2021. november 21., vasárnap

NÉGYSZER több oltott ember hal meg, mint oltatlan... az elnéptelenedés hatásai beindulnak, és a holttestek felhalmozódnak

 

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének (UKHSA) COVID-19 oltásfelügyeleti jelentéséből származó legfrissebb adatok azt mutatják, hogy minden egyes "nem beoltott" személyre, aki állítólag meghal a Wuhan koronavírus (Covid-19) miatt, legalább négy "teljesen beoltott" személy jut.

A bejelentett covid halálesetek túlnyomó többsége - az adatok szerint 82 százaléka - azután következik be, hogy az emberek megkapták az injekciót. Ez a kis ténymegállapítás egyenesen szembe megy az oltások gyártói által állított 90 százalékos halálozási megelőzési aránnyal. (KAPCSOLÓDÓ: Még szeptemberben a Nemzeti Statisztikai Hivatal arról számolt be, hogy abban a hónapban majdnem mindenki, akinek a kovidózis tesztje "pozitív" volt és meghalt, "teljesen be volt oltva").

"Ha a Covid injekció 90%-os hatékonysággal megelőzte a halálozást, akkor miért halnak meg jelenleg 4,8:1 arányban a "beoltott" emberek a "be nem oltott" emberekhez képest?" - kérdezi a The Exposé.

A VSR (Vaccine Surveillance Report) három hónapos időszak alatt gyűjtött adatai alapján a The Exposé megállapította, hogy a kínai vírussal szemben nemcsak hogy az oltás által kiváltott immunitás a legjobb esetben is gyenge, de az a kevés, amit állítólag az injekció állítólagosan létrehoz, kivételesen gyorsan elenyészik.

Az UKHSA 45. heti jelentésének 21. táblázata tartalmaz egy kis lábjegyzetet, amely ezt kerülő úton elismeri. Elmagyarázza, hogy a magas halálozás még a "teljesen beoltottak" körében is "várható", állítólag azért, mert "a lakosság nagyobb hányada be van oltva, mint a be nem oltottak, és egyetlen vakcina sem 100%-ban hatékony".

"A 45. hétre minden 30 év kor feletti negatív vakcinahatékonyságot mutat - az "oltatlanok" jobban védettek a Covid ellen, mint a "teljesen beoltottak"" - magyarázza tovább a The Exposé.

"A 'vakcinák' tönkreteszik az emberek immunrendszerét - az AIDS-hez hasonló, de vakcinával kiváltott immunhiányos betegséget okoznak. Az összefüggés egyértelműen egyértelmű, de a vállalati média nem számol be róla".

Ezzel a kijelentéssel azt sugallják, hogy a beoltottaknak csak egy kis százaléka hal meg később a kovidban, de a valóság az, hogy sokkal többen halnak meg, mint amennyit a kormányzati tisztviselők beismernek.

Valójában a Fauci influenza miatt a legtöbb teljesen beoltott halálesetről valószínűleg soha nem is számolnak be. Sok közülük ráadásul nem azonnal, hanem később következik be, ami megkönnyíti, hogy ezeket a haláleseteket elrejtsék az adatokban.

Az antitest-függő fokozódás (ADE) és más tényezők időbe telik, amíg a teljesen beoltott személy fokozatosan gyengülő immunrendszerét utoléri. Gondoljunk erre úgy, mint egy hosszabb távú lassú halálra, szemben az azonnali halállal, bár ez utóbbi még mindig előfordul az oltáskárosultak egy részhalmazában.

Az UKHSA hazudik az adatokról, és azt állítja, hogy az oltatlan emberek többen halnak meg, mint az oltott emberek.

Érdekes módon az UKHSA még mindig nyilvánosan az ellenkezőjét állítja annak, amit a saját adatai valójában mondanak. Ez a kormányzati szervezet továbbra is hamisan állítja, hogy az oltatlan emberek tömegesen halnak meg, holott erre semmilyen bizonyíték nincs.

"A halálesetek száma drámaian megnőtt, az ötéves átlag felett, két hónappal a Covid injekciós kampány elindítása után" - jelentette a The Exposé.

"Bárki, aki azt a mantrát hirdeti, hogy 'a vakcina biztonságos és hatékony', az nem az igazat mondja. Bárki, aki egy kísérleti orvosi eljárást bátorít, kényszerít vagy rákényszerít egy másikra, az 'szándékos sérülést követ el vagy bűnsegédletet nyújt'... A vállalati média félretájékoztatást és dezinformációt terjeszt - kapcsolja ki a tévét, a neurolingvisztikai programozást használják ön ellen".

Az Exposé cikkét kommentálva egy személy azt írta, hogy azon országok egészségügyi rendszerei, ahol az oltásokat széles körben alkalmazzák, "hamarosan megtapasztalják a beteg és haldokló betegek cunamiját", ha még nem tették volna meg.

