2022. augusztus 21., vasárnap

Hogyan képzeli el Oroszország Európát, mivel az oroszoknak megtiltották az EU-ba látogatást, az uniós polgároknak pedig megtiltották a mosakodást ezen a télen

Néhány uniós ország, köztük Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia, Románia, Lengyelország és Hollandia korlátozta a schengeni vízumkiadást az orosz állampolgárok számára. Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter szerint a náci politika megnyilvánulása az az elképzelés, hogy minden orosz állampolgárt kitiltanak az uniós országokba való belépésből. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a világrend alapelveit, a Nürnbergi Törvényszék jogi és politikai értékeléseit egyre inkább figyelmen kívül hagyják és felülvizsgálják az egyes országok, különösen a balti államok.

A németországi miniszterek azt tanácsolják, hogy ne mosakodjunk többé annyit, ne világítsunk többé kint, és csak heti egyszer zuhanyozzunk. Tehát Németország, de Hollandia is vissza fog kerülni a középkorba, természetesen mindezt a zöld új megállapodásért, a nagy újraindításért és egy újfajta totalitárius technokrata államért. A veszélyes idióta Yval Hariri azt mondta, hogy 4 milliárd emberre már nem lesz szükség (=szükség) a jövőben. Ez több mint beteges. Mikor lázadnak fel az emberek Nyugaton a bűnöző kormányaik ellen?

Alex Christoforou úgy látja, hogy különösen Németországnak van még ideje visszacsinálni a károkat az Oroszországgal való kapcsolataiban. A Gazprom tovább folytathatja a gázvezetékek műszaki hibáinak felderítését, ebben egészen biztos. Ukrajnát kineveti, hogy a németek "drogfüggőknek" nevezik őket.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/hogyan-kepzeli-el-oroszorszag-europat

75 éves a Nürnbergi törvények

Egy magyar gazda elkeserítő szavai

A Covid bűnözők, mind kormányzati, mind vállalati bűnözők nem menekülhetnek a karma torkából

 

A Hihetetlen jelentése

Az ország minden intézményének pusztulásának vagyunk tanúi, és senki sem tudja, hogyan állítsuk meg....

Úgy tűnik, a CDC azt hiszi, hogy senki sem fogja észrevenni a bűneit, és testvérügynökségei, az FDA, a NIAID, az NIH (és a Fehér Ház munkacsoportja) bűneit, ha vidám dallamot fütyörészve sétálgat az őszi szezonban: Coviddal már nem törődve, la la la la..... Azt mondtam, hogy bűncselekmények? Igen, mondtam. Mármint a törvény és az alapvető társadalmi szerződés durva megsértése.

Hazudtak a SARS CoV-2 aljas eredetében játszott szerepükről. Veszélyes genetikai kezeléseket varázsoltak - valójában már várakoztak - "vakcinának" álcázva, majd meghamisították a biztonsági vizsgálatokat, hogy siettessék a használatukat. Megtagadták az emberektől a megfelelő, hatékony kezelést olcsó gyógyszerekkel, és lélegeztetőgépekkel és remdesivirrel ölték meg őket - kizárólag azért, hogy fenntartsák a csalárd sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA), amely megvédte az "oltóanyag" cégeket a perektől. Miután a "vakcinákat" széles körben terjesztették - és sok emberre kényszerítették mandátumokkal -, összezavarták és eltitkolták a mellékhatásokkal és halálesetekkel kapcsolatos információkat. Számtalan kisvállalkozást, megélhetést, háztartást tettek tönkre, és elzárásokkal akadályozták a gyermekek fejlődését. És mind a közösségi, mind a hírmédiát arra használták, hogy kritikusaikat cenzúrázzák, közvetlenül megsértve ezzel az első módosítást. Ez minden.

Ó, még egy dolog: tönkretették a modern orvostudományt. Valószínűleg a jog elpusztításához is asszisztálni fognak, mert a jogrendszer soha nem lesz képes kezelni a Covid "vakcina" tömeges mészárlásában érintett összes fél ellen indított perek mennyiségét - beleértve a vállalatokat, amelyek arra kényszerítették alkalmazottaikat, hogy beoltassák magukat, és magukat a gyógyszeripari vállalatokat, amelyek elveszítik az EUA védelmét, amint bebizonyosodik a csalásuk. És fel fogják gyorsítani a már amúgy is gyengélkedő pénzügyi rendszer halálát, amely nem bírja elviselni az előzőekben feltételezett vagyonátcsoportosításokat (az emberiség történetének legsúlyosabb adósságválságán felül).

