2022. december 17., szombat

Mike Adams: akik a Covid-zsarnokságot kikényszerítették, elnézést kérnek, de nem bánnak semmit sem

Azok, akik kikényszerítették a zsarnokságot, a lezárásokat, a maszkokat a vakcinákat és a haláleseteket; akik elhallgattatták és lejáratták azokat, akik nem értettek egyet velük, ugyanazok, akik most bocsánatot és amnesztiát kérnek. Nincs lelkifurdalásuk! Vádat emelünk ellenük, és bírósági úton bezáratjuk őket.

Dr. Peter McCullough: "Véget akarnak vetni a karrieremnek, de nem fognak elhallgattatni "

Dr. Peter McCullough-t az orvosi kamarák, a gyógyszeripar rabszolgái, szisztematikusan meg akarják fosztani orvosi oklevelétől. és megpróbálják elvenni tőle az engedélyét. További 300.000 orvost igyekeznek lebeszélni arról, hogy a kormány narratívája ellen beszéljenek

Dr. Carrie Madej: bioszenzorok a vakcinákkal biológiai adatgyűjtés céljából

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Tervezik, hogy az oltóanyagban egy azonosítót, biolumineszcens nanokristályokat használnak, amelyek nem lesznek láthatóak vagy érezhetőek, de egy alkalmazással kimutathatóak. Ezek olyan bioérzékelők, amelyek információkat kezdenének gyűjteni a testből. Semmi sem lenne többé magánügy, és ha egyszer már bent van, nem lehet kivenni.

Hírességek a vakcinák ellen LXXVII. rész

Híres emberek az élet minden területén felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen, közöttük van: Letitia Wright, Eva Vlaardingerbroek, Andrés Calamaro, Fran Drescher, Alex Antic és mások. Figyelmeztetnek a gyilkos vakcina ártalmaira és kitartanak amellett, hogy senki se adassa be immár.

18. AZK Heiko Schöning Megkezdődött a biofegyverek kora

ettől hm.

Források/Linkek: Quellen der gezeigten Videoausschnitte: Dark Winter - Eine Warnung! – deutsche Version https://www.youtube.com/watch?v=Nd-35vRBC8k

Neil Oliver: A csend fülsüketítő

Forrás:
Neil Oliver Live | Saturday 17th December
GBNews @ YouTube
https://youtu.be/xGMQLwuIwWk

Oltottól vért kapott csecsemő napokon belül meghal a vérrögtől

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/SfBaCOwagNZt/

A magyar állam megszűnt Mezőhegyesen

Van ami még nem világos?

"Az USA és a NASA meghamisítottuk a Holdra szállást. Az ÖSSZES holdrasszállás hamis

Stanley Kubrick archivális felvételei, amelyeket halála után kért közzétenni, és egy motivációs levél, amelyben többek között ez áll: