2022. szeptember 16., péntek

A Facebook magánüzenetek után kémkedett, és feljelentette a 2020-as választási eredményeket megkérdező felhasználókat az FBI-nak

 

A Facebook kémkedett felhasználóinak magánüzenetei után, és jelentette az FBI-nak azokat az embereket, akik megkérdőjelezik a 2020-as elnökválasztás eredményeit - állítja az Igazságügyi Minisztérium (DoJ) több bejelentője.

A DoJ forrásai szerint a Facebook kémkedik az amerikai felhasználók magánüzenetei után, és továbbítja adataikat a szövetségieknek, ha azok kormány- vagy hatalomellenes érzelmeket fejeznek ki, vagy megkérdőjelezik a 2020-as választás eredményét.

A Facebook operatív munkatársai az elmúlt 19 hónapban kémkedtek a felhasználók után, és idézés nélkül továbbították magánjellegű információikat és személyes adataikat az FBI washingtoni központjában működő belföldi terrorizmus elleni operatív egységnek.

Az FBI együttműködési művelet keretében a Facebooknál valaki átjelöltette ezeket a feltehetően felforgató jellegű magánüzeneteket, és közvetlenül a szövetségi ügynököknek küldte el az információkat, a felhasználók tudta és beleegyezése nélkül.

"Ez a törvényes eljáráson kívül és alapos ok nélkül történt" - állította az egyik forrás, aki névtelenséget kérve beszélt a The New York Postnak.

"A Facebook mindenféle idézés nélkül bocsátja az FBI rendelkezésére az első alkotmánymódosítás által védett magánbeszélgetéseket".

A New York Post beszámolója szerint: Ezeket a magánüzeneteket aztán "nyomok" gyanánt az FBI területi irodáinak adták ki országszerte, amelyek ezt követően idézést kértek a körzetükben működő partner amerikai ügyészségtől, hogy hivatalosan is megszerezzék a Facebook által már megmutatott magánbeszélgetéseket.

Amikor azonban a megcélzott Facebook-felhasználókat a helyi FBI-helyszíni iroda ügynökei - néha titkos megfigyelési technikák alkalmazásával - kivizsgálták, semmi bűncselekmény vagy erőszakos cselekmény nem derült ki.

"Csak az időnket vesztegettük" - mondta egy forrás, aki ismeri az idézési kérelmeket, amelyeket az FBI washingtoni központja 19 hónapon át tartó őrületében nyújtottak be, hogy előállítsák az ügyek számát, hogy megfeleljenek a Biden-kormányzat retorikájának a belföldi terrorizmusról a 2021. január 6-i Capitoliumi zavargások után.

 

 

Azok a Facebook-felhasználók, akiknek a privát kommunikációját a Facebook az FBI számára belföldi terrorizmus miatt vörös zászlóval jelölte meg, mind "konzervatív jobboldali személyek" voltak.

"Fegyvert viselő, vörös vérű amerikaiak voltak, [akik] dühösek voltak a választások után, és a szájukat lőtték, és tüntetések megrendezéséről beszéltek."

"Nem volt semmi bűncselekmény, semmi erőszakról, mészárlásról vagy merényletről."

"Amint kértek egy idézést, a Facebook egy órán belül gigabájtnyi adatot és fotót küldött vissza."

"Minden készen állt. Csak a jogi eljárásra vártak, hogy elküldhessék".

A Facebook tegnap tagadta a vádakat.

A Postnak egy óra különbséggel küldött két ellentétes nyilatkozatban Erica Sackin, a Facebook anyavállalatának, a Metának a szóvivője azt állította, hogy a Facebook és az FBI közötti interakciók célja az volt, hogy "megvédje az embereket a károktól".

Az első nyilatkozatában azt mondta: "Ezek az állítások hamisak, mert félreértést tükröznek azzal kapcsolatban, hogy rendszereink hogyan védik az embereket a károktól, és hogyan működünk együtt a bűnüldöző szervekkel.

"Gondosan megvizsgálunk minden kormányzati kérést a felhasználói adatokra vonatkozóan, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy azok jogilag érvényesek és szűkre szabottak, és gyakran visszavágunk.

"A törvényes információkérésekre a vonatkozó jogszabályokkal és a feltételeinkkel összhangban válaszolunk, és amikor csak lehet, értesítjük a felhasználókat."

Egy második, 64 perccel később küldött, kérés nélküli "frissített nyilatkozatban" Sackin megváltoztatta a nyelvezetét, és azt mondta, hogy az állítások "tévesek", nem pedig "hamisak".

"Ezek az állítások egyszerűen tévesek" - mondta Sackin.

"Az a feltételezés, hogy az emberek magánüzeneteiben keressük a kormányellenes nyelvezetet vagy a múltbeli választások érvényességével kapcsolatos kérdéseket, majd ezeket proaktívan eljuttatjuk az FBI-nak, nyilvánvalóan pontatlan, és nincs semmilyen bizonyíték, ami ezt alátámasztaná.

Sackin egy washingtoni válságkezelési szakértő, aki korábban a Planned Parenthoodnak és az "Obama for America"-nak dolgozott, most pedig a Facebook "terrorizmus elleni és veszélyes szervezetekkel és személyekkel" kapcsolatos kommunikációját vezeti.

 

 

Az FBI szerdai közleményében nem erősítette meg és nem is cáfolta a Facebookkal folytatott közös műveletről tett állításokat, amelyeket "nem minősített/rendészeti szempontból érzékeny" minősítéssel jelöltek meg.

A csak az amerikai felhasználók adataival való visszaélésre vonatkozó kérdésekre válaszolva a nyilatkozat furcsa módon a "külföldi rosszindulatú befolyásoló szereplőkre" összpontosított, de elismerte, hogy az FBI és a közösségi média szolgáltatók közötti kapcsolat jellege lehetővé teszi a "gyors információcserét", és "folyamatos párbeszédet" jelent.

"Az FBI kapcsolatot tart fenn az amerikai magánszektorbeli szervezetekkel, köztük a közösségi média szolgáltatókkal.

"Az FBI külföldi fenyegetettségi mutatókkal látta el a vállalatokat, hogy segítsen nekik megvédeni platformjaikat és ügyfeleiket a külföldi rosszindulatú befolyásoló szereplők visszaéléseitől. Amerikai vállalatok is továbbítottak az FBI-nak külföldi rosszindulatú befolyásolással kapcsolatos nyomozati értékkel bíró információkat.

"Az FBI szorosan együttműködik az ügynökségek közötti, valamint az állami és helyi partnerekkel annak érdekében, hogy biztosítsuk az információk megosztását, amint azok rendelkezésre állnak.

"Ezek lehetnek fenyegetéssel kapcsolatos információk, akcióképes nyomok vagy indikátorok.

"Az FBI számos közösségi média- és technológiai vállalattal is kapcsolatot alakított ki, és folyamatos párbeszédet folytat a fenyegetéssel kapcsolatos információk gyors cseréjének lehetővé tétele érdekében".

A Facebook tagadása, miszerint proaktívan, idézés vagy házkutatási parancs nélkül bocsátja az FBI rendelkezésére a privát felhasználói adatokat, ha igaz, akkor ez arra utalna, hogy az első átadást a vállalatnál egy olyan személy (vagy személyek) végezte, akit az FBI "bizalmas emberi forrásként" jelölt ki, vagyis valaki, aki jogosult hozzáférni a felhasználók privát üzeneteihez és átkutatni azokat.

Ily módon a Facebook "hihetően tagadhatná", ha a felhasználók adataival való visszaéléssel kapcsolatban kérdések merülnének fel, és az alkalmazottja titoktartását az FBI is védené.

"Hozzáférésük volt a kereséshez, és képesek voltak pontosan meghatározni, azonosítani ezeket a beszélgetéseket több millió beszélgetésből" - mondta az egyik DOJ-s forrás.

 

 

Konzervatívok célba vétele

Mielőtt bármilyen idézést kértek volna, "ezt az információt már átadták az [FBI] központnak.

"A lead már tartalmazta a [felhasználók privát] üzeneteiben lévő információk részleteit.

"Néhányat szerkesztettek, de a legtöbbet nem.

"Alapvetően a beszélgetés egy része volt meg, majd átugrották a következő részt, így a legkirívóbb részeket kiemelték és kiragadták a szövegkörnyezetből.

"De amikor a teljes beszélgetést kontextusban olvasta [az idézés kiadása után], nem hangzott olyan rosszul ...

"Nem volt semmiféle terv vagy szervezés arra, hogy bármilyen erőszakot hajtsanak végre".

A megcélzott amerikaiak közül néhányan olyan fotókat tettek közzé, amelyeken "együtt lövöldöznek fegyverrel és keseregnek a történtek miatt [a 2020-as választások után].

"Néhányan egy milícia tagjai voltak, de ezt a második módosítás védi ...

"Ők [a Facebook és az FBI] konzervatív jobboldali személyeket kerestek.

"Egyikük sem volt Antifa típusú."

Az egyik privát beszélgetés, amelyet a nyomozás célpontjául választottak, "több ügyet is felpörgetett, mert több személy is részt vett ezekben a különböző beszélgetésekben".

A DOJ forrásai azért döntöttek úgy, hogy beszélnek a The Postnak, és kockáztatják a karrierjüket, mert aggódnak amiatt, hogy a szövetségi bűnüldözés átpolitizálódott, és visszaélnek ártatlan amerikaiak alkotmányos jogaival.

Azt mondják, több informátor is kész csatlakozni hozzájuk.

Az FBI-nál és az igazságügyi minisztérium egyes részein hónapok óta nyugtalanság tapasztalható a ranglétrán és az állományban.

A feszültség a Donald Trump volt elnök floridai Mar-a-Lago otthonában tartott múlt havi razzia után csúcsosodott ki.

"A legfélelmetesebb dolog a Big Tech és az FBI végrehajtó részlegének összejátszása" - mondja egy informátor.

"A Google, a Facebook és a Twitter, ezek a vállalatok globalisták.

"Nem a mi nemzeti érdekeinket tartják szem előtt."

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-facebook-maganuzenetek-utan-kemkedett-es-feljelentette-a-2020-as-valasztasi-eredmenyeket-megkerdezo-felhasznalokat-az-fbi-nak

Hogyan lehet szétzúzni Európa gazdaságát az ukrajnai háborús erőfeszítések révén

 

A svéd média nyilvánosságra hozta az állítólagos amerikai dokumentumot, amely felvázolja, hogyan lehet szétzúzni Európa gazdaságát az ukrajnai háborús erőfeszítések révén

A Nya Dagbladet, egy svédországi médiaorgánum közzétette azt a dokumentumot, amely állítása szerint az Egyesült Államok titkosnak tűnő tervei közé tartozik, hogy egy ukrajnai háború és egy előidézett energiaválság révén szétzúzzák az európai gazdaságot.

A Nya Dagbladet a következőkről számol be:

A RAND Corporation agytrösztnek, amelynek hatalmas, 1850 főt foglalkoztató és 350 millió dolláros költségvetéssel rendelkező munkatársai vannak, hivatalos célja "a politikák és a döntéshozatal javítása kutatás és elemzés révén". Elsősorban az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumához kapcsolódik, és hírhedt arról, hogy a hidegháború idején nagy befolyással volt a katonai és egyéb stratégiák kidolgozására.

A RAND által aláírt dokumentum "Németország gyengítése, az USA megerősítése" nyitócím alatt azt sugallja, hogy "sürgős szükség" van külső források beáramlására az amerikai gazdaság egészének, de "különösen a bankrendszer" fenntartásához.

"Ezeket csak az EU- és NATO-kötelezettségek által kötelezett európai országok tudják biztosítani számunkra jelentős katonai és politikai költségek nélkül".

A RAND szerint ennek a törekvésnek a legfőbb akadálya Németország növekvő függetlensége. Többek között rámutat arra, hogy a Brexit révén Németország nagyobb függetlenséget kapott, és az Egyesült Államok számára nehezebbé vált az európai kormányok döntéseinek befolyásolása.

Az egyik fő cél, amely áthatja ezt a cinikus stratégiát, különösen a Németország és Oroszország, valamint az Egyesült Államokra nézve legnagyobb gazdasági és politikai fenyegetésnek tekintett Franciaország közötti együttműködés tönkretétele.

"Ha ez a forgatókönyv megvalósul, Európa végül nemcsak gazdasági, hanem politikai versenytársává is válik az Egyesült Államoknak" - állítja a közlemény.

 

 

Az egyetlen út: "Háborúba csalni mindkét felet Ukrajnával"

E politikai fenyegetés szétzúzására egy stratégiai tervet mutatnak be, amely elsősorban a német gazdaság tönkretételére összpontosít.

"Az orosz szállítások leállítása olyan szisztematikus válságot idézhet elő, amely pusztító hatással lenne a német gazdaságra és közvetve az egész Európai Unióra" - állítja, és úgy véli, hogy a kulcs az európai országok háborúba vonása.

"Az egyetlen lehetséges módja annak, hogy Németország elutasítsa az orosz energiaszállításokat, az, hogy mindkét felet belerángatják az ukrajnai katonai konfliktusba. Az ottani folyamatos fellépésünk elkerülhetetlenül katonai válaszlépésekhez fog vezetni Oroszország részéről. Oroszország nyilvánvalóan nem fogja katonai válasz nélkül hagyni, hogy a hatalmas ukrán hadsereg nyomást gyakoroljon a Donyecki Népköztársaságra. Ez lehetővé tenné, hogy Oroszországot agresszív félként tüntessék fel, és aztán a már kidolgozott teljes szankciócsomagot végrehajtsák".

A zöld pártok arra kényszerítik Németországot, hogy "csapdába essen"

 

 

Az európai zöld pártokat úgy írják le, hogy különösen könnyen manipulálhatók, hogy az amerikai imperializmus megbízásainak teljesítésére kényszerítsék őket.

"Annak előfeltétele, hogy Németország beleessen ebbe a csapdába, a zöld pártok és az európai ideológiák meghatározó szerepe. A német környezetvédő mozgalom rendkívül dogmatikus, ha nem fanatikus, ami elég könnyen rávehető arra, hogy figyelmen kívül hagyják a gazdasági érveket" - írják, példaként említve a jelenlegi német külügyminisztert, Annalena Baerbockot és a klímaminisztert, Robert Habecket, mint ilyen típusú politikusokat.

"A személyes tulajdonságok és a szakmaiság hiánya miatt feltételezhető, hogy lehetetlen számukra, hogy időben felismerjék saját hibáikat. Elég lesz tehát gyorsan kialakítani a médiában Putyin agresszív háborújának képét - és a Zöldeket a szankciók lelkes és kemény támogatóivá - "háborús párttá" tenni. Ez lehetővé teszi majd a szankciók akadálytalan bevezetését".

Baerbock többek között arról ismert, hogy kijelentette: télen is folytatni fogja az orosz gáz felfüggesztését - függetlenül attól, hogy választói mit gondolnak az ügyről és a német lakosságra gyakorolt következményekről.

- Ukrajna mellett fogunk állni, és ez azt jelenti, hogy a szankciók maradnak, még télen is - még akkor is, ha a politikusoknak nagyon nehéz dolguk lesz - mondta nemrég egy prágai konferencián.

 

 

"Ideális esetben - a szállítások teljes leállítása"
A szerzők reményüket fejezik ki, hogy a Németország és Oroszország közötti károk olyan nagyok lesznek, hogy később lehetetlenné teszik az országok számára a normális kapcsolatok helyreállítását.

"Az orosz energiaszállítások csökkenése - ideális esetben teljes leállítása - katasztrofális következményekkel járna a német ipar számára. Az, hogy jelentős mennyiségű orosz gázt kell átirányítani a téli fűtéshez, tovább súlyosbítja a hiányt. Az ipari vállalatok bezárása a gyártáshoz szükséges alkatrészek és pótalkatrészek hiányát, a logisztikai láncok összeomlását és végül dominóhatást okozna".

Végső soron az európai gazdaság teljes összeomlását valószínűnek és kívánatosnak tartják.

"Nemcsak a német gazdaságra fog pusztító csapást mérni, hanem elkerülhetetlenül összeomlik az egész EU gazdasága".

Továbbá rámutat arra, hogy az amerikai székhelyű vállalatoknak a világpiaci verseny csökkenése, a logisztikai előnyök és az Európából történő tőkekiáramlás miatt az Egyesült Államok gazdaságához becslések szerint 7-9 billió dollárral járulnának hozzá. Emellett azt a fontos hatást is hangsúlyozza, hogy sok jól képzett és fiatal európai kényszerül az USA-ba bevándorolni.

A RAND tagadja a jelentés készítését

A RAND Corporation szerdán sajtóközleményt adott ki, amelyben tagadja, hogy a jelentés tőlük származna. Nem nyilatkoznak arról, hogy a jelentés mely részei hamisak, illetve melyek a pontosak, azon kívül, hogy egyszerűen azt írják, hogy a tartalom "bizarr", és hogy a dokumentum "hamisítvány".

https://www.pokolafoldon.hu/politika/hogyan-lehet-szetzuzni-europa-gazdasagat-az-ukrajnai-haborus-erofeszitesek-reven

Klímaváltozás - ma a világ egyik legnagyobb csalása

 

A klímaváltozás a három legnagyobb csalás egyike, amelyet ma a világon elkövetnek.

Íme egy összefoglaló abból, amit William Happer 2021. február 24-én az arizonai Phoenixben, a Hillsdale College-ban (Hillsdale College, Phoenix, Arizona) az éghajlatváltozásról mondott. Néhány további információ Chris Morrison és mások írásaiból származik.

Először is, a tudomány

1. A szén-dioxid létfontosságú szerepet játszik életünkben és gazdaságunkban. Nem mérgező gáz.

2. Valódi légszennyezés van. A kínai városokban, például Sanghajban a szennyezés az égő avar miatt van. Ennek semmi köze a CO2-hez.

3. A CO2 egyáltalán nem szennyező anyag. Mindannyian körülbelül két kiló CO2-t lélegezünk ki naponta, és ez teszi ki a kilélegzett levegő körülbelül 4%-át.

4. A Földet a trópusokra sütő Nap melegíti, majd a Föld ezt a hőt az űrbe sugározva lehűl. Ha bármit teszünk ennek a természetes folyamatnak a megváltoztatására, azzal semmit sem érünk el a CO2 szintjének szabályozásában.

5. A CO2 segít egyenletes hőmérsékleten tartani a Földet, mert a vízgőzzel együtt megtartja a földi hőt. Ha ez a kettő nem lenne, a Föld egy jégkocka lenne.

6. A CO2-szintek soha nem stabilak. Ha bárhol elhelyezünk egy CO2-mérőt, megfigyelhetjük, hogyan változik a CO2 szintje mondjuk 300 és 1000 ppm között egy adott napon. Ezért képtelenség azt állítani, hogy ezekkel az állandó ingadozásokkal a CO2-szintek emelkednek.

7. A CO2 megduplázása nagyon kis mértékben változtatná meg a légkör összetételét - valamivel kevesebb, mint 1%-kal.

8. Az éghajlatváltozás fanatikusai által kiszámított (állítólag a CO2 által okozott) felmelegedés jóval nagyobb, mint amit a léggömbök és műholdak ténylegesen megfigyeltek. Más szóval az éghajlatváltozással foglalkozó tudósok modelljei egyszerűen nem működnek; de ezt senki sem hajlandó elismerni. A léggömbök és a műholdak adatai azonban egyetértenek abban, hogy nincs felmelegedés.

9. Lehet, hogy a közelmúltban megemelkedett a hőmérséklet a Földön, de ezeket a méréseket a Föld felszínén végezték, és gyakran olyan helyeken, amelyekről jól el lehet képzelni, hogy melegek, mint például a parkolókban vagy a tetőkön lévő épületeken. Ugyanakkor, és ismétlem, a léggömbökkel és az űrből mért hőmérsékletek nem mutatnak hőmérsékletnövekedést.

10. Ami felmelegedés történt, az jótékony hatású volt. A CO2-emelkedés jó hír, mert jelenleg CO2-éhínségben élünk. A múltban a CO2-szint sokkal magasabb volt, mint ma - hússzor nagyobb -, és amikor ez a szint magasabb volt, az élet a jelek szerint jobban virágzott, mint ma.

11. A Föld valójában egyre zöldebb. Nyugat-Ausztrália zöldül. Ugyanígy Nyugat-India, Afrika Szaharától délre fekvő része, az USA nyugati része is. Mind zöldebbek, mint húsz évvel ezelőtt.

12. Minél több CO2-t adunk egy növénynek, annál jobban nő.

13. A leveleken lévő lyukak azért vannak, hogy a CO2 bejusson a levélbe. A belsejében vízzel egyesülve cukrot képez, a napfény pedig energiát biztosít, ami után oxigén szabadul fel - egy olyan gáz, amely nélkül egyszerűen nem tudunk élni.

 

 

14. Röviden, a CO2 a világ javát szolgálja.

15. Az ember által okozott CO2 legnagyobb forrása a járművek kibocsátása és a cementgyártás.

16. A naptevékenység kezd csökkenni. Az 1970-es években volt egy lehűlési időszakunk. A feljegyzések inkább arra utalnak, hogy most egy hasonló időszakba léphetünk.

17. Egy kapcsolódó kérdéssel kapcsolatban: A tengerszint azért emelkedik, mert a folyók iszap formájában hordalékot szállítanak a tengerbe. Ennek megakadályozására nem lehet semmit sem tenni. A tengerszint évszázadonként kilenc hüvelykkel emelkedik. Ha megpróbáljuk szabályozni a CO2-t, az nem lesz hatással a tengerszintre.

18. A CO2 növekedését okolják a földi hőmérséklet látszólagos emelkedéséért, holott az igazság éppen fordítva van. A földi hőmérséklet növekedését a CO2 növekedése követi.

19. Például azt mondják nekünk, hogy az ember okozta éghajlatváltozás rosszabb időjárást eredményez a viharok számának növekedése szempontjából, de ha a walesi csapadékmennyiséget vesszük, az jóval több mint 100 éve nem változott.

20. A Nagy-korallzátonynál a tenger hőmérséklete nem változott.
Az ausztráliai Nagy-korallzátony tengeri hőmérsékletének 1871-es adatállományát összehasonlították az ugyanezen zátonyterületeken naplózott legújabb mérésekkel. Dr. Bill Johnson nem talált különbséget a hőmérsékletben, amiből arra a következtetésre jutott: "A riasztó állítások, miszerint a Kelet-Ausztráliai-áramlat a globális felmelegedés miatt melegedett, ezért alaptalanok".

