Írni fogok ennek a kormánynak azon erőfeszítéseiről, amelynek nemcsak a gyermekek esnek áldozatául, hanem szándékosan is helyrehozhatatlan kárt, sőt halált okoznak nekik, hogy ellenőrizzék testüket, elméjüket és szellemüket abban a törekvésben, hogy a jövőben mindenki felett hatalmat szerezzenek.

Arra törekszünk, hogy jobb utat érjünk el, de a csendet felemésztheti a nyomor és a gonoszság. A szülők normális elvárása, hogy gyermekeik egészségesek, boldogok és viszálymentesek legyenek, és nagyobb esélyük legyen az életre, mint ők. A gyermekek, különösen amikor először megszületnek és nagyon fiatalok, nemcsak teljesen tehetetlenek, hanem teljesen ártatlan lények, akik teljesen másoktól függenek, hogy túléljék és sértetlenek maradjanak. A számukra nyújtott védelem létfontosságú, és semmi sem fontosabb, mint az ártatlanok, különösen a gyermekeink védelme. Eljutottunk egy olyan szakaszba, amikor ez a kormány, amelyet a bolondok e populációja önként engedett létezni, megpróbálja elpusztítani a gyermekeket az emberiség ellenőrzése érdekében.

Ha a gyermekeket elpusztítják, akkor a világ többi részében is így megy, de ha a nagyhatalommal és kormányzati gyalogokkal sikerül elérni ezt a cselekményt, hogy megcsonkítsák a gyermekek testét és elméjét, azok, akik megengedtek egy ilyen paródiát, nem érdemelnek örömteli életet.

Ebben a most mentálisan hiányos országban sokféle visszaélésszerű és zsarnoki kormányzási forma működik, de ez minden bizonnyal egy fasiszta oligarchia, ahol a kormány és a vállalati állam legfeljebb minden szinten partneri viszonyban áll. Talán ezeknek a partnerségeknek a legrosszabb aspektusai a korrupció és a visszaélések két legszörnyűbb entitása, a kormány és a gyilkos gyógyszeripar között vannak. A szemünk előtt vannak, és megpróbálnak ártani Amerikában, a világon minden gyermeknek, és semmiféle lelkiismeret furdalásuk sincs az erre irányuló erőfeszítéseikkel kapcsolatban. Csak a pénzt, az irányítást és a hatalmat látják mindenki felett, és a gyerekeket elkárhoztatják.

Jelenleg számos Covid „vakcina” kísérlet zajlik, amelyek során gyermekeket használnak kísérleti patkányként. Ez teljes őrültség, de ami most történik, az még rosszabb, mivel a vizsgálatok már 6 hónapos csecsemőkkel megkezdődtek. A múltbeli, mind szörnyű tárgyalások 11 éves kor feletti gyermekek ellen folytak, de most ezek a gyilkos gyógyszergyárak 6 hónapos és 11 év közötti gyermekeket céloznak meg, mindezt az ön "kormánya" áldásával. A Pfizer és a Moderna idősebb gyermekeken is tesztelt. Pfizer már  a 12-15 évesek, míg Moderna lett  használva 12–17 éveseknél is. Most mindketten 6 hónapos és 11 éves gyermekek között kísérleteznek.

 

A Johnson & Johnson azt is bejelentette, hogy csecsemőkön és újszülötteken is tesztelni fogja a „Covid-19 vakcinát”!

„A Pfizer próbája három különböző oltási dózist tesztel: 10, 20 és 30 mikrogramm lövésenként - írja a Times. (A CNBC szerint a Pfizer adagja felnőtteknek 30 mikrogramm lövésenként.) A dózisokat először 5–11 éves, majd 2–4, végül 6 hónapos–2 éves gyermekeknél tesztelik. ” Pfizer második próbálkozása hamarosan 4500 gyermekkel kezdődik; kétharmada megkapja az igazi lövést, egyharmada pedig placebót.

Ez az egész terv az összes gyermek tömeges injekciójára szolgál, és arra számítok, hogy ezt országszerte minden korosztály számára kötelezővé teszik az iskolákban. A leggonoszabb szörnyeteg, Fauci szerint  " azt vetíti előre, hogy az amerikai középiskolásokat ősszel, az általános és középiskolásokat pedig 2022 első negyedévében be lehet oltani a CNBC szerint". Tehát a bejelentett terv az, hogy Amerikában minden egyes gyermeknek beadják ezt a mérgező, toxikus, génmódosító és tudatszabályozó főzetet.

