2022. augusztus 7., vasárnap

Nemcsak arról van szó, hogy a vakcinával megölik az embert, hanem arról, hogy elrabolják a lelkét

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Patricia Cori amerikai írónő állítja, hogy a vakcina biológiai fegyver, és nemcsak emberölésre való, hanem az emberek lelkének elrablására is, Isten kódjának feltörésére, és annak a luciferi kóddal történő helyettesítésére. A cél az emberi lélek elrablása, mert az nem elég, ha megölnek bennünket, nyilatkozta.

Dr. Tess Lawrie: A WHO-ra nincs szükség, fenyegetés a nemzeti szuverenitásra nézve

Dr. Tess Lawrie szerint a WHO-ra nincs szükség. Elavult szervezet, amelyet behálóztak, és amely már nem az embereket szolgálja, ha valaha ezt is tette.

Csak a jók kapnak enni

Feltartóztathatatlanul halad előre egy új, monopolizált élelmiszeripar kiépítése, amely zárt térben nevelt génmódosított termékekből összeállított tálplálékkal látná el a városokba kényszerített embereket. Az élelmiszerellátás monopóliumával aztán az embert is totális kontroll alá lehet vetni.
Forrás: www.kla.tv/23292

Bármilyen hihetetlenül és bizarrul hangzik is, egy sátáni (kabalista) okkult társadalom vette át az irányítást a bolygó felett a központi bankrendszeren keresztül.

 

"Be kell oltani a gyermekeidet", Bankár 1999-ben csökkentette a kockázatot.

"Nem tűnik ésszerűnek, hogy egyszerűen csak engedelmeskedjetek és szolgáljatok minket?"

Visszatekintünk a "Globalista barátod levelére" (1999), amely dermesztő kinyilatkoztatása valódi politikai helyzetünknek. Ez az alapja a COVID átverésnek, az "oltásoknak" és a Nagy Újraindításnak.

" Azt akarjuk, hogy ... teljesen integrálódjatok az új társadalmunkba. A gyermekeitek nem a tiétek. Ők a miénk. Be kell oltanotok őket, be kell hoznotok őket a mi kórházainkba, ha mi elrendeljük, különben el fogjuk venni őket tőletek."

"Mi adjuk az összes pénzt, amit felhasználnak. Bármilyen szeszélyünkre leállíthatjuk a pénzellátást, vagy teljes összeomlást okozhatunk. Akkor elrendelhetjük az elnöknek, hogy nyilvánítson minden pénzt értéktelennek, és hogy új pénzre lesz szükségünk. Az összes készpénztartalékuk egy pillanat alatt füstté válik. Nincs szükségük élelmiszerre? Ha szükséges, kamionos sztrájkot idézhetünk elő, ami leállítja az élelmiszer-szállítmányokat a helyi boltokba. Akkor éheztetjük ki magukat, amikor csak akarjuk."

Az aktuális események olyanok, mint egy "Varázsszem" kép, amit sokáig kell bámulni. De ha tudod, mit kell keresni, a kép olyan világosan kirajzolódik, mint a nap.

Bármilyen hihetetlenül és bizarrul hangzik is, egy sátáni (kabalista) okkult társadalom vette át az irányítást a bolygó felett a központi bankrendszeren keresztül. Zsarnokságát a koronavírus csellel igyekszik érvényesíteni, hogy világkormányt vezessen be. A csalárdság egy merész pszichológiai művelet, de nem nagyobb, mint a két világháború, amelyeket az emberiség lemészárlása és brutalizálása, valamint a központi bankkartell gazdagságának és hatalmának növelése érdekében rendeztek.

 

 

Ennek a nyugtalanító igazságnak a megerősítése egy hátborzongató 1999-es levél, amely eloszlat minden illúziót arról, hogy szabad polgárok vagyunk, akik egy jótékony demokráciában élnek. A "globalista barátod" aláírásával ellátott levél azt tanácsolja a világ polgárainak, hogy "a mi tulajdonunk vagy", és el kell fogadnod a szolgaságot "a saját érdekedben".

"A nekünk gátat szabó napok már régen elmúltak" - írja a Cion jegyzőkönyvei szerzőjének hangján, aki szintén bankár.

