2021. február 14., vasárnap

Isten gén - a rendkívül titkos és ördögi menetrend a COVID-19 vakcina mögött

A globális cselekmény a COVID-19 oltás kitervelésére sokkoló sátáni összeesküvést tár fel. A kemtrails-t évek óta használják légúti vírusok és aeroszolos oltások beadására.

Itt van a fő ok, amiért az NWO globalista összeesküvése egy egyetemes COVID-19 vakcinázási program végrehajtását tűzte ki célul.


Nem, semmi köze ahhoz, hogy az oltások által kiváltott immunitás az egyetlen módja ennek a teljesen előállított pandémiának és fokozatos pániknak a kezelésére, amelyet a biomérnöki tervezésű új koronavírusuk váltott ki, amelyet lopva elterjesztettek az egész világon az 5G-intenzív városi területeken.


A Nemzet állapota

2005-ben a minősített előadást a DoD tisztviselői és katonai magas rangú tisztek tartották a Pentagonban a szigorúan titkos FunVax programról.

Videót készített a Pentagon eligazításának egy rövid szakaszáról, amelyet titokban egy bejelentő készített. Itt található: FUNVAXgate : Pentagon-rendszer az isten génjének teljes semlegesítésére (videó) .

VEZETŐI ÖSSZEFOGLALÓ

Legalább 3 elengedhetetlen elgondolás származik abból a rendkívül leleplező és radioaktív előadásból, amelyet egy tapasztalt biofegyver-tudós készített, aki a FunVax projekt fő emberének tűnt. Alábbiak szerint:

(1) Az amerikai katonai biológiai fegyverprogram olyan vakcinát hozott létre, amely kifejezetten a megcélzott egyének és populációk immunizálására készült az Isten gén expressziója ellen, más néven vezikuláris monoamin transzporter 2 (VMAT2). A VMAT2 elfolytása évtizedek óta az amerikai biológiai fegyverlaboratóriumok elsődleges célja, látszólagos célja a vallási fanatizmusuk alapján cselekvő terroristák semlegesítése. Az igazi cél azonban az egész világon beoltani az embereket a lelki törekvések és / vagy misztikus élmények iránti hajlam ellen (lásd az alábbi képernyőképet). Néhány mély bennfentes még azt feltételezte, hogy a FunVax valódi célja a lélek fejlődésének tartós megakasztása.

(Az Isten gén hipotézise azt javasolja, hogy az emberi szellemiséget befolyásolja az öröklődésben, és hogy egy specifikus gén, az úgynevezett vezikuláris monoamin transzporter 2 (VMAT2) hajlamosítja az embereket spirituális vagy misztikus tapasztalatokra. Az ötletet Dean Hamer genetikus javasolta az 2004-ben megjelent The God Gene: How Faith Hardwired on Our Genes című könyvében.

Az Isten gén hipotézise viselkedésgenetikai, neurobiológiai és pszichológiai vizsgálatok kombinációján alapszik. A hipotézis fő érvei a következők: a spiritualitás számszerűsíthető pszichometriai mérésekkel; a mögöttes hajlam a szellemiségre részben örökölhető; ennek az örökölhetőségnek egy része a VMAT2 génnek tulajdonítható; ez a gén a monoaminszint megváltoztatásával hat; és a spiritualitás evolúciós előnyt nyújt azáltal, hogy az egyénnek veleszületett optimizmusérzetet nyújt.)

(2) A legpraktikusabb forma, amelyet a VMAT2 vakcinázási program a rendkívüli titoktartás szükségességére való tekintettel képes kialakítani, egy légúti vírust, amelyet titokban el lehet engedni a világ bármely városában, nemzetében vagy régiójában. Ez kiküszöbölné azon társadalmak problémáját, amelyek idegenkednek az injekcióval beadott oltásoktól. A vallási kultúrák általában egyre jobban félnek az oltási felvételek mögött meghúzódó valódi szándéktól. Sok ember nemcsak tapasztalta és / vagy tanúja volt a vakcina káros mellékhatásainak, valójában szkeptikus a hatékonyságukkal kapcsolatban is.

(3) A javasolt FunVax vakcinát hasonló módon aeroszolizálják, mint az alábbi gyanútlan populáció szisztematikus, széles területű és válogatás nélküli permetezése. Mivel az Egyesült Államok fegyveres erői mindig tagadják a cemtrailek létezését, a legtöbb állampolgárral elhitették, hogy hamisnak higgyék őket. Ily módon az aeroszolos oltásokat lopva beadhatják bármely olyan nemzet állampolgárai számára, amely tiltott módon engedélyezi a vegyi geotechnikai műveleteket.

 

* A FunVax vakcina, valamint a VMAT2 gén, más néven Isten gén alapos megvitatásához a következő részletes vizsgálat számos tudományos tényt szolgáltat, amelyek nagy fokú hitelt adnak ennek az amerikai katonai biofegyver programnak a létezésében: A VMAT2 és a FunVax vakcina részletes vizsgálata


Az Egyesült Államok katonaságának 7 évbe tellett az a biofegyver bevetése, amely 2012 és 2020 között főként Szaúd-Arábiában közel-keleti légúti szindrómaként (MERS) jelentkezett. Dél-Korea, egy másik nagy amerikai katonai jelenléttel rendelkező ország, amely folyamatos permetezésen esik át, szintén jelentős MERS-járványt szenvedett 2015-ben.

~ A MERS csak egy példa egy „aeroszolos oltás” -ra, amelyet 2012 és 2020 között kifejezetten az iszlám harcos szektát célozták meg Szaúd-Arábiában. A vahábi terrorista hálózatot a NATO és a Zio-Anglo-American Axist, katonai és hírszerző közösségei hozták létre, akárcsak az ISIS Észak-Levantán. ~


COVID-19 MŰKÖDÉSE

Minden a COVID-19-re mutat, mint egy FunVax biofegyverre, amelyet világszerte célzottan felszabadítottak különféle szaporítási eszközökkel, hogy exponenciálisan megsokszorozzák a rejtett VMAT2 vakcina terjedési vektorait.

