2022. szeptember 11., vasárnap

Antikrisztuskövető II. Erzsébet királynő 96 éves korában, 70 év uralkodás után meghalt, és most Károly herceg várja, hogy utat engedjen a "Nagy Újraindításnak", amelyen 1971 óta dolgozik.

ÁRAMSZÜNET UKRAJNÁBAN

 

Helyi idő szerint este 8 óra körül az Orosz Föderáció fegyveres erői rakétacsapásokat mértek a legnagyobb kelet- és közép-ukrajnai hőerőművekre. Ennek következtében Ukrajna több régiója víz és áram nélkül maradt.

A helyi jelentések szerint a Harkivi területen lévő Harkivi CHPP-5 és Zmievskaya CHPP, a Dnyipropetrovszki területen lévő Pavlograd CHPP-3, a Poltava területen lévő Kremencsug hőerőművet találták el az orosz rakéták. Az általános villamosenergia-rendszer összeomlása kiterjedt a harkivi, szumi, dnyipropetrovszki, zaporozsjei és odesszai régiók hálózataira. Az ukrán fegyveres erők által ellenőrzött donyecki területek, a kijevi régió és az ország fővárosa is érintett. A rakétákat valószínűleg a Fekete- és a Kaszpi-tengerről indították.

Zelenszkij ukrán elnök megerősítette, hogy a Harkivi és a Donyecki területeket (az AFU ellenőrzése alatt álló területek) teljesen áramtalanították. A Zaporozsjei, Dnyepropetrovszki és Szumi területeket részben érintette az energiakimaradás.

Tűz a harkivi CHPP-5-nél :

A metró megállt Harkov városában:

Szinte országszerte leálltak az elektromos vonatok, Poltavában több trolibusz is kigyulladt közvetlenül az utcákon:

Az ukrán energetikai infrastruktúra létesítményeinek többsége az ország délkeleti régióiban található. Szeptember 11-én az Orosz Föderáció fegyveres erői kulcsfontosságú hőerőművekre mértek csapást északkeleten, aminek következtében Ukrajna több északi és keleti régióját áramtalanították.

 

 

Ukrajna villamosenergia-rendszere összeomlott, és a villamosenergia-rendszer kiegyensúlyozatlansága következtében a Juzsnoukrajnai és a Hmelnickij atomerőművek elkezdték leállítani erőművi blokkjaikat, mivel nem volt lehetőségük a megtermelt villamos energiát a hálózatba továbbítani.

Az ukrajnai helyzetet bonyolította, hogy szeptember 11-én éjjel leállt a zaporozsjei atomerőmű utolsó működő blokkja. Az utolsó blokkot az AFU rendszeres sztrájkjai miatt állították le a létesítményben. A zaporozsjei atomerőmű az ukrán ellenőrzés alatt álló területeket is ellátta árammal. Ezt megelőzően az ukrán villanyszerelők 750 kV-os és 330 kV-os távvezetékeket kapcsoltak le az állomásról. Mindez az ország energiarendszerének stabilitásának jelentős csökkenéséhez vezetett.

A baleset lokalizálása úgy történt, hogy Ukrajna nyugati és középső régióit leválasztották a keleti és déli területekről. Később megkezdődött az áramellátás helyreállítása az ukrán energiarendszer helyi szegmenseiben. A tartalékkapacitásokat bekötik, az energiát újraosztják a Dnyeperen lévő vízerőművekből és az ország nyugati részén lévő távvezetékekről.

Az orosz védelmi minisztérium egyelőre nem erősítette meg a támadásokat.

Ukrajnában 2022-ben 15 hőerőmű volt. Ezek mindegyike a szovjet időkben épült. Vagyis 1991 óta az Ukrajnában épült hőerőművek száma nulla. Az összes meglévő hőerőművet a kommunisták építették az 50-es évektől a 80-as évekig. Ennek ellenére a kijevi rezsim folytatja a dekommunizációs politikáját, hogy gyűlöletet szítson Oroszországgal szemben.

Minden egyes lerombolt hőerőmű valójában pótolhatatlan veszteséget jelent Ukrajna számára. Ma a baloldali Ukrajna két fő hőerőművét állították le. Egyelőre ideiglenesen.

 

 

Ami az atomerőműveket illeti, Ukrajnában négy volt belőlük: Zaporizzsja, Rivne, Hmelnickij és Juzsnoukrainszkaja a Mikolajivi régióban. Összesen 15 reaktor van, ebből hat a zaporozsjei atomerőműhöz tartozik, amely az összes atomerőmű villamosenergia-termelésének mintegy 40%-át és az ország energiamérlegének mintegy 20%-át adja. Energodar városa, ahol a Zaporozsjei atomerőmű található, régóta az Orosz Föderáció fegyveres erőinek ellenőrzése alatt áll. Tegnap este leállt az atomerőmű utolsó energiablokkja.

Kijev nehéz helyzetbe került. Az érintett áramegységek valószínűleg a következő napokban helyreállíthatók, de a lövések jelentősen megnehezítették a frontvonal katonai felszerelésének ellátását, többek között Ukrajna nyugati régióiból és külföldről, mivel Ukrajnában leálltak az elektromos vonatok. A mai támadások egyértelmű jelzés a kijevi rezsim számára.

Az orosz hadsereg eddig "puha" háborút folytatott, elkerülve az ukrajnai stratégiai infrastrukturális létesítmények elleni támadásokat, így próbálva minimalizálni a polgári lakosságot ért károkat. Ez a stratégia már eddig is lassította az orosz előrenyomulást a harctereken, és növelte a veszteségeket az orosz katonák körében, mivel Kijev szinte nem ütközött akadályokba, amikor külföldi haditechnikával és külföldi zsoldosokkal felszerelt szakaszokat küldött a frontvonalhoz a Dnyeper folyó hídjain keresztül, amelyeket szintén még nem sikerült lerombolni. Oroszország legutóbbi, Harkiv térségében elszenvedett veszteségei közepette az orosz hadsereg valószínűleg keményebb hadviselési módszerekre tért át, amelyek a győzelemhez szükségesek.

