2022. július 23., szombat

Illuzionizmus-Mágia, Történelem, Művészek-Mágusok, Családi szórakozás, Öröm

A mágia boldogságot és megnyugvást hoz nekünk ezekben a nehéz, szorongással és bizonytalansággal teli időkben, amelyekben élünk. Ez teret enged, hogy visszanyerjük a képzelet szépségét, és újra egy kicsit gyermekké váljunk, egyszerűséggel és örömmel.
A történelem során - a klasszikus Görögországban, a Távol-Keleten, Egyiptomban és az ókori Perzsiában - a jóslásokról, metamorfózisokról, beszélő állatokról, két lábon járó szobrokról és betegségeket gyógyító talizmánokról vannak feljegyzések.
A jógik "sziddhi" vagy csodás képességei, mint például egy tárgy távoli megérintése, az elemek elsajátítása... A kötél csodája, amellyel a varázslótanonc felemelkedett és eltűnt, vagy az Ezeregyéjszaka nagyszerű történetei Scheherazade hercegnőről visszavisznek minket az ártatlanság és a csodálkozás korába, amelyet érdemes visszaszerezni. A dzsinnek, a varázslámpák, a repülő szőnyegek, a bátor hercegnők, az égen átrepülő lovak és a hősök világa... a gyermekkori emlékeink része. A csodák és rejtélyek világa, ahol a lehetetlen valósággá vált.
Később, napjainkban olyan illuzionisták, mint Harry Houdini, a nagy bűvész és szabadulóművész, aki ámulatba ejtette a világot, David Copperfield többek között, vagy a csodálatos Cirque du Soleil, akkor és most is megőrizték a mágia szellemét, amelynek köszönhetően megvan a bizonyosságunk, hogy minden megvalósítható, és hogy a mágia mindenben benne van.



A mágiáról és illuzionizmusról szóló trilógia második részében látni fogjuk, hogy a mágia végigkíséri az életünket, és ugyanolyan most is, mint ezer évvel ezelőtt, és ugyanolyan lesz ezer év múlva is.
Mindannyiunknak szüksége van a mágiára, mindenben ott van körülöttünk, és amikor már nem érezzük, vagy lemondunk róla, megszakítunk egy észrevétlen kapcsolatot mindennel körülöttünk.
Nemcsak a fantasztikus lényekben, amelyek évezredek óta meglepnek és inspirálnak minket, elvarázsolt hercegnőkben, lámpából előbújó dzsinnekben, rejtett kincsekben, beszélő madarakban... hanem azokban a pillanatokban is, amikor hiszünk önmagunkban, a lehetőségeinkben és abban, hogy mindig, minden körülmények között talpra állunk.
Empátia, rugalmasság, egészséges szórakozás, öröm, boldogság, ragaszkodás, kifejezőkészség, szórakozás, szeretet... ezek olyan pozitív állapotok, amelyek megváltoztathatják életkörülményeinket, olyan fényt és varázslatot vonzanak, amelyet elveszettnek hittünk.
A mágia bevonása az oktatásba végtelen lehetőségeket rejt magában, és a minden dolog közötti megfoghatatlan kapcsolatok kiszélesítik képességeinket és fejlődési lehetőségeinket.
A kreativitás, a képzelőerő, a csodálkozás és a lelkesedés az egészséges és boldog élet része, amelyet gyermekként és felnőttként sem szabad elveszítenünk.

Az esővíz alumíniumtartalma

 

Az esővíz alumíniumtartalma - Egy pillantás Németországra.

"Az 'országos esővíz kampány' során készített grafikon segítségével megmutatjuk, hogy az alumínium könnyűfém, amely a gyanú szerint számos súlyos betegség - például az Alzheimer-kór és a rák - okozója, Németország egész területén megtalálható az esővízben, és hogy az értékek általában nem függenek attól, hogy az esővizet városi vagy vidéki területen gyűjtötték".

https://pokolafoldon.hu/egeszseg/az-esoviz-aluminiumtartalma

Minden ember, mi mindnyájan háborúban állunk az elittel. Ellen kell állnunk és harcolunk kell!

Francis Boyle állítja, hogy a kormányok üldözik saját állampolgáraikat, a Covid-19 biológiai fegyver (FENEVAD BÉLYEGE), és nem létezik egyetlen biztonságos és hatékony ‘védőoltás’ sem a Covid-19 ellen. A Népirtó Antikrisztuskövető WHO – Tömeggyilkos Sátánfatty Tedrost is beleértve –ezt eltussolta és hazudott, mert benne vannak, ez a 3. világháború.

