2021. november 14., vasárnap

A Negyedik Ipari Forradalom

ZSARNOK FASISZTA AUSZTRIA: 10 napra kijárási korlátozás az oltatlanokra, akik nem vették fel a Fenevad bélyegét

 

Hétfőn vezeti be Ausztria a szigorításokat a nem teljesen beoltott embereknek, hogy megakadályozza a fertőzések rekordszintre növekedését, tájékoztatott Tömeggyilkos Alexander Schallenberg kancellár vasárnap.

Ausztria lakosságának körülbelül 65%-a van teljesen beoltva koronavírus ellen, ez viszont Nyugat-Európában az egyik legalacsonyabb arány - írja a Reuters.

Sok osztrák szkeptikus az oltásokkal kapcsolatban, és ezt a nézetet a Szabadságpárt, a parlament harmadik legnagyobb pártja is osztja.

Ausztria kormánya azt mondja, a teljeskörűen beoltottakra nem akar ismét korlátozásokat bevezetni és a 12 évnél fiatalabb korosztály is mentesül a korlátozás alól.

A be nem oltottak csak nyomós indokkal hagyhatják el otthonukat, például munkába járás vagy alapvető élelmiszerek beszerzése céljából. A zárlat egyelőre 10 napig tart.

Számos tisztviselő és rendőrségi reprezentánsok is kétségeiket fejezték ki, hogy egy ilyen korlátozást megfelelően be lehet-e tartatni.

https://mediaforras.com/ausztria-10-napra-kijarasi-korlatozas-az-oltatlanokra-1179

Schallenberg "gróf" erősen felfokozott tesztelésre támaszkodik, hogy létrehozza zsarnokságát

Úgy tűnik, hogy egy régi, jól bevált trükkhöz folyamodnak, hogy még több hamis állítást generáljanak az Ausztriában növekvő Covid-ügyekről - a tesztelés (PCR ismét?) TIZENSZERES felpörgetésével. És nem csak az idősek körében emelkedett a halálozás az oltást követően, hanem úgy tűnik, különösen az "emlékeztető" (3.) oltás esetében. Ahogy néhány bölcs megfigyelő megjegyezte, ha az első két injekcióval nem kaptak el minket, akkor a harmadikkal fognak.

Az alábbiakban egy osztrák szakértői csoport véleményét olvashatják, amely a magát Initiative for Evidence-based Corona Information (Kezdeményezés a Bizonyítékalapú Korona Információért) nevű csoportnak adta ki.

'Ez egy kétségbeesett támadás az egész lakosság ellen'

A szerkesztő megjegyzése: November 5-én továbbítottuk Dr. Christian Fiala, az új osztrák párt, az MFG alelnökének cikkét, amely maga is az Initiative für Evidenzbasierte corona Information (ICI) nevű újjáalakuló honlaphoz kapcsolódik. (ER: Initiative for Evidence-based Corona Information (Kezdeményezés a bizonyítékokon alapuló koronainformációért).

Ma, amikor Alexander Schallenberg, Ausztria szövetségi kancellárja éppen most jelentette be a nem beoltottak bezárását, az ő szíves engedélyükkel továbbítjuk az erről szóló sajtóközleményük francia (ER: angol) fordítását.

TRIBUNE - Bécs (OTS) - Amikor Alexander, gróf Schallenberg be akarja zárni a nem beoltottakat, és "kellemetlenné akarja tenni számukra az életet", csak provokálja és megosztja az embereket, hogy rákényszerítse őket egy kétes termék beadására.

Kellemetlen lehet azonban magának az exgrófnak is, amikor kiderül, hogy a jelenlegi pánik a szemünk láttára omlik össze egy kártyavár - és neki kell majd felelnie érte. A Corona-fertőzések már nem burjánzanak, ellentétben azzal, amit a kormány által táplált sajtó sugall.

