Azt a történetet meséli el, hogy mi történt a földön - fordított sorrendben.

Van benne egy nép, kék a bőrük és oroszlánszerű az orruk, akik a "Pandorán" , a Polyphemus nevű, az Alfa Centauri A körül keringő gázóriás holdján élnek. Teljes harmóniában élnek a környezetükkel, és tudják, hogy minden az egységes Tudathoz kapcsolódik, annak a része.

A Pandora fái és növényei elektrokémiai kapcsolatban állnak egymással a gyökereiken keresztül, ezek idegekként működnek, és egy bolygó méretű érző "agyat" képeznek, vagyis Tudatot. Bár a kék embereket "idegenekként" mutatják be, mégis az embereket szimbolizálják abból a korból, amikor a jobb agyfélteke még teljesen "online" volt, és mielőtt idejöttek a reptiliánok a "hold-űrhajójukkal", s ahogy egy afrikai legenda mondja "összezavarták a dolgokat".

Az Avatarban a reptiliánokat úgy ábrázolják, mint emberek, akik a Földről jöttek a Pandorára a fejlett űrhajójukkal, hogy bázist létesítsenek, amelyről uralmuk alá vehetik a bolygót, és kifoszthatják az értékes erőforrásait. Ezek az "emberek" bal agyféltekés dominanciájúak és bunkók, mert nem értik, amit a kék nép beszél nekik az élet egységességéről. Az csak egy "primitív" nép babonasága.

Ki hallott már ilyet?

Kérdezd meg bármelyik "tudóst".

 

 

Az Avatarban látott "emberek" (akik a reptiliánokat jelenítik meg) szupermodern fegyvereket használnak a kék nép életmódjának elpusztításához, és az elméjüket kékek testébe ültetik át - birtokba veszik őket - hogy leplezve beszivárogjanak a társadalmukba.

A Pandora légköre mérgező ezeknek az "embereknek", és ezért a bázisuk és a repülőik mesterséges légkörében kell maradniuk. Ismerősen hangzik?

Az Avatar úgy végződik, hogy szakadár "emberek" segítenek a kékeknek elzavarni a behatolókat és visszaállítani a világukat és az életmódjukat olyanra, amilyen korábban volt.

A sztorinak ez a része a Földön még nem történt meg, de meg fog történni! Bizony, meg fog történni, és ez a folyamat már megkezdődött, akkor is, ha még nem látszik.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-2009-ben-bemutatott-avatar-cimu-film