Jelenlegi állapotok

Időjárás módosítást a következőkről lehet azonnal felismerni: -chemtrail után nagy szelek keletkeznek -mennydörgés és viharfelhők jelenléte esetén hiába kezd el esni az eső-szinte azonnal abba marad és nagy szelek keletkeznek (ezzel meggátolják a csapadékot ugyanis rögön feloszlatják a felhőket, és csökkentik a páratartalmat) -eső után rögtön szelek, ráadásul úgy, hogy nem jön "front"-zápor, de még zivatar esetén sem gyakori, hogy azonnal abba maradjon a csapadék hullás. Legyetek résen, mert az Illuminati hatalom saját kézre akarja a bolygót azáltal, hogy korlátozza az erőforrásokat az élőlények számára ezáltal magánál tartva az irányítást. Be akarják vezetni az adókat a hamis klímaváltozásra vonatkozóan, amit ők tartanak életben, ugyanez igaz az IGAZI környezetszennyező nagy cégekre és az elektromos technológiára is. A legkörnyezetszennyezőbb dolog a világon a természeres EM frekvenciaminták megsértése-ezt ők is jól tudják, hogy ezzel deformálni lehet az anyagot-ez igaz a bolygó öko és klímaháztartására, de az emberek egészségére is. Videóban szereplő kisfilmek: János vitéz, 1973, NFI Magyarország IN-SHADOW: A modern Odyssey

Linkek:

Vakcináról: https://rumble.com/v1dczfv-a-youtube-... Chemtrail naplók: https://rumble.com/v1dbtt9-chemtrail-... Chemtrail napló március április https://rumble.com/v1dcu9r-chemtrail-... Források: (Trump): https://hirarena.com/trump-es-az-usa-k... https://hirarena.com/trump-es-netanjah...

Dr. Vanden Bossche szerint hamarosan halálosabb variánsok robbanásszerű terjedése várható.

Dr. Geert Vanden Bossche szerint a tömeges vakcinázás olyan mutációkat és variánsokat hoz létre, amelyek képesek legyőzni a vírusra gyakorolt immunológiai nyomást. Ez megfosztja az embereket a védettségtől, és a következő 2 hónapban robbanás várható a magas átoltottságú országokban, mindez nagyon gyorsan fog lezajlani, és kialakul a káosz.

A bíróságok világszerte megsemmisítik az oltási kötelezettségeket

Jó hírek a világ minden tájáról, általában véve is, de főleg a gyermekek kötelező oltásainak felfüggesztéséről, és mindez az állampolgári kereseteknek és az őket támogató bíróságoknak köszönhető.

A gazdák összefognak, hogy kiálljanak a 2030-as programcsomag ellen

Gideon van Meijeren holland képviselő szerint a 2030-ig szóló programtervezetet nagyon gyors ütemben hajtják végre, és egyre jobban korlátozzák a szabadságot, az élelmiszerellátást és fokozzák az ellenőrzést. Az ellenállás azonban egyre nagyobb, és csak idő kérdése, hogy a tiltakozások olyan mértékűvé váljanak, hogy már senki se tudja figyelmen kívül hagyni őket.

Hírességek szenvednek a vakcina után jelentkező káros hatásoktól de bele is halhatnak. XL rész

Olyan hírességek, mint Nana Mouskouri, David Coverdale, Alex Dias, Khloé Kardashian, Yvette Mooney és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan közülük meg is haltak. Ha a hírességekkel is ez történik, akkor hány névtelen ember lehet még érintett még, akiket a média nem mutat be, és akikkel nem is számolnak?

Michelle Obama 1994-ben férfiként regisztrált szavazni Illinois állam választási bizottsága szerint

A volt First Lady, Michelle Obama 1994-től 2008-ig férfiként volt regisztrálva szavazni - derül ki az Illinois Állami Választási Bizottságtól kapott hivatalos dokumentumokból.

A hivatalos dokumentumokból az is kiderül, hogy Obama 2008-ban, ugyanabban az évben, amikor férje az elnökségért indult, hivatalosan is női nemre változtatta a nemét. A hivatalos dokumentumokat Illinois államból Joel Gilbert dokumentumfilmes szerezte meg, aki elmondta, hogy úgy döntött, "komolyan veszi" Michelle Obama hátterének megismerését, mert a mainstream média nem hajlandó hozzányúlni a témához. Arra azonban nem számított, hogy bizonyítékot talál arra, hogy tizennégy éven át férfiként regisztráltatta magát a szavazásra.

Gilbert megdöbbent, amikor megkapta Michelle Obama hivatalos választói regisztrációs kártyáit 1994-ből és 2008-ból. Gilbert leírja a Michelle Obama "változó szexuális identitásának" felgöngyölítésének folyamatát:

"Miután nemrégiben megkaptam Illinois állam hivatalos dokumentumait, a következőket tudom bizonyossággal kijelenteni: Bizonyítékot találtam a hivatalos dokumentumokban arra, hogy Michelle Obama 1994-ben férfiként regisztráltatta magát a szavazásra. Arra is van hivatalos bizonyítékom, hogy 14 évnyi férfiként való szavazás után Michelle Obama 2008-ban nemet váltott, férfiról nőre. Ez nem a közösségi médiából származó ostobaság, ez tény. A dokumentumokat csak a múlt héten szereztem meg Illinois állam választási hivatalától. Itt van Michelle Obama hivatalos választói regisztrációs kártyája 1994-ből, amikor férfiként regisztrált a szavazásra. Az M betű be van karikázva a nemek alatt."

