2022. április 18., hétfő

Az allergiajárvány - mérgezzük a gyerekeinket, és ha igen, mivel?

 

Gyakran kérdezik tőlem, hogy véleményem szerint miért növekszik világszerte az allergia oka.

Úgy vélem, a válasz többrétegű: alapszinten az élelmiszereink tisztátalanná váltak a rovarirtó és gyomirtó szerek használatával, a glifozát széles körű használatával, akár a kertekben, akár a szántóföldeken, valamint a mesterséges, laboratóriumban előállított tartósítószerek, ételszínezékek, édesítőszerek és aromák sokaságával.

Egyedül a glifozátot hozták összefüggésbe a rákos megbetegedésekkel: egy férfinak 289 millió dollárt ítéltek meg, miután a bíróság úgy döntött, hogy a Monsanto glifozát "Round-Up" terméke okozta a rákját. A Monsanto 289 millió dollár megfizetésére kötelezték a világ első Roundup rákos megbetegedésekkel kapcsolatos perében | Reuters A glifozát és az allergia közötti kapcsolatot is számos cikk és tanulmány bizonyítja: Argentin város erős kapcsolatot fedezett fel a glifozát expozíció és az asztma között (organicconsumers.org).

És az NIH eléggé meggyőző cikke, amely szerint a glifozátnak kitett halaknál a coeliakia tüneteit tükröző tünetek jelentkeztek. Glyphosate, pathways to modern diseases II: Celiac sprue and gluten intolerance - PMC (nih.gov)

Megállapították, hogy sertésbélből már nem lehet kolbászt készíteni, annak ellenére, hogy ez évszázadok óta bevett gyakorlat volt. Ennek oka a sertéstakarmányban lévő glifozát, amely lebontja a sertések bélmikrobiomját, ami az úgynevezett Leaky Gut szindrómához vezet. Tehát, miközben a glifozát, a Leaky Gut szindróma / béláteresztőképesség és az allergiás / intoleráns reakciók közötti kapcsolat látszólag nyilvánvaló, ez olyasmi, amit a nyugati élelmiszeripar, úgy tűnik, teljesen kész csendben a szőnyeg alá söpörni.

Miközben az olyan cégek, mint a Monsanto és a Bayer továbbra is gyártják a glifozátot és más méhgyilkos vegyszereket, nagymértékben részt vesznek az élelmiszerek genetikai módosításában (GMO) is. Nincsenek hosszú távú tanulmányok a GMO-ról vagy a "Frankenfood"-ról, ahogyan oly gyakran emlegetik. Az endogén allergének értékelése a géntechnológiával módosított élelmiszernövények biztonságosságának értékeléséhez: a lehetséges kockázatok, vizsgálati módszerek, példák és jelentőségük áttekintése - PubMed (nih.gov)

Számos hasonló cikket átnézve mind azt mutatta, hogy az adatok egyszerűen nincsenek meg. Nincs elég bizonyíték ahhoz, hogy bármelyik irányba is mutassuk be. Egy allergiás személy egyszerűen elkerülné az allergént, függetlenül attól, hogy az élelmiszer GMO vagy sem - de figyelemre méltó volt, hogy sok cikk nem állította, hogy készültek-e olyan tanulmányok, amelyek a GMO-kat az egészségromlással hozták összefüggésbe vagy sem. Nincsenek hosszú távú adatok. A tanulmányok nem készültek el.

Egyszerűen MI VAGYUNK a kísérlet.