Ennélfogva az OPVATION COVID-19 elsődleges célja a vallásosság jelentős csökkentése az egész nemzetek világközösségében, különösen azokban az országokban, amelyek szerves részét képezik a totalitárius Egy Világ Kormány megalakulásának. Azok a nemzetek elsősorban a Zio-Anglo-American Axis nyugati katonai hatalmai, amelyek mind a NATO, mind a G20 tagjai.

Valójában az Új Világrend menetrendjét nem lehet sikeresen végrehajtani azokon nemzeteken belül, ahol a polgárok erős lelki impulzusokkal és odaadó vallási gyakorlattal rendelkeznek. Az NWO globalista kabaljának még nehezebb dolga lesz, ahol a misztika történelmi hagyományai vannak, mint például India, vagy folyamatos szellemi újjáéledés, amelyet a pünkösdi és az evangéliumi keresztények tapasztalnak egész nyugaton.

Ezért az Új Világrend globalista kabalájának egyetlen útja az, hogy teljes mértékben aktiválja a „kvaterner fegyverrendszert”, amelyet a VMAT2 oltási folyamat megkönnyítésére terveztek. Lásd: QUATERNARY WEAPON SYSTEM Minden koronavírus-klaszter robbanás előtt aktiválódik

Semmit sem bízva a véletlenre, a COVID-19 MŰVELET elkövetői mind a négy fegyverrendszerrel, fáradtságot nem kímélve, közvetlenül részt véve az egész emberiség oltásában. Az Isten gén elleni immunizálás négy fő módszerét 2020-ban korábban közzé tettük ebben az ismertetőben: Itt van az NWO rendszere a kötelező védőoltások kikényszerítésére .

(1) COVID-19 biofegyver

(2) 5G bevezetés és meglévő 4G

(3) Éves influenza elleni oltások

(4) Chemtrail Aerosols

Mind a négy biofegyver-rendszert titokban használják egy globális VMAT2-oltási rendszer gyors és szinergikus beadására, egyéb rosszindulatú célok mellett.

Igaz, hogy a fenti videó csak egy aeroszolos VMAT2 vakcináról beszél; ez azonban 15 évvel ezelőtt volt. Az NWO cabal jelentősen felgyorsította menetrendjét a jelenlegi szembesülő fenyegetések miatt, és azóta kidolgozta a jelenlegi OPERATION COVID-19-et azzal, hogy eredeti rendszerét szuper-szteroidokra helyezte.

Más szavakkal, az egész emberiséget megcélzó kvaterner fegyverrendszert globális járványnak álcázták, hogy az egész bolygót beborítsák a COVID-19 biifegyverrel és hamis antidotumaival, amelyek mindkettő hatékonyan VMAT2 oltásként szolgál.


FONTOS PONT: Nemcsak az éves influenza elleni oltásokat és a gyermekkori oltási ütemterveket használják ravaszul a VMAT2 vakcina beadására, hanem a kötelező COVID-19 vakcina fő oka annak biztosítása, hogy mindenki megkapja Isten gén immunitását. Lásd: FUNVAXgate: Bill Gates beültethető kvantumpontja, mikrotűs oltóanyag-leadó rendszer és luciferáz


A Föld lefedettségének maximalizálása annak érdekében, hogy minden lakos megkapja a FunVax-ot, a továbbiakban a fő globalista cél. Ily módon az NWO cabal képes végrehajtani a sokkal összetettebb és tekervényesebb COVID-1984-et, amelyet utólagosan kell megtennie, ha a Lehetséges Hatalmak (TPTB) meg akarják kerülni a Mi, az emberek haragját.

Ennélfogva az OPERATON COVID-19 csupán az első ütés egy-két ütéses kiütési stratégiában az emberiség ellen annak érdekében, hogy a TPTB létrehozza a globális biztonsági szuperállamot; A COVID-1984 jelenti a második ütést.


„Ahogyan az állam által támogatott szeptember 11-i hamis zászlóműveletet használták fel az Amerikai Nemzetbiztonsági Állam létrehozására, úgy a  COVID-1984-et  is azért hajtják végre, hogy egy globális biztonsági szuperállamot felépítsenek az egész bolygó civilizációjában, az Egy Világ Kormányának elődjeként. Az Új Világrend  globalista kabalájának minden egyes mozdulatát ennek a megrendezett világjárványnak és a globális psziopnak a végrehajtása során jó előre megtervezték. Ez azért van, mert a  COVID-1984 az emberi faj ellen folytatott 100 éves bioháború csúcspontját jelenti . Ez nem csak egy elnéptelenítésről szóló biofegyver, mint az 1918-as spanyol influenza volt. Figyelje ennek minden fordulatát, klasszikus Probléma ~ Reagálás ~ Megoldás művelet, főleg mivel
hamisan közölte a CIA Mockingbird Media. Minden óra az NWO eredménye, nagy és kicsi is, mivel minden darab tökéletesen illeszkedik az előre megtervezett COVID-1984 rejtvénybe. Ezért történt,
emlékeztet a „Plandémiára” ... valamint a „THE GREAT SCAMDEMIC-re”. (a nagy átverés-járvány)

- Hírszerzési elemző és az amerikai hadsereg volt tisztje

(Forrás: COVID-1984: "A Global 9/11" a globális biztonsági szuperállam felavatása )


Nemzetközi banki kartell és bűnöző szindikátus

A Pentagon FunVax biofegyver programjának messzemenő következményei ugyanolyan hatalmasak, mint amennyire az emberi faj szempontjából rendkívül következményesek.