Másrészt az orosz fél még nem erősítette meg a támadásokat. Van rá esély, hogy Kijev azért csapott le a saját létesítményeire, hogy Oroszországot okolja a támadásokért és igazolja az orosz területen végrehajtott katonai akciókat, miközben az ukrán erők közelednek az orosz határhoz a Harkovi területen.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/aramszunet-ukrajnaban

 

Egy tipikus amerikai támadás egy idegen ország ellen cirkálórakéták rajával kezdődik, amelyek megbénítják az ország alapvető infrastruktúráját.

Az Egyesült Államok Irak és más országok elleni támadása bebizonyította, hogy az Egyesült Államok által vezetett háború első napjaiban megszűnik az áram- és vízellátás.

Az ukrajnai orosz különleges katonai művelet több mint 200 nap alatt egyszer sem támadta meg az ország alapvető infrastruktúráját. Amikor Ukrajna a villamosított vasúthálózatát használta arra, hogy fegyvereket hozzon be "nyugatról", az orosz erők csak a vasútvonalat ellátó elektromos alállomásokat kapcsolták ki. De soha nem támadták meg a lakosság általános áramtermelését. Ukrajnában a fények égtek.

Ezért elgondolkodtató, hogy az ukrán döntéshozók és "nyugati" hírszerzőik azt gondolták, hogy az orosz ellenőrzés alatt álló villamosenergia-hálózat megtámadása valahogyan az ő ügyük javát szolgálja.

Az ukrán hadsereg hetek óta tüzérségi csapásokkal támadja az orosz ellenőrzés alatt álló és orosz csapatok által őrzött zaporizzsjai atomerőművet. Tegnap az erőmű hat reaktora közül az utolsónak is le kellett állnia, miután egy újabb ukrán tüzérségi támadás során megsemmisült a külső vészhelyzeti áramellátáshoz való csatlakozása. (A vezetéket később helyreállították.)

Nem ez volt az egyetlen célpontja az ukrán infrastrukturális támadásoknak. Ahogy a brit hírszerzés ügynöke, a Bellingcat szócsöve, Christo Gorzev vidáman tweetelte:

Christo Grozev @christogrozev - 23:05 UTC - Sep 7, 2022

 

 

Belgorod fele áram nélkül maradt, miután a jelek szerint ukrán támadás érte a központi áramelosztó állomást
Beágyazott videó

Belgorod egy város Oroszországban, néhány kilométerre északra az ukrán határtól.

Az orosz védelmi minisztérium tegnapi, háborús erőfeszítéseiről szóló jelentése Donyeck városának és más helyeknek az elektromos infrastruktúrája elleni szisztematikus ukrán támadásokról panaszkodott:

Az orosz fegyveres erők által felszabadított területen kialakult helyzet destabilizálása és a civilek szenvedése érdekében a kijevi rezsim folytatja az energetikai infrastruktúra: a termelő létesítmények, a transzformátorállomások és a távvezetékek szándékos bombázását.
Idén szeptember 1-je óta a Zaporozsjei atomerőmű és Energodar város területe 26 alkalommal volt tüzérségi tűz alatt az ukrán fegyveres erők részéről, beleértve az atomerőmű területét is.

Ugyanakkor a szeptember 6-i transzformátor-alállomás és a szeptember 8-i távvezeték elleni célzott tűz következtében Energodar városa kétszer is áram nélkül maradt.

A Donyecki Népköztársaság területén az ukrán tüzérség ismételten 22 fontos áramellátó létesítményt talált el, hogy áramtalanítsa a lakott területeket, óvodákat, a lakosság életét biztosító létesítményeket és ipari vállalatokat.

Szeptember 1-jén a Donyecki Szénenergia Vállalat három bányáját, ahol több tucat bányász rekedt a föld alatt, a sztrájk következtében áramtalanították.

Tegnap, szeptember 10-én a donyecki Petrovszkij kerületben 19 transzformátorállomás áramtalanítása történt az ukrán fegyveres erők lövései miatt. A lövések következtében több mint 1600 polgári objektum maradt áram nélkül.

Fontos elmondani, hogy a polgári infrastruktúra elleni napi csapásokat a kijevi rezsim szándékosan és célzottan hajtja végre.

Az oroszországi és az oroszok által birtokolt területeken lévő elektromos infrastruktúra szisztematikus támadásával az ukrán kormány szándékos terrortámadásokat indított az ott élő lakosság ellen.

 

 

Úgy tűnik, elfelejtette Vlagyimir Putyin orosz elnök megjegyzéseit, aki azt mondta:

Mindenkinek tudnia kell, hogy nagyjából még nem kezdtünk el semmit komolyan.

Tegnap este orosz cirkálórakétákat indítottak orosz hajókról a Fekete- és a Kaszpi-tengeren. Céljuk az volt, hogy megzavarjanak, de még ne semmisítsenek meg négy ukrán erőművet, és ideiglenesen megbénítsák az ukrán villamosenergia-hálózatot:

Oroszország vasárnap erőműveket és más infrastruktúrát támadott, széleskörű áramkimaradásokat okozva Ukrajna-szerte, miközben a kijevi erők gyors ellentámadást indítottak, amely kiszorította Moszkva csapatait az általa megszállt északkeleti területekről.