És az allergiás reakciók általános növekedésével és a nyugati társadalom általános egészségromlásával együtt ez egy hatalmas kérdőjelet hagy a GMO élelmiszerekkel kapcsolatban, miközben a vita tovább folyik. De az igazi kérdés az, hogy egy több milliárd dolláros iparág, amely a méheket gyilkoló vegyszerek eladásából profitál, megbízható-e a világ biztonságos táplálásában? Különösen, hogy megpróbáltak hazudni a termékük biztonságosságáról? A per szerint a Monsanto hazudott a Roundup biztonságosságáról - Jogi Olvasó

A másik ok az lehet, hogy nagyszüleink generációjában az élelmiszereket szezonálisan fogyasztották, és az importált élelmiszerek elérhetősége alacsony volt. Ma már egész évben elérhetőek számunkra a világ távoli sarkaiból, szezonon kívülről behozott élelmiszerek, ráadásul nem őshonos élelmiszerek. Sok ételintolerancia egyszerűen abból ered, hogy újra és újra túlfogyasztjuk ugyanazokat az ételeket, így az étkezési szokásainkban bekövetkezett változások is szerepet játszhatnak. Történelmileg az egész állatot felhasználták levesekhez, csontlevesekhez és szervhúsokhoz, és ezeknek táplálkozási előnyeit látták, és ez olyasmi, amit a modern társadalomban ritkán teszünk, ami szintén egy olyan változás, amely különbséget okozhatott. Sok évvel ezelőtt a "házilag főzés" volt a norma, ma pedig a legtöbb élelmiszer üvegből, palackból vagy csomagból érkezik. A mikrohullámú ételek, a feldolgozott és csomagolt élelmiszerek, a kényelmi és gyorséttermi ételek elterjedése szintén egészségünk romlásához vezetett, így a mérgezés növekedésével és a táplálkozás romlásával is összefüggésbe hozható. A táplálkozás testünk MINDEN sejtjére hatással van. Sejtjeink egészsége a táplálkozástól és az életmódtól függ. Már nem élelmiszert, hanem élelmiszer-szerű termékeket fogyasztunk, amelyeket a szervezetünk egy bizonyos ponton elkerülhetetlenül elutasít, és intoleranciát vagy allergiát vált ki belőlük.

Az allergiás és intoleráns reakciók számának növekedése véleményem szerint a védőoltásokkal is összefüggésbe hozható.

Az 1970-es években az Egyesült Királyságban a védőoltások túlnyomórészt három oltóanyagra korlátozódtak: tetanusz, gyermekbénulás és diftéria, és alkalmanként más oltóanyagokra is szükség volt az utazáshoz, például a himlő elleni oltóanyagra a Kanadába való utazáshoz. Az oltási ütemterv fenomenálisan megnőtt, Amerikában a gyerekeknek 18 éves koruk előtt egyes államokban körülbelül 76 oltást kell beadatniuk, ha az iskolai elhelyezéshez kötelező. Az oltási ütemterv növekedésével párhuzamosan nőtt az allergiás reakciók, az ételintolerancia, az autizmus, az ADHD, az autoimmun betegségek, a gyermekkori rákos megbetegedések, a gyermekkori cukorbetegség és a SIDS előfordulása is. Az ezzel kapcsolatos tanulmányok őszintén szólva feltűnőek a hiányukkal.

A védőoltások potenciális veszélyei a legnagyobb orvosi elefánt a szobában. Ez az a téma, amiről nem szabad beszélnünk. Bárki, aki felszólal az oltáspárti narratíva ellen, ki van téve a lejáratásnak és a lejárató kampánynak, mint például Dr. Andrew Wakefield gasztroenterológus története, aki egyszerűen azt mondta, hogy "több kutatásra van szükség", miután kapcsolatot talált a klinikájára súlyos gyomor-bélrendszeri problémákkal behozott autista gyerekek között.

Felfedezte, hogy a kombinált vakcinákban, például a három az egyben MMR-ben található adjuvánsok a bélmikrobiom lebomlását okozták ezeknél a gyerekeknél. Az oltóanyagok olyan erősen mérgező fémeket is tartalmaznak, mint a thimerosal (a higany egy formája) és az alumínium, amelyeknek nincs biztonságos injekciós határértéke, továbbá rengeteg állati anyagot, poliszorbát 80-at, amely megnyitja a vér-agy gátat, és más mérgező összetevőket, amelyek valószínűleg mind növelik a szervezet toxikus terhelését.  Halálos igazság a védőoltásokról (látni kell!!!) | Halálos igazság a védőoltásokról (látni kell!!!) | Danny Boy Limerick (wordpress.com) Az oltások valódi természetét úgy tűnik, hogy az "összeesküvés-elmélet" stílusú weboldalakra utalják, pedig az állítások egyszerűen ellenőrizhetők az oltóanyag betegtájékoztatójának elolvasásával.