A hivatalos adatok kétségtelenül a fertőzések tömeges csökkenését mutatják. A 2020. novemberi megállapításhoz képest a százalékos arány mindössze 10%. Ha a pozitív tesztek száma ugyanilyen magas, az egyáltalán nem jelent semmit. Jelenleg tízszer annyi tesztet végeznek, mint egy évvel ezelőtt; 2020-ban még csak 20-30 ezer kovidotesztet végeztek naponta, most pedig 200-300 ezret. November 12-én, 2021-ben a hivatalos szám 374 000 teszt lesz naponta. Nyilvánvaló, hogy kevés a fertőzés, hiszen tízszer annyi tesztre van szükség ahhoz, hogy nagyjából ugyanannyi pozitív tesztre jussunk. Ahogy a szövetség elnöke nemrég elmondta, az oltások nem nyújtanak védelmet sem az oltottaknak, sem másoknak. Míg az elnök egyik munkatársa, annak ellenére, hogy két injekciót kapott, Covid-19-ben megbetegedett, az elnöknek - aki állítása szerint három injekciót kapott - távmunkát kellett végeznie.

Lehetséges-e pontosabban elmagyarázni a nyilvánosságnak az injekciók teljes haszontalanságát?

Túlzott halálozás a harmadik adagot követően Izraelben

Aggasztó információk érkeznek hozzánk Izraelből, az injekciók "bajnokából". Az év elején a lakosság többsége két adagot kapott, augusztusban pedig a harmadikat, különösen az idősek.

Az első két oltási kampányt követő nagyon rövid idő alatt robbanásszerűen megnőtt a halálozás az idősek körében. A halálozási görbe különösen a harmadik dózist követően szembetűnő, és hangsúlyozni kell, hogy a nyár folyamán nem volt más lehetséges okok miatti többlethalálozás.

Az oltottak maguk is a megtévesztés áldozatai
Kezdetben csak egy dózisra volt szükség, de most, már négy hónap elteltével szükség van az emlékeztető adagra. Az oltottaknak ebből nem sok hasznuk lesz, hiszen nekik is kötelező a vizsgálat és a maszk viselése. És hamarosan őket is bezárják. A hivatalos hirdetésekkel jóllakott sajtó segítségével a kormány úgy próbálja elterelni a figyelmet, hogy a nem beoltottakat használja bűnbakként.

"Akárhogy is lesz, ez a rendszer össze fog omlani, mert ezeknek az intézkedéseknek nincs tényszerű indoklása. Ez egy kétségbeesett támadás az egész lakosság ellen. Schallenberg kancellár egyértelműen úgy viselkedik, mint egy kis tartományi gróf, aki az alattvalói leigázására törekedve visszahúzza a gyeplőt, amikor azok nem hajlandók engedelmeskedni. Egy demokráciában a kormányt az emberek választják, akik az adókból fizetik a fizetését. Ilyen körülmények között sürgősen új választásokat kell tartani a demokratikus legitimáció érdekében. Ellenkező esetben az emberek rövid időn belül abbahagyják ezt a játékot" - mondta Dr. Christian Fiala, a Corona Info kezdeményezés munkatársa.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-osztrak-kancellart-nem-tamogatjak-egyontetuen-a-monarchia-mar-nem-letezik

AUSZTRÁLIA: Ki az őrült?

 

A be nem oltottaknak „nyomorúságos, nagyon magányos életük lesz” – figyelmeztet az Ausztrál Orvosi Szövetség vezetője

A queenslandi Ausztrál Orvosi Szövetség vezetője figyelmezteti azokat, akik megtagadják a Covid elleni oltást. Nem csak pénzbírsággal és csalási váddal kell szembenézniük, hanem el is különítik őket a társadalom többi részétől.

„Az élet nyomorúságos lesz oltás nélkül. Nem fog tudni elrejtőzni ” – mondta Tömeggyilkos Dr. Chris Perry ezen a héten, miközben a Channel 9 televíziós hálózatának beszélt Ausztráliában.

 

A hippokráteszi esküt elfeledő népirtó orvosszövetség elnöke azon queenslandi lakosok jövőjéről beszélt, akik úgy döntenek, hogy nem kérik az oltást. Őrültnek nevezte azokat, akik ezt teszik.