A bombázás hatalmas tüzet okozott egy erőműben Harkiv nyugati külvárosában, és legalább egy ember életét követelte. Volodimir Zelenszkij elnök terrorcselekményként ítélte el a civil célpontok elleni "szándékos és cinikus rakétacsapásokat".

Ukrajna második legnagyobb városa, Harkiv vasárnap este áram nélkül maradt. Az autók sötét utcákon haladtak, és a kevés gyalogos zseblámpával vagy mobiltelefonnal világította meg az útját.

A támadások megzavarták az ukrán katonai vasúti szállítmányokat is, amelyek jelenleg északról és nyugatról szállítják a csapatokat a délkeleti Vuhledar térségébe, ahonnan Mariupol irányába terveznek támadást.


A villanószimbólumok
nagyobb mértékben mutatják a villamosenergia-infrastruktúra elleni támadásokat

 

 

Hetekkel azután, hogy ő maga rendelte el a polgári energetikai infrastruktúra elleni támadásokat az oroszok által birtokolt területeken, az ukrán elnök Zelenszkij cinikusan "terrorizmusnak" nevezte az oroszok nyilvánvaló megtorlását:

Володимир Зеленський @ZelenskyyUa - 18:52 UTC - Sep 11, 2022

Teljes áramszünet a Harkivi és Donyecki területeken, részleges áramszünet a Zaporizzsjai, Dnyipropetrovszki és Szumi területeken. RF terroristák maradnak terroristák & támadják a kritikus infrastruktúrát. Nincsenek katonai létesítmények, a cél az, hogy megfosszák az embereket a fénytől & hőtől.

Az orosz támadások csupán figyelmeztető lövés voltak. Bármikor kiiktathatja Ukrajna MINDEN energetikai infrastruktúráját:

Vajon az ukrán vezetés figyel a figyelmeztetésre?

Erre ne fogadjunk. Amíg a "nyugati" média fedezi a Zelenszkij-rezsimet azzal, hogy nem számol be az Oroszországban és az oroszok által tartott területeken az áramellátás megszakítására irányuló korábbi erőfeszítéseiről, addig az ilyen támadások természetesen még több hamis szimpátiát fognak generálni az ukrán fél számára.

 

 

Az ukrán média már most felkészíti a lakosságot a további támadásokra:

Hogyan lehet túlélni egy házban gáz, víz, áram, mobil térerő nélkül?

Hogyan? Youtube-videók nézésével:

Nadiya Matveyeva Nadiyni Porady (Megbízható tanácsok) Youtube lejátszási listája egyszerű, de fontos szabályokat kínál, amelyek segítenek az egészség megőrzésében, a mindennapi problémák megoldásában, önmagunk és családunk védelmében Ukrajna teljes körű orosz inváziója során. A műsorvezető olyan kérdésekre ad választ, amelyek mindenkit foglalkoztatnak: ...

Sok sikert hozzá, ha a hálózatok leállnak.

Vladimir Zelinski nem racionális politikus vagy döntéshozó. Ő egy színész, aki úgy tesz, mintha hatalmas farka lenne, amivel zongorázni tud (vid).

Mindent, amit ő és kijevi produceri csapata tesz, ebben a fényben kell látni. Az ukrán és a "nyugati" közönséggel játszanak a személyes haszonszerzés érdekében. Minden egyes lépésüket ennek tudatában számítják ki. Az igazság kimondása és a helyi lakosság jóléte nem érdekli őket.

Amikor elhatározták, hogy megtámadják az oroszországi energetikai infrastruktúrát és az orosz kézben lévő területeket, már kiszámították, hogy az elkerülhetetlen oroszországi megtorlás segíteni fogja az elsődleges ügyüket, és még több millió "nyugati" támogatást fog átcsúsztatni az off-shore bankszámláikra.

A médiánk és a politikusaink cinikusan támogatják őket ebben.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/oroszorszag-megtorolja-az-orosz-iranyitasu-villamosenergia-halozatokat-ert-ukran-csapasokat

Figyelem! Nemzetgyilkos Bill Gates új aeroszolos oltóanyagai, bárhol bepermetezhetnek minket

Mike Adams elítéli a spray-oltásokat, amelyekkel az embereket az utcán is be lehetne oltani. Azt mondja, hogy a globalisták nem fognak habozni, hogy ezt megtegyék, mivel szükségük van a népességfogyási program második hullámának beindítására.

9/11, hamis zászló,G. Bush sikkasztása,NWO,robbanások tanúi,II. Erzsébet

21 évvel a történelem legsúlyosabb támadása után, amely lerombolta a New York-i ikertornyokat, valamint a 7-es épületet, és amely közel 3000 ember életét követelte, senki sem hisz a hivatalos narratívának: kinek volt haszna? Kinek voltak indítékai és eszközei? Végül minden kérdés ugyanazokra a gyanúsítottakra összpontosul: az amerikai kormányra, titkos ügynökségein keresztül, a CIA-ra, az izraeli Moszad és a brit MI6 közreműködésével.
Ahogyan az ikertornyokat is lerombolták egy hamis zászlós műveletben, hogy megvédjék Bush elnököt attól, hogy tanúskodnia kelljen, és büntetőeljárás alá vonják dollármilliók elsikkasztásáért, ez az Új Világrend létrehozását szolgálta.
A gátlástalan bűnözői elit által az elmúlt években világszerte végrehajtott hamis zászlós műveletek hosszú listája drasztikusan rontotta a nemzetek demokratikus rendszerét és a polgárok alapvető szabadságjogait és jogait. A jelen pillanatban egy hamis világjárvány Covid bolygószintű bevezetése egy lépéssel előrébb van, akárcsak a World Trade Center önmaga elleni támadása.
Azonban számos tanú, szakember és technikai eszköz áll rendelkezésre, elegendő bizonyíték ahhoz, hogy újraindítsák a nyomozást, és bíróság elé állítsák mindazokat, akik büntetlenül maradtak tetteikért.

