2020. december 10., csütörtök

Többféle baktériummal és vírussal fertőzöttek a maszkok.

 

Nagyon érdekes, hogy a "járvány" csúcsán jutott eszébe valakinek bevizsgálni azokat a maszkokat, amelyeket a multi cégek árulnak hatalmas mennyiségben.
Ezeket a maszkokat Kínából, Indiából és Pakisztánból hozzák Európába.
Miért is van ez?
A keleti országokban nagyon olcsó a munkaerő és már közel 20 éve a nagy cégek mind keleten állíttatják elő termékeiket német vagy angol felirattal.
Az internetet már korábban bejárta egy videó, ahol a csupasz földön varrták ezeket a maszkokat, szalagban a piszkos udvaron állati ürülékek között és ott, ahol sok ember szó szerint járkál.
Ezután ezeket a maszkokat szépen becsomagolják és elküldik Európába.
Itt pedig az emberek felteszik azokat a maszkokat, amelyeket senki sem ellenőrzött le, hogy milyen feltételekkel készülnek és hordoznak-e veszélyt a viselésük?
A legtöbb átlagember ezeket a típusú maszkokat viseli, sokan az egészségügyben is.
A svájciak most hozták nyilvánosságra, hogy ebben a fajta maszkban 12 féle baktériumot és legalább 5 féle vírust találtak.
De nemcsak ezzel volt gondja Svájcnak, hanem a védőoltásokat is mind visszautasította különböző indokokkal.
Svájcban egyelőre nem lesz védőoltás januárban.
Magyarországon is sem a közép, sem az elit nem akarja beoltatni magát!
Akkor kiknek rendelték azt a sok vacinát?



MISZTIKUS BESZÉLGETÉSEK.

2020. 12.09. 9 óra 10.

Jézus: Drága Kislányom! Írd!
Egy ördögi terv van kibontakozóban. Ellenségem és ügynökei a járvány kiszélesedését,tömegek megbetegedését akarja. Még több áldozatot akar, hogy egyre több ember forduljon,--szinte könyörögjön, fizessen--az oltásokért.
Olyan maszkok gyártásában gondolkodnak, amelyekbe bele impregnálják (átitatják, beleszövik) a kórokozókat, már nemcsak a vírusokat, hanem a baktériumokat és a gombákat is. Ezek a száj előtt a nedves lehelettel aktiválódnak és belélegezve betegítik majd meg az embereket, atipusos (rendellenes, a megszokottól eltérő) tüdőgyulladásokat okozva. E gonosz terv mögött népirtás van gyermekem.
Mi legyen a megoldás Uram, hiszen köteleznek bennünket a maszk viselésére?
Jézus: Gyermekem. Saját magad vagy mások által készített textil maszkot viseljetek, amit mosni, fertőtleníteni, vasalni lehet.
Most megáldalak a bölcsesség lelkével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Jézus bátor harcosa.

A ettől a beszédtől, ettől az üzenettől teljesen "lefagytam". Ezt biztos, hogy Jézus mondja? Ekkora gonoszság készül? Ennyire veszélyben vagyunk?
Megkérdeztem Jézus egyik választottját erről a dologról
Jézus ezt mondta általa: Drága gyermekem!
Ellenségem határtalanul gonosz és most eljövetelem közeledtével a legaljasabb dolgokat eszeli ki.
Már egy idő óta tudjátok, hogy a célja az emberiség kiirtásának kivitelezése.Túl lassúnak tartja az eredményt, ezért sugallataival arra ösztönzi csatlósait a háttérhatalmat, hogy a vírus ellen újfajta maszkokat készítsen. Olyanokat, melyekbe beleépíti a halálos kórokozókat.
Pontosan úgy lesz, ahogy választott gyermekemnek megjövendöltem. Erre a cselre készüljetek fel és csak  a régebbi maszkokat használjátok, vagy varrjatok magatoknak újat.
Látjátok mennyire vigyázok rátok?
Előre figyelmeztetlek benneteket!

Köszönjük Urunk és köszönöm, hogy megerősítettél abban, hogy az üzenetet Szent Lelked által kaptam.
Dicsőség és hála a Te gondviselő szeretetedért!