Még azok is nehézségekbe ütköznek, akik mentesülnek a kötelező védőoltás alól, mivel „ nem tudják elérni, hogy egy orvos aláírja ezt ” – mondta Népirtó Perry beszédében, figyelmeztetve a klinikusokat a lehetséges pénzbírságra, ha úgy döntöttek, hogy orvosi indokkal kizárnak valakit az oltásból.

„ Azok a betegek, akik hazudnak, csalással vádolhatók ” – tette hozzá.

A héten a queenslandi kormány bejelentette, hogy kiterjeszti a koronavírus elleni oltási mandátumot a magánegészségügyi dolgozókra is. Az emberek december 15-ig kaptak időt, hogy dupla vakcinát kapjanak.

„ Nem fogsz tudni elmenni sehova semmiféle szórakozásod nem lesz ” – mondta Hazaáruló Perry a nézőknek. Csak a teljesen beoltott személy juthat be a közösségi helyszínekre. Azoknak, akiknek nincs oltási igazolásuk, ezt üzente:

Nagyon-nagyon magányos életed lesz.

1378 ausztrál dolláros pénzbírságot jelentettek be azoknak a queenslandi lakosoknak, akikről feltételezhető, hogy megszegték a járványhoz kapcsolódó rendeleteket. Mindeközben a vállalkozásoknak azt tanácsolták, hogy szabálysértés gyanúja esetén hívják a rendőrséget.

" A kocsmáknak és a kluboknak ellenőrizni kell, hogy az emberek be vannak-e oltva, mielőtt beengedik őket, különben csődbe mennek a vállalkozásaik " - mondta az főkapitány.

Ausztráliában, ahol 252 millió lakosból 188 000 fertőzöttet (nem beteget!!) regisztráltak, a koronavírussal kapcsolatos legszigorúbb korlátozások közé tartoznak a világon. A polgároknak a leghosszabb és legszigorúbb elzárásokat kellett elviselni.

https://mediaforras.com/ausztralia-ki-az-orult-1176

Dr Fauci elismeri, hogy az oltások nem működtek a hirdetett módon és a beoltottak veszélyben vannak.

Dr. John Campbell: Milyen tudományos végzettségük van a tényellenőröknek? Avagy, kik manipulálják az embereket?

Forrás: https://youtu.be/ObTAOvgd_JE

5G= kov¥d = népességszabályzás (egy dolgozó szemével)

Fauci maszk nélkül: Az igazság a COVID-19-ről

TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA

Fauci a legjobban fizetett szövetségi alkalmazott az USA-ban, és évi 437 000 dolláros fizetésének 68%-a biológiai fegyverek kutatásából származik.
Dr. Anthony Fauci a közegészségügy védelme helyett a Nemzeti Egészségügyi Intézetet gyógyszeripari termékek inkubátorává alakította, és lényegében az egész országot eladta a gyógyszeriparnak.
Fauci részt vett a vakcinák aranylázának megteremtésében. 2000-ben találkozott Bill Gates-szel, aki azt kérte, hogy az NIH-val együttműködve kössön megállapodást a világ beoltásáról egy sor új vakcinával. 2009-ben ez a megállapodás "A vakcinák évtizede" néven változott, amelynek célja az volt, hogy 2020-ra a Föld minden felnőttje és gyermeke számára kötelező védőoltásokat vezessenek be.
Fauci karrierjének egyik legsötétebb foltja - a COVID-járványban játszott szerepe mellett - a HIV-járvány kezelése volt. Az újrahasznosított gyógyszerek használatát visszaszorítva Fauci az AZT-re összpontosított, egy mérgező gyógyszerre, amely becslések szerint 300 000 AIDS-beteg halálát okozta.
Szembetűnő a hasonlóság az AZT-botrány és a COVID-oltással és a remdesivirrel ma történtek között. Fauci ismét elnyomott minden olyan kezelést, amely olcsó és nem mérgező gyógyszereket használt. Az amerikai adófizetők fizették a kutatásokat, miközben a gyógyszergyártó cégek kaszálták a profitot, miközben a sérülésekért és halálesetekért nem volt felelősségük.