A vakcinák következményeként a hirtelen halál szindróma ma már a leggyakoribb halálozási ok

Dr. Hodkinson arról számol be, hogy a hirtelen felnőttkori halál szindróma ma már a leggyakoribb halálozási ok. Ez azt jelenti, hogy több ember hal meg váratlanul, ismeretlen okokból, mint ahányan például stroke-ban, szívrohamban vagy cukorbetegségben. Ilyen még soha nem fordult elő!

Hírességek szokatlan reakciói és őrültségei az oltások után. LIII. rész

Sok híresség, például Arnold Schwarzenegger, Aaron Donald, Paul Pelosi, Laura McCulloch, Elisa Longo Borghini és mások túlreagálják és őrült dolgokat tesznek, vagy mások befolyása alatt, a pszichét megváltoztató genetikai vakcináknak betudhatóan.

Dr. Sherri Tenpenny: halálesetek cunamija fenyeget, majd a történelem legnagyobb ébredése következik

Dr. Sherri Tenpenny szerint valamikor a jövőben elérjük a kritikus tömeget, a kritikus számot, amikor az emberek elkezdenek rájönni, hogy hány szék üres a családjukban és a baráti körükben, és hányan haltak meg. Akkor fog bekövetkezni a megbánás és a lelkiismeret-furdalás hatalmas hulláma - mondta.

Ron Johnson szenátor: a Covid-kartell megakadályozta a korai kezelést, hogy a vakcinát alkalmazzák

Ron Johnson szenátor szerint mi mindannyian a média, a Covid-kartell, a kormányzat, az egészségügyi szervek, a Big Pharma és a közösségi média technológiai óriásai ellen vagyunk. Ez a Covid-kartell! Nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy beismerjék, tévedtek a halálesetek számában, ami túl magas!

Németország új korlátozásokat készít elő a vakcinázás további ösztönzésére, hogy minél többen Fenevad bélyegével rendelkezve rabszolgák legyenek

Németország kínai típusú oltási útlevelet akar bevezetni. A miniszterek új korlátozásokat bevezető jogszabályokat készítenek elő a vakcinázás további ösztönzésére.

Hírességek az oltások ellen. LII. RÉSZ

Az élet minden területéről érkező hírességek, köztük Bruce Willis, Herschel Walker, Daniel Guichard, Stephan Eicher, Joseph Arthur, Matt Hoy és mások felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen. Figyelmeztetnek a gyilkos oltás ártalmaira, és ragaszkodnak ahhoz, hogy senki ne oltassa be magát.

Normálisnak akarják beállítani az iskolások infarktusait, anélkül, hogy az oltásokhoz kötnék

Stew Peters újságíró interjúja Kevin Tuttle-el, akinek a lánya egy szórólapot hozott haza az iskolából, amelyben elmagyarázzák, hogy az iskolásoknál fennáll a szívmegállás veszélye, amikor sportolnak. A cél az, hogy a szívmegállás normális dolog legyen, anélkül, hogy a vakcinákhoz kötnénk. FENEVAD BÉLYEGE

Dr. Natalia Prego: Útmutatás a Covid-19 vakcinák hatásairól

Dr. Natalia Prego elmagyarázza, hogy a beoltott embereknek erő kell ahhoz, hogy elfogadják a helyzetet olyan értékek révén, mint az önmegtagadás, az önméltóság, az öröm stb. és egyensúlyt kell teremteniük a mentális, érzelmi, fizikai és spirituális egyensúly között.

A coviddal kapcsolatos hazugságok és halálesetek felelősei még mindig szabadlábon vannak

Dr. Ron Paul elítéli, hogy a vakcinákkal kapcsolatos sérülések cunamijának tűnő események után a nagy kérdés most az: vajon fizetni fog-e valaki a hazugságokért, és felelősségre lesznek-e vonva az elvesztett életekért és a világ Fauci-jainak arroganciájáért?

Ideje, hogy az orvosok kimondják az igazságot. Ez a vakcina a történelem legnagyobb katasztrófája

William Bay ausztrál orvos elítéli a "vakcina" káros hatásait, és azt mondja, hogy az orvosok azért hazudnak, mert félnek, mert önzőek, és mert nem akarnak szembenézni a saját magukkal kapcsolatos igazsággal, vagyis azzal, hogy saját érdekeiket a beteg érdekei elé helyezik, ezért biztatja őket arra, hogy cselekedjenek helyesen, mondják el az igazat, és csatlakozzanak a tiltakozásokhoz.

Dr. Michael Yeadon: az első nagy bűn az volt, hogy hazudtak nekünk

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Michael Yeadon elítéli, hogy hazudtak nekünk, hogy a meghozott intézkedések növelték a halálesetek számát, hogy a gyermekeket és a terhes nőket nem oltják be, hogy a vakcinák nem működnek, és arra bátorítja az embereket, hogy terjesszék ezt az információt.

Vernon Coleman: A hagyományos vakcinákkal kapcsolatos tudnivalók

 

Amit a védőoltásokról tudni kell - minden védőoltásról, mielőtt a Covid génterápiás kísérleti gyógyszerek "vakcinának" nevezett támadása megindult volna:

Egyes hagyományos védőoltások több embert ölnek és csonkítanak meg, mint amennyit a megelőzni kívánt betegségek; a vakcinák biztonságosságával kapcsolatos alapvető kutatásokat nem végzik el; sok vakcina szánalmasan hatástalan; a védőoltások ellen felszólaló orvosokat törlik az orvosi nyilvántartásból; és a vállalati média és internetes szövetségeseik nem engedik a védőoltásokról szóló vitákat.

