2021. április 29., csütörtök

Dr. Bodo Schiffmann újból hallat magáról!

 

Dr. Bodo Schiffmann új közleményt adott ki, melyben megerősíti a múlt évben közzétett adatait, miszerint, nincs járvány Németországban, csak rossz statisztika. Bodo 2020-ban is közzétett grafikonokat, amelyet a világ orvosaival közösen állítottak össze, valós megbetegedések kapcsán. Ezek elemzései alapján nem volt járvány és nem is lehetett második és harmadik hullám sem. Feltették a kérdést, hogy hogyan lehetséges akkor, hogy fertőzötteket regisztráltak a világon? A válasza ez volt: létrehoztak egy tesztet PCR-t amely önmagában más területeken jól használható, de a covid esetében bizonyítható, hogy nem a koronavírust mutatja ki. Gyulladásokat és különféle savas elváltozásokra aktiválódik a teszt, amelynek semmiköze a covid-hoz. Ezeket a hibás teszteket alkalmazták és ez alapján állították, hogy járvány van, de ezeket valós tudományos és laborkísérletekkel nem tudták alátámasztani. Schiffmann azt is közölte, hogy a járványt politikai szinten kezdeményezték, tudományos alap nélkül. Több esetben izoláltak influenza megbetegedéseket, amelyeket a hibás PCR teszt segítségével covid-19-nek állítottak be. Ezt a betegséget már korábban is ismerték és gyógyították, nem volt szükség vakcinákra. Véleménye szerint, ezt politikusok kapták fel és olyan orvosok, akik közel állnak a hatalomhoz és így hírnevet szerzett magának. Elmondása szerint, ha Németországban nincs valós járvány, akkor más országokban sem lehetséges, így Magyarországon sem. Az orvos azt is közölte, amennyiben módja lesz bizonyítani és nem nyomja el a politika, akkor ezekből komoly perek lehetnek Németországban.

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.276

S.O.S. Izraelből: harcolj a Védettségi Igazolvány ellen! - Ilana Rachel Daniel felhívása Izraelből.

A COVID-19-et az Észak-Karolinai Egyetemen generálták - Dokumentumos bizonyíték

 

A COVID-19 létrehozására irányuló kutatás 2006-ban kezdődött az Egyesült Államokban, és 2015-ben tetőzött egy sikeres biofegyver létrehozásában: a munkát az Észak-Karolinai Egyetemen, a Harvardon és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal arkansasi laboratóriumában végezték. Bizonyítékot szolgáltatott

Ez a cikk megkérdőjelezhetetlen vagy cáfolhatatlan bizonyítékot tartalmaz, amelyet bármelyik kormányhivatalhoz vagy egészségügyi szakemberhez benyújthat.

Ami még nem bizonyított, de egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, az az, hogy az USA biológiai fegyverprogramja a marylandi Fort Detrickben, a berendezések és minden bizonnyal a kulcsfontosságú személyzet, minden bizonnyal a nagy állami egyetemek titkos laboratóriumaiba vándoroltak, hogy "elrejtsék a szem elől".

Kövesse a Wuhan-COVID projektben dolgozók karrierjét, minden linket tartalmaz, 2017-ben.

Figyeljék meg azt is, hogy pontosan ugyanazt a személyzetet és felszerelést használják a hamis "megelőző" kutatáshoz és teszteléshez, mint a fegyverkezéshez és a tényleges gyártáshoz.

A cikk megírása óta elkezdtük megvizsgálni az amerikai nukleáris/bio/kémiai vállalkozó, a Kushner-Trump kedvenc, a Battelle és titkos laboratóriumainak világszerte zajló működését.

Amikor elkezdtük, embereinket kezdték fenyegetni. Ez súlyos hiba volt.

Küldje el ezt az írást bármely orvosnak, vagy más képzett biotudományi szakembernek. Lássuk, mit mondanak.

 

Bevezetés

Az alábbi dokumentumokból kiderül, hogy a COVID 19 létrehozására irányuló kutatás 2006-ban kezdődött az Egyesült Államokban, és 2015-ben egy sikeres biofegyverben csúcsosodott ki, az Észak-Karolinai Egyetemen és a Harvardon, valamint az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal arkansasi laboratóriumában végzett munkával.

Munkájuknak a következő címet adták:

A keringő denevér-koronavírusok SARS-szerű klasztere potenciális lehetőséget mutat az emberi megjelenésre

Ezt tették, és még sokkal, de sokkal többet is, ahogyan az alábbiakban olvashatják.

Ahogy Trump mondta, újra és újra és újra, a kínaiak is benne voltak.

A Kínai Tudományos Akadémia Wuhan-i Virológiai Intézetének, a Kínai Tudományos Akadémiának a speciális kórokozókkal és biológiai biztonsággal foglalkozó kulcsfontosságú laboratóriuma (Wuhan, Kína) szállította a Wuhan denevérvírust, amelyet az amerikai tanulmányban használtak. Az ő nevük csak emiatt szerepel.