Ebben az interjúban Robert F. Kennedy Jr. környezetvédelmi aktivista és ügyvéd, akiből végső szabadságharcos lett, legújabb könyvéről, "Az igazi Anthony Fauci" című könyvéről beszél: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health" című könyvéről, amelyet kötelező olvasmány, ha többet szeretne megtudni ennek az óriási csalásnak a kulisszái mögött. Órákig tudnánk beszélgetni, és csak a töredékét sem tudnánk elolvasni annak, ami ebben a könyvben van, amelyet Kennedy "Tony Fauci lesújtó vádiratának" nevez.

Dióhéjban Kennedy leírja, hogyan változtatta Fauci a Nemzeti Egészségügyi Intézetet a gyógyszeripari termékek inkubátorává, és lényegében az egész országot eladta a gyógyszeriparnak. A könyv hihetetlenül jól referált feljegyzés az emberi egészség megtizedelésének történetéről, és öncélú sarlatánként leplezi le őt.

Tony Fauci alapvetően ezt a sablont alkotta meg, amelyet aztán a következő 45 évben arra használt, hogy mérgező gyógyszereket fejlesszen ki mérgező gyógyszer után. Megölte a korai kezelést, és megölt minden olyan protokollt, amely az ő gyógyszeripari vállalkozásával versenyzett. Rengeteg ember halt meg [ennek következtében]. ~ Robert F. Kennedy Jr.

Különösen tetszett, ahogy Kennedy Fauci-t Rockefeller örökségének összefüggésébe helyezte Bill Gates-szel kapcsolatban, aki több mint 20 évvel ezelőtt szövetséget kötött Fauci-val. Rockefeller egy évszázaddal ezelőtt elindított minket az olajfinomítói folyamat melléktermékeiből szintetizált mérgező, profitorientált gyógyszerek útján, Gates pedig ott folytatta, ahol abbahagyta, majd erősen együttműködött Faucival.

 

Az oltóanyagok évtizede

Fauci viszont maga is hozzájárult a vakcinák aranylázának megteremtéséhez. 2000-ben találkozott Bill Gatesszel, aki azt kérte, hogy az NIH-val együttműködve kössön megállapodást a világ teljes lakosságának új vakcinák sorozatával történő beoltásáról. Ez a megállapodás 2009-ben "Az oltások évtizede" néven változott, amelynek célja az volt, hogy 2020-ig a bolygó minden felnőttje és gyermeke számára kötelező védőoltásokat vezessenek be.

"Bemutatom, hogyan használják a világjárvány-szimulációkat, nagyon szorosan együttműködve a hírszerző ügynökségekkel, a nagy médiavállalatokkal és a nagy gyógyszergyártókkal, hogy ez megvalósuljon" - mondja Kennedy.

"Gates emberbaráti kapitalizmusnak nevezi azt, amit csinál, [azt az elképzelést, hogy] a jótékonykodással pénzt lehet keresni. Volt egy alapítványa, ahol 50 milliárd dollárnyi adómentes pénzt helyezett el. És továbbra is abszolút ellenőrzése alatt tartja. Ezt a pénzt arra használja, hogy megszerezze az irányítást az országunk közegészségügyi szervei és az Egészségügyi Világszervezet felett.

Sok saját [szervezetet] hozott létre Dr. Faucival és egy csomó ilyen kvázi-kormányzati ügynökséggel, amelyekről az emberek azt hiszik, hogy kormányzati szervek. Ezek valójában a gyógyszeripar fedőszervezetei, mint a GAVI és a SEPI ...

Ezt az akkumulátort és a WHO feletti ellenőrzést arra használja fel, hogy a gyógyszerészeti vagy orvosi politikát, a közegészségügyi politikát világszerte úgy alakítsa ki, hogy az maximalizálja a nagy gyógyszeripari vállalatokban való részesedéseiből származó nyereséget.

Azt is megmutatom, hogy egyidejűleg ugyanezt teszi a globális élelmiszerellátás irányítására is... [Ő] valóban megpróbálja mind a közegészségügyi, mind az élelmiszerpolitikát olyan módon megváltoztatni, hogy az előnyös legyen azon vállalatok számára, amelyekbe befektetett, és amelyekkel partneri kapcsolatban áll.""