"Teljes ellenőrzésünk alatt tartjuk a Földet és a pénzügyeket, a fő médiapropagandával együtt, és egyszerűen nincs mód arra, hogy bármely nemzet vagy hatalom legyőzzön minket... Amerikai vagy európai csapatokat küldhetünk oda, ahová akarunk, amikor akarunk, és bármilyen célból, és ti kötelességtudóan végzitek a dolgotokat... Mennyi bizonyíték kell még? ... Nem tűnik ésszerűnek, hogy egyszerűen engedelmeskedjetek és szolgáljatok minket?".

A hatoldalas levél úgy tűnik, 1999 őszén íródott. Itt csak a főbb részeit közlöm, de arra kérem Önöket, hogy olvassák el teljes terjedelmében.

A levél lehet, hogy átverés, de szerintem leírja a jelenlegi valóságunkat. Összhangban van azzal, amit sok összeesküvés-kutató egymástól függetlenül felfedezett, mégis élénkebb és éleslátóbb, mint bármi, amit ők ki tudnának találni.

 

A LEVÉL

Globalista barátunk azt mondja, el akarja magyarázni nekünk a politikai valóságot, hogy "tudhassuk, hogyan viselkedjünk a Földön most formálódó Új Rendben".

Örvendezik azon, hogy ő egy titkos erőt képvisel, amely a világot irányítja, de mindenki számára láthatatlan.

 

"Mi irányítunk mindent, mégsem tudjátok, kit kell megtámadni. Azt kell mondanom, hogy ez a rejtett kéz csodálatosan ki van találva, és ilyen mértékű történelmi előzménye nincs. Mi irányítjuk a világot, és a világ még csak azt sem tudja, hogy ki irányítja őket. Ez valóban csodálatos dolog. A médiánkban pontosan bemutatjuk nektek, hogy mit is akarunk, hogy tegyetek. Aztán, mintha csak egy szempillantás alatt engedelmeskednének a mi kis szolgáink".

De azért azonosítja magát. Egyértelműen a központi bankárokat képviseli: "A saját pénzetek szolgált arra, hogy összekovácsoljátok a láncokat, amelyekkel megkötözünk benneteket, hiszen minden pénz felett mi rendelkezünk".

A központi banki kartell az Új Világrend fő mozgatórugója. Azzal, hogy a sátánista zsidó magánérdekeltségeknek hatalmat adtak a nemzeti hitelünkön alapuló pénzteremtésre, elődeink halálra ítélték a nyugati civilizációt. Ezek a magánérdekeltségek természetesen megvásárolták az irányítást minden és mindenki felett, és most globálisan intézményesíteni akarják az ellenőrzésüket.

"A mi királyságunk a pénz királysága" - írja globalista barátunk. "Adtunk nektek egy darab papírt vagy néhány számot egy számítógép képernyőjén, amit mi 'pénznek' neveztünk el.

Ezt semmi sem támasztja alá, és semmi sem bizonyítja, csak az, amit mi mondunk róla. Mi teremtjük a semmiből, mi nyomtatjuk, mi adjuk kölcsön, mi adjuk az értékét, és mi vesszük el az értékét. Minden, ami a pénzzel kapcsolatos, a mi kezünkben van".

 

 

 

 

Globalista barátunk elárulja, hogy a bankárok szimbiózisban állnak velünk. Mi termeljük a profitot azáltal, hogy kölcsönöket veszünk tőlük.

"Azt akarjuk, hogy benne legyetek a rendszerben. Amikor házat vásárolsz, nemcsak az adóbevételeket kapjuk, hogy a saját céljainkra használjuk fel, hanem a hitel kamataiból is nagy növekedést érünk el. Ön a házát akár kétszer-háromszor is kifizetheti csak a kamatokból. A kamatokat is megadóztatjuk, amelyeket ismét az általunk választott befolyásos ágazatokban helyezünk el. "

Az egyik ilyen befolyásolási ágazat az oktatás. Azt mondja, az adóinkból fizetjük "a gyermekeitek indoktrinálását az általunk létrehozott állami iskolákban. Azt akarjuk, hogy a mi gondolkodási rendszerünkbe jól belenevelve nőjenek fel. Az önök gyermekei azt tanulják meg, amit mi akarunk, hogy megtanuljanak, amikor mi akarjuk, hogy megtanulják, és önök fizetnek érte".

