Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének (UKHSA) COVID-19 oltásfelügyeleti jelentéséből származó legfrissebb adatok azt mutatják, hogy minden egyes "nem beoltott" személyre, aki állítólag meghal a Wuhan koronavírus (Covid-19) miatt, legalább négy "teljesen beoltott" személy jut.

A bejelentett covid halálesetek túlnyomó többsége - az adatok szerint 82 százaléka - azután következik be, hogy az emberek megkapták az injekciót. Ez a kis ténymegállapítás egyenesen szembe megy az oltások gyártói által állított 90 százalékos halálozási megelőzési aránnyal. (KAPCSOLÓDÓ: Még szeptemberben a Nemzeti Statisztikai Hivatal arról számolt be, hogy abban a hónapban majdnem mindenki, akinek a kovidózis tesztje "pozitív" volt és meghalt, "teljesen be volt oltva").

"Ha a Covid injekció 90%-os hatékonysággal megelőzte a halálozást, akkor miért halnak meg jelenleg 4,8:1 arányban a "beoltott" emberek a "be nem oltott" emberekhez képest?" - kérdezi a The Exposé.

A VSR (Vaccine Surveillance Report) három hónapos időszak alatt gyűjtött adatai alapján a The Exposé megállapította, hogy a kínai vírussal szemben nemcsak hogy az oltás által kiváltott immunitás a legjobb esetben is gyenge, de az a kevés, amit állítólag az injekció állítólagosan létrehoz, kivételesen gyorsan elenyészik.

Az UKHSA 45. heti jelentésének 21. táblázata tartalmaz egy kis lábjegyzetet, amely ezt kerülő úton elismeri. Elmagyarázza, hogy a magas halálozás még a "teljesen beoltottak" körében is "várható", állítólag azért, mert "a lakosság nagyobb hányada be van oltva, mint a be nem oltottak, és egyetlen vakcina sem 100%-ban hatékony".

"A 45. hétre minden 30 év kor feletti negatív vakcinahatékonyságot mutat - az "oltatlanok" jobban védettek a Covid ellen, mint a "teljesen beoltottak"" - magyarázza tovább a The Exposé.

"A 'vakcinák' tönkreteszik az emberek immunrendszerét - az AIDS-hez hasonló, de vakcinával kiváltott immunhiányos betegséget okoznak. Az összefüggés egyértelműen egyértelmű, de a vállalati média nem számol be róla".

Ezzel a kijelentéssel azt sugallják, hogy a beoltottaknak csak egy kis százaléka hal meg később a kovidban, de a valóság az, hogy sokkal többen halnak meg, mint amennyit a kormányzati tisztviselők beismernek.

Valójában a Fauci influenza miatt a legtöbb teljesen beoltott halálesetről valószínűleg soha nem is számolnak be. Sok közülük ráadásul nem azonnal, hanem később következik be, ami megkönnyíti, hogy ezeket a haláleseteket elrejtsék az adatokban.

Az antitest-függő fokozódás (ADE) és más tényezők időbe telik, amíg a teljesen beoltott személy fokozatosan gyengülő immunrendszerét utoléri. Gondoljunk erre úgy, mint egy hosszabb távú lassú halálra, szemben az azonnali halállal, bár ez utóbbi még mindig előfordul az oltáskárosultak egy részhalmazában.

Az UKHSA hazudik az adatokról, és azt állítja, hogy az oltatlan emberek többen halnak meg, mint az oltott emberek.

Érdekes módon az UKHSA még mindig nyilvánosan az ellenkezőjét állítja annak, amit a saját adatai valójában mondanak. Ez a kormányzati szervezet továbbra is hamisan állítja, hogy az oltatlan emberek tömegesen halnak meg, holott erre semmilyen bizonyíték nincs.

"A halálesetek száma drámaian megnőtt, az ötéves átlag felett, két hónappal a Covid injekciós kampány elindítása után" - jelentette a The Exposé.

"Bárki, aki azt a mantrát hirdeti, hogy 'a vakcina biztonságos és hatékony', az nem az igazat mondja. Bárki, aki egy kísérleti orvosi eljárást bátorít, kényszerít vagy rákényszerít egy másikra, az 'szándékos sérülést követ el vagy bűnsegédletet nyújt'... A vállalati média félretájékoztatást és dezinformációt terjeszt - kapcsolja ki a tévét, a neurolingvisztikai programozást használják ön ellen".

Az Exposé cikkét kommentálva egy személy azt írta, hogy azon országok egészségügyi rendszerei, ahol az oltásokat széles körben alkalmazzák, "hamarosan megtapasztalják a beteg és haldokló betegek cunamiját", ha még nem tették volna meg.

"További aggodalmak közé tartozik a plazmid DNS lehetséges beépülése a szervezet gazdagenomjába, ami mutációkat, DNS-replikációs problémákat, autoimmun válaszok kiváltását és rákkeltő gének aktiválódását eredményezheti" - írta ugyanez a személy.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/negyszer-tobb-oltott-ember-hal-meg-mint-oltatlan-az-elneptelenedes-hatasai-beindulnak-es-a-holttestek-felhalmozodnak