"Aztán 2008. július 14-én, amikor a férjét a demokraták hamarosan az elnöki posztra jelölték, nemét férfiról nőre változtatta."

Figyelemre méltó időzítés, ezzel bizonyára önök is egyetértenek.

 

 

És mielőtt megvádolná Joel Gilbertet, hogy összeesküvést szőtt Michelle Obama bemártására és hamisan transzneműként való besározására, egy tényt nem árt észben tartani. Annak ellenére, hogy Gilbert felfedezte, hogy Michelle Obama 1994-ben férfiként regisztráltatta magát, még mindig nem hiszi, hogy férfiként született. Jótékonyan úgy véli, hogy biztosan "rosszul jelölte meg a négyzetet", és véletlenül férfiként regisztráltatta magát a szavazásra. Elmagyarázza:

"Az, hogy férfiként regisztráltatta magát a választóként, valószínűleg valamilyen elírás volt, amikor Michelle kitöltötte az 1994-es választói regisztrációs űrlapot. Ezt csak 2008-ban vehette észre és javíthatta ki megfelelően".

Hűha! Néhányan tényleg el akarják hinni, amit mondanak nekik.

Az Obama-kormányzat kezdete óta az állampolgárok mindenütt tanulmányozzák a Michelle Obamáról készült videókat és fotókat, és azt mondják, hogy ő férfi. 2014-ben a komikus Joan Rivers mindkét pletykát táplálta, amikor válaszolt a TMZ riporterének, aki ártatlanul megkérdezte tőle, hogy az USA valaha is megválasztana-e egy meleg elnököt.

"Obamával már megvan, úgyhogy nyugodjunk meg" - mondta Rivers, majd hozzátette: "Tudod, Michelle egy transzi".

Rivers megjegyzései a közösségi médiában olyan fotók posztolását táplálták, amelyek azt sugallják, hogy Michelle valójában férfi. Közelképes, lassított felvételek is készültek róla, amint a The Ellen DeGeneres Show-ban táncol, és állítólag látszik, hogy valami lapul a nadrágjában.

 

 

Kevesebb mint két hónappal később Rivers meghalt egy állítólagos kisebb torokműtét következtében.

Mondanom sem kell, hogy váratlan halála felpörgette a pletykamalmot, és még Barack Obama saját családja is táplálta a pletykát.

A Twitteren Barack idősebb testvére, Malik utalt arra, hogy tudja az igazságot.

Mielőtt hirtelen elhallgatott, törölte az eredeti tweetet, és nem volt hajlandó megerősíteni vagy cáfolni a "BIG MIKE"-ról szóló állításokat.

Figyelemre méltó, hogy maga Barack Obama is elszólta magát, és "Michael"-nek szólította... újra és újra.

Hmm... Találkozott már olyan férfival, aki véletlenül férfinévvel szólítja a feleségét?

A lopakodás az Obamák hosszú távú stratégiájának középpontjában áll az első naptól fogva. Barack és tettestársai 2016 óta készítik elő Michelle-t az elnökjelöltségre. Első lépésként a hatalmi házaspár 65 millió dolláros ajánlatot írt alá, hogy megírják a saját memoárjaikat, amint elhagyják a Fehér Házat.

 

 

A demokraták Michelle-lel kapcsolatos terveire utaló másik árulkodó jel az volt, amikor neki ítélték a 2020-as demokrata nemzeti konvenció áhított főszónoki szerepét. Párhuzamképpen Barack volt a konvenció főszónoka 2004-ben, négy évvel azelőtt, hogy 2008-ban jelöltként megnevezték volna.

Amikor legutóbb ellenőrizték, Michelle-nek több mint 18 millió követője volt a Facebookon, 20 millió a Twitteren és közel 50 millió az Instagramon. Amikor tweetel, általában politikai hangvételűeket, a demokraták odafigyelnek rá.

De sebezhető jelölt lesz, mert annyi rejtegetnivalója van. Joel Gilbert, a filmes, aki megszerezte a szavazói regisztrációs kártyáit, azt mondja: "Csak az igazság állíthatja meg". Az igazság nem Michelle legjobb barátja.