Ha az amerikai nép tudomást szerezne erről az ellenszenves fogásról, a politikai testületben elnyomná a lelki törekvést és a vallási buzgalmat, a Védelmi Minisztériumot DC-ben villámcsapással finanszíroznák, mielőtt végleg megborzongana. Mind az 50 állam népe azonnal abbahagyná az adófizetést, mielőtt komolyan fontolgatnák a Pentagon ellenőrzött lebontását.

De hogyan történt ez valójában?

Több évtizedes bűnügyi összeesküvés van az amerikai köztársaság lebontása érdekében, amely elkezdődött a 20. század elején. Abban az időben az Egyesült Államok Hadügyminisztériumát, amelyet ma Védelmi Minisztériumnak hívnak, az 1913. évi Federal Reserve Act teljes mértékben átvette. Ettől kezdve minden globális kataklizmatikus eseményt gondosan megtervezett, koordinált, végrehajtott és eltakart ugyanaz a népirtó törzs, amely az International Banking Cartel & Crime Syndicate (IBCCS) tulajdonosa és üzemeltetője .


Az örmény népirtásnak, az első világháborúnak, a bolsevik forradalomnak, a spanyol influenza népirtásnak, a nagy gazdasági válságnak, a második világháborúnak, a holokausztnak, a szeptember 11-i terrorista támadásoknak, a terror elleni háborúnak és a COVID-19 pandémiának egy közös vonása van.

Mindegyiket az International Banking Cartel & Crime Syndicate finanszírozta .

(Forrás: STAGED CORONAVIRUS PANDEMIC : Az eposzi arányok nemzetközi bűnügyi összeesküvése )


Hatalmas finanszírozásra és számtalan személyzetre volt szükség, akik több mint egy évszázadon át szorgalmasan dolgoztak mind az OPERATION COVID-19, mind a COVID-1984 elindításában. A kutatás finanszírozásának kifizetése és a kormányzati fizetések évtizedeinek fedezése csak a Federal Reserve miatt volt lehetséges, amely a Nemzetközi Bankkartell és Bűnügyi Szindikátus létrehozása volt.

* SZÖVETSÉGI TARTALÉK MEGJEGYZÉS: Fiat pénznem + Részlegesen fenntartott bank = Vicces pénz

Így tudta az IBCCS kooperálni és ellenőrizni az Egyesült Államok szövetségi kormányának legfontosabb ügynökségeit, amelyek mind szükségesek voltak ahhoz, hogy az első, az OPERATION COVID-19 , majd a COVID-1984 előtti sok fekete műveletet és leplezést lefolytassák. A szövetségi tartalékrendszer által felügyelt végeláthatatlan tolvajlási és pénzügyi csalárdság a globalisták által is felállították és finanszírozták az immár hírhedt mély államot. A vezető végrehajtó szolgálat néven is ismert, ezeket az Amerikai Köztársaság árulóit azonnal le kell tartóztatni, és a törvény teljes körű büntetőeljárása alá kell vonni őket ... mielőtt élőben felakasztanák őket az interneten! ! !

Természetesen a mainstream média is tele van árulókkal, miközben a CIA, az FBI, a DoJ, az NSA, a DHS és a Department of State olyan sok felforgatóval dolgozik.  A mély államú hazaárulók népesítik be a CDC-t, a HHS-t, az NIH-t, az FDA-t és a Big Pharmát is. Valójában az egész Mély Államban ma már több a csábító elem, mint a hazafiaknál és a nacionalistáknál. A globalisták szó szerint átvették az amerikai kormányzást, készletet és vezetést. Pontosan ezért indítottak el egy ilyen kétségbeesett és vakmerő, pimasz és őrült biotámadást az egész bolygó civilizációja ellen, hogy végleg kiűzzék az Isten gént .

Árulók és köpönyegforgatók

Pontosan kik ők?

Kik a hatalmi elit tagjai, akik elkövetik ezt az emberiség elleni szörnyű bűncselekmények sorozatát, amelyet OPVATION COVID-19 és COVID-1984 néven ismerünk ?

William Henry Gates III, Soros György, Henry Kissinger, Barack Husszein Obama, Hillary Rodham Clinton, Joe Biden, Nancy Pelosi, Kamala Harris, Lindsey Graham, Chuck Schumer, Adam Schiff, Tom Cotton, Dianne Feinstein, Maxine Waters, Eric Swalwell, James Comey, Robert Mueller, Rod Rosenstein, George W. Bush, Dick Cheney, Anthony Fauci, Deborah Birx, Robert Redfield, Gavin Newsom, Andrew Cuomo, Elon Musk, Eric Schmidt, Tim Cook, Larry Page, Sergey Brin, Mark Zuckerberg, Jack Dorsey, Sundar Pichai, Ajit Pai, Satya Nadella, Jeff Zucker, Wolf Blitzer, Anderson Cooper, Jim Acosta, Chuck Todd, Jake Tapper, Chris Cuomo, Rachel Maddow, Don Lemon, Andrea Mitchell, Brian Stelter, Alisyn Camerota, Erin Burnett

OPERATION COVID-19 válságnak számtalan szereplője van a COVID-1984 bűnözői összeesküvők között

Ezeknek a rossz szereplőknek egy közös vonásuk van - NINCS TUDATUK. Ami valószínűleg azt jelenti, hogy már megkapták a FunVax-jukat. Nézze meg, milyen cinikusan emlékeztek a FunVax-ra, mintha olyan szórakoztató lenne, titokban csillapítani az áldozat vallási természetét és a veleszületett vágyat, hogy lelki igazságokat keressen.



Következtetés

Kiemelt fontosságú a FunVax szállítórendszer valódi komplexitásának helyes megértése. Ez az emberiség ellen folytatott titkos bioháború sok évtizedes csúcspontját jelenti. Most azonban, amikor a koronavírus-járvány leleplezte ezt az aljas cselekményt, a gyanúsítottak akaratlanul is kiengedték a macskát a zsákból.

A FunVax biofegyver-rendszer legalább 4 különböző módszert alkalmaz. Az elkövetők (I) kemtrail-t használnak az influenza vírusok és aeroszol vakcinák permetezésére, (II) felnőttek influenza elleni oltási programjainak és gyermekkori oltási menetrendjeinek a bevezetése, (III) a COVID-19 biofegyver több változatának felszabadítása kórházakban, idősek otthonában, segítő létesítményekben, és (IV) az intenzív 5G bevezetés felhasználása az immunrendszer gyengítésére, valamint az elektromágneses frekvenciák és a mikrohullámú átvitel erősítésére, amelyek megkönnyítik a titkos FunVax oltási folyamatot. Továbbá, a gyanúsítottak ötödik komponenst terveztek, amellyel (V) megalkotnak egy kötelező COVID-19 vakcinát, amely biztosítja, hogy minden egyén megkapja a VMAT2 „immunizálást”, amelyet immunitási tanúsítvánnyal egészítenek ki.

Ennélfogva mindannyian valóban epikus méretű bűnözési hullámot tapasztalunk és / vagy tanúi vagyunk, amelyek újra és újra és újra átmossák a Föld bolygót. Ez a folyamatban lévő bioterrorista támadások része az OPERATION COVID-19 néven ismert nemzetközi bűnszövetkezetnek, amely az NWO előfeltétele a COVID-1984 világméretű megvalósításának .

Talán az egyetlen legjobb módja ennek a valóban sokkoló sátáni összeesküvésnek a megszüntetésére az, ha leleplezi és nyilvánosságra hozza, vagy nincs holnap...… ... mert ha az igazságkeresők ezt nem teszik meg, akkor nem lesz holnap! Nagyon sürgősen a hüllők táplálékláncának legtetején lévő valódi holtpontokat fel kell tárni, mihamarabb. Lásd: A KHAZARI MAFIA : Nem tudod, amit nem tudsz!


A lényeg: Semmi sem változik addig, amíg azok ellen, akik titokban kormányozzák az Egyesült Államokat, 9/11-es, JFK, OK City, 5G, Chemtrails, Vakcinák, GMO-k, Glifozát, Fluorid, SMART Mérők, COVID-19… miatt bíróság elé nem állítják.


CAVEAT: Az NWO globalistái elhatározták, hogy beoltják a közel 7,8 milliárd lakost a Föld bolygón, mire az OPERATION COVID-19 véget ér. Ezért olyan sok technikát és technológiát alkalmaznak a VMAT2 vakcina beadására; nem akarnak egyetlen emberi lényt sem, aki épen és teljes mértékben működne Isten génjével. Ezért mindenkinek el kell olvasnia és közzé kell tennie a The Coronavirus Coach kiváló tanácsát a FunVax immunizálás megelőzése érdekében: Így mindenki elkerülheti a coronavirus megszerzését


#FunVax


Szerkesztő megjegyzése

A FunVax-ot több mint 100 évvel ezelőtt jósolta meg a modern kor egyik legnagyobb prófétája, a kortárs Föld-tudós, a biodinamika és az antropozófia megalapítója, Rudolph Steiner. Lásd: Több mint 100 évvel ezelőtt Rudolf Steiner ördögi cselekményre figyelmeztetett az egész emberiség beoltására.

Akcióterv

Az egyetlen előrelépés az, ha mi, az emberek visszavesszük kormányzást azoktól a tolvajoktól és gyilkosoktól, akik egyenesen ellopták, megerőszakolták, kifosztották az egész világot, és ezt a nevünkben tették. Meg kell állítani - tegnap! Felhívjuk figyelmét, hogy a COVID-19 bioháborúnak az Egyesült Államok ellen folytatott oka az, hogy tudják, hogy velük vagyunk. és nem ellenük. Íme csak a két legjavíthatatlanabb nemzetközi karrierbűnöző, akikkel előbb-utóbb foglalkozni kell.

1. közellenség: Bill Gates : A társadalom fenyegetése, akit az emberiség elleni bűncselekmények miatt kell letartóztatni és felelősségre vonni

2. közellenség: Soros Györgyöt le kell tartóztatni, bíróság elé kell állítani és be kell zárni a polgárháború megakadályozása érdekében

https://besthirdetes.hu/tudasfa/isten-gen-a-rendkivul-titkos-es-ordogi-menetrend-a-covid-19-vakcina-mogott.html

Az új normális… dokumentumfilm

 

Történet áttekintése

  • A Happen.network „The New Normal” című dokumentumfilmje azt a spekulációt vizsgálja, hogy a COVID-19 járványt egy olyan technikai elit csoport tervezte - vagy legalábbis kihasználja -, akik a totalitárius menetrend előmozdítása érdekében politikát diktálnak a kormányoknak globálisan.

  • A napirend gyökere egy jelentős gazdasági és hatalmi váltás, amelyről csak az emberek kisebbsége tud, és amelyet a negyedik ipari forradalom hajtott

  • A Világgazdasági Fórum kijelentette, hogy az alkalmazottak 50% -ának 2025-ig átképzésre lesz szüksége, „mivel a világjárvány gazdasági hatásainak„ kettős megzavarása ”és a munkahelyeket átalakító automatizálás növekedése érvényesül”.

  • Az előrejelzések szerint az AI összeolvad az emberekkel, és átveszi a munkahelyeket és a városokat; Az AI sokkal jobban fog vezetni, mint az emberek, magyarázza a dokumentumfilm, hogy végül az emberek többsége félni fog vezetni; nem sokkal ezután az emberek egyáltalán nem vezethetnek autót

  • Az adatkolonializmus és a digitális diktatúra nagyon is reális lehetőség az „új normálisban”, csakúgy, mint a világ felosztása gazdag elitekre és „haszontalan osztályokra”, amelyek végül kizsákmányolt adatkolóniákká válnak.

••••

DOKUMENTUMOK MEGTEKINTÉSE A CIKKBEN

••••

Elemzés: Dr. Joseph Mercola

A Happen.network The New Normal” című dokumentumfilmje azt a spekulációt vizsgálja, hogy a COVID-19 járványt egy olyan technikai elit csoport tervezte - vagy legalábbis kihasználja -, akik a totalitárius menetrend előmozdítása érdekében politikát diktálnak a kormányoknak globálisan.

Számos mozgó rész érintett, a rossz adatoktól, amelyek megnövelik a COVID-19 halálozási arányát, a PCR-tesztekkel kapcsolatos problémákig, amelyek nagyon magas hamis pozitív arányhoz vezetnek. A hamisan megnövekedett halálozási arány több félelmet vált ki a lakosság körében, míg a megtévesztően sok eset felhasználható a vállalkozások további bezárásának és bezárásának igazolására.

Mindez a végső menetrend előmozdítását szolgálja, hogy „jobban visszaépítsék” és „helyreállítsák” a világot egy „új normálisra”. A napirend gyökere azonban egy jelentős gazdasági és hatalmi váltás, amelyről csak az emberek kisebbsége tud, és amelyet a negyedik ipari forradalom vezérel.

A negyedik ipari forradalom integrálja az AI-t az emberekkel

Az 1800-as évek elején és közepén lezajlott első ipari forradalom az egész világon bevezette a gőzenergia használatát. A második ipari forradalom a 19. század végétől a 20. század elejéig zajlott le, és az acélipar, az elektromos és az autóipar fejlődésével járt.  1

A harmadik ipari forradalom Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója és ügyvezető elnöke szerint „elektronikát és információs technológiát használt a termelés automatizálásához”, míg a negyedik ipari forradalom szerinte már megkezdődött és „jellemző a technológia, a fizikai, digitális és biológiai szféra közötti határokat elmosó fúzióval. " 2

Ez a mesterséges intelligencia (AI) további megjelenése és az emberekkel való integráció. 2020 augusztusában, például, Elon Musk bemutatta az általa alapított Neuralink nevű céget, amely magában foglal egy műtéti úton beültetett mikrochipet, amely kapcsolódik az agyához és szinkronizálódik az AI-vel, azzal a céllal, hogy egy nap lehetővé tegye az emberek számára, hogy irányítsák a műtagokat, vagy akár részt vegyenek benne. telepátia. Musk „Fitbit a koponyádban apró drótokkal” jellemezte. 3

Míg egyesek beharangozták az újítást, mások kiborgnak minősítették - az ember és a gép egyesülését. A videóban Kai-Fu Lee szerepel, aki az „AI szuperhatalmak: Kína, Szilícium-völgy és az új világrend” című könyvet írta.

A Google China korábbi vezetője szerinte a munkahelyek gyors kiszorítása következik be, mivel robotok váltják ki a munkavállalókat, és a következő 10 évben annyi munkahelyet cserélnek le, hogy az embereknek munka nélkül kell boldogságot találniuk. Az Amazon azt is kijelentette, hogy a teljesen automatizált szállítási raktárak, amelyekben robotok helyettesítik a megrendeléseket teljesítő embereket, csak 10 évre lehetnek. 4

Az alkalmazottak fele 2025-ig „újratervezést” igényel

Munkahely-visszaállító csúcstalálkozójuk részeként a WEF azt is kijelentette, hogy az alkalmazottak 50% -ának 2025-ig újratervezésre lesz szüksége, „mivel a pandémia gazdasági hatásainak„ kettős megzavarása ”és az egyre növekvő automatizáltság átalakítja a munkahelyeket”. 5 A WEF azt állítja, hogy 2025-ig 85 millió munkahely szűnik meg, míg további 97 millióval létre lehet hozni „az emberek, a gépek és az algoritmusok közötti új munkamegosztást”.

De a valóság az, hogy valószínűleg csak az emberek töredéke találna munkát ebben a mesterséges intelligencia által vezérelt világban, ami egy egyetemes alapjövedelem bevezetését teszi szükségessé.

Ez kezdetben jó dolognak tűnhet, de amikor az önálló jövedelem megszerzésének képessége megsemmisül, akkor attól az elittől válik függővé és kegyelmére, amely ellenőrzi ezt a jövedelmet és az azt körülvevő forrásokat. Általános adósságelengedés is felmerülhet - cserébe a magántulajdonhoz kapcsolódó összes jog elvesztése a jövőben. Ami az emberekre gyakorolt ​​hatását illeti, Schwab ezt írta: 6

„A negyedik ipari forradalom végül nemcsak azt változtatja meg, amit csinálunk, hanem azt is, hogy kik vagyunk. Hatással lesz identitásunkra és az összes kapcsolódó kérdésre: a magánélet érzésére, a tulajdonosi elképzeléseinkre, a fogyasztási szokásainkra, a munkára és a szabadidõre fordított idõre, valamint arra, hogy hogyan fejlesszük karrierünket, fejlesszük képességeinket, találkozunk az emberekkel, és ápolják a kapcsolatokat.

