2022. november 20., vasárnap

Lula DS, pedofil, LMBT, milliomos, gyermekpusztító, Bolsonaro, tüntetések

Az újonnan megválasztott elnök, Luiz Inácio Lula da Silva, aki csalással, manipulálható elektronikus szavazórendszer segítségével nyerte meg a brazil választásokat, olyan személy, aki korrupció, csalás, kivételezés és más, még folyamatban lévő ügyek miatt börtönben volt, de bár a nép emberének mutatja magát, aki közel áll a munkásokhoz, valójában egy elitista, aki csalással jutott nagy vagyonhoz, és aki soha nem törődött a népével.
Ezen kívűl azzal is vádolják, hogy pedofil, és hogy az LMBTQIA+ közösség jogait támogatja, ami teljesen ellentétes a brazil nép eredeti nevelésével, valamint a család és a gyermekek védelmével, a családi értékek alapjával, amelyekben Brazília mindig is elismert volt.
Számos nyilatkozat és botrány bizonyítja ezeket a tényeket, és a sátánista és pedofil elit LMBT napirendjét alkalmazva a célpontok a gyermekek, hogy megfosszák őket identitásuktól és szolgálatukba állítsák őket. Lula, az elit rejtett hatalmának engedelmes szolgája, Brazília és az emberiség jövőjét, a gyermekeket akarja kiirtani, azáltal, hogy a lehető leghamarabb megöli őket a kötelező védőoltással, és ez sikerül is nekik, hacsak nem lesz globális felkelés.
Brazília népe azonban ébredezik, és polgárok milliói tüntetnek minden városban Lula ellen és Bolsonaro mellett, és más országokba is átterjednek a demokrácia védelmében, valamint a szabadság és a szuverenitás jövőjéért.

Oroszország: Nem akarunk NATO-katonákat Norvégiában

Oroszország bejelentette, hogy provokatívnak tekinti Norvégia más NATO-országokkal folytatott munkáját, figyelmeztetve arra, hogy Norvégia erőfeszítései, hogy megerősítsék hadseregét az orosz-ukrán háborúra válaszul, valószínűleg halálos kopogást jelentenek az Oslo-Moszkva kapcsolatokra.

Fasiszta Ukrajna újraindította a nukleáris terrort a Zaporozsjei atomerőműben

 

A kijevi erők rendszeresen lövik a Zaporozsjei atomerőmű ipari területét, megzavarva az energiaellátást és az atomerőmű egyéb folyamatait. Azonban nem mindig az erőműben található veszélyes nukleáris létesítményeket veszik célba, mivel a szívó létesítmények megrongálása esetén nő a nukleáris katasztrófa kockázata. Szeptember vége óta az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) leállították az erőmű területén végrehajtott támadásaikat. Sajnos a szünet nem tartott sokáig. Az ukrán hadsereg november 19-én újrakezdte az atomerőmű területének ágyúzását, célba véve a veszélyes nukleáris létesítményeket. A támadások még mindig tartanak.

November 19-én, helyi idő szerint 17 óra 15 perctől 17 óra 41 percig 12 lövedék érte a Zaporozsjei atomerőművet. Az ukrán erők nem csak az erőmű területét, hanem a közeli ipari zónát is eltalálták. A támadás következtében hat lövedék eltalálta az atomerőmű hűtőrendszerének részét képező permetező hűtőmedencét. Két lövedék a reaktor száraz tárolóját találta el. Három másik lövedék a 2. ellenőrzőpont területét találta el.


November 20-án reggel folytatódott a lövöldözés. A támadások helyi idő szerint 9.15 körül kezdődtek. A Rosznyergoatom orosz illetékeseinek legfrissebb adatai szerint eddig legalább 15 lövedék csapódott be az atomerőmű területén. Az ukrán hadsereg megrongálta a reaktornál lévő száraz tárolót és a 2. számú különleges alakulatot, ahol a kiégett nukleáris fűtőelemeket tárolják. Az atomerőműben eddig nem történt sugárszennyezés.

A NAÜ vezetője a zaporozsjei atomerőművet ért bombázások azonnali beszüntetésére szólított fel, kerülve a veszélyes támadások mögött álló erők megnevezését.

"A csapatunk (a NAÜ szakértői az atomerőműben) tegnap és ma reggel kapott hírek rendkívül nyugtalanítóak. Robbanások történtek ennek a nagy atomerőműnek a helyén, ami teljesen elfogadhatatlan. Bárki is áll emögött, azonnal le kell állítani. Ahogy már sokszor mondtam, a tűzzel játszanak" - mondta Grossi, a NAÜ vezetője.

A Zaporozsjei atomerőmű a Dnyeper bal partján, Energodar város közelében található. A blokkok számát és kapacitását tekintve ez Európa legnagyobb erőműve. Az atomerőműnek hat blokkja van, amelyek kapacitása egy gigawatt. A zaporozsjei atomerőművet március óta a helyi személyzet működteti, de az orosz hadsereg ellenőrzése és védelme alatt. Az erőmű létesítményei nemrégiben az Orosz Föderáció tulajdonába kerültek.