Azóta tetteti magát olyannak, aki nem az, aminek látszik, mióta először jelent meg az országos színpadon.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/michelle-obama-1994-ben-ferfikent-regisztralt-szavazni-illinois-allam-valasztasi-bizottsaga-szerint

A Youtube új neve WHOtube

Tömeggyilkos Zelenszkij napjai meg vannak számlálva - - óriási eszkaláció következik

Újabb vonatnyi orosz páncélos érkezik Ukrajna ellen - óriási eszkaláció következik - Zelenszkij merénylet????

Az elmúlt három napban különböző közösségi médiumokban megjelentek videók további páncélozott harci gépekkel érkező orosz vonatokról, és egy dolog világossá vált: ÓRIÁSI eszkaláció következik Ukrajna - és talán a NATO - ellen.

Az egyik ilyen videó, alább, páncélosokat mutat, egy vonaton, ameddig a szem ellát:

 

Ez az új páncélos hadsereg szó szerint több mint a duplája annak, amit Oroszország eredetileg küldött Ukrajnába, mielőtt a különleges katonai művelet megkezdődött. Ha ez mind Ukrajnába megy, akkor az orosz hadsereg ereje Ukrajnában a háromszorosára nő!

Az ukránok nem tudnak megbirkózni azzal, amivel Oroszország már most is rendelkezik ott, nemhogy háromszorosával.

A dolgok jelenlegi, 2022. július 24-i állása szerint Ukrajna nagyon csúnyán elveszíti a háborút, annak ellenére, hogy az USA/EU/NATO mindenféle fegyvert, lőszert és hírszerzést szállít. Egy ilyen mértékű újabb oroszországi bevetés szó szerint gőzhenger lesz, és úgy fog végiggurulni Ukrajna többi részén, mint forró kés a vajon.

 

 

Az USA meggyilkolja Zelenszkijt?

Most olyan pletykák röppentek fel, hogy az USA úgy döntött, hogy meggyilkolja Zelenszkij ukrán elnököt; ő már nem hasznos számukra.

A pletykák azután indultak el, hogy Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó a hétvégén az Aspeni konferencián tett egy megjegyzést. Ez a konferencia alapvetően a kémek és hírszerzők találkozója.

A konferencián Sullivan megjegyezte: "Aggódom Zelensky elnök életének biztonsága miatt".

Amikor egy ilyen megjegyzést tesz egy olyan ember, mint Sullivan, az egy jelzés... egy kivetítés... arról, hogy mit döntöttek. Azt üzeni a hírszerző közösségnek, hogy Zelensky vége közeleg.

A Sullivan megjegyzését övező spekulációk már most is túlszárnyalták a skálát. A spekulációk szerint az USA meg fogja ölni Zelenszkijt, valószínűleg akkor, amikor az ukrán fegyveres erők vezető tábornokaival találkozik.

Egy rakétacsapással mindannyiukat kiiktatni egyszerű feladat az USA számára, és Oroszországra lehet kenni!

Ez... ez itt... ez itt... ...állítólag ez az új terv.

Megölik Zelenszkijt és talán néhány magas rangú tábornokát, ami azonnal összeomlasztja az ukrán kormányt és fegyveres erőit. Azonnali káosz lenne. Ami az ukrán fegyveres erőkből megmaradt, órákon belül szétesne.

Aztán, a RUMOROK szerint, Sullivan és a hírszerző közösség előállna mindenféle (khm) "bizonyítékkal", amely állítólag (khm) "bizonyítja", hogy Oroszország tette.

A nyugati tömegmédia kötelességtudóan a fő hírré teszi ezt egy hétig vagy még tovább, hogy rögzítse a közvéleményben, hogy Oroszország tette.

Ezáltal Oroszországra marad a felelősség zsákja, és a közvélemény szemében páriává válik.

Ukrajna teljes többi részének meghódítása egyszerű feladat lesz Oroszország számára ezen a ponton, de itt van a bökkenő:

Amit Oroszország "meghódít", az egy jóléti állam lesz. Egy bukott szárazföldi terület, amely képtelen eltartani magát.

Az egészet újra kell majd építeni, és ez óriási pénzügyi terhet jelent Oroszországnak, nem is beszélve a szabotőrökről, terroristákról és bajkeverőkről, akiket a nyugat kétségtelenül felhasznál majd, hogy még jobban megnehezítse Oroszország dolgát.

A "háborúnak" vége lesz. Oroszország győzött. De a győzelmet a Nyugat a lehető legmélyebbre fogja savazni.

 

 

Hal Turner Elemzés és szerkesztői vélemény

Az én személyes helyzetértékelésem szerint mindenkinek kb. 8 napja van arra, hogy a dolgok nagyon forróvá váljanak!

Július 31.-Augusztus 1. az átmenet a következő fázisba. Valójában hivatalosan is azt mondom, hogy szerintem július 28. és augusztus 5. között __lehet__ egy nukleáris csere - nem egy teljes körű nukleáris holokauszt - Oroszország és az USA/NATO között.