Ez már megváltoztatja egészségünket és egy „számszerűsített” énhez vezet, és hamarabb, mint gondolnánk, emberi növekedéshez vezethet. A lista végtelen, mert csak a képzeletünk köti össze. ”

2019 júniusában az Egyesült Királyság kiadott egy fehér könyvet, amelyben bejelentette, hogy partnerséget létesített a WEF-fel „a technológiai innováció globális irányításának alakítása érdekében”. „A negyedik ipari forradalom szabályozása” című szaklapjukban a következőket fogalmazták meg: 7

„A mesterséges intelligenciától a biotechnológiáig terjedő területek technológiai áttörései immár a negyedik ipari forradalmat jelentik be, amelynek hatalma minden ország szinte minden ágazatának átalakítása. Ipari stratégiánk az Egyesült Királyságot úgy pozicionálja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki e globális átalakulásból. ”

 

A nagy visszaállítás

A politikusok, az üzleti vezetők, sőt a királyi család is azok közé tartozik, akik a közelmúltban elkezdték felhívni a társadalmat, hogy „jobban építsenek vissza”. Ez a szlogen egy nagyobb  „Great Reset” kampány része, mivel a Time magazin 2020 novemberében jelent meg a borítójukon. 8 A Time tulajdonosa és társelnöke, 9 Marc Benioff a WEF kuratóriumának tagja, valamint beiktató elnöke a negyedik ipari forradalom központja.

A „jobb visszaépítés” lényege az, hogy megszüntesse az egykori „normálisat”, és helyettesítse valamivel. A WEF szerint ez magában foglalja a „kapitalizmus újragondolását” 10, és annak helyettesítését egy „érdekelt gazdasággal”.

Az érdekelt felek kapitalizmusaként is ismert Forbes az érdekelt felek gazdaságát úgy fogalmazta meg, hogy „az a fogalom, hogy egy cég minden érdekelt fél: az ügyfelek, az alkalmazottak, a partnerek, a közösség és az egész társadalom igényeinek kielégítésére összpontosít. 11.

Az érdekelt felek kapitalizmusának gondolata legalább 1932 óta létezik, és 2019 augusztusában a nagyvállalatok közel 200 vezérigazgatója is jóváhagyta. 12 Ezt azonban a The Great Reset keretében most felgyorsítják. Mint a dokumentumfilm megjegyezte, a WEF egy közösségi média bejegyzésén keresztül jósolt 2030-ban a világról. Közöttük:

  • Semmit nem birtokolsz - és ennek örülni fogsz.

  • Amit csak akar, bérel, és drón szállítja.

  • A nyugati értékeket a töréspontig tesztelték.

Az Egyesült Királyság miniszterelnökének, Boris Johnsonnak az új politikája is összhangban van a WEF céljaival. Ez magában foglalja a benzin- és dízelüzemű autók 2030-ig történő betiltását, a mellékutak járművekhez való hozzáférésének blokkolását és az új, mérföldenként fizetendő adókat, amelyek nagyon megdrágíthatják a vezetést. Majdnem olyan, mintha az Egyesült Királyság megpróbálná megszüntetni az autók tulajdonjogát.

Az autonóm vezetés lehet a következő forgatókönyv, amely ismét jó dolognak tűnik a felszínen, de végül az autonómia elvételét szolgálja. Az AI sokkal jobban fog vezetni, mint az emberek, magyarázza a dokumentumfilm, hogy végül az emberek többsége félni fog vezetni. Nem sokkal ezután az emberek egyáltalán nem vezethetnek autót.

„Hasznavehetetlen osztály” létrehozása

Yuval Noah Harari, a Jeruzsálemi Héber Egyetem történelem tanszékének professzora figyelmeztetett a mesterséges intelligencia veszélyeire, így a technológia számos módon megzavarhatja az emberi társadalmat és az emberi élet értelmét. 13 Az adatkolonializmus és a digitális diktatúra nagyon is reális lehetőség, csakúgy, mint a világ felosztása gazdag elitekre és másokra, akik végül „kizsákmányolt adatkolóniák”.

Példa nélküli egyenlőtlenség fog kialakulni, amikor egy „haszontalan osztály jön létre” - „haszontalan nem a barátaik és a családjuk szempontjából” - mondja Harari -, hanem a gazdasági és a politikai rendszer szempontjából haszontalan. Ezt a haszontalan osztályt pedig egyre növekvő szakadék választja el az egyre erősebb elittől. ”

Az Egyesült Államok és Kína között már folyamatban van egy mesterséges intelligencia-verseny, és a legtöbb más ország lemarad, megzavarva a globális egyensúlyt. Harari szerint: 14

„Gondoljon csak bele, mi lesz a fejlődő gazdaságokkal, ha Kaliforniában olcsóbb textíliát vagy autót gyártani, mint Mexikóban?

És mi lesz az országod politikájával húsz év múlva, amikor valaki San Franciscóban vagy Pekingben ismeri országában minden politikus, minden bíró és újságíró teljes orvosi és személyes történetét, beleértve minden szexuális szökését, minden mentális gyengeségét és minden korrupt ügyük?

Továbbra is független ország lesz, vagy adatgyarmat lesz belőle? Ha elegendő adat áll rendelkezésére, akkor nem kell katonákat küldeni az ország irányításához.

A Rockefeller Alapítvány pandémiás forgatókönyvet bocsátott ki 2010-ben

A Rockefeller Alapítvány és Bill Gates szintén a The Great Reset támogatója. 15 2010-ben a The Rockefeller Foundation kiadott egy jelentést „A technológia és a nemzetközi fejlődés jövőjének forgatókönyvei” címmel, amely forgatókönyvtervezéssel kutatja a technológia, a növekedés / fejlődés és a kormányzat által az elkövetkező évtizedekben játszott lehetőségeket. Az általuk részletezett forgatókönyvek egyike volt a világjárvány, némi kísérteties hasonlósággal a COVID-19: 16-hoz

„2012-ben végre elérte az a világjárvány, amelyre a világ évek óta számított. A 2009-es H1N1-től eltérően ez az új, vadlibákból származó influenzatörzs rendkívül virulens és halálos volt.