 

 

Azt hiszi, hogy túlzok? Belevitorlázunk az influenzaszezonba emberek millióival, akiknek az immunrendszerét tönkretette az mRNS-újdonságok többszöri beadása. Ők is fogékonyak számos olyan vírusra és baktériumra, amelyek normális esetben mindenki testi ökoszisztémájában ott lapulnak, de az egyébként egészséges immunrendszerükkel kordában tarthatóak lennének. Hasonlóképpen, a meghekkelt immunrendszerük már nem képes elnyomni a rákos megbetegedéseket - amelyeknek számos formája már messze a normális statisztikai szint felett van. Nem is beszélve a szív- és érrendszerben a tüskés fehérjék által okozott károkról, amelyek több mint egy évig megmaradnak az emberi szervezetben az "oltás" beadása után, valamint az idegrendszeri és agyi károsodásokról.

Edward Dowd volt Wall Street-i elemző tegnap (aug. 18.) azt mondta, hogy a Society of Actuaries most nyilvánosságra hozott jelentése szerint a 2021 őszén a vaxx-kötelezettségekkel kezdődött 2021 második negyedévében a munkaképes korúak körében a többlethalálozás 20 százalékos növekedése folytatódott 2022 második negyedévében. Az aktuáriusok azok az emberek, akik statisztikákat állítanak össze és elemeznek a biztosítótársaságok számára.

Szóval, egész héten a CDC egyik "útmutatást" a másik után vonta vissza. Nincs több kötelező tesztelés, nincs több érintkezés-keresés, nincs több társadalmi távolságtartás, nem kezelik másképp az oltatlanokat, mint az oltatlanokat (bár a "Joe Biden" rezsim még mindig nem engedi be az oltatlan utazókat az USA-ba), nincs több oltási kötelezettség (kivéve, úgy tűnik, az amerikai hadsereget). Ó, és elismerték, hogy az "oltóanyagaik" nem maradnak a deltoid izomban, hanem valójában az egész testben szivárognak. Megjegyzés: bármit is mondanak vagy tesznek most a közegészségügyi ügynökségek, még mindig az mRNS vakcinákat népszerűsítik, és hazudnak a biztonságosságukról és hatékonyságukról - mert ha elmondanák az igazat, teljesen lejáratnák őket, és minden bizonnyal büntetőeljárás alá vonnák őket. És még mindig elnyomják az olcsó és hatékony kezelési protokollokat, miközben a remdesivirt és a haszontalan (plusz drága) Paxlovidot népszerűsítik.

 

 

A CDC a heti visszalépési kampányt azzal zárta le, hogy bejelentette az ügynökség működésének jelentős átalakítását. (Az FDA és más közegészségügyi szervek nem tettek ilyen ígéreteket.) Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, aki más, kevéssé ismert szövetségi nagyágyúk helyett valójában a takarításhoz hívott, a következő vicces nyilatkozatot tette: "Alig várom, hogy együtt dolgozhassak a CDC hihetetlen embereivel és partnereinkkel, hogy az ügynökség teljes potenciálját kiaknázva minden amerikai egészségének és jólétének javát szolgálhassuk". Micsoda egy hülye izzó. Ismeri a hihetetlen szó definícióját? (Itt van: lehetetlen elhinni.)

Persze a kijózanítóbb kép az, hogy gyakorlatilag az összes amerikai intézmény hihetetlen, hihetetlen, kezdve a csúcson: "Joe Biden" mint elnök. A kormány végrehajtó hatalmi ágát Barack Obama és a körülötte lévő klikk irányítja, és vagy szándékosan, vagy elképesztő hozzá nem értésből a földbe döngölik. Merrick Garland főállamügyész Stalines-szerű politikai vádaskodásokkal gyalázza meg az igazságszolgáltatás eszméjét. Christopher Wray, az FBI igazgatója minden olyan kísérletet semmibe vesz, amely arra irányul, hogy kiderítse az igazságot az ügynökség működésével kapcsolatban, és az ország legalább fele úgy véli, hogy az ügynökséget a Gestapóhoz hasonló titkos rendőrségi műveletté alakította át. Az egyetemi elnökök és dékánok meggyalázták az igazságkeresés eszméjét azzal, hogy gyáván behódoltak a jakobinus-marxista mániákusoknak és tudásellenes programjuknak. És ki bízik meg Amerikában igazán az orvosában? (Én nem. Az enyém a hálózatom "főorvosa", és ő még mindig a "vakcinákat" erőlteti).