 

Fauci halálos kezelése az AIDS-járványban

Gates azonban nem csábította Faucit a sötét oldalra. Fauci már évtizedek óta játszott az emberek életével és áldozta fel a közegészségügyet a profit érdekében. Fauci karrierjének egyik legsötétebb foltja - a COVID-járványban játszott szerepe mellett - a HIV-járvány kezelése volt.

Az első AIDS-es esetek 1981-ben bukkantak fel. Kezdetben az AIDS-programot a Nemzeti Rákkutató Intézet, az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumán (HHS) belül működő különálló intézet irányította. Az általános vélekedés az volt, hogy az AIDS kémiai etiológiája a kábítószer-fogyasztás okozta. Mindez megváltozott, amikor felfedezték a HIV-vírust.

 

Fauci 1968-ban kezdett el dolgozni az NIH-nál, mint klinikai munkatárs a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetében (NIAID) a Klinikai Vizsgálatok Laboratóriumában. A NIAID igazgatója lett 1984-ben, a HIV-vírus felfedezése utáni évben, majd 1988-ban, a hivatal létrehozásakor kinevezték az AIDS-kutatási hivatal igazgatójává. Mint Kennedy elmondta, Fauci lényegében az AZT nevű AIDS-gyógyszer köré építette az NIAID-et.

"Az AZT egy kemoterápiás készítmény volt, amely annyira mérgező volt, hogy az összes patkányt megölte, amikor beadták nekik. Az AZT feltalálója úgy érezte, hogy nem biztonságos semmilyen emberi felhasználásra, ezért nem is szabadalmaztatta" - mondja Kennedy.

"A Nemzeti Rákkutató Intézet már nagyon korán rájött, hogy ha AZT-t teszünk egy HIV-kultúrába, az - nem meglepő módon - elpusztítja a HIV-et. Mindent megölt, amihez hozzáért. Így Fauci társult az AZT gyártójával... Ő vezette át ezt a készítményt a szabályozási folyamaton, és megpróbálta felgyorsítani a folyamatot. Szörnyen csalt a klinikai vizsgálatok során.

A klinikai vizsgálatok során mindenkit megölt. Szó szerint mindenkit megölt, aki szedte. De a kezelt csoportban lévő embereket életben tudta tartani azzal, hogy rengeteg vérátömlesztést adott nekik. Ez életben tartotta őket nyolc hétig, és ennek a nyolchetes kísérletnek az alapján kapta meg az AZT engedélyét. Ez példa nélküli volt.

Ahogy Kary Mullis, aki Nobel-díjat kapott a polimeráz láncreakció (PCR) technika felfedezéséért, mondta, bármelyik kemoterápiás gyógyszer esetében két hétig kell adni valakinek. A kemoterápiát úgy tervezték, hogy a szervezet minden sejtjét elpusztítsa, de remélhetőleg először a tumorsejteket öli meg, és az illetőt le lehet állítani róla. A daganat elhal, ha jól időzítjük, és a beteg nem hal meg.

Ha valakit élethosszig tartó kezelésre kényszerítesz, ahogy Tony Fauci tette, mindegyikük meg fog halni. És ez történt. Eközben rengeteg olyan gyógyszer volt abban az időben, amelyet újrahasznosítottak. Helyi, közösségi orvosok San Franciscóban és New Yorkban, akik az AIDS-eseket kezelték, rájöttek, hogy ezek a gyógyszerek kezelik az AIDS tüneteit, és megakadályozzák az emberek halálát.

Fauci szándékos keresztes hadjáratot indított, hogy szabotálja ezeket, hogy biztosítsa, hogy a beteg emberek számára ne legyenek elérhetőek, annak érdekében, hogy az AZT legyen az egyetlen megoldás. Az AZT pedig a történelem legdrágább gyógyszere volt. Egy éves készlet 10 000 dollárba került [miközben az előállítása mindössze 5 dollárba került dagonként, ráadásul az amerikai adófizetők fizették a gyógyszer teljes kutatását és fejlesztését] ...

