Ezzel a videóval szeretnénk tisztelegni azok előtt a bátor orvosok, tudósok, genetikusok, biológusok, virológusok, vegyészek előtt, akik életüket adták az igazságért, akiket igazságtalanul meggyilkoltak, pedig csak segíteni akarták az emberiség ébredését, figyelmeztetni a halálos vakcinák súlyos veszélyeire és a népirtási tervek manipulációjára, az egészségért és az emberi szabadságért küzdve.
Olyan orvosok és tudósok, mint Rashid Buttar, Vladimir Zelenko, Peter Gariaev, Alexander “Sasha” Kagansky, Kary Mullis, Luc Montagnier, Franco Trinca, Domenico Biscardi, valamint olyan elnökök, mint Jovenel Moise Haiti, John Magufuli Tanzánia, Kenneth Kaunda Zambia, Pierre Nkurunziza Burundi, meghaltak vagy “öngyilkosok” lettek az elmúlt három évben, a hamis járvány kezdete óta.
És mások, akiket baleset ért, vagy akiket megfenyegettek, mint például Dr. Carrie Madej, Dr. Joseph Mercola, Dr. Peter McCullough, Dr. Sucharit Bhakdi vagy Robert Kennedy Jr. amerikai ügyvéd.
A globális elit nem ismer el ellenállást az Agenda 2030 létrehozásával szemben, ki akarják irtani az emberiséget, de az olyan embereknek köszönhetően, mint az említettek, akik példát mutatnak bátorságból és tisztességből, a lakosság nagy része felébred, és apránként minden sötétség lelepleződik ebben a globális csendes spirituális háborúban, egészen a Fény győzelméig.