A harmadik világháború már elkezdődött. Ezt egyszerűen azért nem mondják el nektek, mert a kormányotok és a tisztességtelen média elkötelezett amellett, hogy sötétben tartson benneteket.

Végül is arra akarják felhasználni a hátralévő időt, hogy élelmiszert, lőszert, orvosi készleteket és nemesfémeket halmozzanak fel maguknak, és ezt csak úgy érhetik el, ha a lehető legtovább elhallgatják az igazságot a helyzetről.

Ez alól talán Szerbia miniszterelnöke jelent kivételt, aki most nyilvánosan arra figyelmeztet, hogy a világ egy "nagy világkonfliktus" előtt áll, amely valószínűleg a következő két hónapban kezdődik.

"Aleksandar Vučić az ENSZ Közgyűlésének New York-i ülésszakának első napján tette riasztó megjegyzéseit" - számol be Paul Joseph Watson a Summit.news-on. A Vučićtól származó teljes idézet a következő:

Feltételezem, hogy kilépünk a különleges katonai művelet szakaszából, és egy nagyobb fegyveres konfliktushoz közeledünk, és most az a kérdés, hogy hol van a határ, és hogy egy bizonyos idő után - talán egy-két hónap múlva - egy olyan nagy világkonfliktusba lépünk-e, amilyenre a második világháború óta nem volt példa.

A NATO már háborúban áll Oroszországgal, Putyin pedig kontinentális csatára készül.

Az történik, hogy a pszichopata nyugati nemzetek - az igazi agresszorok ebben a háborúban - nemcsak "öngyilkos szankciókat" szabadítottak el Oroszország ellen, hanem Ukrajna katonai műveleteit is irányítják Oroszország ellen. Ez azt jelenti, hogy a NATO már benne van a háborúban, még ha a NATO ezt egyelőre nem is ismeri el. Ami még rosszabb, a NATO vezetői nyíltan követelik Oroszország teljes megsemmisítését és Oroszország természeti erőforrásainak megszállását/kiaknázását, ami természetesen a globális kizsákmányolás és fosztogatás teljes modellje, amit jellemzően a Nyugat végez. (Tönkretétel, kifosztás, ellenőrzés. Ez a CIA modell, amit évtizedek óta más nemzetek ellen szabadjára engednek...).

A körülmények már rég túl vannak azon a ponton, ahol Oroszország és a nyugat között tárgyalni vagy de-eszkalálni lehetne. A nyugat pszichopata vezetői (Victoria Nuland jut eszembe) oroszgyűlölő Oroszország-gyűlölők, akik elszántan népirtást akarnak végrehajtani az orosz nép ellen, még akkor is, ha ez a saját gazdaságuk és mezőgazdasági ellátási láncuk tönkretételét jelenti a folyamat során. Ezekkel a pszichopatákkal - Putyin rájött - nem lehet szót érteni, és nem lehet rájuk bízni, hogy bármilyen megállapodást betartanak. Oroszország rájött, hogy harcolnia kell, vagy meghal. Most éppen itt tartunk.

Sajnos, a nyugati nemzetek őrültsége miatt ez a konfliktus olyan állapotba került, ahol az van előnyben, aki először indít atomfegyvereket. Ez egy nagyon veszélyes dinamika, nyilvánvalóan, és abból a tényből ered, hogy a nyugat többször is jelezte, hogy nem fogja megengedni Oroszország létezését a Föld bolygóról alkotott "Új Világrend" víziójában. Az olyan barátokkal, mint Victoria Nuland, kinek van szüksége ellenségekre?

 

 

Oroszországnak több mint 30 éves előnye van a nyugattal szemben a nukleáris fegyverek és a légvédelem tekintetében.

Mindezzel kapcsolatban fontos felismerés, hogy a NATO nukleáris arzenálja ősrégi - többnyire az eredetileg az 1970-es években tervezett fegyverekkel működik -, míg Oroszország nukleáris képességei legalább két generációval előrébb járnak, modernizálva hiper-siklórepülőgépekkel, az ICBM-ek kitérő manőverezési képességeivel, hiperszonikus cirkálórakétákkal, amelyek nukleáris képességűek, és rendkívül fejlett légvédelmi rendszerekkel, amelyek még a beérkező ICBM-eket is képesek elfogni és megsemmisíteni. Emellett Oroszország olyan titkos "világvége" fegyverekkel rendelkezik - messze túl a termobarikus bombáikon -, amelyeket a világ még nem is látott. A jelenlegi pálya szerint ezek a fegyverek mindenféle figyelmeztetés nélkül kerülnek majd be a nyugati világba, ami a nyugat-európai kormányok, valuták és ipar teljes megsemmisüléséhez vezet.