Még a világjárványra leginkább felkészült nemzeteket is gyorsan elárasztották, amikor a vírus szétterjedt az egész világon, és a világ népességének csaknem 20 százalékát megfertőzte, és mindössze hét hónap alatt 8 milliót megölt, többségük egészséges fiatal felnőtt.

A járvány halálos hatást gyakorolt ​​a gazdaságokra is: mind az emberek, mind az áruk nemzetközi mobilitása megállt, meggyengítette az olyan iparágakat, mint az idegenforgalom, és megtörte a globális ellátási láncokat. A helyben is általában nyüzsgő üzletek és irodaházak hónapokig üresen ültek, és nem voltak alkalmazottak és vásárlók sem. ”

A járvány folytatásával „a nemzeti vezetők szerte a világon rugalmasabbá tették a légköri szabályokat és korlátozásokat, az arcmaszkok kötelező viselésétől a testhőmérséklet-ellenőrzésekig a közösségi terek, például a vasútállomások és szupermarketek bejáratainál”.

Az állampolgárok fokozott tekintélyelvű ellenőrzése és felügyelete a pandémia vége után is folytatódott, és először a „nagyobb biztonság és stabilitás” fejében üdvözölték.

2020 decemberében a Rockefeller Alapítvány kiadta „Vissza az irányítást: Amerika válaszának visszaállítása a COVID-19-re” c. 17 Tanácsai között szerepel a COVID-19 tesztek felgyorsítása, beleértve az iskolásokat is - ez problémás forgatókönyv nemcsak a túlzott költségei miatt (4221 milliárd dollár az Egyesült Államokban 2021 februárjától júniusig), hanem a hibás eredményekből fakadó hamis pozitív eredmények miatt is  COVID-19 tesztek .

Lehetséges-e ez a fertőzések arányának szándékos növelése a további lezárások - és a szegények és a középosztály további gazdasági megsemmisítése - igazolása érdekében?

Mikor lehet a „tökéletes idő” a visszaállításhoz?

Ha lenne egy rejtett terv a globális felvásárlásra, a COVID-19 járvány tökéletes forgatókönyvet mutat be sikeréhez. Először egy probléma jön létre - a koronavírus felszabadul és globális járványt hirdetnek. Ezután reakció jön létre - mégpedig félelem. Ezt felszámolták és lezárások következtek, amelyek a vállalkozásokat bezárásra és a gazdaságok megsemmisítésére kényszerítették.

Az utolsó szakasz a „megoldás” megalkotása - ebben az esetben a munkanélküliek tömegei egyetemes alapjövedelmet kaphatnak, amelyet a Gates Microsoft és a Rockefellers által támogatott digitális személyi igazolványokra írnak jóvá, amelyeket a kezedbe ültetnek. Okos városok jönnek létre, a 24/7 felügyelet mellett. Ezt az 5G hálózatok kiépítése teszi lehetővé, amely a társadalom digitalizálásához, a felügyelethez és az adatgyűjtéshez elengedhetetlen „frissítés”.

Az ellenállás jelei azonban világszerte vannak, ideértve a Police for Freedom felvonulást, amelyre 2020 novemberében került sor Spanyolországban, hogy tiltakozzon az állampolgári szabadságjogok megsértése és a polgári szabadságjogok védelme érdekében. 18 A svédországi Stockholmban, 2020 novemberében megalakult Szabadság Világszövetség célja a világméretű szabadság előmozdítása is. 19.

Ezekben a bizonytalansági időkben egyesek a háborús ködben élnek -  a COVID háború ködében . Mégis  a ködön átlátás az első lépés a győzelemhez.

Sources and References:

Bill Gates, veszélyes pszichopatának nyilvánítva!

Killer Gates, veszélyes pszichopatának nyilvánítva!

Több utazás az Epstein-szigetre - Link a gyermeki szex és gyilkosság videókra. A Covid-19 vakcina a fenevad jele, Bill Gates pedig a fenevad 666.

A Messenger RNS DNS-változó vakcina a maga nemében első, és még állatokon sem tesztelték. Az embereket tengerimalacként használják. A Covid gyógyulási aránya 99,997%.

Most, hogy  Bill Gates és hálózata tönkretette a világ népességének megélhetését (eltekintve az általa támogatott mérgező oltások bénító egészségügyi következményeitől és profitálva belőle), és a „probléma” formájában a globális gazdaság összeomlását okozta a tervezett Fake Pandemic felszabadításával  ő és hasonló gondolkodású jövő-alkotói csoportja készen áll a „megoldás” felajánlására.

A kabalát kutatók számára ezek a tervek nem jelentenek újdonságot, és mozdulataik könnyen előreláthatóak, mivel mindent szem előtt tartanak.

Az  Új Világrend célja az Óvilág rendjének hamvaiból való felemelkedés, és a Régi Világrendet régóta tervezték megsemmisíteni egy céltudatosan tervezett globális gazdasági összeomlással. Ez klasszikus  probléma-reakció-megoldás .

A probléma-reakció-megoldás (PRS) ( latinul: Ordo ab Chao - Rend a káoszból ) tömeges elme-irányító rendszer. Georg Wilhelm Friedrich Hegel német filozófus „hegeli dialektikának” is nevezi.

