Ami a Covid19 pszichopsziát illeti, a bizonyítékok elsöprőek, hogy:

A kormány több fronton is cinikusan hazudott, és hamis jelentésekből és hamis statisztikákból füstös és hamis "egészségügyi vészhelyzetet" fabrikált, amelynek célja az volt, hogy (a) félelembe taszítsa a lakosságot, és (b) emberek millióit hízelegve, megfélemlítve, megfélemlítve vagy félrevezetve kényszerítse az úgynevezett vakcináknak való alávetésre.

Az az állítás, hogy az úgynevezett vakcinák "biztonságosak" és "hatékonyak", mindkét esetben szemenszedett hazugság volt. A hazugságot olyan emberek erőltették, akik tudták, hogy az álvakcinák nem biztonságosak és nem hatékonyak.

Ennek eredményeként milliók sérültek meg vagy haltak meg ezeknek a nem biztonságos és hatástalan ál-oltásoknak a következtében, és az okozott károk valódi mértéke most válik világosan nyilvánvalóvá, ahogy az idő múlik és egyre több sérülés válik nyilvánvalóvá.

Mindezt előre megfontolt szándékkal tették a kormányzatban dolgozó személyek és azok a láthatatlan érdekcsoportok, akik az ostor kezében tartják a kezüket, és akik a polgárok halálos ellenségeiként állították be magukat.

Az egészséget és a gazdasági életet ért pusztítás szándékos. Kizárt, hogy ilyen mértékű kárt okoztak volna "véletlenül", mint ahogyan valaki "véletlenül" kirabolhatott valakit, vagy "véletlenül" többször is őrölt üveget tehetett a levesébe.

Ezzel természetesen sokan tisztában vannak. Számuk jelentősen megnőtt, olyannyira, hogy az emberiség ellenségei veszélyben vannak, és következésképpen félnek.

Az ellenvélemény növekedésének oka az, hogy a bizonyítékok kiterjedtek és elsöprőek, és az egyetlen módja annak, hogy ne lássuk őket, ha nem vagyunk hajlandóak odanézni. Mégis, még most is van a polgároknak egy fogyatkozó, de még mindig nagy része, akik "nem látják".

 

 

A félelem első számú menedéke, hogy nem hajlandóak odanézni.

Ezen túl a végső menedék az öntudatlanság.

A fájdalmas tapasztalatok feldolgozásának két módja van. Az egyik a csökkentett tudatosság - az ember bizonyos fokig öntudatlan lesz, hogy ne fájjon. A másik a tudatosság növelése, szembesülés vele, és a pokolba vele. Az első egy csapda, amely a halálba vagy a rabszolgaságba sodor, ahol a kellemetlenség elkerülésének jutalma a még több fájdalom. A második felszabadít.

Azok, akik teljes mértékben tudatában vannak a háborúnak, amelyet ellenünk vívnak, gyakran fejezik ki megdöbbenésüket vagy zavarukat, hogy mások "nem" látják ezt.

Sőt, azok, akik nem látják, gyakran megróják őket, amiért kimondják a vakítóan nyilvánvaló dolgot.

Elgondolkodtató, hogy lehetnek az emberek ennyire vakok.

De nem arról van szó, hogy az emberek "nem látják", vagy "nem tudják" elhinni, vagy egyszerűen csak annyira buták, hogy megbíznak a kormányban.

Az igazság az, hogy amíg Jo Obtuse vitatkozik veled, vagy gúnyolódik veled, vagy a giccses és lusta "összeesküvés-elméletista" dumát használja, vagy "nem hajlandó elhinni", hogy a kormány hazudhat, vagy lecsaphat néhány állampolgárt, vagy nem hajlandó máshol keresni az "információit", mint a vállalati médiában, addig ő TUDJA, hogy a kormány és az MSM hazudik.

TUDJA.

A problémája nem a hiszékenység vagy a tudatlanság.

Hanem az, hogy NEM MÉLT nézni, és ezt a nem hajlandóságot a gonosszal való szembenézésre való képtelenség vezérli.

Fájdalmasan nyilvánvaló, hogy amit tesznek, a háború, amit a bolygó jó emberei ellen folytatnak, az a gonosz. A gonoszság olyan kiterjedt és csúnya, hogy csak a legkeményebbek tudnak vele szembenézni.

Ez a legkeményebb réteg a polgárok talán tíz százalékát teszi ki.

És az ő keménységük, az ő hajlandóságuk, hogy szembeszálljanak a gonosszal és felszólaljanak ellene, felbátorít másokat, és kihozza őket - bármilyen fokozaton, ami számukra egyénileg működik - a nem-frontból, és felviszi őket a szembenézés egy magasabb szintjére. A gonosszal való magasabb szintű szembenézés megfelelő hajlandóságot eredményez a LÁTÁSRA, és ha már képesek megnézni, általában feldühítik őket az embertársaik ellen elkövetett bűntettek.

És ezután az a vágy motiválja őket, hogy SEGÍTSENEK és eltiporják a sunyi, gyáva, áruló, becsmérlő, rágalmazó és embergyilkos embereket.

 

 

És így növekszik a számunk. A józanság ragálya révén a felbátorodottak apránként felbátorítanak másokat, akik vigaszt és erőt merítenek hasonlóan gondolkodó társaikból, és ők viszont még több embert bátorítanak fel.

És fokozatosan megszűnünk a gonosszal szemben tanúsított félénkségünk miatt gyávák vagy rabszolgák lenni. Mert a túlélés csapatjáték.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy továbbra is kimondjuk az igazságot a számunkra nyitva álló kommunikációs csatornákon, hogy bárkihez is szóljunk, aki meghallgatja, olyan tárgyilagos hangon, hogy ne kelljen meghátrálnia.

És növelni a számunkat, ahogyan eddig is növekedett, feltartóztathatatlanul és türelmes lépésekben.

És egyesüljünk.

És vállvetve hozzuk létre azt a világot, amit MI akarunk, nem pedig azt, amit a tökfejek kényszerítenek ránk, vagy amit alapból örököltünk.

Mert a túlélés, a civilizáció és a közösség csapatjáték, és senkinek sem kell egyedül szembenéznie a zsarnoksággal. Szóval legyünk ott egymás mellett.
Mert a játékot csak úgy lehet játszani, hogy NYERJÜNK.

A mi vállunkon emelhetjük fel ezt a bolygót.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-nem-szelidek-oroklik-a-foldet