Jelenleg úgy ítélem meg, hogy a "Z" különleges katonai művelet eddig nem látott kegyetlenséggel és sebességgel fog fokozódni.

Személy szerint úgy látom, hogy a Mély Állam (NATO) erői nyíltan és fokozott erőszakkal kezdik meg a műveleteket. Személyes meggyőződésem, hogy az USA a proxyján, Ukrajnán keresztül fogja átlépni a "határt", és ez az akció bármikor elkezdődhet.

Augusztus 1-től az év végéig a világ olyan zűrzavart, zavarokat és erőszakot fog tapasztalni, amire a második világháború óta nem volt példa.

Bárki, akinek van fél esze, tudja, hogy Ukrajna soha nem fogja megnyerni ezt a háborút.

Soha nem lesz béke. Oroszország soha nem fog tudni bízni semmilyen úgynevezett biztonsági garanciában, amit a NATO/USA adhat. Túl sok vörös vonalat léptek át, túl sok megszegett ígéret.

Oroszország nem akar megszálló erő lenni Ukrajnában, de Ukrajnát, ha egyáltalán továbbra is létezik, nem lehet magára hagyni. Ukrajna a végén egy katonai senkiföldjeként puffer lesz Oroszország és a betolakodó NATO között. Ha valami, akkor egy nyugtalan fegyverszünet.

 

 

Ajánlások:

1. Ha az USA-ban vagy az Egyesült Királyságban élnek, készüljenek fel a lehetséges támadásra.

2. Ha az orosz "barátságtalan" listán szereplő bármelyik országban élsz, készülj fel a tömeges hiányokra és zavarokra.

3. Bárhol is élsz, tedd rendbe a készleteidet MOST.

Megjegyzés: A lehetséges támadási módok a kibertámadás, az EMP, az atombomba-támadás és a cunami-bomba támadás. Ezért az Egyesült Királyság és az USA minden tengerparti területe, döntéshozatali központja, pénzügyi központja és katonai létesítménye veszélyben van.

Készüljetek fel a lehetséges veszteségekre:

Elektromosság, banki szolgáltatások, üzemanyag, internet és mobiltelefonok.

Természetesen az élelmiszerek és az orvosi szolgáltatások elérhetősége NAGYON nagymértékben érintett lesz.

Ez nem gyakorlat...

Ez nem játék.

Isten óvja meg az ártatlanokat, és a gonoszok... azt kapják, amit megérdemelnek.

Sok szerencsét mindenkinek.

........

Az amerikaiak egy káoszba döntött Ukrajnát hagynak az oroszok nyakán, ha már győzni nem tudtak
Forrás: Gonzalo Lira @ YouTube
https://youtu.be/mactoSForFY

Egy nem választott milliárdosokból és bürokratákból álló csoport egy olyan jövőt tervez, ahol nagyon kevés szabadságod lesz.

 

Az emberek azt hiszik, hogy a világ magától változik, de semmi sem lehetett volna távolabb az igazságtól.

Amikor a világ leghatalmasabb emberei összeülnek, hogy megvitassák, hogyan alakítsák a jövőt, biztosak lehetünk benne, hogy ez nem a mi érdekünkben történik.

A májusi davosi Világgazdasági Fórumon a digitális személyazonossági igazolványokról, az "emberi jogok újrakalibrálásáról" és az információ ellenőrzéséről esett szó, míg júniusban a Bilderberg-csoport Washingtonban többek között a "geopolitikai átrendeződésekről" és a "globális pénzügyi rendszer felbomlásáról" tárgyalt.

A világ leggazdagabb és legbefolyásosabb családjainak terveiről tanúskodik a jelenleg épülő "mindenek internete" infrastruktúrája.

Bár lehet, hogy ezt intelligens jövőnek adják el, de ha az életünk teljesen online lesz, akkor nagyon kevés kontrollunk lesz felette: egy totális megfigyelési világ, ahol az életünk digitalizálva van, és minden cselekedetünket nyomon követik és értékelik.

 

 

Ez a pontszám fogja eldönteni, hogy hová mehetsz, mit vásárolhatsz, milyen karriert futhatsz be, mennyi energiát fogyasztasz, és még sok más korlátot szabnak majd az életednek.

Fontos, hogy minderre nincs jó ok, de a világ médiájának és tudományos életének generációkon át tartó irányítása és egy és a pszichológia magas szintű ismeretének segítségével elhitetik az emberekkel, hogy van.

Négyszer annyit fizetünk az energiáért, mint húsz évvel ezelőtt, mert a kormány politikáját a zöld napirend irányítja, amelynek alapja az időjárás, amely mindig is változott, és mindig is fog változni.