"Ti a mi tulajdonunk vagytok. Nem engedjük, hogy vásároljatok vagy eladjatok, hacsak nem vetitek alá magatokat a mi hatalmunk jelének. Ha bíróságra mész ellenünk, ott kimerítünk téged, és a végén veszíteni fogsz. Ha erőszakot alkalmazol, a végén a munkatáboraink, pontosabban a börtöniparunk egyikében fogunk tartani. Szükséged van a pénzünkre, a szórakoztatásunkra, az üzemanyagunkra és a közüzemi szolgáltatásainkra, hogy működhess, és ha nem rendelkezel velük, akkor nélkülözni érzed magad. Ezáltal arra kényszerítünk benneteket, hogy engedjetek az akaratunknak."

VEZETŐINK

Politikai vezetőinket a bűnözők és perverzek soraiból választják ki, mert zsarolással engedelmességre lehet őket bírni. Clinton elnök romlottságának leleplezése "nagyon hasznos volt az ifjúság erkölcsi szokásainak lefelé igazításában".

Gúnyolódik a Clinton elleni vádemelési kísérleteken: "Hasznos számunkra, és senki sem fogja eltávolítani, amíg nem állunk készen arra, hogy eltávolítsuk... az általunk felállított vezető addig marad, amíg nem szolgál minket, hogy más legyen. Ekkor a javasolt vezetőnket elétek tesszük, és ti megszavazzátok, hogy mit akarunk. Ily módon hiábavaló szavazási gyakorlatot adunk nektek abban a hitben, hogy nektek közötök volt ahhoz, hogy az elnökötök hivatalba kerüljön."

Szadaam Husszein és Szlobodan Milosevicset említi olyan vezetőkként, akik nem voltak hajlandók engedelmeskedni. "Csak akkor van dicsőség, ha követjük a céljainkat és azt tesszük, amit mondunk. Ha valaki nem teszi, annak olyan szomorú és tragikus következménye lesz. Nagyon szeretném, ha megkímélnének egy ilyen végtől."

Ami a kisebbeket illeti, szerinte a lázadás csak ürügyül szolgálna az elnyomóbb törvényekhez. A másként gondolkodókat a bíróságon köthetik meg, amelyet szintén ők irányítanak. Olyan embereket, mint David Koresh, tönkretehetnek, és egyúttal lejárathatják őket.

(Trump-Reagan - szabadkőműves kézfogás)

 

 

Azt mondja, hogy a liberálisok és a konzervatívok "a mi jóváhagyásunk bélyegével szolgálnak, de nem engedik meg nekik, hogy a valódi problémákat bemutassák. Azzal, hogy minden szinten ellentmondást keltenek, senki sem tudja, mit tegyen. Így ebben az egész zűrzavarban mi előre megyünk, és akadálytalanul megvalósítjuk, amit akarunk". (Kiemelés tőlem)

"Számunkra ez nem jelent különbséget, de arra szolgál, hogy elhitesse veled, hogy két oldal küzd az adott pozícióért. Ez segít abban, hogy a dolgok igazságosnak és szabadnak tűnjenek, hiszen mindenkinek van hangja. Valójában most csak egy oldal van, mindenféle álarcokkal, de ti képtelenek vagytok áthatolni a céljainkon. Látod, mi azt tehetünk, amit akarunk, és te nem tehetsz ellene semmit."

"Nem tűnik ésszerűnek, hogy egyszerűen engedelmeskedjetek és szolgáljatok minket? Különben felemészt az az ellenállás, amelyről azt feltételezitek, hogy felszabadít titeket. Nem szabadulhattok fel. Képzeljétek el, hogyan lehet. Mi szállítjuk az üzemanyagot az autóitokhoz. Bármikor kikapcsolhatjuk, amikor csak akarjuk, arra hivatkozva, hogy valamiféle üzemanyaghiány van. Mi van, ha lerobban a kocsitok? Nélkülünk nem tudtok alkatrészeket szerezni hozzá.

"Mi biztosítjuk az összes pénzt, amit használnak. Bármilyen szeszélyünkre leállíthatjuk a pénzellátást, vagy akár teljes összeomlást is okozhatunk. Ekkor elrendelhetjük, hogy az elnök nyilvánítson minden pénzt értéktelennek, és hogy új pénzre lesz szükségünk. Az összes készpénztartalékotok egy pillanat alatt füstté válik. Nincs szükségük élelmiszerre? Ha szükséges, kamionos sztrájkot idézhetünk elő, ami leállítja az élelmiszer-szállítmányokat a helyi boltokba. Akkor éheztetjük ki magukat, amikor csak akarjuk."