Semmi kétségem sincs afelől, hogy Oroszország már kijelölte az első csapás célpontjait, és hogy ezek közé tartozik London, Párizs, Berlin, Varsó, az amerikai haditengerészeti flották és gyakorlatilag az összes nyugat-európai katonai bázis. Már csak egy kilövés választ el bennünket egy civilizáció végét jelentő eseménytől.

Az USA és a NATO azzal áltatta magát, hogy azt hiszi, megnyerhet egy nukleáris cserét Oroszországgal, de ez ugyanolyan téveszme, mint azt hinni, hogy "a férfiak teherbe eshetnek", vagy hogy a pénznyomtatás nem okoz inflációt (nevezetesen az agyhalott Biden-rezsim ragaszkodik ahhoz, hogy mindkét abszurditás teljesen igaz). Az elmúlt két évtizedben - és újabban a wokeizmus őrületének vezetésével - a nyugat teljesen beleélte magát a téveszmés gondolkodásba és a tündérmesei narratívákba, amelyeknek semmi közük a valósághoz.

Miközben a nyugat propaganda-narratív háborút vívott, Oroszország a világ legfejlettebb atomfegyvereit fejlesztette. Ha egyszer elkezdődik a nukleáris csere, egyáltalán nem kérdéses a kimenetele. Oroszország néhány millió embert fog elveszíteni - jóval kevesebbet, mint amennyit a második világháborúban -, de megsemmisíti Németországot, Lengyelországot, Franciaországot és az Egyesült Királyságot. Nyugat-Európa a kétségbeesés és a sötétség nemzedékébe kerül, miközben az Egyesült Államok az európai bankoknak, valutáknak és adósságpiacoknak való kitettség miatt kaszkádszerű pénzügyi összeomlást szenved el.

 

 

A nyugati újságírók és kleptokraták képtelenek látni ezt a valóságot, és ugyanígy képtelenek cselekedni is, hogy megállítsák. Saját, önmaga által okozott agymosás és propaganda téveszmés világában vergődnek, és azt hiszik (valahogyan), hogy Oroszországot rá tudják venni, hogy engedelmeskedjen a nyugati őrült követeléseknek. De Oroszország nem harmadik világbeli ország. Oroszországot nem lehet gazdaságilag szétzilálni nyugati szankciókkal, és Oroszországnak megvan a saját hazai ellátási lánca szó szerint mindenhez, amire szüksége van ahhoz, hogy etesse a népét, még több fegyvert építsen, és egy vagyont keressen az energia- és nyersanyagexporttal olyan készséges kereskedelmi partnereknek, mint India, Kína, Törökország és Irán.

Végül, Putyin nem fog meghátrálni, és Putyin sokkal intelligensebb, mint bármelyik kognitívan akadályozott őrült, aki az USA-t, az Egyesült Királyságot vagy a NATO-országokat irányítja. Egy Putyin és Biden közötti sakkmérkőzésen Joe Biden valószínűleg távirányítású vibráló pelenkákkal lenne kiegészítve, hogy a végbelén keresztül sakklépésjeleket küldjön neki, és még így sem értené a sakkjegyek jelentését. A nyugati nemzetek vezetői annyira tökéletesen inkompetensek, hogy még csak "bohócnak" sem nevezhetők, hiszen a jó bohócok valójában intelligens, rátermett kommunikátorok, akik meg tudják nevettetni az embereket. Biden, Blinken és Nuland csak arra késztet minket, hogy mindannyian hányjunk.

A Nyugat már súlyosan elszámította magát az "öngyilkos szankciókkal", de még mindig nem ismeri be a katasztrofális hibáit.
A nyugati nemzetek hozzá nem értésének bizonyítékaként gondoljunk arra, hogy az Oroszország elleni "öngyilkos szankcióik" - amelyeket eredetileg azért vezettek be, hogy Oroszországot valutaösszeomlásba kényszerítsék - éppen az ellenkező hatást váltották ki. A szankciók nem a rubelt, hanem az eurót teszik tönkre, és most egész Nyugat-Európa a sötétség, az éhínség és a halálra fagyás telével néz szembe. Mindez ráadásul az európai ipar "tartós dezindusztrializációja" már javában zajlik, a fémkohászat és az ammóniagyártás mintegy 70%-a már leállt. A műtrágyagyártás leállt, az Északi Áramlat 1 gázvezeték leállt, és hogy a sérülést tetézze, Belgium büszkén jelenti be egy atomerőmű leállítását, éppen akkor, amikor Belgiumot az energiahiány katasztrófája fenyegeti.

