A HAARP rendszereket úgy lehetne átalakítani, hogy pontos helyekre küldjenek tüzet.

Vizsgálta már valaki a HAARP-ot, mint tűzfegyvert? Ez egy haditengerészeti rendszer, amit az időjárás manipulálására használnak, és földrengések okozására is használható, hatalmas energiát irányítva az emf-et irányító antennákból az űrbe, amit műholdakkal irányítanak át a célpontra.

A HAARP időjárási változata felmelegíti az ionoszférát, amely kitágul az űrbe, és az így keletkező résbe vonzza a jet streamet, ami az időjárási rendszereket mozgatja.

A földrengéses változat rezonanciát küld a földkéregbe.

A tűzváltozat hasonló lenne, de hőtermelő hullámhosszt használna.

Az ilyen típusú HAARP-támadások megállításának módja az lenne, hogy vagy kiiktatjuk a műholdakat, amelyek az energiát a célpontra irányítják, vagy kiiktatjuk az antennarendszert, amely az energiát az űrbe küldi. Alternatív megoldásként a tömböket tápláló erőműveket kellene támadni. Vagy mindhármat.

A NATO számára a HAARP kisebb változatai is rendelkezésre állnak. Talán van valaki, aki ezt olvassa, és részletes ismeretekkel rendelkezik erről a témáról.

 

 

Oroszország számára a HAARP megtámadása jelentős eszkaláció lenne, amely Oroszországot a NATO-országok közvetlen megtámadásába vonná be, így talán a tétovázás ennek a fenyegetésnek a kiiktatásával kapcsolatban politikai okokból történik.

Számos HAARP-rendszer van szerte a világon, és mindegyiket kiiktatni hatalmas vállalkozás lenne. Felmerült az a feltételezés, hogy a technológiát miniatürizálták, így a HAARP-ot hajókon vagy sokkal kisebb szárazföldi területeken lehet elhelyezni, mint amilyen a HAARP prototípus változatai voltak.

Oroszország esetleg képes lenne kiiktatni ezeket a forrásokat, de a politikai helyzet nem teszi lehetővé egy ilyen akciót.

Ha a NATO a HAARP-ot vagy egy hasonló rendszert használ Oroszország ellen, akkor ez valószínűbb magyarázat lenne a krími üzemanyag- és fegyverraktárak elleni úgynevezett "szabotázs" vagy dróntámadásokra, valamint a Moszkva elleni támadásokra és a különböző moszkvai tűzesetekre és a távol-keleti üzemanyag-infrastruktúra elleni támadásokra. A helyzet sokkal összetettebb lehet, mint amennyire a napi kommentátorok tisztában vannak vele, vagy mint amennyire hajlandóak elképzelni.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-haarp-ot-arra-hasznaljak-hogy-tuzeket-gyujtsanak-es-loszerraktarakat-robbantsanak-fel-oroszorszagban