Szerinte a média szexszel és erőszakkal foglalja le a tömegeket, így az embereket arra programozzák, hogy esztelenül harcoljanak, és "nincs meg a tisztességük vagy az agyuk ahhoz, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkozzanak, amelyeket teljes mértékben a mi kezünkben hagynak".

Kína és Oroszország nem jelent kihívást: "Nem kell félnünk Oroszországtól vagy Kínától, mert már teljes mértékben uraljuk a dolgok rendszerét. Kína tudja, hogy egy tollvonással befagyaszthatjuk bármelyik Amerikában lévő vállalatát és teljes tőkéjét".

 

 

KÖVETKEZTETÉS

Azt tanítják nekünk, hogy a társadalom a felvilágosodás és a haladás korában vesz részt, de ez csak egy csel. Valójában egy durva sátánista dogma nyúl ki éles karmaival a múltból, hogy felnyársalja az emberiséget.

Az emberiség elleni ördögi összeesküvés csúcspontjának vagyunk tanúi. Az emberi eseményeknek csak akkor van értelme, ha felismerjük, hogy Lucifer tanítványai a Gonosznak szentelt globális rendszert hoznak létre. Tudom, hogy ez túl bizarrul hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Erre számítanak.

A "Globalista barátod levele" összhangban van a láthatatlan kormányzat többi nagy leleplezésével: a Harold Rosenthal-interjú; a House-jelentés; a Svali-féle leleplezések; Az agymosás szovjet művészete: Csendes fegyverek csendes háborúkhoz; A jelentés a Vashegyről, A Vörös Szimfónia és a Cion véneinek jegyzőkönyvei.

A bolondok paradicsomában élünk. Sajnos az emberek nem fognak felébredni, amíg el nem veszik a finomságokat, és akkor már késő lesz.

További idézetek:

" Azt szeretnénk, hogy teljes mértékben be tudjatok kapcsolódni és be tudjatok épülni az új társadalmunkba. Végül is ez az önök érdeke, ha megteszik. A gyermekeitek nem a tiétek. Ők a miénk. Be kell oltanotok őket, be kell hoznotok őket a mi kórházainkba, ha úgy rendelkezünk, különben elveszítjük őket tőletek. Ti tudjátok ezt, és mi is tudjuk ezt. Elektronikus kereskedelmünkön keresztül képesek vagyunk látni, hogy hol vagytok, mit vásároltok, és hogy mennyi pénzetek van, amiből megvehettek dolgokat. Mit gondolsz, honnan szerezzük a havi pénzügyi statisztikáinkat?

"A börtöneinkben lévő munkatáborokról manapság már olyan képet alkotunk, hogy úgy tűnik, senki sem tiltakozik ellenük. Azt mondjuk az embereknek, hogy a gyilkosoknak maguknak kell fizetniük a tartásukért. Úgy tűnik, senki sem gondol arra, hogy a paradicsomtermesztőket is be tudjuk zárni oda. Elfogadhatunk olyan törvényeket, amelyek megtiltják a kertészkedést, majd kitalálhatunk valami tudományos indokot, hogy miért csak a mi forrásainkból vásárolhatunk élelmiszert. Ha valaki meglátja, hogy paradicsomot termesztesz, feljelent, és akkor a földjeinken fogsz dolgozni nekünk. Ó, buta nacionalisták, nincs menekvés számotokra, mert már jóval a születésetek előtt terveztük az elfogásotokat. Tanáraitok és minisztereitek már generációk óta formálják a gondolataitokat számunkra. Fogalmatok sincs, hogyan vonhatnátok ki magatokat a befolyásunk alól, hacsak nem öngyilkossággal. Menjetek csak, és kövessetek el öngyilkosságot, ez csak segít nekünk, hogy megbirkózzunk a túlnépesedéssel. Nem tudtok minket bántani, megtalálni, vagy akár csak elképzelni, hogy mire készülünk. Csak azért dobom nektek ezt a néhány morzsát, hogy ha van egy kis józan eszetek, engedelmeskedjetek és kövessétek a parancsainkat.