21. 2020 októberében a BBC arról számolt be, hogy a Nagy-korallzátony 1995 óta elvesztette korallállományának felét, hivatkozva egy jelentésre, amely szerint ez "az éghajlatváltozás által vezérelt melegebb tengerek miatt" következett be. Peter Ridd professzor azonban, aki 40 éve figyeli a zátonyt, nemrégiben megjegyezte, hogy a zátony robusztus jó egészségnek örvend. A korallok növekedési üteme, ha valami, akkor az elmúlt 100 évben "növekedett".

22. Már 140 publikált tanulmány jelent meg, amelyek kétségbe vonják a CO2-nak a globális légköri hőmérsékletben játszott állítólagos meghatározó szerepét, de hallunk-e róluk valaha is?

23. A Massachusettsi Egyetem szerint az ember által 1750 és 2018 között kibocsátott CO2 mennyisége túlságosan alacsony volt ahhoz, hogy globális felmelegedést okozzon.

24. A kis jégkorszak vége óta, körülbelül 1850 óta a Föld körülbelül 1o -kal melegedett.

25. Az óceánok hatalmas CO2-készleteket tárolnak, és minden természetes felmelegedés valószínűleg valamennyit a légkörbe juttatja.


Röviden: nincs mit tennünk az éghajlatváltozás ellen!

 

 

A propaganda

1. Happer meg van győződve arról, hogy létezik egy mély állam, amely szándékosan hamis napirendet irányít, mert nincs éghajlati vészhelyzet. Az USA-ban például most készülnek bevezetni egy olyan jogszabályt, amely előírja a nemzeti éghajlati vészhelyzet kihirdetését, hogy felkészüljenek az éghajlati válságra, de nincs is éghajlati válság.

2. Állami szinten olyan terveket javasoltak, amelyek "megtörik" azoknak az embereknek az akaratát, akik tagadják, hogy létezik éghajlati válság.

3. Így állnak a dolgok. A hatalom megrontja a tudományt. A klímafanatikusokat nem érdekli a tudomány.

4. Amikor felveted ezt a kérdést, azt mondják neked, hogy a világ tudományának 97%-a nem ért veled egyet, de így érvelni logikátlan. Nem a vélemény számít, hanem a tények. A tudományban ma a döntések olyan számítógépes modelleken alapulnak, amelyek nem működnek.

5. Nagyon sok ember fél, mert átmosták az agyát. A gyerekek szüntelenül azt a propagandát kapják, hogy vége lesz a világnak, mert az apjuk terepjárót vezet. Nem tudnak aludni éjszaka az aggodalomtól.
Greta Thunberg egy svéd kémikus dédunokája, aki azt mondta, hogy a CO2 jó dolog! Kényelmesen megfeledkezik arról a tényről, hogy Svédországban részben a megnövekedett CO2 miatt magasabb az erdészeti hozam, mint húsz évvel ezelőtt.

6. 2006-ban a BBC szemináriumot tartott az éghajlatváltozásról, és úgy döntött, hogy a témával kapcsolatos tudósításait pártosabbá teszi.

7. 8 millió dollárt kaptak 2022-ben olyan szervezetek, mint a BBC és a Guardian, olyanoktól, mint Bill Gates, aminek eredményeként az ember okozta globális felmelegedés elméletének kritikáját ki fogják tiltani a mainstream médiából. Az ezzel a nézettel szembeni ellenvéleményről szóló bármilyen beszámolót jelentéktelennek fognak minősíteni.

8. A tudósok úgynevezett 97%-a (esetleg 90%-a), akik mindannyian "egyetértenek" abban, hogy az ember okozza az éghajlatváltozást, kamu. A 12 000 jelentésnek mindössze 0,5%-a, azaz 65 tanulmány javasolta, hogy az ember a felelős.

9. A szén-dioxid-mentesítés, amellett, hogy értelmetlen és hatástalan, hihetetlenül költséges is lesz. Az iparágaink emellett képtelenné válnak a tengerentúli versenytársakkal való versenyre.

10. Ez a rémhír akkor kezdődött, amikor Michael Mann a Penn State Egyetemről elkészítette hírhedt hokiütő-pálcás grafikonját, amely szándékosan eltüntette a középkori felmelegedési időszakot és az azt követő kis jégkorszakot.

11. A sarkvidéki jég nem vonul vissza, nemhogy gyorsan eltűnne. 2022 márciusában (március az a hónap, amikor a tengeri jég éves maximális kiterjedése van) a Jeges-tenger jege nagyon közel azonos méretű volt, mint az 1991-2020-as átlag, és jóval a 2012-es mélypont felett volt.

 

 

Következtetés

1. Ha van felmelegedés, azt a Nap okozza.

2. Az adatok azt mutatják, hogy nem a növekvő CO2 okozza a Föld hőmérsékletének növekedését, hanem a megnövekedett hőmérséklet okozza a növekvő CO2-t. Ezt a következtetést két tudós is megerősítette, akiket Chris Morrison idézett a Daily Sceptic 2022. június 11-i számában.

3. A klímakatasztrofisták negyven évnyi téves és általában nevetségesen magas előrejelzést regisztráltak.

4. A Net Zero nem szilárd tudományos alapokon nyugszik.

5. 2015 és 2022 között nem volt globális felmelegedés.

6. Semmi, amit a nyugati kormányok tettek, nem állította meg a CO2 emelkedését.

7. Senki sem hiszi, hogy amit az Egyesült Királyság tett a környezet zöldítése terén a CO2 csökkentése érdekében, az bármit is elért. Ha így lenne, ők is ugyanilyen őrült politikát folytatnának.

8. Még ha az emberek egyet is értenek valamiben a tudományban, nem biztos, hogy igazuk van. Wegenert nevetségessé tették a kontinentális sodródásról alkotott nézetei miatt, de azóta bebizonyosodott, hogy igaza van.

Ezért, és hogy megismételjem, mindannyiunknak semmit sem kellene tennünk a CO2-kibocsátás ellen.

Anthony Watts és James Taylor legfontosabb megállapításai a Climate at a Glance for Teachers and Students című könyvükben:

1. A terméshozamok minden évben új rekordokat állítanak fel.
2. Ma már kevesebb aszály van, mint korábban.
3. Az éghajlatváltozás nem befolyásolja az árvizeket.
4. Az USA északi részén a hótakaró ugyanolyan területet fed le, mint az 1960-as évek végén.
5. A korallzátonyok virágzanak, a tengerek hőmérsékletének enyhe emelkedése miatt.
6. Grönland jelenlegi jégvesztesége elenyésző.
7. A csendes-óceáni szigetek mérete növekszik.
8. Az óceánoknak jót tesz a megnövekedett CO2
9. Az óceáni áramlatok felgyorsulnak, nem pedig lelassulnak, ahogyan azt előre jelezték.
10. Nem nőtt a hurrikánok száma.
11. Ugyanez mondható el a tornádókról is.
12. A hőmérséklet-emelkedést úgy hamisították meg, hogy a mérőhelyeket parkolókba helyezték - azaz betonnal vették körül, így nem csoda, hogy magasak voltak a mérési értékeik! A műholdas mérések azt mutatják, hogy az utóbbi időben nem volt globális felmelegedés.
13. Kevesebb hőhullám volt.
14. Az USA-ban 2005 óta nem volt felmelegedés.
15. Kevesebb erdőtűz volt.
16. A szigetek eltűnéséről szóló jóslatok nem teljesültek.
17. A Covid-zárlatok, bár csökkentették a CO2-kibocsátást, nem befolyásolták a légkör CO2-szintjét.
18. Az állattenyésztésnek nincs hatása az üvegházhatású gázok kibocsátására.
19. A jegesmedvék száma az utóbbi időben megnőtt.
20. Az éghajlat-változási politikák és az éghajlatvédelmi aktivizmus jelentős veszélyt jelentenek a nemzetbiztonságra nézve

 

A CO2 trágyázás a növénytermesztésben valóságos áldás mert 10-30 %-al növeli a terméshozamot. A szén-dioxid trágyázás segítségével javul a növény vitalitása, ellenálló képessége, fejlettebb a gyökérrendszere. Mindezek hatására nagyobb hozamot ad, jobban bírja a stresszhatásokat, a kártételt a vízhiányt. Nem kell mást tenni csak 0.3 %-ra növelni a levegő CO2 szintjét (például fóliasátorban) és sokkal dúsabb lesz a növényi vegetáció. Az politikus vagy úgynevezett "szakértő", aki a CO2 kibocsátás ellen beszél, az életellenes sátánisták ügynöke.

https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/klimavaltozas-ma-a-vilag-egyik-legnagyobb-csalasa

New Yorkban szükségállapotot hirdettek ki a gyermekbénulás miatt

 

Nemzetgyilkos Sátánfatty Kathy Hochul New York kormányzója szükségállapotot hirdetett annak érdekében, hogy az egész államban növeljék a gyermekbénulás elleni védőoltások számát.

Az egészségügyi tisztviselők szerint New York városában és négy szomszédos megyében a szennyvízminták pozitívak voltak a poliovírusra.

A sürgősségi rendeletet múlt pénteken adták ki, és felhatalmazza a sürgősségi egészségügyi dolgozókat, szülésznőket és gyógyszerészeket, hogy csatlakozzanak azon szolgáltatók hálózatához, akik a gyermekbénulás elleni védőoltásokat beadhatják.

A BBC tudósítása szerint: A gyermekbénulást az 1955-ben megkezdett védőoltásokkal nagyrészt sikerült felszámolni az Egyesült Államokban.

Az Egyesült Államokat 1979-re gyermekbénulás-mentesnek nyilvánították.

New York-i tisztviselők szerint azonban az állam egyes részein túl alacsony az oltási arány. A pénteki sürgősségi nyilatkozat célja a lankadó immunizálási arányok növelése.

A gyermekbénulás ellen nincs gyógymód, de a vakcinával megelőzhető. A főként gyermekeket érintő vírus jellemzően izomgyengeséget és bénulást, a legsúlyosabb esetekben pedig maradandó fogyatékosságot és halált okoz.

New York állam egészségügyi minisztériuma közölte, hogy a jelenlegi 79%-os átlagról 90% fölé kívánja emelni az oltási arányt.

"A gyermekbénulással kapcsolatban egyszerűen nem kockáztathatunk" - mondta Dr. Mary Bassett egészségügyi biztos egy nyilatkozatban. "Ha Ön vagy gyermeke oltatlan vagy nem naprakész az oltásokkal, a bénulásos megbetegedés kockázata valós".

Hozzátette, hogy "minden egyes észlelt paralítikus gyermekbénulásos esetre több száz másik fertőzött juthat".

 

 

Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is inaktivált gyermekbénulás elleni vakcinát használnak a rutin gyermekkori program részeként. Az Egyesült Államokban a CDC oltási adatai szerint a kisgyermekek 93%-a kapott legalább három adag gyermekbénulás elleni oltást.

A hatóságok azután kezdték el ellenőrizni az államban a poliovírus miatt a szennyvizeket, hogy júliusban a New York Citytől északra fekvő Rockland megyében egy be nem oltott férfi megfertőződött a vírussal - ez volt az első feljegyzett eset 2013 óta -, és bénulást szenvedett.

Az esetet később genetikailag összekapcsolták a bénulásos gyermekbénulással, amelyet a közeli Nassau megyében augusztusban gyűjtött szennyvízmintában találtak.

Orange megyében, Sullivan megyében és New York City öt kerületében vett szennyvízminták szintén pozitívak voltak a paralítikus gyermekbénulás vírusra.

Vajon a New York-iaknak is felajánlják-e ugyanazt a vakcinát, amelyet a 2-es típusú oltásból származó poliovírus kezelésére terveztek? Ez ugyanaz a típusú gyermekbénulás, amelyet a közelmúltban az Egyesült Királyságban több mint négy évtized óta az első járvány kitörésekor is azonosítottak.

Júniusban az Egyesült Királyság egészségügyi tisztviselői arra figyelmeztették a szülőket, hogy gyermekeiket mindenképpen oltassák be gyermekbénulás ellen, miután a betegséget okozó vírus több, egymással szoros kapcsolatban álló változatát találták meg a szennyvízben.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének (UKHSA) véleménye szerint a vírust az orális gyermekbénulás elleni vakcinában található polio egyik törzse okozta.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/new-yorkban-szuksegallapotot-hirdettek-ki-a-gyermekbenulas-miatt

A COVID-19 vakcina bevezetése óta 1000%-kal nőttek a rákos megbetegedések

 

Health Ranger jelentés: Jonathan Landsman elmondja Mike Adamsnek, hogy a COVID-19 vakcina bevezetése óta 1000%-kal nőttek a rákos megbetegedések.

Az "Health Ranger Report" című műsor friss vendégszereplésében Jonathan Landsman természetgyógyász szakértő elmondta a műsorvezető Mike Adamsnek, hogy a rákos megbetegedések 1000 százalékkal nőttek a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcina bevezetése utáni korszakban.

"Ezért beszél minden egyes integratív egészségügyi szolgáltató a rákos megbetegedések robbanásszerű növekedéséről" - mondta Landsman.

"Ezek a vérrögök valójában nagyon is összefüggnek a rákos megbetegedések arányának növekedését okozó okokkal".

Landsman szerint az mRNS-vakcinákból származó tüskés fehérjék óriási károkat okoznak a szervezetben, mert megtapadnak és csökkentik az ACE2-receptor kifejeződését.

"Ezek a spike fehérjék elterjednek és megfertőzik a szervezet összes sejtjét. Ez lehetővé teszi, hogy ezek a fertőzések a sejtek külsejéhez kapcsolódjanak, majd a sejt belsejébe fecskendezzék magukat, szervi károsodást és súlyos betegségeket okozva ... és különösen növeli az előrehaladott stádiumú rákos megbetegedések kockázatát" - magyarázta.

Adams hozzátette, hogy az az állítás, miszerint a COVID-19 injekciók az injekció beadásának helyén maradnak, átverés, mivel ezek az mRNS-utasítások végül behatolnak a szív-, tüdő-, lép-, ér- és agysejtekbe. "Ezek az mRNS-utasítások mindenhol ott vannak a szervezetben, ahol nem kellene lenniük".

Ami még rosszabb, hogy a mainstream média még mindig hazudik az embereknek, és azt mondja a nyilvánosságnak, hogy ne aggódjon emiatt az mRNS-technológia miatt. "Ez abszolút hazugság. Az emberek csodálkoznak, hogy mások, akik megkapták az injekciót, miért kapnak hirtelen rákot, és olyan emberek, akik remisszióban voltak, miért kapják vissza a rákjukat, és ezúttal nagyon agresszíven" - mondta Landsman.

 

 

A glifozát fokozza az mRNS COVID-19 vakcinák által az emberi szervezetben okozott károkat.