A kormányok törvényeket hoznak a szólásszabadság korlátozására és a bankszámlánk lecsapolására, és feladják a nemzeti szuverenitást a "globális problémák leküzdése" érdekében, mint például a WHO világjárványra való felkészülésről szóló szerződése. Ha egy olyan világot próbálnánk felépíteni, ahol néhány önjelölt, ultragazdag pszichopata hozza meg az összes döntést az egész világ számára, és mindenkinek engedelmeskednie kell, aligha tehetnénk jobbat annál, mint amit most tesznek, a választott képviselők, tanácsosok és egy olyan rendszer teljes együttműködésével, amelyet az embereknek megtanítottak arra, hogy bízzanak természetes jogaik és szabadságaik védelmében.

Bár Nagy-Britanniában mostanra sokan rájöttek, hogy a kovid hatalmas túlzás volt, a legtöbben nem ismerik fel, hogy mi a valódi napirend, és hogy hogyan vitték azt előre sokféleképpen azzal, hogy megtévesztették a világot, hogy egy rendkívül fertőző, halálos betegségben higgyenek (ami négy láb távolságból elkaphat, de hat láb távolságból nem, stb.) A kisvállalkozásokat szétzúzták, és a kormányzati kenőpénzek bőkezűségén keresztül mindannyian kezdjük számolni a féktelen infláció költségeit.

Az óriásvállalatok és a Wall Street virágzott, hiszen az Amazon, a Tesco és a McDonalds "alapvető üzletként" nyitva maradhatott, de a helyi, független boltok és vállalkozások bezártak. Az emberek online mozgatása, a személyes munkavégzéstől és társas kapcsolatoktól való eltávolítása, valamint az utazás drágábbá és körülményesebbé tétele szintén segíti azt a tervüket, hogy minden emberi interakciót az internetre helyezzenek át, ahol azt ellenőrizni és irányítani lehet.

Azzal, hogy az embereket arra kérik, hogy mutassák fel az igazolványaikat, szkenneljék be a QR-kódokat, és ha felszólítják őket, elszigetelődjenek, az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy megfigyelik őket és parancsokat fogadnak el. Sok iskolában már most is telepítettek ujjlenyomatot és más bioszenzoros technológiát, felkészítve a következő generációt egy teljesen digitális világra, ahol soha nem fogják megismerni a szabadságot és a spontán választás izgalmát.

 

 

Az információáramlás szinte teljes ellenőrzésével, az összes sugárzott médiacsatorna és a függő sajtó birtoklásával, és azzal, hogy mindent, ami kérdéseket tesz fel vagy megcáfolja őket, "félretájékoztatásnak" neveznek, majd kitiltják a közösségi médiából, a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy mi történik valójában - szándékosan. A válságokat valahogy mindig félreértelmezik, így az emberek nyomorúságának valódi okozóit ritkán látják.

Annak a ténynek, hogy mindez az egész világon egy ütemben történik, szintén fontos jelnek kellene lennie arra, hogy a társadalomban bekövetkező változásokról olyan emberek döntenek, akik messze azok felett állnak, akiket mi választunk meg, hogy képviseljenek minket; de sokan még mindig azt hiszik, hogy ennek azért kell történnie, mert minden kormány hirtelen, magától, pontosan ugyanabban az időben döntött úgy, hogy ugyanazokat a politikákat lépteti életbe, mert biztosan mindannyian olyan bölcsek.

Ez fejlett pszichológiai manipuláció. Az emberek naivitására számítanak - hogy vagy senki sem lehet ennyire gonosz és nem akarhat ekkora hatalmat, vagy egy hős fogja megállítani; mint azok a filmforgatókönyvek, amelyeket már ezerszer láttunk lejátszódni a képernyőkön, kicsik és nagyok előtt.

Azzal egy időben, hogy kiépítik az internetes börtönt, csökkentik a képességünket arra, hogy az ellenőrzésükön kívül, az interneten kívül, a hálózaton kívül és függetlenül éljünk, miközben az állatokat kitalált okokból selejtezik, és törvényeket hoznak, hogy megállítsanak bennünket. De a tervük része az is, hogy demoralizáljanak bennünket azzal, hogy úgy tesznek, mintha mindenhatóak lennének, és a terveik próféciák lennének.

 

 

Bár ma hatalmas és aránytalanul nagy befolyást gyakorolnak az emberek felett, egyáltalán nem elkerülhetetlen, hogy az általuk tervezett zsarnokság bekövetkezzen; ahogy az sem, hogy ne ébredjen fel elég ember időben, hogy megállítsa. Sokkal hatalmasabbak vagyunk, mint ahogyan azt elhitették velünk - akár Isten képmására teremtettünk, akár több milliárd évnyi természetes evolúciós genetikai kiválasztódás után, tízszer vagy százszor több képességünk van, mint gondolnánk, és teljes mértékben uraljuk az életünket - ha akarjuk.

Azt akarják, hogy féljünk, szegények, betegek és függők legyünk. a legjobb védekezés az, ha ezeknek a dolgoknak az abszolút ellentéte vagyunk.