Dr. Vernon Coleman

Senki más nem fogja ezt elmondani, de egyes hagyományos oltások több embert ölnek és csonkítanak meg, mint azok a betegségek, amelyeket meg kellene előzniük. Történelmileg a bizonyítékok egyértelműek (amint azt könyveimben bemutattam). Az amerikai statisztikák is ezt bizonyítják. Egyes esetekben a betegségeket más eszközökkel (pl. jobb életkörülményekkel) sikerült legyőzni, mielőtt a védőoltások elérhetővé váltak volna.

A vakcinák biztonságosságával kapcsolatos alapvető kutatásokat nem végzik el. Nem vizsgálják, hogy a különböző vakcinák hogyan hatnak egymásra - vagy hogyan hathatnak egymásra a vényköteles vagy a gyógyszertárban vásárolt gyógyszerekkel. Senki sem tudja, hogy az oltási programok mekkora kárt okoznak.

Több milliárd dollárt fizettek már ki olyan betegeknek, akiknek a vakcinák sérülést okoztak. Az orvosok és a politikusok mégis azt állítják, hogy a vakcinák tökéletesen biztonságosak.

 

 

Sok vakcina - amellett, hogy mellékhatásokat okoz - sajnálatosan hatástalan. Amikor háziorvos voltam, soha nem találkoztam olyan orvossal, aki beadatta volna az éves influenza elleni oltást.

Minden általam ismert orvost, aki az oltás ellen emelt szót, töröltek az orvosi nyilvántartásból - általában kétes okokból. (Engem nem töröltek, de nyugdíjas vagyok.) Semmi sem vezet nagyobb valószínűséggel egy orvos szakmai tönkremeneteléhez, mint az, ha az oltás ellen szólal fel. A szakma megbocsát azoknak az orvosoknak, akik lefekszenek a betegeikkel, akik visszaélnek az alkohollal vagy a drogokkal, vagy akik veszélyes módon írnak fel recepteket. De azoknak, akik megkérdőjelezik az oltásokat (különösen a gyermekkori oltási programokat), soha nem bocsátanak meg.

A médiát (beleértve az internetet is) arra utasították, hogy ne engedjen meg semmilyen vitát vagy vitát az oltások mellékhatásairól, veszélyeiről vagy hiányosságairól. Velem már senki sem fog vitatkozni a védőoltásokról. A BBC elutasítja az oltásokról szóló bármilyen vitát, és nem engedi be a műsorába azokat, akik megkérdőjelezik az oltásokat, "akár igazuk van, akár nincs".

Az interneten az oltás hatékonyságát vagy biztonságosságát megkérdőjelező cikkeket elhallgatják. A Sunday Times bestsellerszerzője vagyok, több mint kétmillió eladott könyvvel az Egyesült Királyságban és 25 nyelvre lefordított könyvekkel. Amikor azonban a védőoltásokról szóló könyvem (Bárki, aki azt állítja, hogy a védőoltások biztonságosak és hatékonyak, hazudik) több mint 600 példányát küldtem el újságoknak és magazinoknak, egyetlen kritika sem jelent meg.

 

 

Néhány kiadvány annyira megrémült a könyvtől, hogy ahelyett, hogy eladták volna (ahogy az a recenziós példányok esetében szokás), visszaküldték nekem.

Megfenyegettek, hazudtak rólam és kirúgtak a kampányom miatt. A telefonjaimat lehallgatják. A honlapomat többször feltörték (csak az egyik honlapot havonta több mint 3000-szer törik fel), és kétszer tönkretették.

Többször fenyegettek már perrel, mint amennyire vissza tudok emlékezni. Magánnyomozók szaglásznak az életembe, és peres ügyintézők dörömbölnek az ajtómon. Az egyik gyógyszergyártó cégek iratkiszolgálója annyi papírt hozott, hogy a macskaajtón keresztül kellett betennie - a postaládán nem ment át.

És volt egy fenyegetés, amit az Interpol elég komolynak tartott ahhoz, hogy nyomozást indítson ellene. Van egy régi japán mondás:

"A kiálló szöget beverik", ami megfelelőnek tűnik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-hagyomanyos-vakcinakkal-kapcsolatos-tudnivalok

Juhász Zoltán: Lesz-e tűzifa és ha igen, az mibe kerül?

 

Az űrhajók, mobiltelefonok, a Mars utazás, az Internet korában egy nemzet azon nyüglődik 2022-ben, hogy:

Lesz-e tűzifa és ha igen, az mibe kerül?

Ez egy csóró, és végletesen elbutított nép, akinek fogalma sincs mit jelent a jólét, a modernizáció, vagy a szabadság...
Milliók hisznek abban a blőd álhírben, hogy a német gazdaság rosszabb, mint a miénk, hogy a németek meg fognak fagyni, hogy a németek elvesztették a reményeiket...

Milliók hiszik ostobán, hogy az EU-nak vége, hogy az EU pénz és eszközök híján van, hogy az EU képtelen bármire.

Szégyellem, hogy a magyarok nagy hányada egyszerűen hülye.

Bele sem gondolnak, hogy ha nálunk a tűzifa, a csirke far hát és az üzemanyag hatósági árazása a legfőbb gazdasági megoldás, akkor Magyarország mennyire nagy bajban lehet?

Miközben a gyenge, kiszolgáltatott és rettegő EU-nak rinyálunk, hogy adjon pénzt, mert a hazai költségvetésből az ország egyszerűen képtelen - ebben a döbbenetes gazdasági növekedésben - előre haladni.