A műsor egy másik részében az Egészség Ranger megosztotta Landsmannal azt, amiről ő és a neves molekuláris biológus, Dr. Judy Mikovits beszélt az utóbbi legutóbbi megjelenése során az "Egészség Ranger Report"-ban.

"Elmondta, hogy a vérben lévő glifozát potencírozza az mRNS behatolását a sejtekbe. Tehát [ez] a glifozát jelenléte miatt van" - mondta Adams. "Az egyik magyarázat arra, hogy egyes emberek miért károsodnak jobban, mint mások, a glifozát jelenléte lehet a nem organikus élelmiszerek fogyasztásából."

Landsman hozzátette, hogy a glifozát, egy széles körben használt gyomirtó szer, amely a széleslevelű gyomok és a fűfélék ellen védekezik, jelen van a feldolgozott búzatermékekben. "Ha ilyen termékeket fogyasztasz, és beveszel egy ilyen szurit, komoly bajban vagy, és azonnal abba kell hagynod" - figyelmeztetett.

"A rossz életmód negatív módon átjárhatóbbá teszi a sejteket. Mindezek a társbetegségek, a rossz egészségi állapot, amiben az emberek vannak, és aztán elárasztják a szervezetüket ezekkel a kísérleti injekciókkal, azzal a hamis reménnyel, hogy ez majd megvédi őket valamilyen fertőzéstől, ez nem az a logika, ami a jó tudományban megalapozott"."

Arra is rámutatott, hogy nagyon fontos, hogy az emberek mit vesznek a szájukba. "Minél betegebb az emésztőrendszer, annál nagyobb a kockázata bármilyen toxinnak, aminek ki van téve. Aztán mindennek tetejébe beledobjuk az injekciókat, és az emberek valóban az orosz rulett veszélyes játékát játsszák" - mondta.

Ők ketten azzal is foglalkoztak, hogyan kényszerítik az embereket az injekciók szedésére.

Landsman egy világklasszis teniszezőt idézett, aki nem sokkal a U.S. Open előtt visszalépett egy nagy eseménytől, mert megszédült és nem kapott levegőt. A sportolónak be kellett vennie az injekciót, hogy bejuthasson az USA-ba, és játszhasson a versenyen.

Adams viszont arra emlékeztette a hallgatóságot, hogy a COVID-19 kezelésének legjobb módja az, ha nem fogadjuk el csak úgy az oltási kötelezettségeket, hanem bízunk a valódi tudományban, a jó tudományban, amelyet nem a gyógyszeripar szponzorál.

"Ez arról szól, hogy mindannyian visszatérjünk a bizalomhoz és a saját képességünkbe vetett erős hitünkhöz, hogy jó ételekkel, egészséges hozzáállással, pozitív hozzáállással, pozitív gondolkodással, helyes gondolkodásmóddal, jó érzelmi jóléttel, a napfényre való kijutással, aktívabbá válással és a földön járással gondoskodhatunk magunkról és azokról, akiket szeretünk" - mondta.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-19-vakcina-bevezetese-ota-1000-kal-nottek-a-rakos-megbetegedesek

Ernst Wolff: A jegybanki számlapénz - a szabadság vége

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/ernst-wolff-digitales-zentralbankgeld-bedeutet-das-ende-der-selbstbestimmung

Redecsi Veronika: A 2009-ben bemutatott Avatar című film...

 

Azt a történetet meséli el, hogy mi történt a földön - fordított sorrendben.

Van benne egy nép, kék a bőrük és oroszlánszerű az orruk, akik a "Pandorán" , a Polyphemus nevű, az Alfa Centauri A körül keringő gázóriás holdján élnek. Teljes harmóniában élnek a környezetükkel, és tudják, hogy minden az egységes Tudathoz kapcsolódik, annak a része.

A Pandora fái és növényei elektrokémiai kapcsolatban állnak egymással a gyökereiken keresztül, ezek idegekként működnek, és egy bolygó méretű érző "agyat" képeznek, vagyis Tudatot. Bár a kék embereket "idegenekként" mutatják be, mégis az embereket szimbolizálják abból a korból, amikor a jobb agyfélteke még teljesen "online" volt, és mielőtt idejöttek a reptiliánok a "hold-űrhajójukkal", s ahogy egy afrikai legenda mondja "összezavarták a dolgokat".

Az Avatarban a reptiliánokat úgy ábrázolják, mint emberek, akik a Földről jöttek a Pandorára a fejlett űrhajójukkal, hogy bázist létesítsenek, amelyről uralmuk alá vehetik a bolygót, és kifoszthatják az értékes erőforrásait. Ezek az "emberek" bal agyféltekés dominanciájúak és bunkók, mert nem értik, amit a kék nép beszél nekik az élet egységességéről. Az csak egy "primitív" nép babonasága.

Ki hallott már ilyet?

Kérdezd meg bármelyik "tudóst".

 

 

Az Avatarban látott "emberek" (akik a reptiliánokat jelenítik meg) szupermodern fegyvereket használnak a kék nép életmódjának elpusztításához, és az elméjüket kékek testébe ültetik át - birtokba veszik őket - hogy leplezve beszivárogjanak a társadalmukba.

A Pandora légköre mérgező ezeknek az "embereknek", és ezért a bázisuk és a repülőik mesterséges légkörében kell maradniuk. Ismerősen hangzik?

Az Avatar úgy végződik, hogy szakadár "emberek" segítenek a kékeknek elzavarni a behatolókat és visszaállítani a világukat és az életmódjukat olyanra, amilyen korábban volt.

A sztorinak ez a része a Földön még nem történt meg, de meg fog történni! Bizony, meg fog történni, és ez a folyamat már megkezdődött, akkor is, ha még nem látszik.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-2009-ben-bemutatott-avatar-cimu-film

A BBC azzal büszkélkedett, hogy kiváltotta egy több mint 250 000 tagot számláló Facebook vakcinasérülteket támogató csoport eltávolítását.

 

A BBC több olyan csoportot is látott, az egyikben több százezer taggal, amelyben a "vakcina" szó helyett a [répa] emoji jelenik meg. A Facebook algoritmusai inkább a szavakra, mint a képekre összpontosítanak. A csoportokat arra használják, hogy meg nem erősített állításokat osszanak meg olyan emberekről, akiket vagy megsebesítettek, vagy megöltek a vakcinák.

Miután a BBC értesítette a Facebook anyavállalatát, a Metát, a csoportokat eltávolították.

"Eltávolítottuk ezt a csoportot, mert megsértette a káros félretájékoztatásra vonatkozó irányelveinket, és minden más hasonló tartalmat ennek az irányelvnek megfelelően fogunk felülvizsgálni. Továbbra is szorosan együttműködünk a közegészségügyi szakértőkkel és az Egyesült Királyság kormányával a Covid vakcinákkal kapcsolatos félretájékoztatás további kezelése érdekében" - áll a cég közleményében.

A csoportok azonban azóta újra megjelentek a kereséseinkben.

Az egyik általunk látott csoport már három éve létezik, de 2022 augusztusában "ugratások, fogadások és vicces videók" megosztására szolgáló csoportból átnevezte magát, hogy az oltóanyaggal kapcsolatos történetekre összpontosítson.

Az igen nagy létszámú csoport szabályai szerint: "Használj kódszavakat mindenre". Hozzáteszik: "Soha ne használd a c szót, a v szót vagy a b szót" (Covid, vaccine, booster). A csoportot több mint egy éve hozták létre, és több mint 250 000 tagja van.

Marc Owen-Jones dezinformációs kutatót, a katari Hamad Bin Khalifa Egyetem docensét hívták meg, hogy csatlakozzon hozzá.