Németország eközben újabb 8 milliárd dollárt fordít az Uniper, az egyik legnagyobb földgázszolgáltató megmentésére, és ez még azon a 15 milliárd dolláron felül, amelyet már elköltöttek az Uniper összeomlásának megakadályozására. Németország ipari bázisát elképesztő gyorsasággal pusztítják el, és a német kormányban senki sem mondja a német embereknek, hogy nem lesz munkájuk, ha az ipar összeomlik.

Putyinnak meg kell döbbennie azon, hogy Nyugat-Európa - és különösen Németország - milyen gyorsan pusztítja önmagát. Emlékezzünk vissza, hogy Németország már kétszer is tönkretette Nyugat-Európát: Az első és a második világháborúban. Most Németország (amelyet még mindig nagyrészt nácik irányítanak) ismét Európa teljes elpusztításához vezet. Egy szinten Putyinnak egyáltalán nem kell atomfegyvereket bevetnie... csak meg kell várnia, hogy beköszöntsön a tél, a termodinamika és a gazdaság törvényei pedig megteszik a többit.

 

 

A zöldek büszkék lehetnek: Egész erdőket vágnak ki tűzifáért.

Tegnap beszéltem Michael Yon haditudósítóval, aki éppen Németországban járt (a vele készült interjúm holnap jelenik meg a Brighteon.com-on). Elmondta, hogy Németországban mindenütt (legalábbis amennyire ő látta) kivágják az erdőket, hogy az emberek kétségbeesett erőfeszítéssel tűzifát halmozzanak fel a közelgő télre. Ez az új "zöld" menetrend parádézik: Olyan erdők kivágása, amelyeknek évtizedekig tart majd visszanőni. Vajon a zöldek ünnepelni fogják az elpusztult erdőket, mert Németország legalább nem égetett el fosszilis tüzelőanyagokat? Felfogja valaki, hogy egy 19. századi gazdaság nem képes eltartani egy 21. századi népességet? Az éhínség matematikai bizonyosság.

A válság megállításához Németországnak csak annyit kell tennie, hogy bocsánatot kér Oroszországtól, felhagy a gazdasági szankciókkal, és könyörög a Gazpromnak, hogy kapcsolja vissza a gázt, de nem, ezt nem merik megtenni, még akkor sem, ha német polgárok százezrei éhen halnak és megégnek. Pontosan úgy, ahogy Adolf Hitler 1943-ban Sztálingrádnál éhező, fagyoskodó német katonákat dobott az orosz védelmi vonalakba, a mai német vezetők saját polgáraik életét áldozzák fel egy kétségbeesett kísérletben, hogy megpróbáljanak gazdasági kárt okozni Oroszországnak ... és még csak nem is érik el ezt! A sztálingrádi csatában a Szovjetunió bekerítette és legyőzte Németország hatodik hadseregét, amely több mint 220 000 katonát adott át az oroszoknak. Ma Németország hajlandó feláldozni saját állampolgárainak millióit, ha szükséges, bizonyítva, hogy a náci stílusú öngyilkos manőverek még mindig élnek és virulnak Berlinben, még generációkkal a II. világháború katasztrofális kimenetele után is.

Oroszországból ki lehet verni a nácikat, de a német politikai vezetőkből nem lehet kiverni a náci hajlamokat.

Oroszország eközben hatalmas mennyiségű olcsó energián, ásványkincseken, acélgyártáson, műtrágyagyártáson, sikeres élelmiszertermelésen, elektronikai gyártáson és minden máson ül, ami a civilizáció talpon tartásához szükséges. Mégis, a mai napig nincs egyetlen nyugat-európai politikus sem, aki beismerné az igazságot, hogy hol tartanak a dolgok. Kár, hogy a propaganda nem tud otthonokat fűteni, különben a nyugati média lenne a végső megújuló energiaforrás az egész bolygó számára.

Mindennek a végeredménye? Aki Nyugat-Európában él, készüljön fel a gazdasági összeomlásra, az éhínségre és a nukleáris háborúra.

Az Észak-Amerikában élőknek fel kell készülniük a gazdasági összeomlásra és a világméretű nukleáris sugárzásra, amely évekre megzavarja a termést.

Azok, akik nem tárolnak élelmiszert, végül radioaktív élelmiszert fognak enni, ha egyáltalán találnak belőle.

Készüljetek fel ennek megfelelően.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-harmadik-vilaghaboru-mar-elkezdodott-de-az-igazsagot-az-utolso-pillanatig-elhallgatjak-a-nyilvanossag-elol