Health Ranger jelentés: Jonathan Landsman elmondja Mike Adamsnek, hogy a COVID-19 vakcina bevezetése óta 1000%-kal nőttek a rákos megbetegedések.

Az "Health Ranger Report" című műsor friss vendégszereplésében Jonathan Landsman természetgyógyász szakértő elmondta a műsorvezető Mike Adamsnek, hogy a rákos megbetegedések 1000 százalékkal nőttek a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcina bevezetése utáni korszakban.

"Ezért beszél minden egyes integratív egészségügyi szolgáltató a rákos megbetegedések robbanásszerű növekedéséről" - mondta Landsman.

"Ezek a vérrögök valójában nagyon is összefüggnek a rákos megbetegedések arányának növekedését okozó okokkal".

Landsman szerint az mRNS-vakcinákból származó tüskés fehérjék óriási károkat okoznak a szervezetben, mert megtapadnak és csökkentik az ACE2-receptor kifejeződését.

"Ezek a spike fehérjék elterjednek és megfertőzik a szervezet összes sejtjét. Ez lehetővé teszi, hogy ezek a fertőzések a sejtek külsejéhez kapcsolódjanak, majd a sejt belsejébe fecskendezzék magukat, szervi károsodást és súlyos betegségeket okozva ... és különösen növeli az előrehaladott stádiumú rákos megbetegedések kockázatát" - magyarázta.

Adams hozzátette, hogy az az állítás, miszerint a COVID-19 injekciók az injekció beadásának helyén maradnak, átverés, mivel ezek az mRNS-utasítások végül behatolnak a szív-, tüdő-, lép-, ér- és agysejtekbe. "Ezek az mRNS-utasítások mindenhol ott vannak a szervezetben, ahol nem kellene lenniük".

Ami még rosszabb, hogy a mainstream média még mindig hazudik az embereknek, és azt mondja a nyilvánosságnak, hogy ne aggódjon emiatt az mRNS-technológia miatt. "Ez abszolút hazugság. Az emberek csodálkoznak, hogy mások, akik megkapták az injekciót, miért kapnak hirtelen rákot, és olyan emberek, akik remisszióban voltak, miért kapják vissza a rákjukat, és ezúttal nagyon agresszíven" - mondta Landsman.

 

 

A glifozát fokozza az mRNS COVID-19 vakcinák által az emberi szervezetben okozott károkat.

A műsor egy másik részében az Egészség Ranger megosztotta Landsmannal azt, amiről ő és a neves molekuláris biológus, Dr. Judy Mikovits beszélt az utóbbi legutóbbi megjelenése során az "Egészség Ranger Report"-ban.

"Elmondta, hogy a vérben lévő glifozát potencírozza az mRNS behatolását a sejtekbe. Tehát [ez] a glifozát jelenléte miatt van" - mondta Adams. "Az egyik magyarázat arra, hogy egyes emberek miért károsodnak jobban, mint mások, a glifozát jelenléte lehet a nem organikus élelmiszerek fogyasztásából."

Landsman hozzátette, hogy a glifozát, egy széles körben használt gyomirtó szer, amely a széleslevelű gyomok és a fűfélék ellen védekezik, jelen van a feldolgozott búzatermékekben. "Ha ilyen termékeket fogyasztasz, és beveszel egy ilyen szurit, komoly bajban vagy, és azonnal abba kell hagynod" - figyelmeztetett.

"A rossz életmód negatív módon átjárhatóbbá teszi a sejteket. Mindezek a társbetegségek, a rossz egészségi állapot, amiben az emberek vannak, és aztán elárasztják a szervezetüket ezekkel a kísérleti injekciókkal, azzal a hamis reménnyel, hogy ez majd megvédi őket valamilyen fertőzéstől, ez nem az a logika, ami a jó tudományban megalapozott"."

Arra is rámutatott, hogy nagyon fontos, hogy az emberek mit vesznek a szájukba. "Minél betegebb az emésztőrendszer, annál nagyobb a kockázata bármilyen toxinnak, aminek ki van téve. Aztán mindennek tetejébe beledobjuk az injekciókat, és az emberek valóban az orosz rulett veszélyes játékát játsszák" - mondta.

Ők ketten azzal is foglalkoztak, hogyan kényszerítik az embereket az injekciók szedésére.

Landsman egy világklasszis teniszezőt idézett, aki nem sokkal a U.S. Open előtt visszalépett egy nagy eseménytől, mert megszédült és nem kapott levegőt. A sportolónak be kellett vennie az injekciót, hogy bejuthasson az USA-ba, és játszhasson a versenyen.

Adams viszont arra emlékeztette a hallgatóságot, hogy a COVID-19 kezelésének legjobb módja az, ha nem fogadjuk el csak úgy az oltási kötelezettségeket, hanem bízunk a valódi tudományban, a jó tudományban, amelyet nem a gyógyszeripar szponzorál.

"Ez arról szól, hogy mindannyian visszatérjünk a bizalomhoz és a saját képességünkbe vetett erős hitünkhöz, hogy jó ételekkel, egészséges hozzáállással, pozitív hozzáállással, pozitív gondolkodással, helyes gondolkodásmóddal, jó érzelmi jóléttel, a napfényre való kijutással, aktívabbá válással és a földön járással gondoskodhatunk magunkról és azokról, akiket szeretünk" - mondta.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-19-vakcina-bevezetese-ota-1000-kal-nottek-a-rakos-megbetegedesek