Gyakran kérdezik tőlem, hogy véleményem szerint miért növekszik világszerte az allergia oka.

Úgy vélem, a válasz többrétegű: alapszinten az élelmiszereink tisztátalanná váltak a rovarirtó és gyomirtó szerek használatával, a glifozát széles körű használatával, akár a kertekben, akár a szántóföldeken, valamint a mesterséges, laboratóriumban előállított tartósítószerek, ételszínezékek, édesítőszerek és aromák sokaságával.

Egyedül a glifozátot hozták összefüggésbe a rákos megbetegedésekkel: egy férfinak 289 millió dollárt ítéltek meg, miután a bíróság úgy döntött, hogy a Monsanto glifozát "Round-Up" terméke okozta a rákját. A Monsanto 289 millió dollár megfizetésére kötelezték a világ első Roundup rákos megbetegedésekkel kapcsolatos perében | Reuters A glifozát és az allergia közötti kapcsolatot is számos cikk és tanulmány bizonyítja: Argentin város erős kapcsolatot fedezett fel a glifozát expozíció és az asztma között (organicconsumers.org).

És az NIH eléggé meggyőző cikke, amely szerint a glifozátnak kitett halaknál a coeliakia tüneteit tükröző tünetek jelentkeztek. Glyphosate, pathways to modern diseases II: Celiac sprue and gluten intolerance - PMC (nih.gov)

Megállapították, hogy sertésbélből már nem lehet kolbászt készíteni, annak ellenére, hogy ez évszázadok óta bevett gyakorlat volt. Ennek oka a sertéstakarmányban lévő glifozát, amely lebontja a sertések bélmikrobiomját, ami az úgynevezett Leaky Gut szindrómához vezet. Tehát, miközben a glifozát, a Leaky Gut szindróma / béláteresztőképesség és az allergiás / intoleráns reakciók közötti kapcsolat látszólag nyilvánvaló, ez olyasmi, amit a nyugati élelmiszeripar, úgy tűnik, teljesen kész csendben a szőnyeg alá söpörni.

Miközben az olyan cégek, mint a Monsanto és a Bayer továbbra is gyártják a glifozátot és más méhgyilkos vegyszereket, nagymértékben részt vesznek az élelmiszerek genetikai módosításában (GMO) is. Nincsenek hosszú távú tanulmányok a GMO-ról vagy a "Frankenfood"-ról, ahogyan oly gyakran emlegetik. Az endogén allergének értékelése a géntechnológiával módosított élelmiszernövények biztonságosságának értékeléséhez: a lehetséges kockázatok, vizsgálati módszerek, példák és jelentőségük áttekintése - PubMed (nih.gov)

Számos hasonló cikket átnézve mind azt mutatta, hogy az adatok egyszerűen nincsenek meg. Nincs elég bizonyíték ahhoz, hogy bármelyik irányba is mutassuk be. Egy allergiás személy egyszerűen elkerülné az allergént, függetlenül attól, hogy az élelmiszer GMO vagy sem - de figyelemre méltó volt, hogy sok cikk nem állította, hogy készültek-e olyan tanulmányok, amelyek a GMO-kat az egészségromlással hozták összefüggésbe vagy sem. Nincsenek hosszú távú adatok. A tanulmányok nem készültek el.

Egyszerűen MI VAGYUNK a kísérlet.

És az allergiás reakciók általános növekedésével és a nyugati társadalom általános egészségromlásával együtt ez egy hatalmas kérdőjelet hagy a GMO élelmiszerekkel kapcsolatban, miközben a vita tovább folyik. De az igazi kérdés az, hogy egy több milliárd dolláros iparág, amely a méheket gyilkoló vegyszerek eladásából profitál, megbízható-e a világ biztonságos táplálásában? Különösen, hogy megpróbáltak hazudni a termékük biztonságosságáról? A per szerint a Monsanto hazudott a Roundup biztonságosságáról - Jogi Olvasó