Azt mondták van gáz. 15 évre előre. Olcsón. Most kiderült, hogy nincs meg 15 évre előre. Ami van azt drágábban vesszük, mint bárki Európában, a villamos energia és a gáz árát eszelősen megemelték (mert olcsón vettük.). Az infláció 100% felett van az élelmiszerek tekintetében (4-500 Ft egy liter tej!!!!), ezrével zárnak be a kisvállalkozások és boltok (mert a gazdaság hasít), és a megvezetett retardált magyarok elhiszik, hogy az átlag bér háromszázötvenezer forint, hogy minden család vagyona és megtakarítása tízmilliós nagyságrendű, hogy minden fiatalnak 170 ezer forint megtakarítása van!

 

 

Komolyan mondom el vagyok teljesen keseredve, hogy a hazám egy csomó retardált barom otthona, akik alapvető logikai ellentmondásokat nem vesznek észre a kormánykommunikációban.
És igen! Rühellem azt az ellenzéki gondolatmenetet, hogy "majd az emberek rájönnek mekkora a gond, ha csődbe megyünk!" vagy azt az agyhalott közhelyet hogy "még nem fáj eléggé!".

Tényleg ennyire vagyunk képesek? Tényleg ennyi konstruktivitással akarjuk a kormányoldali, megtévesztett, félrevezetett, elbutított és vakká hülyített milliókat magunk mellé állítani?

Ennyit tudunk felajánlani?

Egy rohadt konstruktív, előremutató, komplex terv, módszer, elképzelés, folyamat nincs a tarsolyba? Nem tudunk valamit felépíteni, összerakni megkonstruálni, hogy megmutassuk, milyen az ellenzéki értékrend, milyen, amikor a társadalom jóléte és jövője lebeg a szemünk előtt?

Baromira el vagyok keseredve, amikor azt látom, hogy a kormányoldal és az ellenzék is ugyan azt a céltalan és sehova sem vezető mantrát fújja és az ország vágtat a pöcegödör felé, meztelen, védtelen, tudatlan.

Nem létezik, hogy ezt csak én látom!

Megépítem az Ifjúsági Labort (amiben nem segítetek pedig pont egy ilyen előremutató projekt lenne, de megoldom megint majd nélkületek) és itt hagyom ezt a velejéig romlott közeget, ahol semmi más nem motivál embercsoportokat csak az esztelen és sehova sem vezető gyűlölet, ahol az ismereteket a vakhit, a hazug és logikátlan hírek és téveszmék alakítják, miközben mindent lerombolunk, majd a romokra kitűzzük a zászlót:

ÍGY NÉZ KI A MAGYAR HALADÁS.

Ui: Természetesen akinek nem inge... illetve tisztelet a kivételnek... stb... stb... stb...

 

Az európai gazdaság "néhány héten belül" teljesen le fog állni

 

Tüntetések kezdődnek Európában, mivel a belga nemzetgyilkos haramia miniszterelnök arra figyelmeztet, hogy az európai gazdaság "néhány héten belül" teljesen le fog állni

Európa-szerte tüntetések kezdődnek az emelkedő energiaköltségek miatt, és ez valószínűleg csak a jéghegy csúcsa, mivel Európa-szerte a népirtó zsarnok vezetők arra figyelmeztetnek, hogy a teljes gazdasági összeomlás küszöbön állhat, és az elkövetkező hetekben tömeges társadalmi zavargásokra készülnek.

Tömeggyilkos Hazug Alexander De Croo belga miniszterelnök az egyik legutóbbi vezető, aki figyelmeztetést adott ki a Bloomberg Newsnak adott interjújában:

Néhány ilyen hét, és az európai gazdaság teljesen leáll. Ebből kilábalni sokkal bonyolultabb lesz, mint ma beavatkozni a gázpiacokon.

Ennek kockázata az iparosodás leépülése és az alapvető társadalmi zavargások súlyos kockázata.

Őszintén szólva nem látok más lehetőséget, mint a piaci beavatkozást. Nem kapunk második esélyt, hogy 450 millió európaiként bebizonyítsuk, hogy a kezünkbe vesszük a dolgokat. Amit ma látnak, az a jólét tömeges elszívása az Európai Unióból.

A "gázpiacokba való beavatkozás" természetesen azt jelenti, amit az európai kormányok és az USA tömeggyilkos Antikrisztuskövető Babiloni kormánya az elmúlt években tett, vagyis azt, hogy a központi bankjaik még több pénzt teremtenek a csődbe jutó iparágak megmentésére és "ösztönző" csekkek küldésére az embereknek.

Ezzel a stratégiával csak egy égbekiáltó probléma van: nem fog több szükséges energiát termelni, és inflációt, esetleg hiperinflációt fog okozni, így minden másnak, beleértve az élelmiszereket is, az ára az egekbe fog szökni. Ez olyan, mintha benzint öntenénk a tűzre, és azt remélnénk, hogy az majd eloltja azt.

Tehát az emberek így vagy úgy, de szenvedni fognak, és a kormányon fogják levezetni a frusztrációjukat. És bár az elmúlt egy évben vagy egy év alatt láttunk hatalmas tiltakozásokat a COVID-intézkedések miatt, még nem láttunk olyan társadalmi zavargásokat, amelyek akkor fognak bekövetkezni, amikor az emberek nem tudnak élelmiszert vásárolni, és éhen halnak.

A hétvégén több ezer ember vonult utcára Ausztriában, és az emberek ráébredtek arra, hogy ez nem Oroszország hibája, hanem az Oroszország elleni szankciók hibája.

