Hogy demonstrálják, hogy még nem fejezték be okkult összeesküvésüket, a szabadkőművesek a piramis tetejét hiányolják. Megtiszteltetésben lehet részünk, hogy tanúi lehetünk a szörnyűséges beteljesedésnek.

Eustace Mullins (1923-2010) valószínűleg korunk legjobban tájékozott és legnyíltabb "antiszemitája" volt. De becsületére legyen mondva, leírta, hogy a nem-zsidó elit hogyan fogadta el a zsidó szupremáciát/kommunizmust (árulást), mint a sikerhez vezető utat.

"A Nagy Pecsétet, amely tele van a szabadkőművesség ezen szimbólumaival, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, Churchill és Houston tervezte, akik mindannyian szabadkőművesek voltak".

Azt hittük, hogy demokráciák szabad, "emberi jogokkal" felruházott polgárai vagyunk, de valójában mindvégig egy sátáni szekta agyilag irányított foglyai voltunk. Minden háború mindkét oldalát, beleértve az amerikai polgárháborút is, a szabadkőművesek szervezték és finanszírozták. Gyanítom, hogy ez vonatkozik az ukrajnai háborúra is, ami könnyen nukleáris katasztrófához vezethet, ha a "vakcinák" nem semmisítenek meg minket előbb.

A szabadkőművesség 1776-tól kezdve egy mindenütt jelenlévő nemzetközi kormány volt, amely árulóként működött az Egyesült Államokon belül, és azóta is gyakorolja ezeket a hatalmakat.

Titoktartása miatt az ellenfélnek leküzdhetetlen nehézségekbe ütközik, ha az emberek elé kell tárnia az összeesküvéses tevékenységéről szóló részletes információkat. William Morgan kapitány meggyilkolása óta egyetlen amerikai szabadkőműves sem merte leleplezni titkos műveleteit.

 

 

Eustace Mullins író mintegy harminc éven át a vezető nemzetközi bankárok konspiratív tevékenységére összpontosított, anélkül, hogy felismerte volna, hogy minden cselekedetüket a szabadkőművességgel való elsődleges kapcsolatuk és elkötelezettségük irányítja. Csak a kánaáni átok és az azt követő kánaáni akarat felfedezése kényszerítette ezt az írót arra a vonakodó következtetésre, hogy minden pénzügyi összeesküvés mögött egy sátáni szektához való démoni kötődés áll, amely a szabadkőművesség működésén keresztül nyilvánul meg.

E szekta emblémái merészen díszelegnek az Egyesült Államok nagy pecsétjén és a Federal Reserve bankjegyeinken (az amerikai nép kifizetetlen adósságai).

Az "Annuit Coeptis" szavak a "Novus Ordo Seclorum", az Új Rend születését hirdetik. A kánaániak még a Sém által épített gizehi nagy piramist is kisajátították jelképüknek.

Annak demonstrálására azonban, hogy még nem léptették életbe összeesküvésük végső fázisait, a piramis tetejét hiányosan ábrázolják, jelezve, hogy a szabadkőművesség "elveszett szava" még hiányzik.

A "szem" az Univerzum Nagy Építészét jelképezi, ami egy kabbalista fogalom; háromszögbe van zárva, ami a mágia szimbóluma.

A tizenhárom lépcsőfok a Sátánra, Béliálra és a lázadásra utal, amelyeket a kabbalisztikus gematria a tizenhárom gyarmathoz, a tizenhárom csíkra, a tizenhárom olajfalevélhez, a pecsét tizenhárom nyilához és az "E Pluribus Unum" tizenhárom betűjéhez rendel, amelyek mind a tizenhárom szám fontosságát hangsúlyozzák minden olyan vállalkozásban, amelyet a szabadkőművesség irányít. Ez a Krisztus és az ő tizenkét tanítványa elleni háborújukra emlékezteti őket.

 



A sast Róma jelképeként ábrázolják, a kánaániak történelmi ellenségeként, akit soha nem tudnak elfelejteni, az ellenfélként, aki lerombolta fővárosukat, Karthágót, és aki törvények (a fasces) útján próbálta irányítani bestiális életüket.

 

Következésképpen minden szabadkőművesnek határozottan antifasisztának kell lennie, vagyis a jogállam ellen kell állnia. A sasnak kilenc faroktolla van, ami az Illuminátusok Kilencek Belső Körét jelképezi, valamint a York Rítus fokozatainak számát; a tizenhárom csillag Salamon pecsétjét jelképezi.

A Nagy Pecsétet, amely tele van a szabadkőművesség e szimbólumaival, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, Churchill és Houston tervezte, akik mind szabadkőművesek voltak.

A sas jobb szárnyán harminckét toll van, a skót rítus rendes fokozatainak száma; a bal szárnyon harminchárom, a kiegészítő toll a 33. fokozatot jelképezi, amelyet Eustace Mullinsnak adományoznak a szabadkőművességnek tett kiemelkedő szolgálataiért.

Az összes szabadkőműves embléma részletezése, amelyekkel a Nagy Pecsét tele van, több helyet igényelne, mint amennyit adnunk kell; ezek az ezoterikus rejtett jelentések azt mutatják, hogy a sas két szárnyának összesített tollszáma hatvanöt; gemátriában ez a héber "yam yawchod", "együtt az egységben" kifejezés értéke, amelyet a Zsoltárok 133:1 idéz. "Íme, milyen jó és kellemes, amikor a testvérek egységben laknak együtt!"

Az ötágú csillagok a szabadkőműves lángoló csillagot és a közösség öt pontját jelképezik. A Mindent Látó Szem kabbalisztikus értéke hetven plusz három plusz kétszáz, ami az "eben mosu habonim", "a kő, amelyet az építők visszautasítottak" kifejezés értéke, amely minden királyi érc szabadkőműves számára ismerős; ez egyben Hiram Abiff, Salamon király templomának építésze értékét is képviseli.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-szabadkomuvesseg-satanizmus-melyen-beepult-a-nyugati-tarsadalomba