"Olyan emberek számoltak be olyan rokonokról, akik röviddel a COVID-19 vakcina beadása után meghaltak" - mondta. "De ahelyett, hogy a "COVID-19" vagy a "vakcina" szavakat használták volna, sárgarépát ábrázoló emojikat használtak".

"Kezdetben kissé összezavarodtam. Aztán kattant a fejem - hogy ezzel a Facebook álhíreket észlelő algoritmusait próbálják kikerülni, vagy látszólag kikerülni"."

Kíváncsi lennék, hogy a Parlament oltássérült bajnoka, Sir Christopher Chope mond-e erről valamit? Éppen most készül elindítani egy új, a COVID-19 oltáskárosodással foglalkozó pártközi parlamenti csoportot.

 

 

A BBC segítőkészen elmagyarázza, hogy az ONS tavaly közölte a halálos vakcinasérülés kockázatát - ami arra utal, hogy ezek az emberek biztosan mind tévednek, vagy legalábbis nem szabadna megengedni, hogy beszéljenek egymással.

A Nemzeti Statisztikai Hivatal 2021-es adatai szerint 5 millióból egy az 5 millióhoz a Covid vakcina okozta halálozás kockázata, míg a Covid maga 35 000 halálozással ötmillióból, ha nem oltják be, akkor maga a Covid okozta halálozás kockázata 35 000 halálozás ötmillióból.

Még ha a vita kedvéért feltételezzük is, hogy ezek az adatok helyesek, nem bontják le őket korosztályok szerint, és csak a halálesetekre vonatkoznak, a sérülésekre nem. Dr. Peter Doshi és munkatársai nemrégiben készült tanulmánya szerint a vakcinakísérletek során a vakcinák nagyobb valószínűséggel okoztak súlyos sérüléseket, mint hogy megelőzték volna azokat.

Az Oxford, a Harvard és a Johns Hopkins Egyetemek nemrégiben megjelent tanulmánya hasonlóképpen megállapította, hogy a 18-30 év közötti fiatal felnőtteknél a vakcinák 18-98-szor nagyobb valószínűséggel okoztak súlyos sérülést, mint hogy megelőzték volna azt. A BBC és a Facebook viszont nem hisz abban, hogy ezek a sérülések léteznek, vagy legalábbis abban, hogy a sérülteknek lehetővé kellene tenni, hogy beszéljenek egymással és kölcsönös támogatást keressenek.

Ezért fizetik ezek az emberek a jogdíjat - hogy a BBC körbejárhassa és betilthassa a támogató csoportjaikat?

A Facebook azt mondja, hogy eltávolítja azokat a tartalmakat, amelyek azt állítják, hogy a vakcinák veszélyesebbek, mint a betegség, amely ellen védelmet nyújtanak. De mi van, ha a bizonyítékok ezt mutatják? Eltávolítja a szakmailag lektorált tudományos tanulmányokat, amelyek ellentmondanak a politikájának?

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-bbc-azzal-buszkelkedik-hogy-eltavolittatta-a-facebookrol-a-250-000-tagot-szamlalo-oltaskarosultakat-tamogato-csoportot

Senki sem fogja megmenteni Európát az energiaválságtól, az Egyesült Államok biztosan nem

2022 végéhez közeledve az Európai Unió embargó lép életbe az orosz energiaszállításokkal szemben.

Az embargó december 5-én lép hatályba. Az embargó azonban tele van kiskapukkal. Ezeket a kiskapukat azért hozták létre, hogy azok az országok, amelyek az orosz energiaszállításokra szorulnak, továbbra is igénybe vehessék azokat.

Ennek ellenére az EU korlátozása még mindig nagyon gazdag. Azért gazdag, mert nem volt átgondolva, és mert Európa még nem talált jelentős alternatív energiaszállítókat.

Az Amerikai Egyesült Államoknak kellett volna Európa segítségére sietnie. De az USA most meglehetősen egyértelmű jeleket küld arról, hogy nem képes segíteni az EU országainak. Európa magára maradt. Nézze meg, hogy többet tudjon meg.

Vernon Coleman: Ha csendben maradunk, akkor a gonoszság a mi áldásunkkal fog megvalósulni

 

A YouTube kétségtelenül jó ötlet volt, amikor elindult. Gondolom, az alkotóknak jó szándékai lehettek - talán azt remélték, hogy a nyilvánosság tagjai számára helyet biztosítanak az új ötletek és a viták számára.

De attól tartok, hogy a platform hagyta magát az ördögimádó elnyomók eszközévé válni, akik keményen dolgoznak az emberiség elpusztításán.

Ha görkorcsolyán hülyeségeket csinálsz, vagy egy fáról egy kád pudingba ugrasz, akkor a videóid biztonságban lesznek. A YouTube nem cenzúrázza a gyerekes vagy a szánalmas dolgokat.

De a platform cenzorai nem helyeslik a tényeket, a szólásszabadságot, az eredeti gondolatokat vagy bármiféle nyilvános vitát.

A blancmange és a görkorcsolyázó futóegerek rendben vannak. De bármi, ami tényeket és véleményeket tartalmaz, valószínűleg a vágószoba padlóján találja magát.

A korrupt orvosok és a csalásra éhes gyógyszergyárak szánalmas hazugságaihoz és visszaéléseihez soha nem nyúlnak hozzá. A gyengeelméjű trollokat könnyen figyelmen kívül hagyják - a rágalmakat oly buzgón terjesztő trollok nyilvánvalóan egy rakás tudatlan félkegyelmű. Hazugságaik és megtévesztéseik nyilvánvalóak és nevetségesek. Ha már a visszaéléseknél tartunk, van egy szép gyűjteményem a Wikipédia-bejegyzésem mögötti oldalakon tett rágalmazó megjegyzések képernyőfotóiból. Kiváló és hasznos bizonyíték.

Elméletben azonban a szólásszabadság cenzúrázása szabadságunk utolsó maradék maradványait is fenyegeti. És a gyakorlatban is.

Az internet azért fontos, mert mint láttuk, a mainstream médiát megvásárolták. A BBC mindig is védte volna a védhetetlent - elvégre pénzt kapott az Európai Uniótól és Bill Gatestől -, de megdöbbent és elszomorít, ahogyan más televíziós csatornáknak és nemzeti újságoknak sikerült térdre ereszkedniük, és egyúttal meghajolniuk, hogy megkönnyítsék a könyörtelenül gonosz összeesküvés kívánságait, amely oly nyilvánvalóan elhatározta, hogy uralja a világot.

Mi építettük ezt a társadalmat. Ez a mi felelősségünk. Ha hallgatunk, akkor a gonoszság a mi áldásunkkal fog végbemenni.

 

 

Mindig is rajtunk múlott, hogy "állj" kiáltsunk, amikor elegünk van a körülöttünk lévő gonoszságból. Mindannyiunknak van hangja, amit használhatunk, és mindannyiunknak kötelessége gondoskodni arról, hogy a hangunkat meghallják. Ha csendben maradunk, akkor csak részesei vagyunk a gonosznak, amely megrontja és elpusztítja világunkat.

Figyelmen kívül kell hagynunk azokat a szomorú egyéneket, akik gúnyolódnak vagy gúnyolódnak - vagy azért, mert ezüstpénztárcával vásárolták meg őket, vagy azért, mert túlságosan értelmetlenek ahhoz, hogy megértsék a háború természetét, amelyet vívunk. Nem szabad hagynunk, hogy a gúny, a gúny, a leplezetlen megvetés vagy a másoktól érkező támogatás vagy bátorítás hiánya elriasszon bennünket.