A másik ok az lehet, hogy nagyszüleink generációjában az élelmiszereket szezonálisan fogyasztották, és az importált élelmiszerek elérhetősége alacsony volt. Ma már egész évben elérhetőek számunkra a világ távoli sarkaiból, szezonon kívülről behozott élelmiszerek, ráadásul nem őshonos élelmiszerek. Sok ételintolerancia egyszerűen abból ered, hogy újra és újra túlfogyasztjuk ugyanazokat az ételeket, így az étkezési szokásainkban bekövetkezett változások is szerepet játszhatnak. Történelmileg az egész állatot felhasználták levesekhez, csontlevesekhez és szervhúsokhoz, és ezeknek táplálkozási előnyeit látták, és ez olyasmi, amit a modern társadalomban ritkán teszünk, ami szintén egy olyan változás, amely különbséget okozhatott. Sok évvel ezelőtt a "házilag főzés" volt a norma, ma pedig a legtöbb élelmiszer üvegből, palackból vagy csomagból érkezik. A mikrohullámú ételek, a feldolgozott és csomagolt élelmiszerek, a kényelmi és gyorséttermi ételek elterjedése szintén egészségünk romlásához vezetett, így a mérgezés növekedésével és a táplálkozás romlásával is összefüggésbe hozható. A táplálkozás testünk MINDEN sejtjére hatással van. Sejtjeink egészsége a táplálkozástól és az életmódtól függ. Már nem élelmiszert, hanem élelmiszer-szerű termékeket fogyasztunk, amelyeket a szervezetünk egy bizonyos ponton elkerülhetetlenül elutasít, és intoleranciát vagy allergiát vált ki belőlük.

Az allergiás és intoleráns reakciók számának növekedése véleményem szerint a védőoltásokkal is összefüggésbe hozható.

Az 1970-es években az Egyesült Királyságban a védőoltások túlnyomórészt három oltóanyagra korlátozódtak: tetanusz, gyermekbénulás és diftéria, és alkalmanként más oltóanyagokra is szükség volt az utazáshoz, például a himlő elleni oltóanyagra a Kanadába való utazáshoz. Az oltási ütemterv fenomenálisan megnőtt, Amerikában a gyerekeknek 18 éves koruk előtt egyes államokban körülbelül 76 oltást kell beadatniuk, ha az iskolai elhelyezéshez kötelező. Az oltási ütemterv növekedésével párhuzamosan nőtt az allergiás reakciók, az ételintolerancia, az autizmus, az ADHD, az autoimmun betegségek, a gyermekkori rákos megbetegedések, a gyermekkori cukorbetegség és a SIDS előfordulása is. Az ezzel kapcsolatos tanulmányok őszintén szólva feltűnőek a hiányukkal.

A védőoltások potenciális veszélyei a legnagyobb orvosi elefánt a szobában. Ez az a téma, amiről nem szabad beszélnünk. Bárki, aki felszólal az oltáspárti narratíva ellen, ki van téve a lejáratásnak és a lejárató kampánynak, mint például Dr. Andrew Wakefield gasztroenterológus története, aki egyszerűen azt mondta, hogy "több kutatásra van szükség", miután kapcsolatot talált a klinikájára súlyos gyomor-bélrendszeri problémákkal behozott autista gyerekek között.

Felfedezte, hogy a kombinált vakcinákban, például a három az egyben MMR-ben található adjuvánsok a bélmikrobiom lebomlását okozták ezeknél a gyerekeknél. Az oltóanyagok olyan erősen mérgező fémeket is tartalmaznak, mint a thimerosal (a higany egy formája) és az alumínium, amelyeknek nincs biztonságos injekciós határértéke, továbbá rengeteg állati anyagot, poliszorbát 80-at, amely megnyitja a vér-agy gátat, és más mérgező összetevőket, amelyek valószínűleg mind növelik a szervezet toxikus terhelését.  Halálos igazság a védőoltásokról (látni kell!!!) | Halálos igazság a védőoltásokról (látni kell!!!) | Danny Boy Limerick (wordpress.com) Az oltások valódi természetét úgy tűnik, hogy az "összeesküvés-elmélet" stílusú weboldalakra utalják, pedig az állítások egyszerűen ellenőrizhetők az oltóanyag betegtájékoztatójának elolvasásával.