Az olyan dokumentumfilmek, mint az Igazság az oltóanyagokról mélyen belemerülnek abba, hogy az oltási ütemterv növekedése hogyan vezet gyermekeink egészségének pusztulásához. Az 1970-es években az allergiás reakciók hihetetlenül ritkák voltak, 250-ből körülbelül egy gyermeknél fordult elő valamilyen allergia, méghozzá többnyire szénanátha. Becslések szerint 2022-ben már majdnem minden második gyermekből 1 szenved valamilyen allergiától vagy intoleranciától, és szinte minden iskolában jelen vannak az Epi-Pen falak. A VAERS Harvard tanulmánya szerint az oltási sérüléseknek mindössze 1%-át jelentik be ténylegesen: Harvard Vaccine Injury Study (Harvardi oltássérülésekről szóló tanulmány) kimutatta, hogy a VAERS-ben (substack.com) kevesebb mint 1%-os a bejelentési arány, így az oltássérülések és az általuk okozott allergiás reakciók sokkal nagyobbak lehetnek, mint amennyit tudunk. Hány szülő nem vette észre a kapcsolatot gyermeke oltásai és allergiája között?

Az "oltóanyagok biztonságosak és hatékonyak" mondatot soha nem bizonyították, sem tudományosan, sem bíróság előtt.

Saját kísérletet végeztem egy Covid vakcinabusz előtt St Albansban, az Egyesült Királyságban, és három nap alatt 246 embert kérdeztem meg arról, hogy az oltás előtt vagy után tájékoztatták-e őket a mellékhatások lehetőségéről, és hogy tájékoztatták-e őket a kormány sárga kártyás rendszeréről, amelyhez bejelentést kell tenniük, ha reakciót tapasztalnak. Minden egyes személy azt válaszolta, hogy nem, így ez megmagyarázhatja, hogy miért jelentenek olyan kevés reakciót. Az Open VAERS weboldalon a Covid vakcinázás utáni allergiás reakciók (és halálesetek) nagy számát mutatták ki gyermekeknél: Child Summaries (openvaers.com), így véleményem szerint ezt egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni vagy kizárni, mint az allergiák számának növekedésének okát.

Összefoglalva, az allergiák és egyéb tünetek növekedése a mi kollektív figyelmeztető rendszerünk, a módszer, amely azt kommunikálja nekünk, hogy valamit rosszul csinálunk, és kollektíven nem figyelünk rá.

Az emberek egyre több módot találnak arra, hogy mérgező életmódot folytassanak, az allergiás reakciók és a krónikus betegségek normalizálódnak, ami természetesen minden, csak nem normális.

Kollektívan betegebbek és allergiásabbak vagyunk, mint valaha is voltunk. Mivel a mainstream orvostudomány kevéssé támaszkodik a test természetes képességére, hogy tiszta élelmiszerekkel, tiszta levegővel és tiszta vízzel meggyógyítsa önmagát, és ehelyett nagymértékben a védőoltásokra, antibiotikumokra, szteroidokra és egyéb gyógyszerekre összpontosít, vajon nem okozunk-e magunknak még több problémát a későbbiekben? Ezt csak az idő fogja megmondani, de biztos vagyok benne, hogy egy nap a jövő emberei azt fogják nézni, amit most csinálunk, és azt fogják gondolni, hogy őrültek voltunk, amikor azt hittük, hogy a mérgek befecskendezése és fogyasztása majd egészségesen tart minket.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-allergiajarvany-mergezzuk-a-gyerekeinket-es-ha-igen-mivel

A tömeggyilkos komikus, jelenlegi elnök Zelenszkijnek több mint 1,3 milliárd dollár a vagyona

 

A népirtó komikus, jelenlegi elnök Zelenszkijnek több mint 1,3 milliárd dollár a vagyona, és 35 millió dolláros villája van Floridában.