Az emberek világszerte haldokolnak ezeknek a halálos „Covid” injekcióknak köszönhetően, a mellékhatások iszonyatosak, és a betegségek tombolnak a lövések miatt. Most a gyermekeid jönnek. Milyen épeszű szülő engedné meg, hogy gyermekeit kísérleti patkányként használják fel ez a gonosz és korrupt kormány és partnerei a gyilkosságban? Milyen szülő engedélyezné újszülött vagy csecsemő gyermekének, hogy óriási vállalati kurvákon keresztül virulens feltáró tesztet végezzen? Melyik szülő engedélyezné abortált magzati sejtvonalak használatát a saját gyermekében? Ezek nem szülők; gondatlan ragadozók!

Sokat írtak a gyermekek elleni „vakcinakísérletekről”, de ha valaki a mainstreamre tekint, akkor azzal a gondolattal távozik, hogy minden próbálkozás istenfélelemből, és a gyermekek védelmében tesznek. Végül is minden a gyerekekről szól, de valóban? Ebben az esetben változtatásokra és károkra használják, hogy elérjék ennek a globális hatalomátvételnek egy másik részét, amely az egész társadalom felett teljes ellenőrzésen alapul.

Az újszülöttek, csecsemők és kisgyermekek egyáltalán nem tudják megvédeni magukat, nem választhatnak, nem tudnak visszavágni, és nem védekezhetnek a gonosz és erkölcstelen szülőkkel szemben.

Ahogy azt újra és újra elmondtam, a kormány semmit sem tud rólad, a gyerekeidről és az unokáidról, kivéve, ha ez előnyt jelent a hatalomban maradás érdekében. Nem érdekli, hogy bármelyik felnőtt önként úgy dönt, hogy beleegyezik ezekbe a hamis „vakcina” kísérletekbe, tekintet nélkül a következményekre, mert ez az ő választásuk, és a butaság nem bűncselekmény.

Mindannyiunknak meg kell tennünk mindent, ami szükséges annak megakadályozására, hogy a kormány és minden bűnöző partnere a saját javára felhasználja ezt a kisgyermekek bántalmazását és lemészárlását. Bármelyik szülőt, aki kisgyermekeit kormányzati kísérletezésre használja, szembesíteni kell, ki kell vizsgálni őket, és bíróság elé kell állítani gyermekbántalmazásért.

Mi a fene történt az ország lakóival, hogy saját csecsemőiket használnák az állam eszközeként? Mi történt a társadalommal, amikor nem kérdőjelezik meg az ilyen atrocitásokat? Mi lesz a sorsa azoknak, akik mellette állnak és megengedik ezt a zsarnokoktól elkövetett gyermekek elleni bántalmazást?

Az emberiség lelke forog kockán itt, mivel mi sem lehet romlottabb, mint az egész emberiség legártatlanabbjaival szemben engedélyezett bántalmazás kiállítása. A gyermek élete értékes, az ártatlanság megtestesítői, és mindazok, amelyek megérintik a gyereket, nyomot hagynak bennük. Mindenkinek meg kell védenie az ártatlanokat, hogy a megmaradt jel a szeretet és ne a fenevad jele legyen, amely az a gonosz, amely ma előttünk áll.

"Ha nem állunk ki a gyerekek mellett, akkor nem állunk ki semmiért."

~ Marian Wright Edelman, Arne Duncan „Major” beszédének sorai között olvasva, Valerie Strauss, www.washingtonpost.com. 2015. január 12.

Forrás linkek:

A Pfizer megkezdi a Covid-19 vakcinakísérletet gyermekekkel

Pfizer vakcinakísérlet csecsemőkön

A Johnson & Johnson a vakcina erkölcsileg sért

A vírus, amely nincs

Mi van a Covid lövésben?

https://besthirdetes.hu/tudasfa/megkezdodtek-a-mergezo-kiserleti-covid-injekciozasok-a-csecsemokon-mindannyian-keruljenek-bortonbe.html