"További aggodalmak közé tartozik a plazmid DNS lehetséges beépülése a szervezet gazdagenomjába, ami mutációkat, DNS-replikációs problémákat, autoimmun válaszok kiváltását és rákkeltő gének aktiválódását eredményezheti" - írta ugyanez a személy.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/negyszer-tobb-oltott-ember-hal-meg-mint-oltatlan-az-elneptelenedes-hatasai-beindulnak-es-a-holttestek-felhalmozodnak

Joe Biden, szenilis demencia, pedofil, NWO báb, vakcina, katonai elutasítás

Az Egyesült Államok jelenlegi 46. elnöke az egyik legkevésbé népszerű elnök az amerikai polgárok körében, sötét múltja a pedofíliával, a gyermekekkel és fiatalokkal szembeni helytelen viselkedéssel, bántalmazással és a gyermekeivel kapcsolatos botrányokkal, valamint a törvénytelen tevékenységekkel kapcsolatos korrupciós vádakkal, plágiummal, rasszizmussal, inkompetens közszereplésekkel, a mentális egészségével kapcsolatos pletykákat felelevenítő botrányokkal, és kétségekkel a világ vezető hatalmának kormányzására való képességét illetően.
Ráadásul mindezek, valamint a transzneműek, az LMBTQ, az abortusz és a kommunista Kínához fűződő kapcsolatai, és a kötelező védőoltási kötelezettség, amelyet számos ágazatra rá akar kényszeríteni egy káros génterápiás vakcinával, alacsony támogatottságot eredményeztek az elnöki politikai irányításában.
Ehhez adódik most hozzá a hadsereg, a haditengerészet, a légierő, a gárdisták, a rendőrség, az ügyészek, a püspökök elutasítása is, akik rájöttek, hogy ő csak egy szalmabábu, egy bábu, akit az NWO elit helyezett a helyére, azzal a céllal, hogy folytassa a nép elleni programját, és elpusztítsa azt a néhány amerikai értéket, amely még megmaradt. Amire ő törekszik, az egy megfigyelő és rabszolga állam, ahogyan azt már látjuk.

USA: 2076-ig nem akarja nyilvánosságra hozni a Pfizer vakcina teljes jóváhagyási adatait

 

Nemcsak Európában, hanem az Egyesült Államokban is nagy nyomás nehezedik a döntéshozókra a COVID-19 vakcinákkal kapcsolatos dokumentumok közzétételére.

Az Egyesült Államokban az információközlési kötelezettség szigorúbb, mint az EU-ban. Az információszabadságról szóló törvény értelmében 25 éven belül nyilvánossá kell tenni még a legtitkosabb dokumentumokat is.

Az FDA, az Egyesült Államokban a gyógyszerek és így a COVID-19 vakcinák jóváhagyásáért felelős ügynökség most új trükköt talált.

Orvosok és tudósok pert indítottak a BioNTech Pfizer vakcina jóváhagyásához szükséges összes dokumentum kiadásáért. Ám ha az FDA kérésének helyt ad a szövetségi bíró, csak 2076-ra lehet áttekinteni a dokumentációt.


A digitális táblázatokat nem számítva legalább 329 000 oldalas az anyag, amit megjelenése előtt alaposan ellenőrizni kell, hogy a Pfizer cég rejtett üzleti titkait, esetleg gyógyszerkutatásban résztvevők személyes adatait tartalmazza-e, és ha igen, ennek megfelelően javítani kell.

Az FDA illetékes részlegének mindössze tíz alkalmazottja van, így havonta legfeljebb 500 oldalt tudnak feldolgozni. Ennek eredményeként az utolsó dokumentumokkal csak 2076-ra végeznének, így akkor hozhatják nyilvánosságra.

Ez azt jelenti, hogy az FDA gyakorlatilag a dokumentumok felére olyan titoktartási időszakot ír elő, amely meghaladja a szigorúan titkos kormányzati dokumentumokét.

A jóváhagyási folyamat elején, amely az EU-hoz hasonlóan megkerülte a normál szabályozást, az FDA "teljes átláthatóságot, párbeszédet és hatékonyságot" ígért . A felperes ügyvédje szerint az FDA  a 329 000 oldalnyi dokumentumot gondosan megvizsgálta a jóváhagyási eljárást követő 108 napon belül.

"Míg az FDA 108 nap alatt alaposan át tudta tekinteni ezeket a dokumentumokat, most 20 000 napra van szüksége ahhoz, hogy ezeket a dokumentumokat a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tegye."

Az amerikai közvélemény felháborodott az eseten, ami sokak véleménye szerint csakis a szabályok kikerülésére szolgál.https://mediaforras.com/usa-2076-ig-nem-akarja-nyilvanossagra-hozni-a-pfizer-vakcina-teljes-jovahagyasi-adatait-1198



Már csak 54 év és 11 hónap van hátra...