Ez több, mint Will Smith, Dave Chapelle és Chris Rocknak együttvéve - el kéne hinnünk, hogy ez a fickó komikusként szerzett ekkora vagyont Európa legszegényebb országában?

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-komikus-jelenlegi-elnok-zelenszkijnek-tobb-mint-1-3-milliard-dollar-a-vagyona

Nagy esküdtszék leleplezte a világuralomra irányuló tervet "A Covid-19 Pandémia egy bűnügyi művelet"

 

A feltétel nélküli engedelmességtől az intelligens ellenállásig. Köszönöm Miville.

Nemzetközi jogászok, magas szintű szakértők és neves tudósok bizonyítékokat mutatnak be egy nagy esküdtszék előtt arról, hogy a COVID-19 pandémia egy bűnös művelet, amelynek célja a világdiktatúra bevezetése.

ÁTIRAT ÖSSZEFOGLALÓ

Ennek a Nagy Esküdtszéki Összefoglalónak az a célja, hogy a szakértő tanúk által feltárt legfontosabb információkat minél több ember számára hozzáférhetővé tegye. Azokra a tényekre összpontosítottunk, amelyek feltárják, mi is történik valójában a világunkban, hogy segítsük a nyilvánosságot a jelenlegi világválság súlyosságának megértésében. Akik a részletek teljes spektrumát szeretnék megismerni, kérjük, nézzék meg a teljes videós üléseket itt: https://stopworldcontrol.com/jury.

Ez a dokumentum az öt nagyesküdtszéki összefoglaló első része. Kritikus információkat tartalmaz a 2. napról, amelynek címe: Mindennek általános történelmi és geopolitikai háttere. Ez lehet az egész esküdtszéki eljárás legfontosabb ülése, mivel leleplezi, hogy miként született meg egy mesterterv a teljes világuralom elérésére az egészségügyi vészhelyzetek álcája alatt. A nyitónyilatkozatokat nem közöljük, mivel azok nem túl hosszúak, és könnyen megtekinthetők a honlapunkon: https://stopworldcontrol.com/jury.

AZ EMBERISÉG VÉDELME

Minden olvasót arra bátorítunk, hogy terjessze ezt a Nagy Esküdtszéki Összefoglalót saját közösségében. A bűnös hatalmi struktúrák teljes mértékben az emberek tudatlanságára támaszkodnak. Amint a közvélemény tájékozódik, a feltétel nélküli engedelmességről az intelligens ellenállás felé fordul. Ezért a legfontosabb cselekedet, amit mindannyian megtehetünk, hogy tájékoztatunk másokat. Különösen azokat kell felvilágosítanunk, akik közösségünkben befolyásos pozíciót töltenek be. Küldje el ezt a nagy esküdtszéki összefoglalót digitális vagy nyomtatott formában az iskolaigazgatóknak és tanároknak, kórházigazgatóknak és egészségügyi személyzetnek, bűnüldöző tisztviselőknek, ügyvédeknek és bíráknak, lelkészeknek, polgármestereknek és biztosoknak, a helyi média szerkesztőinek és újságíróknak.

Számos olcsó online nyomtatási szolgáltatás létezik, ahol feltöltheti ezt a PDF-et, és annyi példányban nyomtathatja ki, amennyit csak szeretne. Csak keresse a Google-ban az "olcsó könyvnyomtatás" kifejezést, és máris kezdheti az összehasonlítást. Ha sokan közülünk időt és erőforrásokat fektetnének abba, hogy több száz vagy akár több ezer példányt nyomtassanak ebből a dokumentumból, és terjesszék azt a közösségeinkben és az országunkban, óriási hatást érhetnénk el.