A COVID 19 az amerikai hadsereg biofegyver-projektje volt, amelynek célja egy olyan tüdőgyulladást okozó betegség előállítása volt, amelyet 40 év feletti fekvőbetegek esetében szinte lehetetlen lenne beoltani.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-covid-19-et-az-eszak-karolinai-egyetemen-generaltak-dokumentumos-bizonyitek

Állj Covid vakcina, a prominens tudós mondja a CDC-nek

 

A CDC-hez intézett nyilvános megjegyzésében Dr. Janci Chunn Lindsay, molekuláris biológus és toxikológus Ph.D. felhívta a Covid vakcina gyártásának és terjesztésének azonnali leállítását.

A termékenységre, a véralvadási problémákra (koagulopátia) és az immunmenekülésre hivatkozva Dr. Lindsay elmagyarázta a bizottságnak azokat a tudományos bizonyítékokat, amelyek azt mutatják, hogy a koronavírus elleni vakcinák nem biztonságosak.

2021. április 23-án a CDC immunizálási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága ülést tartott Atlantában (Georgia). Ezen ACIP találkozó középpontjában a Covid vakcinákat követő véralvadási rendellenességek álltak. Dr. Janci Chunn Lindsay a CDC-vel beszélt a nyilvános megjegyzésekre szánt idő alatt.

A nevem Dr. Janci Chunn Lindsay. Biokémiai és molekuláris biológiai doktorátust szereztem a Texasi Egyetemen, és több mint 30 éves tudományos tapasztalattal rendelkezem, elsősorban a toxikológia és a mechanisztikus biológia területén.

Az 1990-es évek közepén segítettem egy ideiglenes emberi fogamzásgátló vakcina kifejlesztését, amely végül nem kívánt autoimmun petefészkek pusztulását és sterilitását okozta állatkísérleti modellekben. Az ez ellen tett erőfeszítések és a szekvenciaelemzések ellenére, amelyek ezt nem jósolták.

Határozottan úgy érzem, hogy az összes génterápiás oltást azonnal le kell állítani a biztonsági szempontok miatt, több területen.

Janci Chunn Lindsay: A Covid vakcinák keresztreaktív antitesteket indukálhatnak a syncytinnel szemben, és ronthatják a termékenységet, valamint a terhesség kimenetelét

Először is, hiteles okunk van azt feltételezni, hogy a Covid vakcinák keresztreakcióba lépnek a spermában, a petesejtekben és a méhlepényben található syncytinnel és reproduktív fehérjékkel, ami káros termékenységhez és károsodott reproduktív és terhességi eredményekhez vezet.

A tisztelt virológus, Dr. Bill Gallaher, Ph.D. kiváló érveket adott arra, hogy miért számíthat keresztreakcióra. A béta lap konformációja miatt a tüskefehérjék, valamint a syncytin-1 és syncytin-2 hasonlóságaik vannak.

Még nem láttam egyetlen immunológiai vizsgálatot, amely ezt cáfolná. Annak ellenére, hogy a gyártóknak szó szerint egyetlen napra lenne szükség ahhoz, hogy elvégezzék ezeket a syncytin-vizsgálatokat ennek megállapítására [miután beoltották az oltott személyeket]. Több mint egy éve annak az állításnak az első megfogalmazása, hogy ez [a test megtámadhatja saját szinkitinfehérjéit a tüskefehérje-szerkezet hasonlósága miatt] előfordulhat.

A VAERS-nek jelentett terhességi veszteségek a Covid vakcina leállításának igényéhez vezetnek

100 terhességi veszteséget láthattunk a VAERS-ben április 9-én. És beszámoltak a spermatogenezis károsodásáról és a placenta megállapításairól mind a természetes fertőzéses, oltott, mind a syncytin knockout állatmodellekben, amelyek hasonló placenta patológiával rendelkeznek, ami szinkitin által közvetített szerepet játszik ezekben az eredményekben.

Emellett többször is hallottunk a vakcinázottak menstruációs szabálytalanságairól. Ezeket ki kell vizsgálni.

A Covid vakcina vér rendellenességeket okoz

Az összes génterápia [Covid vakcinák] koagulopathiát okoz. [Koagulopathia, ha a szervezet véralvadási rendszere károsodott.] Ez nem egy gyártótól függ. És ez nem elszigetelt egy korosztály számára.

Amint koagulopathiás halálokat tapasztalunk egészséges fiatal felnőttekben, másodlagos társbetegségek nélkül.

A VAERS jelentési rendszerben április 9-ig 795 vérrögképződési rendellenességet jelentettek, amelyek közül 338 thrombocytopenia miatt következett be.

Erős bizonyíték van az immunszökésre , és hogy pandémiás nyomás alatt történő oltás ezekkel a szivárgó oltásokkal több halálos mutáns létrehozását ösztönzi, amelyek egyszerre újonnan fertőzik meg a fiatalabb demográfiai adatokat, és több Coviddal kapcsolatos halálesetet okoznak a lakosság körében, mint beavatkozás nélkül történnének. Vagyis vannak bizonyítékok arra, hogy az oltások súlyosbítják a járványt.