Ha végigtekintünk a történelmen, mindannyian láthatjuk, hogy az ötletes, gondolkodó és kreatív embereknek mindig is nehéz dolguk volt. Nézzünk vissza, és számtalan példát találunk olyan polgárokról, akiket zaklattak vagy üldöztek, csak azért, mert merészeltek önállóan gondolkodni - és megpróbálták megosztani gondolataikat másokkal.

A szomorú tény az, hogy világunk soha nem fogadta szívesen az eredetit, a kihívást, az inspirálót vagy a szenvedélyest, és mindig is a jellemtelent részesítette előnyben a gondolatébresztőkkel szemben.

Azokat, akik fel mertek szólalni a fennálló rendszer ellen, mindig is veszélyes eretnekeknek tekintették. Az ikonoklaszt soha nem volt szívesen látott személyiség egyetlen korban sem.

Konfuciuszt, a kínai filozófust politikai urai elbocsátották, könyveit pedig elégették. Akik 30 napon belül nem égették el a könyveit, azokat megbélyegezték és kényszermunkára ítélték. Két és fél ezer évvel később Konfuciusz befolyását még mindig olyan veszélyesnek tartották, hogy Mao elnök betiltotta műveit.

A delphoi jósda által a világ legbölcsebb emberének leírt görög tanítót, Szókratészt azzal vádolták, hogy megrontotta az athéni ifjúságot, letartóztatták, mert gonosztevő volt, és "kíváncsiságot mutató ember, aki a föld alatti és az ég feletti dolgokat kutatja, és mindezt másoknak tanítja". Szókratészt halálra ítélték.

 

 

Dantét, az olasz költőt száműzték Firenzéből, és máglyahalálra ítélték, ha valaha is elfogják.

Miután fenyegetésekkel és kenőpénzekkel nem sikerült elhallgattatniuk, a zsidó hatóságok Amszterdamban kiátkozták Spinozát, mert nem volt hajlandó a pártvonalhoz igazodni, nem volt hajlandó azt gondolni, amit mások mondtak neki, és ragaszkodott szellemi függetlenségének megőrzéséhez. Őt és művét úgy ítélték el, hogy "egy hitehagyott zsidó és az ördög kovácsolta a pokolban".

Galilei, a XVII. századi olasz matematikus, asztrológus és tudós szörnyű bajba került a mindenható egyházzal, mert támogatni merte Kopernikuszt, aki merészelte azt állítani, hogy a bolygók a Nap körül keringenek.

Aureolus Philippus Theophrastus Bombastus von Hohenheim (akit barátai Paracelsusként ismertek) egész Európában ellenségeket szerzett magának, mert a tizenhatodik században megpróbálta forradalmasítani az orvostudományt. Paracelsus Hippokratész óta a legnagyobb hatással volt az orvosi gondolkodásra, de a hatalom bajkeverőnek tartotta.

Semmelweiss Ignác osztrák szülészorvost, aki felismerte, hogy a gyermekágyi lázat az orvosok piszkos szokásai okozzák, az orvosi szakma kiközösítette, mert kritizálni merte a gyakorlati eljárásokat.

Dr. John Snow két hatalmas csatát vívott. Ő vezette be a fogva tartott nők altatását, és a Sohóban lévő Broad Street-i szivattyú fogantyújának eltávolításával hozzájárult a kolera londoni terjedésének megakadályozásához. Mindkét harc ellenséget hozott neki.

Henry David Thoreau-t, aki minden bizonnyal a valaha élt legkedvesebb és legbölcsebb filozófus volt, bebörtönözték, mert kitartott eszméi mellett.

Ők mind az én személyes hőseim. Azt mutatják, hogy az eredeti gondolkodók és az olyan emberek, akik nem illeszkednek a dolgok sémájába, soha nem jártak jól. Ön és én jó társaságban vagyunk

És a történelem során semmi sem változott.

Ma az inkompetencia és a középszerűség virágzik, és egyre bürokratikusabb és tolakodóbb társadalmunk támogatja, támogatja és ösztönzi őket. A bürokraták és az adminisztrátorok körében a hozzá nem értés és a középszerűség megbecsült erény; ezek a beöltözött idióták tisztelik a banálisat és imádják az unalmasat.

A szokatlan vagy a különc megvetést és gúnyt vált ki. A politikusok félnek minden újtól vagy kihívástól. Elutasítják az innovatív, kreatív és fantáziadús dolgokat a megszokott, a kényelmes és a hétköznapi javára. Aligha meglepő, hogy az érzékenyek, a gondolkodók, a fantáziadúsak és a gondoskodóak számára a huszonegyedik századi élet szinte túl fájdalmasan elviselhető.

De ez nem egyszerűen az új vagy elgondolhatatlan dolgok kimondásának jogáért folytatott harc.

 

 

Háborút vívunk azért a jogunkért, hogy bármit is mondhassunk; harcolunk azért a jogért, hogy megkérdőjelezzük uralkodóinkat.

Amikor úgy érezzük, hogy valami rossz, emberi kötelességünk kiállni elveink mellett, kiabálni és hallatni a hangunkat.

Van rá esély, hogy egyesek őrülteknek fognak tartani minket.

Sok szűklátókörű ember gúnyolódni fog, és azt fogja mondani, hogy amikor megpróbáljuk megváltoztatni a világot, és megpróbáljuk felszámolni a becstelenséget, a korrupciót és az igazságtalanságot, akkor szélmalomharcot folytatunk. De arra is van esély, hogy a hangunkat meghallják; hogy mások reagálni fognak, és hogy megnyerjük a csatánkat.

De valójában nincs más választásunk.

Ha nem harcolunk, akkor elveszítjük a világot, amit ismerünk.

Ez alkalommal a győzelem előnyei messze felülmúlják a jelentéktelenek sértegetéseit. És végül is csak akkor tudod meg igazán, miről szól az élet, ha találtál valamit, amiért hajlandó vagy meghalni.

A harc, amit te és én vívunk, a legfontosabb harc, amit bármelyikünk megvívhat. Létfontosságú az életünk, a világunk, a hitünk, az emberségünk, a mentális és fizikai egészségünk, a spiritualitásunk és a jövőnk szempontjából. A jövő generációi és az Istentől kapott bolygó szempontjából is döntő fontosságú.

Az orvosoknak és az ápolóknak megtiltották, hogy megkérdőjelezzék a hivatalos álláspontot - még akkor is, ha az nyilvánvalóan téves. Megtiltották nekik, hogy beszéljenek a médiának.

Ön és én inkább magunknak gondolkodunk, és a helyes dolgot tesszük, bármi áron, és nem lehet minket megvásárolni vagy nyomást gyakorolni ránk, hogy rosszat tegyünk.


https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/ha-csendben-maradunk-akkor-a-gonoszsag-a-mi-aldasunkkal-fog-megvalosulni

Royal Rabbit Hole - Avagy a brit királyi család sötét oldala

Egy 20 perces dokumentumfilm, amit Nicholas Veniamin adott ki a We The People platformtól.

A Jay Meyers Documentaries készítette még Erzsébet királynő közelmúltbeli halála előtt.

Ez a dokumentumfilm feldolgoz több, a híradásokból és interjúkból készült részletet mindössze 20 perc alatt. Olyan témákról van szó, mint a kiskorúak szexuális zaklatása, gyerekek elrablása, kötődés a szabadkőművességhez , Sátáni rituálék. A bántalmazás és Diana hercegnő állítólagos meggyilkolása elég szilárd bizonyítékokat tudhat maga mögött.

Ez nem az a kép, amit „királyi családról” a főáramú korporációk uralta médiában láttatni akarnak. A videó neve „ Royal Rabbit Hole ”.