Ennek az információnak valóban el kell jutnia mindazokhoz, akik közszolgálati pozícióban vannak. Társadalmaink ezen tagjai tudtukon kívül a bűnözők kegyencei, mivel vakon követik azokat a parancsokat, amelyek közvetlenül emberek millióinak halálához és százmilliók életének tartós károsodásához vezetnek. Amint minden közszolga emberünk megérti, hogy mi is történik valójában, nem lesznek többé a bűnözői kezek meghosszabbításai, nehogy tudatos bűnrészessé váljanak.

Ha most nem állunk fel és nem cselekszünk, akkor örökre elveszíthetjük a lehetőséget, mivel a Világgazdasági Fórum arra készül, hogy globális kormányzást telepítsen az információáramlás és az internet fölé, és megpróbálja örökre befogni mindazok száját, akiknek fontos az emberiség szabadsága.

Ha valaha is eljött az idő, hogy mindenki felemelkedjen és cselekedjen, akkor most van itt az ideje.

A szerkesztő, David J. Sörensen StopWorldControl.com

A teljes jelentés letölthető a https://stopworldcontrol.com/jury/?inf_contact_key=d29fbe8543c3471820079ecde20b27abb7af0999dac2af6212784c39e05d2aef weboldalról.

Stop a világuralomnak

Sokan szorgalmasan dolgoztak csoportokban, hogy felhívják a figyelmet a világpuccsra, ellenálljanak az orvosi zsarnokságnak és leleplezzék az emberiség elleni bűncselekményeket.

A következő lépés az, hogy céltudatosan összehangolódjunk egy olyan alkotmányos korrekció körül, amely felhatalmazza az embereket arra, hogy törvényesen és jogszerűen változtassanak, hogy megmentsék magunkat és országunkat [országainkat].

https://ourgreaterdestiny.org/2022/04/16/update-constitutional-correction-in-canada-commonwealth-countries-to-stop-the-reset/ https://ourgreaterdestiny.org/2022/04/16/update-constitutional-correction-in-canada-commonwealth-countries-to-stop-the-reset/

Kérjük, osszátok meg széles körben. TY!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/nagy-eskudtszek-leleplezte-a-vilaguralomra-iranyulo-tervet-a-covid-19-pandemia-egy-bunugyi-muvelet

Oroszország kijelenti. "Nem fogunk tétlenül ülni. Mindenféle lelkiismeret-furdalás és habozás nélkül teljesítjük ígéretünket'

 

Ha a Moszkva a Hood, az Azovstal a Bismark. Mivel nem engedték megadni magukat, a Bismark tengerészeit feláldozták, akárcsak az Azovstal katonáit, a második világháborúban, közvetlenül a Hood elvesztése után.

A nagy bombák kijöttek, eddig az Avostal acélművön. Április 16., szombat. Az acélmű mégis tovább lő. Az Azovstalban nincsenek civilek, ahogyan azt két brit fogoly elárulta.

Zsoldosként kezelik őket, és börtönbe kerülnek. Nem tudni, mikor jönnek ki a börtönből. Vajon Pinner és Aslin énekelve próbálnak életben maradni?

Tömeges médiavisszhangot kapnak, tehát egyértelműen a hírszerzés eszközei.

De még a hírszerzés ügynökei is inkább életben maradnak, ha választhatnak.

Mostanra már tisztában kell lenniük azzal a legfőbb gonoszsággal, aminek a részesei.

 

 

"A háború szörnyű dolog! Amikor anyámmal sétáltam a városban (amikor anyámmal a központban voltunk a pincében ülve). Szóval sétáltunk, és megláttam a várost, legszívesebben az asztal alá bújtam volna. Az összes nagy ház, ami a Drámaszínház közelében volt, kiégett, nagyon szépek voltak, fényekkel, emlékszem. Nem volt drámaszínház! Mindent összevetve, a háború szörnyű dolog! Ezt mindenkinek mondom!

A katonák etettek minket, kenyeret és vajat adtak a tábori konyháról. Eh! És etettek minket, egyszer még pástétomot is adtak. Az egyiküknek adtam egy tankot, és azt mondtam neki, hogy így gyorsabban befejezik a csatát. Nyolcadikán indultunk el innen."