Két hónappal és egy nappal azután, hogy beperelték, és közel 3 hónappal azóta, hogy engedélyezte a Pfizer Covid-19 vakcináját, az FDA kiadta az első kör dokumentumokat, amelyeket a termék engedélyezése előtt átnézett. A produkció 91 pdf oldalból, egy xpt fájlból és egy txt fájlból állt. Ezek letölthetők innen.

Bár a tudósok feladata, hogy megfelelően elemezzék, hadd osszam meg egy megfigyelésemet. Az egyik dokumentum az engedélyezés utáni mellékhatásokról szóló jelentések kumulatív elemzése, amely 2021. február 28-ig érkezett, azaz mindössze 2 ½ hónappal azután, hogy a vakcina megkapta a sürgősségi felhasználási engedélyt (EUA). Ez a dokumentum a Pfizer "munkafolyamat-ciklusát" befejező, az Egyesült Államokban és azon kívül, 2021. február 28-ig tartó oltást követő nemkívánatos eseményeket tükrözi.

A Pfizer a 6. oldalon kifejti, hogy "A termékkel kapcsolatban beérkezett spontán mellékhatás-bejelentések nagy száma miatt a [Pfizer] prioritásként kezelte a súlyos esetek feldolgozását...", és hogy a Pfizer "több intézkedést is hozott [sic] a mellékhatás-bejelentések nagymértékű növekedésének enyhítésére", beleértve "az adatbeviteli és esetfeldolgozó kollégák számának növelését" és "körülbelül [REDACTED] további teljes munkaidős alkalmazottakat (FTE) vett fel". Kérdés, hogy miért védett, hogy megossza, hány embert kellett felvennie a Pfizer-nek, hogy nyomon követhesse az összes jelentett nemkívánatos eseményt, röviddel a termék bevezetése után.

Ami a jelentések mennyiségét illeti, az EUA-t követő 2 ½ hónap alatt a Pfizer összesen 42 086 jelentést kapott, amelyek 158 893 "eseményt" tartalmaztak. E jelentések többsége az Egyesült Államokból érkezett, és aránytalanul nagy arányban érintettek nőket (29 914, szemben a férfiak által benyújtott 9 182 jelentéssel) és 31 és 50 év közötti személyeket (13 886, szemben az összes többi korcsoport 21 325 jelentésével, valamint további 6 876 olyan személyt, akiknek az életkora ismeretlen volt). Emellett 25 957 eseményt az "idegrendszeri rendellenességek" kategóriába soroltak.

30 és 51 év közötti nők. Idegrendszeri rendellenességek. Ez ismerősen hangzik. Ami azt illeti, ez hasonlóan hangzik azokhoz az aggodalmakhoz, amelyeket a tanúvallomást tevő vagy az alábbi videókban leírt nők némelyike felvetett.

De nincs ok az aggodalomra, mivel a Pfizer elmagyarázza az FDA-nak: "A jelérzékelési elemzések eredményei összhangban vannak a vakcina ismert biztonsági profiljával". Ha tehát tudták, hogy ezek a problémák felmerülnek, akkor miért nem tűnt úgy, hogy elegendő személyzetük van a jelentések várható mennyiségének feldolgozására? A Pfizer nagyszerű következtetése az FDA-nak: "Az adatok nem tárnak fel olyan új biztonsági aggályokat vagy kockázatokat, amelyek a címke módosítását igényelnék, és alátámasztják a BNT162b2 vakcina kedvező előny-kockázati profilját."

Nincs itt semmi látnivaló. Csak kérdezzék meg azokat a nőket.

Brianne Dressen 1. és 2. rész - A különböző COVID-19 vakcinák által megbetegített csoport leírása

https://aaronsiri.substack.com/p/fda-produces-the-first-91-pages-of

https://www.skirsch.com/covid/VaccineEssentials.pdf

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-fda-bemutatja-a-pfizer-covid-19-vakcina-dossziejanak-elso-91-oldalnyi-dokumentumat

A klinikai vakcinakísérletekben résztvevők beszámolnak drámai tapasztalataikról

Ron Johnson szenátor egy washingtoni rendezvény házigazdája volt, amelynek címe: "Szakértői panel az orvosi mandátumokról és az oltások káros mellékhatásairól". Számos, a kísérleti vakcinák által károsított ember számolt be tapasztalatairól, akiket Johnson szenátor, valamint az igazságtalanságokat felismerő tudósok és vezető orvosok is támogattak.

Európai parlamenti képviselők a kötelező Covid oltások, és a Green Pass ellen, jogaink védelmében

Október 20-án négy európai parlamenti képviselő sajtótájékoztatót tartott Strasbourgban, amelyen mély aggodalmukat fejezték ki az Európa-szerte bevezetett, az emberi jogokat sértő zsarnoki intézkedések miatt. A média azonban minden nyelven hallgatott, mert nem fordítottak figyelmet e liberális politikusok reményteli és harcias üzenetére.