A klímaváltozás a három legnagyobb csalás egyike, amelyet ma a világon elkövetnek.

Íme egy összefoglaló abból, amit William Happer 2021. február 24-én az arizonai Phoenixben, a Hillsdale College-ban (Hillsdale College, Phoenix, Arizona) az éghajlatváltozásról mondott. Néhány további információ Chris Morrison és mások írásaiból származik.

Először is, a tudomány

1. A szén-dioxid létfontosságú szerepet játszik életünkben és gazdaságunkban. Nem mérgező gáz.

2. Valódi légszennyezés van. A kínai városokban, például Sanghajban a szennyezés az égő avar miatt van. Ennek semmi köze a CO2-hez.

3. A CO2 egyáltalán nem szennyező anyag. Mindannyian körülbelül két kiló CO2-t lélegezünk ki naponta, és ez teszi ki a kilélegzett levegő körülbelül 4%-át.

4. A Földet a trópusokra sütő Nap melegíti, majd a Föld ezt a hőt az űrbe sugározva lehűl. Ha bármit teszünk ennek a természetes folyamatnak a megváltoztatására, azzal semmit sem érünk el a CO2 szintjének szabályozásában.

5. A CO2 segít egyenletes hőmérsékleten tartani a Földet, mert a vízgőzzel együtt megtartja a földi hőt. Ha ez a kettő nem lenne, a Föld egy jégkocka lenne.

6. A CO2-szintek soha nem stabilak. Ha bárhol elhelyezünk egy CO2-mérőt, megfigyelhetjük, hogyan változik a CO2 szintje mondjuk 300 és 1000 ppm között egy adott napon. Ezért képtelenség azt állítani, hogy ezekkel az állandó ingadozásokkal a CO2-szintek emelkednek.

7. A CO2 megduplázása nagyon kis mértékben változtatná meg a légkör összetételét - valamivel kevesebb, mint 1%-kal.

8. Az éghajlatváltozás fanatikusai által kiszámított (állítólag a CO2 által okozott) felmelegedés jóval nagyobb, mint amit a léggömbök és műholdak ténylegesen megfigyeltek. Más szóval az éghajlatváltozással foglalkozó tudósok modelljei egyszerűen nem működnek; de ezt senki sem hajlandó elismerni. A léggömbök és a műholdak adatai azonban egyetértenek abban, hogy nincs felmelegedés.

9. Lehet, hogy a közelmúltban megemelkedett a hőmérséklet a Földön, de ezeket a méréseket a Föld felszínén végezték, és gyakran olyan helyeken, amelyekről jól el lehet képzelni, hogy melegek, mint például a parkolókban vagy a tetőkön lévő épületeken. Ugyanakkor, és ismétlem, a léggömbökkel és az űrből mért hőmérsékletek nem mutatnak hőmérsékletnövekedést.

10. Ami felmelegedés történt, az jótékony hatású volt. A CO2-emelkedés jó hír, mert jelenleg CO2-éhínségben élünk. A múltban a CO2-szint sokkal magasabb volt, mint ma - hússzor nagyobb -, és amikor ez a szint magasabb volt, az élet a jelek szerint jobban virágzott, mint ma.

11. A Föld valójában egyre zöldebb. Nyugat-Ausztrália zöldül. Ugyanígy Nyugat-India, Afrika Szaharától délre fekvő része, az USA nyugati része is. Mind zöldebbek, mint húsz évvel ezelőtt.

12. Minél több CO2-t adunk egy növénynek, annál jobban nő.

13. A leveleken lévő lyukak azért vannak, hogy a CO2 bejusson a levélbe. A belsejében vízzel egyesülve cukrot képez, a napfény pedig energiát biztosít, ami után oxigén szabadul fel - egy olyan gáz, amely nélkül egyszerűen nem tudunk élni.

 

 

14. Röviden, a CO2 a világ javát szolgálja.

15. Az ember által okozott CO2 legnagyobb forrása a járművek kibocsátása és a cementgyártás.

16. A naptevékenység kezd csökkenni. Az 1970-es években volt egy lehűlési időszakunk. A feljegyzések inkább arra utalnak, hogy most egy hasonló időszakba léphetünk.

17. Egy kapcsolódó kérdéssel kapcsolatban: A tengerszint azért emelkedik, mert a folyók iszap formájában hordalékot szállítanak a tengerbe. Ennek megakadályozására nem lehet semmit sem tenni. A tengerszint évszázadonként kilenc hüvelykkel emelkedik. Ha megpróbáljuk szabályozni a CO2-t, az nem lesz hatással a tengerszintre.

18. A CO2 növekedését okolják a földi hőmérséklet látszólagos emelkedéséért, holott az igazság éppen fordítva van. A földi hőmérséklet növekedését a CO2 növekedése követi.