Tudósító: "Milyen katona volt?"

Fiú: "A kosaras volt. "Kosárlabdázó" - megtanultam a becenevét."

Tudósító: " Ezek DNR katonák voltak?"

Fiú: "Ezek DNR katonák voltak, és ők etettek minket, tényleg! Igen, hoztak nekünk ételt, ez igaz, tanúja vagyok. Én láttam. Mindig félek, nem szoktam meg ezeket a tapsokat: milyen "indulások", milyen "érkezések" (megjegyzés: bombázásokról, ellenségre leadott lövésekről, és az ellenségtől kapott fordított lövésekről van szó), de az "érkezések"-től még jobban félek. És minden egyes lövéstől lebukom, mert nagyon félek az egésztől.

Általánosságban azt akarom mondani: a háború szörnyű dolog! Soha ne ismételjük meg az ilyesmit! A háború a legrosszabb dolog a világon!"

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/oroszorszag-kijelenti-nem-fogunk-tetlenul-ulni-mindenfele-lelkiismeret-furdalas-es-habozas-nelkul-teljesitjuk-igeretunket

A Napra lehet nézni, de Billgécre nem

Bill1Géc, aka Isten 2.0, annyira jó hozzánk, hogy még a Napot is kitakarná a kedvünkért, csak hogy ne essék bajunk (Vagy valami ilyesmi)

Miközben az emberek felháborodnak az elszabadult energiaárak miatt, az éghajlat-politika tervezői nyíltan elismerik, hogy a Párizsi Megállapodásban meghatározott éghajlati célokat a tervezett intézkedésekkel egyáltalán nem lehetne megvalósítani. Bár a korábbi éghajlati célokat neves független tudósok teljesen abszurdnak minősítették, az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület legújabb jelentésében még hajmeresztőbb intézkedésekre szólít fel.Ezek közé tartozik a szén-dioxid kiszívása a légkörből, vagy – egy még elképesztőbb ötlet – a Nap mesterséges porfelhőkkel való elsötétítése. A szén-dioxid légkörből való kiszívására szolgáló technológiát már kifejlesztették, és Carbon Capture and Storage (szén-dioxid-leválasztás és –tárolás) néven tartják számon.A The Times szerint a projektet Bill Gates oligarcha finanszírozza. A Frankfurter Rundschau szerint Bill Gates a létfontosságú szén-dioxid elszívása mellett a Nap leárnyékolására szolgáló technológiát is finanszírozta. A Harvard Egyetem tudósai a Stratospheric Controlled Perturbation Experiment nevű kísérletükkel megpróbálják visszaverni a napsugarakat a világűrbe.Ily módon szándékoznak hűtőhatást kiváltani a Földön. A Frankfurter Rundschau szerint a Harvard kutatói kalcium-karbonát aeroszolt, vagyis szénsavas meszet akarnak a légkörbe juttatni. A környezetvédők riadót fújnak, mivel a kalcium-karbonátos beavatkozásnak nem kívánt következményei lehetnek az ózonrétegre. Emellett a kritikusok szerint a szélsőséges időjárási változások veszélye is fennáll. Ezek a beavatkozások együttesen kétségtelenül pusztító következményekkel járnak, mivel köztudott, hogy a létfontosságú oxigén fotoszintézis útján termelődik. A növények és bizonyos baktériumok fényt, vizet és szén-dioxidot használnak fel glükóz és oxigén előállítására. Ha megvonják tőlük a napfényt és a szén-dioxidot, nem tudnak többé oxigént termelni. Ez azt jelenti, hogy a következő katasztrófa itt áll a küszöbön. Az a tény, hogy ezeket a vitatott projekteket, amelyek nyilvánvalóan több kárt, mint hasznot hoznak, éppen Bill Gates finanszírozza, igencsak megdöbbentő. Végül is Bill Gates az, aki filantrópnak, azaz emberbarátnak beállítva magát, az egyik legbefolyásosabb szereplő a korona-válság körül, és az általa finanszírozott oltási programokkal is felhívja magára a figyelmet. Ezek is bizonyítottan többet ártottak, mint használtak az emberiségnek, ugyanakkor milliárdos hasznot hoztak számára. A válságok kirobbantása és az azokat megoldó vitatható kiutak kijelölése, vagyis a „Válságokból hatalmas haszon bezsebelése a népesség kárára" című üzleti modell bizonyítottan nagyon jól működik Gates számára.A kérdés az, hogy az emberiség milyen további pusztító aljasságokat fog még eltűrni, amíg a Bill Gateshez hasonló kapzsi embergyűlölőket végre meg nem állítják, például egy globális válságprofit-tilalommal. Ez azt jelentené, hogy senki sem gazdagodhat meg mások nyomorúságán

ettől hm

Források/Linkek: Weltklimarat fordert künstliche Staubwolken https://www.legitim.ch/post/weltklimarat-l%C3%A4sst-bombe-platzen-k%C3%BCnstliche-staubwolken-sind-neue-klimaschutzmassnahmen
https://www.gmx.ch/magazine/wissen/klima/laesst-klimawandel-stoppen-experten-riskante-methode-betracht-36728706
Bill Gates investiert in CO2-Absaugung https://www.thetimes.co.uk/article/bill-gates-invests-in-verdoxs-carbon-capture-technology-62z5jcw9z
Bill Gates investiert in Sonnenverdunklung durch künstliche Staubwolken https://www.fr.de/panorama/sonne-strahlung-erde-harvard-bill-gates-kalzium-staub-all-atmosphaere-zr-90469520.html

Forrás: www.kla.tv/22294

Évekig eltarthat az orosz-ukrán háború - erre számít az EU

 

Tömeggyilkos Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a Bildnek adott interjút, amelyben elég konkrétan fogalmazott.

Elsősorban sürgette az EU-s tagországokat, hogy mihamarabb juttassák el Ukrajnának a nekik szánt fegyverszállítmányokat. Mindegy, hogy ezek nehéz- és könnyűfegyverek, a lényeg, hogy Ukrajna megkapja, mert csak így tudja megvédeni magát.

A külső segítségekkel együtt is a harcok sokáig elhúzódhatnak. Mint mondta:

Fel kell készülni arra, hogy a háború legrosszabb esetben hónapokig, sőt akár évekig is tarthat.

Az Európai Bizottság immár a hatodik uniós szankciós csomagot készíti elő Oroszországgal szemben. Továbbra is vizsgálják a bankszektor elleni újabb szigorítás lehetőséget. Ennek része lehet a Sberbank elleni szankció, ami az orosz bankszektor 37 százalékát teszi ki. A Sberbank bonyolítja a Gazprombankkal együtt az orosz olajért és gázért érkező kifizetéseket - eddig ezért nem "nyúltak hozzá"..

A Sberbank már korábban kivonult az európai piacról, köztük Magyarországról is arra hivatkozva, hogy leányvállalatai nagymértékű készpénzkiáramlással, valamint „az alkalmazottak és a tulajdon biztonságot fenyegető veszélyekkel” szembesülnek. Egyszerűbben fogalmazva: a Sberbank már nem tudott likviditást biztosítani az európai leányvállalatoknak.

Nemzetgyilkos Von der Leyen  az orosz olajat érintően tervezett szankciókról azt mondta, hogy nem szabad hagyni, hogy Putyin más piacokon még több pénzt szerezzen olyan szállításokért, amelyek egyébként az EU-ba mentek volna.

„Ezért jelenleg olyan ügyes mechanizmusokat fejlesztünk ki, hogy a szankciók következő szintje az olajat is érinthesse.”

Az Európai Unió tehát az orosz olajimport betiltásán dolgozik. A bojkottot eddig többek között Németország és Magyarország ellenezte.

https://mediaforras.com/evekig-eltarthat-az-orosz-ukran-haboru-erre-szamit-az-eu-1506