Tony Fauci alapvetően ezt a sablont alkotta meg, amelyet aztán a következő 45 évben arra használt, hogy mérgező gyógyszereket fejlesszen ki mérgező gyógyszerről mérgező gyógyszerre. Megölte a korai kezelést, és megölt minden olyan protokollt, amely az ő gyógyszeripari vállalkozásával versenyzett. Rengeteg ember halt meg [ennek következtében]".

 

Bár az AZT-vel rengeteg pénzt kerestek, ez elhalványul ahhoz képest, hogy a Pfizer a COVID injekcióval úgy kaszált, mint egy rabló. Az amerikai adófizetők 20 milliárd dollárt fizettek a kutatás finanszírozására, és további 10 milliárd dollárt a COVID oltás forgalmazására. A Pfizer megalkotta a világ legkelendőbb gyógyszerét, és idén 35 milliárd dollárt fog keresni rajta.1 És ami még jobb, az AZT-vel ellentétben ez teljesen kockázatmentes, és soha nem perelhetik be őket sérülések miatt.

Beagle áldozat, arcát és fülét lerágták az éhes homoki legyek

Fauci karrierjében minden a múlté, mint a mormota napja.

Becslések szerint csak az AZT miatt 330 000 ember halt meg. Összességében szembetűnő a hasonlóság az AZT-botrány és a COVID-oltással és a remdesivirrel ma történtek között. Fauci ismét lebeszélt a COVID-19 bármilyen megelőzéséről, és az olcsó és viszonylag nem mérgező gyógyszerekkel, például hidroxiklorokinnal vagy ivermektinnel történő kezelésről.

Az amerikai adófizetők finanszírozták a kutatást, miközben a gyógyszergyártó cégek egyetlen év alatt 100 milliárd dollárra becsült profitot termeltek az oltásokból, miközben a sérülésekért és halálesetekért nulla felelősséggel tartoznak, még akkor is, ha az embereket kényszerítik az oltások szedésére.

"Tony Fauci karrierjében minden a mormota napját idézi" - mondja Kennedy. "Újra és újra és újra és újra ugyanazt a viselkedést ismétli, és ez kifizetődik. És van ez a beszédmódja, amikor soha nem mond igazából semmit. És ez a szokása, hogy csak hazudik, hazudik, hazudik, hazudik...

Sokat tudtam arról, hogy mi történt a HIV-válság idején, mert a nagybátyám, Ted Kennedy akkoriban egy egészségügyi bizottság elnöke volt. Teddy volt az első elnökjelölt, aki a meleg szavazóknak udvarolt, és én akkoriban az ő kampányát vezettem...

Az egészségügyi bizottságban a legtöbbször az AIDS volt az elsődleges témája. Erről beszélek a könyvemben.

Végül Fauci-t behívták a Kongresszus elé, és egyszerűen iktatták. Henry Waxman és az összes ismert demokrata kongresszusi képviselő azt kérdezte: "Mi a fenét csinálsz? Semmit sem produkáltál. Teljesen inkompetens vagy. Ezután vége volt a karrierjének, és ekkor döntött úgy, hogy "Oké, azon fogok dolgozni, hogy ezeket az újrahasznosított gyógyszereket piacra dobjam".

Ezt csinálta néhány évig, és volt egy projektje, amely egy kettős pályán futó projekt volt, ahol anélkül, hogy végigmentek volna a klinikai vizsgálatokon és az FDA randomizált, placebo-kontrollált vizsgálatain, engedélyt kaphattak volna ezekre a gyógyszerekre, hogy az emberek biztosítást kaphassanak rájuk, és fizetni tudjanak értük. Szóval, sok-sok éven keresztül mélyen benne voltam ebben, és Tony Fauci-t már régóta ismerem.

Van rálátásom arra, hogy ki is ő valójában, amiről a legtöbb liberális demokrata egyáltalán nem tud. Ő az ellentéte mindannak, amiben ők hisznek. Ő az az építész, aki átadta a közegészségügyi rendszerünket a gyógyszeriparnak. Ő nem foglalkozik közegészségüggyel. És az NIH-nál nincs olyan mérőszám, amely alapján azt mondanák, hogy "javítjuk a közegészségügyet".