19. Például azt mondják nekünk, hogy az ember okozta éghajlatváltozás rosszabb időjárást eredményez a viharok számának növekedése szempontjából, de ha a walesi csapadékmennyiséget vesszük, az jóval több mint 100 éve nem változott.

20. A Nagy-korallzátonynál a tenger hőmérséklete nem változott.
Az ausztráliai Nagy-korallzátony tengeri hőmérsékletének 1871-es adatállományát összehasonlították az ugyanezen zátonyterületeken naplózott legújabb mérésekkel. Dr. Bill Johnson nem talált különbséget a hőmérsékletben, amiből arra a következtetésre jutott: "A riasztó állítások, miszerint a Kelet-Ausztráliai-áramlat a globális felmelegedés miatt melegedett, ezért alaptalanok".

21. 2020 októberében a BBC arról számolt be, hogy a Nagy-korallzátony 1995 óta elvesztette korallállományának felét, hivatkozva egy jelentésre, amely szerint ez "az éghajlatváltozás által vezérelt melegebb tengerek miatt" következett be. Peter Ridd professzor azonban, aki 40 éve figyeli a zátonyt, nemrégiben megjegyezte, hogy a zátony robusztus jó egészségnek örvend. A korallok növekedési üteme, ha valami, akkor az elmúlt 100 évben "növekedett".

22. Már 140 publikált tanulmány jelent meg, amelyek kétségbe vonják a CO2-nak a globális légköri hőmérsékletben játszott állítólagos meghatározó szerepét, de hallunk-e róluk valaha is?

23. A Massachusettsi Egyetem szerint az ember által 1750 és 2018 között kibocsátott CO2 mennyisége túlságosan alacsony volt ahhoz, hogy globális felmelegedést okozzon.

24. A kis jégkorszak vége óta, körülbelül 1850 óta a Föld körülbelül 1o -kal melegedett.

25. Az óceánok hatalmas CO2-készleteket tárolnak, és minden természetes felmelegedés valószínűleg valamennyit a légkörbe juttatja.


Röviden: nincs mit tennünk az éghajlatváltozás ellen!

 

 

A propaganda

1. Happer meg van győződve arról, hogy létezik egy mély állam, amely szándékosan hamis napirendet irányít, mert nincs éghajlati vészhelyzet. Az USA-ban például most készülnek bevezetni egy olyan jogszabályt, amely előírja a nemzeti éghajlati vészhelyzet kihirdetését, hogy felkészüljenek az éghajlati válságra, de nincs is éghajlati válság.

2. Állami szinten olyan terveket javasoltak, amelyek "megtörik" azoknak az embereknek az akaratát, akik tagadják, hogy létezik éghajlati válság.

3. Így állnak a dolgok. A hatalom megrontja a tudományt. A klímafanatikusokat nem érdekli a tudomány.

4. Amikor felveted ezt a kérdést, azt mondják neked, hogy a világ tudományának 97%-a nem ért veled egyet, de így érvelni logikátlan. Nem a vélemény számít, hanem a tények. A tudományban ma a döntések olyan számítógépes modelleken alapulnak, amelyek nem működnek.

5. Nagyon sok ember fél, mert átmosták az agyát. A gyerekek szüntelenül azt a propagandát kapják, hogy vége lesz a világnak, mert az apjuk terepjárót vezet. Nem tudnak aludni éjszaka az aggodalomtól.
Greta Thunberg egy svéd kémikus dédunokája, aki azt mondta, hogy a CO2 jó dolog! Kényelmesen megfeledkezik arról a tényről, hogy Svédországban részben a megnövekedett CO2 miatt magasabb az erdészeti hozam, mint húsz évvel ezelőtt.

6. 2006-ban a BBC szemináriumot tartott az éghajlatváltozásról, és úgy döntött, hogy a témával kapcsolatos tudósításait pártosabbá teszi.

7. 8 millió dollárt kaptak 2022-ben olyan szervezetek, mint a BBC és a Guardian, olyanoktól, mint Bill Gates, aminek eredményeként az ember okozta globális felmelegedés elméletének kritikáját ki fogják tiltani a mainstream médiából. Az ezzel a nézettel szembeni ellenvéleményről szóló bármilyen beszámolót jelentéktelennek fognak minősíteni.

8. A tudósok úgynevezett 97%-a (esetleg 90%-a), akik mindannyian "egyetértenek" abban, hogy az ember okozza az éghajlatváltozást, kamu. A 12 000 jelentésnek mindössze 0,5%-a, azaz 65 tanulmány javasolta, hogy az ember a felelős.

9. A szén-dioxid-mentesítés, amellett, hogy értelmetlen és hatástalan, hihetetlenül költséges is lesz. Az iparágaink emellett képtelenné válnak a tengerentúli versenytársakkal való versenyre.

