A volt First Lady, Michelle Obama 1994-től 2008-ig férfiként volt regisztrálva szavazni - derül ki az Illinois Állami Választási Bizottságtól kapott hivatalos dokumentumokból.

A hivatalos dokumentumokból az is kiderül, hogy Obama 2008-ban, ugyanabban az évben, amikor férje az elnökségért indult, hivatalosan is női nemre változtatta a nemét. A hivatalos dokumentumokat Illinois államból Joel Gilbert dokumentumfilmes szerezte meg, aki elmondta, hogy úgy döntött, "komolyan veszi" Michelle Obama hátterének megismerését, mert a mainstream média nem hajlandó hozzányúlni a témához. Arra azonban nem számított, hogy bizonyítékot talál arra, hogy tizennégy éven át férfiként regisztráltatta magát a szavazásra.

Gilbert megdöbbent, amikor megkapta Michelle Obama hivatalos választói regisztrációs kártyáit 1994-ből és 2008-ból. Gilbert leírja a Michelle Obama "változó szexuális identitásának" felgöngyölítésének folyamatát:

"Miután nemrégiben megkaptam Illinois állam hivatalos dokumentumait, a következőket tudom bizonyossággal kijelenteni: Bizonyítékot találtam a hivatalos dokumentumokban arra, hogy Michelle Obama 1994-ben férfiként regisztráltatta magát a szavazásra. Arra is van hivatalos bizonyítékom, hogy 14 évnyi férfiként való szavazás után Michelle Obama 2008-ban nemet váltott, férfiról nőre. Ez nem a közösségi médiából származó ostobaság, ez tény. A dokumentumokat csak a múlt héten szereztem meg Illinois állam választási hivatalától. Itt van Michelle Obama hivatalos választói regisztrációs kártyája 1994-ből, amikor férfiként regisztrált a szavazásra. Az M betű be van karikázva a nemek alatt."

"Aztán 2008. július 14-én, amikor a férjét a demokraták hamarosan az elnöki posztra jelölték, nemét férfiról nőre változtatta."

Figyelemre méltó időzítés, ezzel bizonyára önök is egyetértenek.

 

 

És mielőtt megvádolná Joel Gilbertet, hogy összeesküvést szőtt Michelle Obama bemártására és hamisan transzneműként való besározására, egy tényt nem árt észben tartani. Annak ellenére, hogy Gilbert felfedezte, hogy Michelle Obama 1994-ben férfiként regisztráltatta magát, még mindig nem hiszi, hogy férfiként született. Jótékonyan úgy véli, hogy biztosan "rosszul jelölte meg a négyzetet", és véletlenül férfiként regisztráltatta magát a szavazásra. Elmagyarázza:

"Az, hogy férfiként regisztráltatta magát a választóként, valószínűleg valamilyen elírás volt, amikor Michelle kitöltötte az 1994-es választói regisztrációs űrlapot. Ezt csak 2008-ban vehette észre és javíthatta ki megfelelően".

Hűha! Néhányan tényleg el akarják hinni, amit mondanak nekik.

Az Obama-kormányzat kezdete óta az állampolgárok mindenütt tanulmányozzák a Michelle Obamáról készült videókat és fotókat, és azt mondják, hogy ő férfi. 2014-ben a komikus Joan Rivers mindkét pletykát táplálta, amikor válaszolt a TMZ riporterének, aki ártatlanul megkérdezte tőle, hogy az USA valaha is megválasztana-e egy meleg elnököt.

"Obamával már megvan, úgyhogy nyugodjunk meg" - mondta Rivers, majd hozzátette: "Tudod, Michelle egy transzi".

Rivers megjegyzései a közösségi médiában olyan fotók posztolását táplálták, amelyek azt sugallják, hogy Michelle valójában férfi. Közelképes, lassított felvételek is készültek róla, amint a The Ellen DeGeneres Show-ban táncol, és állítólag látszik, hogy valami lapul a nadrágjában.

 

 

Kevesebb mint két hónappal később Rivers meghalt egy állítólagos kisebb torokműtét következtében.

Mondanom sem kell, hogy váratlan halála felpörgette a pletykamalmot, és még Barack Obama saját családja is táplálta a pletykát.

A Twitteren Barack idősebb testvére, Malik utalt arra, hogy tudja az igazságot.

Mielőtt hirtelen elhallgatott, törölte az eredeti tweetet, és nem volt hajlandó megerősíteni vagy cáfolni a "BIG MIKE"-ról szóló állításokat.

Figyelemre méltó, hogy maga Barack Obama is elszólta magát, és "Michael"-nek szólította... újra és újra.

Hmm... Találkozott már olyan férfival, aki véletlenül férfinévvel szólítja a feleségét?

A lopakodás az Obamák hosszú távú stratégiájának középpontjában áll az első naptól fogva. Barack és tettestársai 2016 óta készítik elő Michelle-t az elnökjelöltségre. Első lépésként a hatalmi házaspár 65 millió dolláros ajánlatot írt alá, hogy megírják a saját memoárjaikat, amint elhagyják a Fehér Házat.

 

 

A demokraták Michelle-lel kapcsolatos terveire utaló másik árulkodó jel az volt, amikor neki ítélték a 2020-as demokrata nemzeti konvenció áhított főszónoki szerepét. Párhuzamképpen Barack volt a konvenció főszónoka 2004-ben, négy évvel azelőtt, hogy 2008-ban jelöltként megnevezték volna.

Amikor legutóbb ellenőrizték, Michelle-nek több mint 18 millió követője volt a Facebookon, 20 millió a Twitteren és közel 50 millió az Instagramon. Amikor tweetel, általában politikai hangvételűeket, a demokraták odafigyelnek rá.

De sebezhető jelölt lesz, mert annyi rejtegetnivalója van. Joel Gilbert, a filmes, aki megszerezte a szavazói regisztrációs kártyáit, azt mondja: "Csak az igazság állíthatja meg". Az igazság nem Michelle legjobb barátja.

Azóta tetteti magát olyannak, aki nem az, aminek látszik, mióta először jelent meg az országos színpadon.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/michelle-obama-1994-ben-ferfikent-regisztralt-szavazni-illinois-allam-valasztasi-bizottsaga-szerint