztonsági aggályok" címszó alatt bevallotta az FDA-nak, hogy az mRNS oltások "oltóanyaggal összefüggő fokozott betegséget" (Vaccine-Associated Enhanced Disease, VAED) okozhatnak, ami légúti fertőzés/betegség is lehet. Képzeljék csak el! A Covid vírus egy laboratóriumban ember által genetikailag módosított vírusból származó légúti fertőzés, és az erre a vírusfertőzésre adott vakcina az emberi légzőrendszerben fokozott légúti megbetegedést okoz. Beszéljünk arról, hogy benzint öntenek a tűzre.

Tehát az FDA tudta ezt, a Pfizer tudta ezt, és mégis megkapták a "sürgősségi felhasználási engedélyt", hogy tovább fertőzzék az amerikaiak millióit anélkül, hogy ők valaha is tudtak volna valamiről.

A titkos dokumentum több mint 1200 halálesetet és több mint 42 000 mellékhatás jelentést, összesen közel 160 000 mellékhatást tárt fel a Pfizer mRNS oltása miatt. Ezáltal több millió dolláros kártérítési felelősséget rónak ki minden egyes betegre, akinek hazudtak, és aki megsérült vagy meghalt (beleértve minden férfit, nőt, gyermeket, csecsemőt vagy megszakított terhességet).

Az általános rendellenességek és az idegrendszeri rendellenességek vezetik az ismert mellékhatások listáját. Ráadásul háromszor annyi nő érintett, mint férfi, valamilyen ismeretlen okból (népességszabályozás). Ezt az oltóanyagot nemspecifikus károsodásra tervezték a népesség csökkentése érdekében? A Pfizer és az FDA biztosan tudott erről. Tehát itt jönnek - a Covid vakcinák 8 leggyakoribb és legsúlyosabb mellékhatása:

#1. Szívizomgyulladás

#2. Új idegrendszeri rendellenességek

#3. Új légzőszervi rendellenességek

#4. Vérrögök

#5. Új mozgásszervi rendellenességek

#6. Új gyomor-bélrendszeri rendellenességek

#7. Anafilaxiás sokk (közel 10%)

#8. Új fertőzések, beleértve a Covidot és változatait is

A cikk forrásai a következők:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

FoodSupply.news

RepublicWorld.com

ThePulse.one

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-vakcinak-8-leggyakoribb-es-legsulyosabb-mellekhatasa