Mi hagytuk, hogy ez megtörténjen. Eltűrtük ezt a mértéktelen visszaélést az elszabadult hatóságoktól - akikből bűnözők lettek. Hagytuk, hogy megússzák a "demokráciánk védelméről" szóló baromságaikat, miközben aktívan és láthatóan rombolják azt. Komoly embereknek komolyan fel kell tenniük maguknak a kérdést: mi kell ahhoz, hogy most megállítsák őket?

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-covid-bunozok-mind-kormanyzati-mind-vallalati-bunozok-nem-menekulhetnek-a-karma-torkabol

Észtország és Finnország lezárta határait az oroszok előtt

Az orosz állampolgárok a továbbiakban nem látogathatnak vízummal Észtországba, Lettországba és Finnországba a Kreml ukrajnai inváziója miatt. Állami tisztviselők azt mondják, hogy az oroszok nem élvezhetik az Európában töltött időt, miközben ukránokat mészárolnak le.

A HAARP-ot arra használják, hogy tüzeket gyújtsanak és lőszerraktárakat robbantsanak fel Oroszországban?

 

A HAARP rendszereket úgy lehetne átalakítani, hogy pontos helyekre küldjenek tüzet.

Vizsgálta már valaki a HAARP-ot, mint tűzfegyvert? Ez egy haditengerészeti rendszer, amit az időjárás manipulálására használnak, és földrengések okozására is használható, hatalmas energiát irányítva az emf-et irányító antennákból az űrbe, amit műholdakkal irányítanak át a célpontra.

A HAARP időjárási változata felmelegíti az ionoszférát, amely kitágul az űrbe, és az így keletkező résbe vonzza a jet streamet, ami az időjárási rendszereket mozgatja.

A földrengéses változat rezonanciát küld a földkéregbe.

A tűzváltozat hasonló lenne, de hőtermelő hullámhosszt használna.

Az ilyen típusú HAARP-támadások megállításának módja az lenne, hogy vagy kiiktatjuk a műholdakat, amelyek az energiát a célpontra irányítják, vagy kiiktatjuk az antennarendszert, amely az energiát az űrbe küldi. Alternatív megoldásként a tömböket tápláló erőműveket kellene támadni. Vagy mindhármat.

A NATO számára a HAARP kisebb változatai is rendelkezésre állnak. Talán van valaki, aki ezt olvassa, és részletes ismeretekkel rendelkezik erről a témáról.

 

 

Oroszország számára a HAARP megtámadása jelentős eszkaláció lenne, amely Oroszországot a NATO-országok közvetlen megtámadásába vonná be, így talán a tétovázás ennek a fenyegetésnek a kiiktatásával kapcsolatban politikai okokból történik.

Számos HAARP-rendszer van szerte a világon, és mindegyiket kiiktatni hatalmas vállalkozás lenne. Felmerült az a feltételezés, hogy a technológiát miniatürizálták, így a HAARP-ot hajókon vagy sokkal kisebb szárazföldi területeken lehet elhelyezni, mint amilyen a HAARP prototípus változatai voltak.

Oroszország esetleg képes lenne kiiktatni ezeket a forrásokat, de a politikai helyzet nem teszi lehetővé egy ilyen akciót.

Ha a NATO a HAARP-ot vagy egy hasonló rendszert használ Oroszország ellen, akkor ez valószínűbb magyarázat lenne a krími üzemanyag- és fegyverraktárak elleni úgynevezett "szabotázs" vagy dróntámadásokra, valamint a Moszkva elleni támadásokra és a különböző moszkvai tűzesetekre és a távol-keleti üzemanyag-infrastruktúra elleni támadásokra. A helyzet sokkal összetettebb lehet, mint amennyire a napi kommentátorok tisztában vannak vele, vagy mint amennyire hajlandóak elképzelni.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-haarp-ot-arra-hasznaljak-hogy-tuzeket-gyujtsanak-es-loszerraktarakat-robbantsanak-fel-oroszorszagban

Az internet halott

Az internet halott. Nem él. Jó, jó, életfunkciói még vannak, anyagcserét (adatcserét) még folytat, de már agyhalott. Kivették belőle az emberi értelmet, így ez már nem embehez méltó élet. Az életfunkciókat mesterséges intelligencia tartja fenn.
Forrás: Black Pigeon Speaks @ YouTube
https://youtu.be/aWhzHECM9is