Ki kell aknáznunk a bennünk rejlő lehetőségeket, valamint össze kell fognunk, hogy terjesszük az információkat, és az emberek erejét felhasználva lobbizzunk és ellenálljunk a technokráciának.

Nekik lehetnek terveik, nekünk is meg kell tartanunk a sajátjainkat.


https://pokolafoldon.hu/pandemia/tudjak-hogy-ez-ol-de-meg-mindig-beadjak-az-embereknek-ez-hogyhogy-nem-gyilkossag

Chemtrail napló március-április

BLACKROCK: A társaság, mely a világot birtokolja és a közvélemény erről semmit sem tud. Mostanáig!

BlackRock: a vállalat, amely a világot birtokolja. Lehet, hogy még sosem hallottál róluk, de garantálom, hogy valamilyen módon hatással vannak az életedre, az adósságodra, a körülötted lévő világ dolgainak árára, sőt még a környezetünkre is.

Egy kicsit másfajta videót szerettem volna készíteni, hogy rávilágítsak néhány okra, amiért a világ olyan, amilyen és nem csak a Világ Helyzetét, hanem különösen a dolgok gazdasági helyzetét illetően.
Néha azt hihetnénk, hogy az adósság, a hitel, a tulajdonlás és az árak csak véletlenül olyanok, amilyenek. De itt megmutatom, hogy a világ tulajdonviszonyainak módja miatt sok minden szándékosan történik. Ezekről a tulajdonviszonyokról viszont sajnos az emberek többsége szinte alig vagy egyáltalán semmit sem tud.

De hogyan is tudhatna, ha ugyanezek a gigászi vállalatok birtokolják a médiát és a közgondolkodást is…, ráadásul nagyobbak, mint 2 ország kivételével bármelyik állam GDP-je.

 

 

Egy cég, amely az egyetlen legnagyobb befektető a bolygónk erdeinek pusztításában és a legnagyobb pénzbeszedő a fosszilis tüzelőanyag-iparban.

Ez ijesztő. Nagyon ijesztő.

És ami még aggasztó, hogy a BlackRock (és fő versenytársuk, a Vanguard) napról napra egyre nagyobb hatalommal bír.

De a jó hír az, hogy talán tehetünk ellene valamit."

"Nincs más alternatíva! - Vagy felébredsz, vagy száműzünk az Új Földről."

 

Elérkeztünk a legjobban várt pillanathoz!

Semmi sem történt még korábban, ami a következő néhány évben történni fog!

Az egész galaxis BULIT tart, végül is a Föld

a Tejútrendszer legfiatalabb lánya felszabadul.

Ez a bolygó, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az Édenkert legyen, megszabadul a Sötét Erők uralma alól, amelyek elrabolták és rabszolgasorba taszították évezredek óta!

A mágneses rács, amely az emberiséget egy harmadik dimenziós rezgésbe zárta, már megsemmisült - és most a Fény eléri a Föld minden szegletét.

Az asztrál, ahol az itt megtestesült Szellemek ellen irányuló összes ármánykodás volt.

Már elsöpörték és kiürítették.

A sötét entitások és fegyverarzenáljuk, valamint az uralkodás és irányítás taktikái is eltűntek.

A Föld felszabadításához szükséges összes biztonsági eljárást már elvégezték a Fény Erői. A Galaktikus Konföderáció hajó- és szellemseregei már a helyükön vannak a Nagy Eseményre.

Semmi más nem akadályozhatja meg a Földet, hogy most a Legboldogabb Világok kategóriájába való felemelkedését tegye meg.

 

 

Végül a Bizonyíték és az Engesztelés megszűnik létezni a Galaxisnak ebben a kvadránsában, és ennek eredményeként nem lesz többé fájdalom és szenvedés.

De mindezt idegen erők tervezik és hajtják végre, és engedelmeskedik az Isteni Terveknek.

Ez mindent lefed ezen a bolygón.

A felemelkedés nem csak az emberekről szól; a többi birodalom (állati, növényi és ásványi) is megfelelő lépésekben emelkedik.

A portálok már megnyílnak, és az állatok többnyire már felismerik ezt.

Az utóbbi években boldogabbak és barátságosabbak.

A madarak közelebb költöznek az emberekhez és boldogabban énekelnek.

A kutyák, akik mindig is közelebb álltak egymáshoz, most már csak beszélgetni kell.

Jobban megértik az embereket, és mélyen átérzik az érzelmeiket.

Nemcsak az emberek és az állatok változnak; a Zöldségek is gyorsan változnak.

Sok olyan régió, ahol nem esett eső, most kezdi kiheverni a meddőséget.

Amit etikátlan céllal genetikailag módosítottak, az most fokozatosan kihal.