Az olyan dokumentumfilmek, mint az Igazság az oltóanyagokról mélyen belemerülnek abba, hogy az oltási ütemterv növekedése hogyan vezet gyermekeink egészségének pusztulásához. Az 1970-es években az allergiás reakciók hihetetlenül ritkák voltak, 250-ből körülbelül egy gyermeknél fordult elő valamilyen allergia, méghozzá többnyire szénanátha. Becslések szerint 2022-ben már majdnem minden második gyermekből 1 szenved valamilyen allergiától vagy intoleranciától, és szinte minden iskolában jelen vannak az Epi-Pen falak. A VAERS Harvard tanulmánya szerint az oltási sérüléseknek mindössze 1%-át jelentik be ténylegesen: Harvard Vaccine Injury Study (Harvardi oltássérülésekről szóló tanulmány) kimutatta, hogy a VAERS-ben (substack.com) kevesebb mint 1%-os a bejelentési arány, így az oltássérülések és az általuk okozott allergiás reakciók sokkal nagyobbak lehetnek, mint amennyit tudunk. Hány szülő nem vette észre a kapcsolatot gyermeke oltásai és allergiája között?

Az "oltóanyagok biztonságosak és hatékonyak" mondatot soha nem bizonyították, sem tudományosan, sem bíróság előtt.

Saját kísérletet végeztem egy Covid vakcinabusz előtt St Albansban, az Egyesült Királyságban, és három nap alatt 246 embert kérdeztem meg arról, hogy az oltás előtt vagy után tájékoztatták-e őket a mellékhatások lehetőségéről, és hogy tájékoztatták-e őket a kormány sárga kártyás rendszeréről, amelyhez bejelentést kell tenniük, ha reakciót tapasztalnak. Minden egyes személy azt válaszolta, hogy nem, így ez megmagyarázhatja, hogy miért jelentenek olyan kevés reakciót. Az Open VAERS weboldalon a Covid vakcinázás utáni allergiás reakciók (és halálesetek) nagy számát mutatták ki gyermekeknél: Child Summaries (openvaers.com), így véleményem szerint ezt egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni vagy kizárni, mint az allergiák számának növekedésének okát.

Összefoglalva, az allergiák és egyéb tünetek növekedése a mi kollektív figyelmeztető rendszerünk, a módszer, amely azt kommunikálja nekünk, hogy valamit rosszul csinálunk, és kollektíven nem figyelünk rá.

Az emberek egyre több módot találnak arra, hogy mérgező életmódot folytassanak, az allergiás reakciók és a krónikus betegségek normalizálódnak, ami természetesen minden, csak nem normális.

Kollektívan betegebbek és allergiásabbak vagyunk, mint valaha is voltunk. Mivel a mainstream orvostudomány kevéssé támaszkodik a test természetes képességére, hogy tiszta élelmiszerekkel, tiszta levegővel és tiszta vízzel meggyógyítsa önmagát, és ehelyett nagymértékben a védőoltásokra, antibiotikumokra, szteroidokra és egyéb gyógyszerekre összpontosít, vajon nem okozunk-e magunknak még több problémát a későbbiekben? Ezt csak az idő fogja megmondani, de biztos vagyok benne, hogy egy nap a jövő emberei azt fogják nézni, amit most csinálunk, és azt fogják gondolni, hogy őrültek voltunk, amikor azt hittük, hogy a mérgek befecskendezése és fogyasztása majd egészségesen tart minket.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-allergiajarvany-mergezzuk-a-gyerekeinket-es-ha-igen-mivel