Az emberek azt hiszik, hogy a világ magától változik, de semmi sem lehetett volna távolabb az igazságtól.

Amikor a világ leghatalmasabb emberei összeülnek, hogy megvitassák, hogyan alakítsák a jövőt, biztosak lehetünk benne, hogy ez nem a mi érdekünkben történik.

A májusi davosi Világgazdasági Fórumon a digitális személyazonossági igazolványokról, az "emberi jogok újrakalibrálásáról" és az információ ellenőrzéséről esett szó, míg júniusban a Bilderberg-csoport Washingtonban többek között a "geopolitikai átrendeződésekről" és a "globális pénzügyi rendszer felbomlásáról" tárgyalt.

A világ leggazdagabb és legbefolyásosabb családjainak terveiről tanúskodik a jelenleg épülő "mindenek internete" infrastruktúrája.

Bár lehet, hogy ezt intelligens jövőnek adják el, de ha az életünk teljesen online lesz, akkor nagyon kevés kontrollunk lesz felette: egy totális megfigyelési világ, ahol az életünk digitalizálva van, és minden cselekedetünket nyomon követik és értékelik.

 

 

Ez a pontszám fogja eldönteni, hogy hová mehetsz, mit vásárolhatsz, milyen karriert futhatsz be, mennyi energiát fogyasztasz, és még sok más korlátot szabnak majd az életednek.

Fontos, hogy minderre nincs jó ok, de a világ médiájának és tudományos életének generációkon át tartó irányítása és egy és a pszichológia magas szintű ismeretének segítségével elhitetik az emberekkel, hogy van.

Négyszer annyit fizetünk az energiáért, mint húsz évvel ezelőtt, mert a kormány politikáját a zöld napirend irányítja, amelynek alapja az időjárás, amely mindig is változott, és mindig is fog változni.

A kormányok törvényeket hoznak a szólásszabadság korlátozására és a bankszámlánk lecsapolására, és feladják a nemzeti szuverenitást a "globális problémák leküzdése" érdekében, mint például a WHO világjárványra való felkészülésről szóló szerződése. Ha egy olyan világot próbálnánk felépíteni, ahol néhány önjelölt, ultragazdag pszichopata hozza meg az összes döntést az egész világ számára, és mindenkinek engedelmeskednie kell, aligha tehetnénk jobbat annál, mint amit most tesznek, a választott képviselők, tanácsosok és egy olyan rendszer teljes együttműködésével, amelyet az embereknek megtanítottak arra, hogy bízzanak természetes jogaik és szabadságaik védelmében.

Bár Nagy-Britanniában mostanra sokan rájöttek, hogy a kovid hatalmas túlzás volt, a legtöbben nem ismerik fel, hogy mi a valódi napirend, és hogy hogyan vitték azt előre sokféleképpen azzal, hogy megtévesztették a világot, hogy egy rendkívül fertőző, halálos betegségben higgyenek (ami négy láb távolságból elkaphat, de hat láb távolságból nem, stb.) A kisvállalkozásokat szétzúzták, és a kormányzati kenőpénzek bőkezűségén keresztül mindannyian kezdjük számolni a féktelen infláció költségeit.

Az óriásvállalatok és a Wall Street virágzott, hiszen az Amazon, a Tesco és a McDonalds "alapvető üzletként" nyitva maradhatott, de a helyi, független boltok és vállalkozások bezártak. Az emberek online mozgatása, a személyes munkavégzéstől és társas kapcsolatoktól való eltávolítása, valamint az utazás drágábbá és körülményesebbé tétele szintén segíti azt a tervüket, hogy minden emberi interakciót az internetre helyezzenek át, ahol azt ellenőrizni és irányítani lehet.

Azzal, hogy az embereket arra kérik, hogy mutassák fel az igazolványaikat, szkenneljék be a QR-kódokat, és ha felszólítják őket, elszigetelődjenek, az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy megfigyelik őket és parancsokat fogadnak el. Sok iskolában már most is telepítettek ujjlenyomatot és más bioszenzoros technológiát, felkészítve a következő generációt egy teljesen digitális világra, ahol soha nem fogják megismerni a szabadságot és a spontán választás izgalmát.

 

 

Az információáramlás szinte teljes ellenőrzésével, az összes sugárzott médiacsatorna és a függő sajtó birtoklásával, és azzal, hogy mindent, ami kérdéseket tesz fel vagy megcáfolja őket, "félretájékoztatásnak" neveznek, majd kitiltják a közösségi médiából, a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy mi történik valójában - szándékosan. A válságokat valahogy mindig félreértelmezik, így az emberek nyomorúságának valódi okozóit ritkán látják.

Annak a ténynek, hogy mindez az egész világon egy ütemben történik, szintén fontos jelnek kellene lennie arra, hogy a társadalomban bekövetkező változásokról olyan emberek döntenek, akik messze azok felett állnak, akiket mi választunk meg, hogy képviseljenek minket; de sokan még mindig azt hiszik, hogy ennek azért kell történnie, mert minden kormány hirtelen, magától, pontosan ugyanabban az időben döntött úgy, hogy ugyanazokat a politikákat lépteti életbe, mert biztosan mindannyian olyan bölcsek.

Ez fejlett pszichológiai manipuláció. Az emberek naivitására számítanak - hogy vagy senki sem lehet ennyire gonosz és nem akarhat ekkora hatalmat, vagy egy hős fogja megállítani; mint azok a filmforgatókönyvek, amelyeket már ezerszer láttunk lejátszódni a képernyőkön, kicsik és nagyok előtt.

Azzal egy időben, hogy kiépítik az internetes börtönt, csökkentik a képességünket arra, hogy az ellenőrzésükön kívül, az interneten kívül, a hálózaton kívül és függetlenül éljünk, miközben az állatokat kitalált okokból selejtezik, és törvényeket hoznak, hogy megállítsanak bennünket. De a tervük része az is, hogy demoralizáljanak bennünket azzal, hogy úgy tesznek, mintha mindenhatóak lennének, és a terveik próféciák lennének.

 

 

Bár ma hatalmas és aránytalanul nagy befolyást gyakorolnak az emberek felett, egyáltalán nem elkerülhetetlen, hogy az általuk tervezett zsarnokság bekövetkezzen; ahogy az sem, hogy ne ébredjen fel elég ember időben, hogy megállítsa. Sokkal hatalmasabbak vagyunk, mint ahogyan azt elhitették velünk - akár Isten képmására teremtettünk, akár több milliárd évnyi természetes evolúciós genetikai kiválasztódás után, tízszer vagy százszor több képességünk van, mint gondolnánk, és teljes mértékben uraljuk az életünket - ha akarjuk.

Azt akarják, hogy féljünk, szegények, betegek és függők legyünk. a legjobb védekezés az, ha ezeknek a dolgoknak az abszolút ellentéte vagyunk.

Ki kell aknáznunk a bennünk rejlő lehetőségeket, valamint össze kell fognunk, hogy terjesszük az információkat, és az emberek erejét felhasználva lobbizzunk és ellenálljunk a technokráciának.

Nekik lehetnek terveik, nekünk is meg kell tartanunk a sajátjainkat.


https://pokolafoldon.hu/pandemia/tudjak-hogy-ez-ol-de-meg-mindig-beadjak-az-embereknek-ez-hogyhogy-nem-gyilkossag