Minden IGAZSÁG a felszínre fog kerülni.

Az emberiség irányítására használt hazugságok lelepleződnek és alkotóik lelepleződnek.

Megdöbbenés és csalódás lesz bizonyos intézményekkel kapcsolatban.

Sok ember részéről lesz némi felháborodás, mert hosszú időn keresztül becsapták őket.

Az emberiség végül rá fog jönni, hogy mindig is egy rabszolgatartó rendszerben élt és egy maroknyi ember uralta.

Nyomor, éhség, betegségek, az emberek kárára létrehozott kormányzati rendszer, korlátozó hiedelmek, a kizsákmányolás pénzügyi rendszere, káros gyógyszerek, egészségtelen ételek,

 

 

Végül minden csapda, amelyet az emberiség bebörtönzésére hoztak létre, fel fog tárulni és el fog pusztulni.

Csak a közjóra irányított elmék és az önérdekektől mentes lelkiismeret marad meg az Új Földön.

És ahhoz, hogy ez valóban lehetséges legyen, az emberiség ébredése megtörténik.

Az ébredés az a kvantumugrás, amit megteszel. Nincs más út!

Vagy felébredtek, vagy száműzetés az Új Földről.

Mivel minden rezgés, semmi, ami az új energiákon kívül rezeg, nem lesz képes itt elviselni és túlélni.

Végül, lesz elég tudat, ami szükséges ahhoz, hogy az Átmenet nagy eseményei bekövetkezzenek.

De kár, hogy olyan sokan ilyen közel kerültek és feladták!.

Inkább maradnak az egó komfortzónájában, mivel a változások mindig fegyelmet, kitartást, elszántságot és összpontosítást igényelnek.

Mindenki, aki itt van, és olvassa ezt a szöveget, bizonyára megfigyelheti közöttetek, hogy vannak még rugalmas emberek.

Hiába a sok információ erről, ők inkább a vak illúziót részesítik előnyben, amit minden korból hoznak magukkal.

Nem akarják elhinni, hogy az Idők elérkeztek.

És a legrosszabb az, hogy nem tudják, hogy változás nélkül egy másik, még mindig nagyon perverz világban kell folytatniuk a tanulást, ahol fájdalmon keresztül fognak tanulni, mert ezt a választást választották.

 

 

Hányan adják fel most!

Milyen kár! Olyan kevés van hátra!

A Fény mindig tiszteletben tartja mindenkinek az akaratát.

És ha az a vágyatok, hogy kitartsatok, tartsátok szilárdan a kormányrudat.

Bízzatok, mert nem lesz hiány a védelemben!

Senki sem mondta, hogy könnyű!

Senkinek sincs lehetetlen küldetése.

Mindenkinek sok eszköze van a végső csatákhoz.

A győzelem lehetséges azok számára, akik bíznak és kitartanak a végsőkig.

Az utolsó negatív rezgések és sejtemlékek, amelyek még mindannyiunkban rezonálnak, gyógyultnak és felszabadultnak érzik magukat.

A Régi 3D-s energia egyikét sem lehet a Föld következő fázisába vinni, mivel a rezgés az Ötödik Dimenzióból és feljebb fog érkezni.

Mostantól kezdve az együttműködés és a nem versengés lesz a szabály.

Aki ellene van ennek az energiának, az nem fog belépni az Ötödik Dimenzióba.

Vagy ahhoz, hogy ezt megtehessék, extra mérföldet kell majd megtenniük.

Azonban ne feledjétek, hogy ez rajtatok múlik...

A fény lényei

Ojeda Hope

A SZERETET A KULCS

  • Forrás: MatrixHungary

Chemtrail napló 2022 február-március

Hogyan taszítják rabszolgasorba a nagybankok az emberiséget - Greg Reese

A feketehattyú-esemény egy metafora, amely olyan ritka, váratlan jelenséget ír le, amelynek előfordulási valószínűsége alacsony, de jelentős hatással van a társadalom egészére. A kifejezést Nassim Nicholas Taleb, a Wall Street egykori kereskedője tette népszerűvé, aki 2001-ben megjelent Fooled by Randomness (A véletlen bolondja) című könyvében írt erről a fogalomról.https://www.wallstreetprep.com/knowledge/black-swan/

https://gregreese.substack.com/

https://banned.video/channel/greg-reese

Forrás:https://www.bitchute.com/video/4YBqDbt7OXgH/

A témához kapcsolódó, megtekintésre érdemes filmek:

A pénz mint adósság
https://www.youtube.com/watch?v=jKO3aKMR8_o
2. rész
https://www.youtube.com/watch?v=1H82RLnNQnE

Pénzurak, avagy hogyan vették át az uralmat a nemzetközi bankárok
https://www.youtube.com/watch?v=GpHthE8q-XE
https://www.youtube.com/watch?v=0HxOMOCwCjk