 

 

Pénteken rendkívüli ülést tartottak az uniós energiaügyi miniszterek, és úgy tűnt, hogy éles nézeteltérések vannak az Oroszország elleni szankciókkal kapcsolatban, és hogy ki a hibás az európai energiaválságért:

Az uniós energiaügyi miniszterek pénteki rendkívüli ülése, amelynek célja az volt, hogy megnyugtassa az energiaipari vállalatokat és az európai közvéleményt a nyugati szankciókra válaszul hozott orosz ellenintézkedések közepette megugró árak és a súlyosan korlátozott kínálat miatt, ingatag és töredezett kezdettel indult. Ahelyett, hogy bárkit is megnyugtatott volna bármiben is, már most világos, hogy a gázárak javasolt felső határának kérdése csak tovább osztotta a blokkot, hasonlóan az olajjal kapcsolatos korábbi kérdéshez.

Tömeggyilkos Sátánfatty Peter Szijjártó magyar külügyminiszter élen járt a terv hibás logikájára való rámutatásban, és rámutatott, hogy a visszahatás rosszabb lenne, mint az Oroszország ellen irányuló szúrás. "Ha kizárólag az orosz gázra vetnének ki árkorlátozást, az nyilvánvalóan az orosz gázszállítások azonnali leállásához vezetne. Nem kell Nobel-díj ahhoz, hogy ezt felismerjük" - mondta.

Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Orbán Viktor magyar államfő korábbi szavait visszhangozva kijelentette: "Az a terv, amely árkorlátozást vezetne be kizárólag a vezetéken keresztül érkező orosz gázra, teljes mértékben ellentétes az európai és a magyar érdekekkel".

Zsarnok Hazug Jozef Síkela, a találkozót vezető cseh energiaügyi miniszter harcias hangnemben, "energiaháború" vívásáról szóló beszéddel ment bele a tanácskozásba, amely valószínűleg nem fog megfelelni semmilyen megfelelő akciónak (nem is lesz): "Energiaháborúban állunk Oroszországgal. Putyin a piac manipulálásával megpróbálja megtörni a társadalmi békét országainkban, befolyásolni az életmódunkat és megtámadni gazdaságainkat".

Tömeggyilkos Sátánfatty Síkela szerint a miniszterek remélik, hogy a nap végére "egyértelmű üzenetet tudnak küldeni, amely megnyugtatja a piacokat". Mindezt úgy, hogy a hat hónapja tartó ukrajnai háború során az orosz gázszállítások a kollektív EU-ba 80%-kal csökkentek, miközben baljóslatú emlékeztetőkkel jelezték, hogy "közeleg a tél".

Az FT megjegyzi, hogy egyes kormányok "arra figyelmeztetnek, hogy az Oroszországot kiemelő intézkedések arra késztethetik Vlagyimir Putyin elnököt, hogy teljesen leállítsa az Európába irányuló szállítást", mivel Olaszország, Lengyelország, Magyarország és Görögország a leghangosabb ellenzői a felső határértéknek a legalább 10 uniós ország közül, amelyek fenntartásaiknak adtak hangot. (Forrás.)

Közben az orosz külügyminisztérium szóvivője, Maria Zakharova az Egyesült Államokat hibáztatja az európai energiaválság okozásáért, kijelentve, hogy az Oroszország elleni szankcióik gazdasági "öngyilkosságot" okoznak.

Oroszország nemrégiben az Egyesült Államok kormányát vádolta az európai energiaválság kirobbantásáért. A Press TV jelentése szerint Oroszország úgy véli, hogy az Egyesült Államok "öngyilkos" lépésekre ösztönzi az európai vezetőket, például arra, hogy szankciókkal sújtsák Oroszországot az ukrajnai katonai beavatkozás miatt.

 

 

Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője 2022. augusztus 6-án, a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon az Egyesült Államokat hibáztatta az európai energiaválság előidézéséért. Kijelentései azután hangzottak el, hogy Oroszország leállította az Északi Áramlat-1 gázvezetéket, amely orosz gázt szállított Európába. A nő a vezeték leállításáért a technikai problémák mellett az Egyesült Államok által vezetett szankciókra is utalt.

Zakharova azt állítja, hogy az USA hosszú távú stratégiája az Oroszország és a nagy európai szereplők, például Németország közötti energetikai kapcsolatok teljes megsemmisítése. Oroszország a szovjet korszak óta megbízható energiaszállítója Európának.

"Washington dominanciája érvényesült" - mondta Zakharova a Reutersnek. "Olyan politikai erők kerültek hatalomra az Európai Unióban, akik a "birka-provokátorok" szerepét játsszák".

"Ez abszolút öngyilkosság, de úgy tűnik, ezen keresztül kell menniük" - folytatta. (Forrás.)

A hétvégén Ausztriában tüntetők által vitt néhány tábla alapján úgy tűnik, hogy az európai közvélemény egy része is kezd erre az álláspontra helyezkedni.

Még idén júniusban közöltünk két cikket, amelyet Sam Parker írt a Behind the News Network-től, és ő is az Egyesült Államokat hibáztatja az Európát sújtó jelenlegi állapotokért, nem pedig Oroszországot.

Sőt, azt a merész kijelentést tette, hogy nem Oroszország Amerika ellensége, hanem Európa.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-europai-gazdasag-nehany-heten-belul-teljesen-le-fog-allni

A kormány szörnyű adatokat tesz közzé a COVID vakcinával kapcsolatos halálesetekről

 

A kormány szörnyű adatokat tesz közzé a COVID vakcinával kapcsolatos halálesetekről: 1 a 482 halottból egy hónapon belül, 1 a 246 halottból 60 napon belül, és 1 a 73 halottból 2022 májusáig.