10. Ez a rémhír akkor kezdődött, amikor Michael Mann a Penn State Egyetemről elkészítette hírhedt hokiütő-pálcás grafikonját, amely szándékosan eltüntette a középkori felmelegedési időszakot és az azt követő kis jégkorszakot.

11. A sarkvidéki jég nem vonul vissza, nemhogy gyorsan eltűnne. 2022 márciusában (március az a hónap, amikor a tengeri jég éves maximális kiterjedése van) a Jeges-tenger jege nagyon közel azonos méretű volt, mint az 1991-2020-as átlag, és jóval a 2012-es mélypont felett volt.

 

 

Következtetés

1. Ha van felmelegedés, azt a Nap okozza.

2. Az adatok azt mutatják, hogy nem a növekvő CO2 okozza a Föld hőmérsékletének növekedését, hanem a megnövekedett hőmérséklet okozza a növekvő CO2-t. Ezt a következtetést két tudós is megerősítette, akiket Chris Morrison idézett a Daily Sceptic 2022. június 11-i számában.

3. A klímakatasztrofisták negyven évnyi téves és általában nevetségesen magas előrejelzést regisztráltak.

4. A Net Zero nem szilárd tudományos alapokon nyugszik.

5. 2015 és 2022 között nem volt globális felmelegedés.

6. Semmi, amit a nyugati kormányok tettek, nem állította meg a CO2 emelkedését.

7. Senki sem hiszi, hogy amit az Egyesült Királyság tett a környezet zöldítése terén a CO2 csökkentése érdekében, az bármit is elért. Ha így lenne, ők is ugyanilyen őrült politikát folytatnának.

8. Még ha az emberek egyet is értenek valamiben a tudományban, nem biztos, hogy igazuk van. Wegenert nevetségessé tették a kontinentális sodródásról alkotott nézetei miatt, de azóta bebizonyosodott, hogy igaza van.

Ezért, és hogy megismételjem, mindannyiunknak semmit sem kellene tennünk a CO2-kibocsátás ellen.

Anthony Watts és James Taylor legfontosabb megállapításai a Climate at a Glance for Teachers and Students című könyvükben:

1. A terméshozamok minden évben új rekordokat állítanak fel.
2. Ma már kevesebb aszály van, mint korábban.
3. Az éghajlatváltozás nem befolyásolja az árvizeket.
4. Az USA északi részén a hótakaró ugyanolyan területet fed le, mint az 1960-as évek végén.
5. A korallzátonyok virágzanak, a tengerek hőmérsékletének enyhe emelkedése miatt.
6. Grönland jelenlegi jégvesztesége elenyésző.
7. A csendes-óceáni szigetek mérete növekszik.
8. Az óceánoknak jót tesz a megnövekedett CO2
9. Az óceáni áramlatok felgyorsulnak, nem pedig lelassulnak, ahogyan azt előre jelezték.
10. Nem nőtt a hurrikánok száma.
11. Ugyanez mondható el a tornádókról is.
12. A hőmérséklet-emelkedést úgy hamisították meg, hogy a mérőhelyeket parkolókba helyezték - azaz betonnal vették körül, így nem csoda, hogy magasak voltak a mérési értékeik! A műholdas mérések azt mutatják, hogy az utóbbi időben nem volt globális felmelegedés.
13. Kevesebb hőhullám volt.
14. Az USA-ban 2005 óta nem volt felmelegedés.
15. Kevesebb erdőtűz volt.
16. A szigetek eltűnéséről szóló jóslatok nem teljesültek.
17. A Covid-zárlatok, bár csökkentették a CO2-kibocsátást, nem befolyásolták a légkör CO2-szintjét.
18. Az állattenyésztésnek nincs hatása az üvegházhatású gázok kibocsátására.
19. A jegesmedvék száma az utóbbi időben megnőtt.
20. Az éghajlat-változási politikák és az éghajlatvédelmi aktivizmus jelentős veszélyt jelentenek a nemzetbiztonságra nézve

 

A CO2 trágyázás a növénytermesztésben valóságos áldás mert 10-30 %-al növeli a terméshozamot. A szén-dioxid trágyázás segítségével javul a növény vitalitása, ellenálló képessége, fejlettebb a gyökérrendszere. Mindezek hatására nagyobb hozamot ad, jobban bírja a stresszhatásokat, a kártételt a vízhiányt. Nem kell mást tenni csak 0.3 %-ra növelni a levegő CO2 szintjét (például fóliasátorban) és sokkal dúsabb lesz a növényi vegetáció. Az politikus vagy úgynevezett "szakértő", aki a CO2 kibocsátás ellen beszél, az életellenes sátánisták ügynöke.

https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/klimavaltozas-ma-a-vilag-egyik-legnagyobb-csalasa