 

 

"Mi irányítjuk Hollywoodot. Az olyan filmeket, mint a Terminátor és az Armageddon, valamint még egy csomó más filmet egyszerűen azért hoztuk létre, hogy a mi utasításaink szerint gondolkodjatok. Arra teremtettünk benneteket, hogy élvezzétek az erőszakot, hogy amikor elküldünk titeket, hogy öljetek meg egy általunk elétek állított rossz embert, nyöszörgés nélkül mozduljatok. Erőszakos játéktermekben helyeztünk el erőszakos játéktermeket, hogy felkészítsük fiatal elméteket a harc művészetére. Elértük, hogy a hadseregünket és a rendőrségünket a jó erőknek tekintsétek, és olyan dolgoknak is alávetitek magatokat, amelyek néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlenek voltak. A művészi programjainkat mind arra terveztük, hogy segítsenek nektek behódolni és még az Új Világrendet is segítsék. A Star Trek és más hasonló alkotások megtanítottak benneteket arra, hogy egyszerűen engedelmeskedjetek az új nemzetközi uralkodók parancsainak.

"Az ostoba lázadásotok a mi uralmunk ellen: Néhányan közületek azt hittétek, hogy megállíthattok minket azzal, hogy bombát helyeztek el valamelyik abortuszklinikánkon vagy egy kormányzati épületben. Ostoba lelkek! Hogyan árthatna ez nekünk? Ezzel csak egy példát adnátok nekünk, hogy még több ellenőrzést és súlyos terhet helyezzünk a lakosságra. Szeretjük, amikor lázadsz és felrobbantasz valamit. Ti vagytok az oka annak, hogy még több törvényt hozzunk mindazok ellen, amelyek hozzájárulhatnak a tőlünk való megszabadulásotokhoz. Ha valaki nem robbantana fel alkalmanként valamit, nem lenne indokolt, hogy még több sövényt helyezzünk el körülöttetek. Nem látjátok, hogy mennyire lehetetlen ellenállnotok nekünk? Minél jobban vonaglódtok, annál jobban szorítunk. A mi királyságunk a pénz királysága. Már megbocsáss, de be kell vallanom, hogy mi a nem pénz királyságának uralkodói vagyunk."


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/nem-tunik-esszerunek-hogy-egyszeruen-csak-engedelmeskedjetek-es-szolgaljatok-minket

Oroszország most az emberiség reménye a szabadságra

 

Az USA és a Szovjetunió szerepet cserélt

1954-ben Rowan Gaither, a Ford Alapítvány elnöke azt mondta Norman Doddnak, az adómentes alapítványokat vizsgáló Reece Bizottság főnyomozójának: "Arra fogjuk használni a támogatásnyújtási hatalmunkat, hogy megváltoztassuk az Egyesült Államok életét, hogy az kényelmesen összeolvadhasson a Szovjetunióval".

https://www.rcreader.com/commentary/g-edward-griffin-future-calling

Ez megtörtént, csakhogy Oroszország már nem a Szovjetunió. A szabadság jelzőfénye, míg a kommunista zsidó USA a bakancs az emberiség arcán.

--

Putyin arra figyelmeztet, hogy a wokeness elpusztítja a Nyugatot: Ez történt Oroszországban, ez gonosz, ez rombolja az értékeket.
Bármennyire is paradoxnak tűnik, de ezt láttuk Oroszországban. Nálunk is megtörtént már az 1917-es forradalom után, a bolsevikok Marx és Engels dogmáit követték.

https://www.dailywire.com/news/putin-warns-wokeness-is-destroying-the-west-it-happened-in-russia-its-evil-it-destroys-values

-

Martin Armstrong -

"Teljes megdöbbenésemre ismerek egy családot, akik Oroszország elől menekülve Lengyelországból Kanadába mentek. Aztán elmenekültek Kanadából Trudeau minden őrülete miatt, és nem voltak hajlandóak visszatérni. Mivel az Amerikába szóló vízumuk lejár, azt mondták nekem, hogy most talán Oroszországba mennek...... Minden ember, akit ismerek itt Amerikában, aki elmenekült Oroszországból, amikor a Szovjetunió összeomlott, ugyanezt mondja. Ami elől menekültek, az most itt van. Putyin kijött és figyelmeztetett, hogy a munkásság az, ami tönkretette Oroszországot.....

https://www.pokolafoldon.hu/politika/oroszorszag-most-az-emberiseg-remenye-a-szabadsagra

A Nagy K.O.

Oroszország és Kína a világ újkori történelmének a legfontosabb partneri viszonyát hozta létre annak megakadályozására, hogy globális hatalmi központ szilárduljon meg a Világgazdasági Világfórum globalista Elitje kezében.
Forrás: https://youtu.be/feW…