Az Egyesült Királyság kormánya hivatalos adatokat tett közzé a Covid-19 oltást követő halálesetekről, és ezekből kiderül, hogy Angliában minden 482 Covid-19 oltott emberből 1 a Covid-19 oltást követő egy hónapon belül sajnálatos módon meghalt, minden 246 Covid-19 oltott emberből 1 a Covid-19 oltást követő 60 napon belül sajnálatos módon meghalt, és minden 73 Covid-19 oltott emberből 1 a Covid-19 oltott emberek közül 2022 májusáig meghalt.

Az Office for National Statistics (ONS) az Egyesült Királyság legnagyobb független hivatalos statisztikai adatszolgáltatója és az Egyesült Királyság elismert nemzeti statisztikai intézete, és július 6-án közzétettek egy adathalmazt, amely egy egész sor rémisztő adatot tartalmazott a 2021. január 1. és 2022. május 31. között Angliában bekövetkezett halálesetekről az oltási státusz szerint.

Az adatkészlet 9. táblázata a következő adatokat tartalmazza: "Az összes regisztrált haláleset teljes időszakra vonatkozó számadatai aszerint csoportosítva, hogy hány héttel az oltás után következett be a haláleset; a COVID-19-et érintő és a COVID-19-et nem érintő halálesetek esetében, 2021. január 1. és 2022. május 31. között bekövetkezett halálesetek, Anglia".

 

 

Íme egy pillanatkép arról, hogy az ONS hogyan mutatja be az adatokat -

Mint látható, az ONS továbbra sem könnyíti meg a dolgunkat azzal, hogy feltárja a halálesetek teljes számát, de némi türelemmel és egyszerű matematikai számításokkal mi magunk is könnyen kideríthetjük.
Az alábbi ábra a Covid-19 oltást követő egy hónapon/öt héten belüli halálesetek teljes számát mutatja Angliában 2021. január 1. és 2022. május 31. között -

A Nemzeti Statisztikai Hivatal szerint 21. jan. 1. és 22. márc. 31. között összesen 9 891 ember halt meg Covid-19-vel az oltást követő 1 hónapon belül, és összesen 82 255 ember halt meg bármilyen más okból az oltást követő 1 hónapon belül.

Ez azt jelenti, hogy 2021 januárja és 2022 májusa között összesen 92 146 ember halt meg a Covid-19 oltást követő 1 hónapon belül.

Az alábbi ábra a Covid-19 vakcinázást követő 60 napon belüli halálesetek teljes számát mutatja Angliában 2021. január 1. és 2022. május 31. között -

A Nemzeti Statisztikai Hivatal adatai szerint 21. jan. 1. és 2022. május 31. között összesen 14 103 ember halt meg Covid-19-vel az oltást követő 60 napon belül, és összesen 166 556 ember halt meg bármilyen más okból az oltást követő 60 napon belül. Ez azt jelenti, hogy 2021 januárja és 2022 májusa között Angliában összesen 180 659 ember halt meg a Covid-19 oltást követő 60 napon belül.

 

 

Az alábbi ábra a Covid-19 vakcinázást követően Angliában 2021. január 1. és 2022. május 31. között bekövetkezett halálesetek teljes számát mutatja az ONS által szolgáltatott adatok alapján -

Az Office for National Statistics adatai szerint 21. jan. 1. és 22. május 31. között a Covid-19 oltást követően összesen 41 117 ember halt meg Covid-19-vel, és összesen 565 420 ember halt meg bármilyen más okból a Covid-19 oltást követően. Ez azt jelenti, hogy 2022. május 31-ig összesen 606 537 ember halt meg sajnálatos módon a Covid-19 oltást követően.
Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének adatai szerint Angliában 44,5 millió ember kapott legalább egy adag Covid-19 vakcinát.

Forrás

Ezért egyszerű matematikai számítással azt találjuk, hogy minden 482 beoltott emberből 1 halt meg a Covid-19 oltást követő 1 hónapon belül Angliában.

44 480 115 (beoltott személyek) / 92 146 (halálesetek) = 482 = 1 haláleset minden 482 beoltott személyre.

Minden 246 emberből 1 halt meg a Covid-19 oltást követő 60 napon belül Angliában.

44,480,115 (beoltott személyek) / 180,659 (halálesetek) = 246 = 1 haláleset minden 246 beoltott személyre.

És minden 73 Covid-19 oltott emberből 1 Angliában sajnos meghalt 2022. május végéig.

44,480,115 (beoltott személyek) / 606,537 (halálesetek) = 73 = 1 haláleset minden 73 beoltott személyre.

Természetesen e halálesetek egy része más okokra vezethető vissza, és nagy valószínűséggel egyébként is bekövetkezett volna, de a számok egy valóban súlyos problémát mutatnak. Ezt a Nemzeti Statisztikai Hivatal további adatainak köszönhetően tudjuk, amelyek megerősítik, hogy Angliában a nem beoltott lakosság 100 000 lakosra vetített halálozási aránya minden korcsoportban a legalacsonyabb.

Az alábbi ábra az egyes korcsoportokban a 2022 januárja és májusa között Angliában bekövetkezett nem Covid-19 halálesetek havi, életkor szerinti standardizált halálozási arányait mutatja be oltási státusz szerint, az Egyesült Királyság kormányhivatala, a Nemzeti Statisztikai Hivatal által nemrég közzétett adatállomány 2. táblázatában szereplő adatok felhasználásával.

Ezek életkor szerinti standardizált adatok. Nem lehet más következtetést levonni arra a tényre, hogy a 100 000 főre jutó halálozási arányok a nem beoltottak körében a legalacsonyabbak, mint hogy a Covid-19 injekciók embereket ölnek.A kérdés tehát az, hogy idén ősszel/télen jelentkezik-e a most már bizonyítottan halálos Covid-19 injekció újabb adagjára?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-kormany-szornyu-adatokat-tesz-kozze-a-covid-vakcinaval-kapcsolatos-halalesetekrol