A PRS-t az állampolgárok olyan változásainak érvényesítésére használják, amelyeket egyébként elutasítanának. Ez úgy valósul meg, hogy először olyan problémát hoz létre, mint egy  hamis világjárvány vagy egy terrortámadás, majd egy reakció előállítása a főbb narratívák (műsorszóró hálózatok vagy közösségi média) irányításának kihasználásával, csak a probléma kívánt oldalára összpontosítva irányítani, majd végül olyan  megoldást kínálni, mint a globális gazdasági visszaállítás és a zsarnoki ellenőrzés megvalósítása, örökös megfigyeléssel párosulva.

Kérdezheti, mi a hamis világjárvány okozta gazdasági összeomlás megoldása? A jövőbeli döntéshozók minden bizonnyal ezt szándékozzák megvitatni a Világgazdasági Fórum által összehívandó  The Great Reset néven ismert ikercsúcson!

Következő a napirenden: A nagy visszaállítási csalás

Bill Gates többször is kirándult Epstein Orgia-szigetére, feltárta a gyermeki szex és a gyilkossági pornó linkjeit

augusztus 2, 2020 State of the Nation által.

BILL GATES egy veszélyes PSZICHOPÁTA

Beküldte: Harold Saive

- Gates többszörös útjai Epstein szigetére

- Link a GYERMEKSZEKSZ ÉS A GYILKOS PORNÓ VIDEÓKHOZ.

- A Covid-19 vakcina borzalmai

- Gates és Fauci szerepe a Engineered Covid Pandemic-ben

- A globális gazdaság nagy gazdasági visszaállítása és bukása

Gates, valamint a globális egészségügyi ügynökségekben rejlő óriási vagyona és befolyása nem különbözik a bioterroristát alkalmazó terrorista államtól, amelyet finoman oltóanyagnak álcáznak.

A nagy visszaállítás - Bill & Melinda Gates hozta neked
https://humansarefree.com/2020/08/great-reset-bill-melinda-gates.html

COVID19, The Great Reset és The New Normal
https://www.thelastamericanvagabond.com/covid19-great-reset-new-normal/

A korábbi, erősen cenzúrázott bejegyzésekre mutató linkek, mint a BIN, nem tartalmaznak semmit, ami ellentétes a zsidó edomita párt vonalával és elnyomná a posztot. Sokkal több bejegyzés található a fenti „További történetek” alatt, mivel nemrég kezdtem el összekapcsolni az alábbi bejegyzéseimet.

A sátán kazár zsinagógája Teljes film! Látni kell a videókat !! Jelenések 2: 9 és 3: 9.

/christian-news/2020/12/the-khazarian-synagogue-of-satan-full-movie-must-see-videos-revelation-29-39-2591192.html

Bill Gates Covid-19 vakcináját „Végső Megoldásnak” nevezi. A fehér faj tervezett népirtásának bizonyítása a sterilizálás révén. Megtalálta a „Végső megoldásra” írt könyvet. Meg fog lepődni! Kiváló videók!

/ eu / 2020/12 / bill-gates-call-his-covid-19-vakcináját a végső megoldásbiztos a tervezett fehérnemzet-népirtás sterilizálásán keresztül-megtalált -a-könyv-írva-a-végleges-megoldás-2665098.html

A tudós kapcsolódik Wuhan koronavírusához, a Covid-19 teszthez, Bill Gateshez és a Facebook "tényellenőrzőjéhez". Fauci Ali lánya a Twitteren dolgozik. Miért nem megy Zuckerberg börtönbe? Remek videók!

/ prófécia / 2020/12 / tudóshoz kapcsolt-wuhans-koronavírus-covid-19-teszt-bill-gates és facebook-tény-ellenőrző-faucis-lánya-ali-munkálatok-twitter-miért-zuckerberg -will-not-go-to-jail-great-videos-2516320.html

Figyelem: Dr. Francis Boyle: „Biofegyver” MRNA DNS-változó oltóanyagok megsértik a Nuremburgi kódexet a kegyetlenség ellen! Az időseket haszontalan étkezőknek tekintik, és először az oroszlánokhoz hasonlóan táplálják őket, mint Dánielt, kivéve ezúttal, megeszik őket, a börtönösöket és mindet! Félelmetes videó!

/ christian-news / 2020/12 / warning-dr-francis-boyle-bioweapon-mrna-dna-változó-oltóanyagok-sértik-a nuremburgi-kódot-az idősek kegyetlensége ellen-használhatatlannak-esznek-és - először az oroszlánoknak adják-meg-mint-dániel-e-2591158.html

A Killer Gates azt mondja a nézőknek, hogy figyelmen kívül hagyják új koronahoax-vakcinájának életveszélyes mellékhatásait! Remek videók!

/prophecy/2020/12/killer-gates-tells-viewers-to-ignore-life-threatening-side-effects-of-his-new-coronahoax-vaccine-great-videos-2516305.html

Dr. Lorraine Day megvitatja az egészségügyet, a Covid Hoax-ot, az oltásokkal kapcsolatos igazságot és a hamarosan a városába érkező Noahide-törvényeket! Remek 2020. június 7-i interjú (videó)!

/ prófécia / 2020/12 / dr-lorraine-day-the-the-covid-hoax-the-true-about-the-vakcinákról és a noahide-törvényekről, amelyek hamarosan nagyszerűek lesznek a városába. -június-7-2020-interjú-videó-2516290.html

Dr. Lorraine-napi interjú a Corona-hamisításról és arról, hogyan szoktak minket szájkosárba helyezni és rabszolgává tenni, mielőtt a FEMA-táborokba vezetnénk. Remek videó azoknak, akik tudni akarják az igazságot!

/ prófécia / 2020/12 / dr-lorraine-day-interjú a koronahamisításról és arról, hogy hogyan szoktak szájkosárba helyezni és rabszolgává tenni minket -fema-táborokba-nagy-videó-azoknak az embereknek, akik meg akarják tudni az igazságot-2516285.html