Szeptember 1-jén a NAÜ küldöttsége látogatást tett az atomerőműben, és az ügynökség több szakembere ott tartózkodott.

Egy olyan időszakban, amikor az úgynevezett politikai Nyugat az Oroszországtól érkező állítólagos nukleáris fenyegetést hangoztatja, ukrán fegyveresek szabadon támadják Európa legnagyobb atomerőművét. A kijevi rezsim továbbra is rendszeresen lövi Energodar városát és az atomerőmű területét, és nukleáris katasztrófával fenyegeti a világot.

Minden szakértő egyetért abban, hogy egy baleset ebben az erőműben nagyszabású következményekkel járna, elsősorban a kontinens nyugati részén, de maga a Nyugat semmit sem tesz ellene, sőt támogatja a terrorista kijevi rezsimet, amely nap mint nap ilyen veszélyes parancsokat ad a hadseregének.

https://southfront.org/ukraine-resumed-nuclear-terror-at-zaporozhie-npp/

Cifrább az ügy mint gondolnánk

Mármint a lengyel területre becsapódott (orosz) ukrán rakéta ügye
Forrás: Gonzalo Lira - Again @ YouTube
https://youtu.be/x0qIp16Cx_o

Török légicsapások a kurd erők ellen Irakban és Szíriában az isztambuli bombázás után (A török határ mentén 30 kilométer széles védelmi zóna Törökország ajánlata, csak azt felejti elmondani, hogy már az országhoz kapcsolta)

November 20-án kora reggel a török Honvédelmi Minisztérium közölte, hogy légicsapásokat hajtott végre kurd erők ellen Észak-Szíriában és Észak-Irakban.

A minisztérium közleményében azt írta, hogy a légicsapások a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) és a szíriai kurd népvédelmi egységek (YPG) bázisait vették célba, amelyeket szerinte Törökország elleni támadások végrehajtására használtak.

Törökország az YPG-t, a Szíriai Demokratikus Erők (SDF) fő alkotóelemét a törvényen kívüli PKK egyik kiterjesztésének tekinti.

A légicsapások közvetlen válaszlépés voltak a november 13-i robbantásra, amely hat ember halálát okozta, és több mint 80 embert megsebesített a törökországi Isztambul İstiklal sugárútján. Ankara a támadásért a PKK-t és az YPG-t tette felelőssé, akik azonban visszautasították ezeket a vádakat.

"Eljött a leszámolás órája" - tweetelte a török védelmi minisztérium a légicsapások megkezdése után, hozzátéve, hogy felelősségre fogják vonni azokat, akik elkövették az "áruló támadásokat".

A minisztérium egy másik tweetben, amelyet egy célpontot ábrázoló videó kísért, közölte, hogy "precíziós csapásokat" hajtottak végre a "terroristák melegágyainak" megsemmisítésére.

Észak-Szíriában a török légicsapások az SDF által ellenőrzött területeket vették célba Aleppóban, Rakkában és al-Haszakában, köztük Kabani városát, a kurd vezetésű csoport fő erősségét.

A londoni székhelyű Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja azt állította, hogy a török légicsapásokban meghalt az SDF hat harcosa és a Szíriai Arab Hadsereg hat szolgálati tagja, amely a kurdok által ellenőrzött területeken az Oroszország által 2019-ben közvetített tűzszünet felügyeletére települt. Ezeket a számokat azonban még nem sikerült ellenőrizni.

"Ez a bombázás egyik félnek sem kedvez" - közölte a Twitteren Mazloum Abdi, az SDF vezetője. "Mindent megteszünk, hogy ne okozzunk nagyobb katasztrófát, de ha kitör a háború, annak eredményei mindenkit érintenek".

Észak-Irakban a jelentések szerint a kurdisztáni régió több pontjára is csapást mértek, köztük a Qandil-hegységben lévő PKK-erődökre. Áldozatokról egyelőre nem érkezett jelentés.

Mintegy 48 órával korábban az Egyesült Államok kurdisztáni fővárosban, Erbilben működő főkonzulátusa biztonsági riasztást adott ki, amelyben figyelmeztette az amerikai állampolgárokat egy közelgő török katonai műveletre Észak-Irakban és Észak-Szíriában. Ez arra utal, hogy Washington előre tudott Ankara katonai terveiről.

A török légicsapások valószínűleg további feszültségekhez fognak vezetni, különösen, ha igazak a szíriai katonai áldozatokról szóló jelentések. Ankara a jelek szerint az SDF ellen tervezi az észak-szíriai eszkalációt. Damaszkusz már figyelmeztetett egy ilyen lépés ellen.

https://southfront.org/turkish-airstrikes-hit-kurdish-forces-in-iraq-syria-after-istanbul-bombing-videos/