Az egyetlen mérőszámuk az, hogy "Hány vakcinát adtunk be? Hány gyógyszert adtunk el? Mennyi visszaosztott pénzt kap az ügynökség? Ahogy a könyvben kifejtem, ez az ügynökség a gyógyszeripar inkubátorává vált."

Funkciógyarapodási kutatás Fauci felügyelete alatt

Fauci körülbelül 6,1 milliárd dolláros éves költségvetésért felelős. További 1,6 milliárd dollárt kap a hadseregtől a biofegyverekkel kapcsolatos kutatásokra, és ebből származik évi 437 000 dolláros fizetésének 68%-a is. (Fauci a legjobban fizetett szövetségi alkalmazott az Egyesült Államokban, a második legmagasabb fizetést az elnök kapja, évi 400 000 dollárral.)

"Ezért kellett neki ezt a haszonszerzési trükközést végrehajtania Wuhanban" - mondja Kennedy. "Meg kellett tennie, mert meg kellett tartania a fizetését. És a fizetésének nagy része a biológiai fegyverek kutatásából származik ...

A funkciógyarapodási kutatás soha nem hozott egyetlen olyan tudományos vagy orvosi fejlesztést sem, amely segített volna nekünk a világjárványok elleni védekezésben. Egyetlen egyet sem. De Fauci továbbra is folytatja, mert ez a fizetése szempontjából kritikus. És ez kritikus a finanszírozás szempontjából."

Nos, a NIAID finanszírozásának nagy részét az amerikai egészségügy tanulmányozására és javítására szánták; a fertőző allergiás betegségek és az autoimmun betegségek felszámolására. Ehelyett Fauci felügyelete alatt a krónikus betegségek járványa robbanásszerűen megnőtt.

Mindezt annak ellenére, hogy Fauci, Gates és az Egyesült Királyságbeli Wellcome Trust finanszírozásán keresztül a Földön folyó orvosbiológiai kutatások 63%-át ők irányítják. Karrierje során csak Fauci több mint 930 milliárd dollárnyi kutatási támogatást osztott szét az NIAID-en keresztül. Úgy is mondhatnánk, hogy ők irányítják az egészet, mert képesek arra is, hogy elzárják a finanszírozást azoktól a projektektől, amelyeket nem akarnak megvalósítani.

 

Könyörtelen Fauci

Egy konkrét eset: Valami történt 1989-ben, ami járványok sorozatát váltotta ki ~ autizmus, ételallergia, Tourette-szindróma, narkolepszia, ADD/ADHD, beszédkésés, nyelvi késés, reumatoid artritisz és autoimmun betegségek, mint a fiatalkori cukorbetegség. Mindezek 1989 körül jelentek meg. Miért? Mi okozza őket? Fauci feladata lenne kideríteni, de ő nem hajlandó, és megakadályozza, hogy bárki más túl mélyre ásson.

"Tony Fauci feladata, hogy megmondja, miért történt ez? Biztosan egy környezeti méreg. A gének nem okoznak járványokat. Biztosítják a sebezhetőséget, de nem okozhatnak járványt. Környezeti toxinra van szükség. Már csak azt kell kitalálnunk, hogy melyik kezdődött '89-ben, és vált mindenütt elterjedté ugyanabban az évben. De ha valaki megpróbálja ezt a tanulmányt elvégezni, Fauci tönkreteszi a karrierjét."

Az első számú gyanúsítottak közé tartoznak a vakcinák, amelyek száma 89-ben drámaian megnőtt, és gyakorlatilag az összes krónikus betegség, amelyek száma az egekbe szökött, lehetséges mellékhatásként szerepel a gyártók betétlapján. A glifozát nevű gyomirtó szer szintén ebben az időben vált mindenütt elterjedté, és 1993-ban robbant be igazán, amikor feltalálták a RoundUp Ready kukoricát. A GMO-k, más növényvédő szerek, az ultrahang és a PFOA-k további potenciális bűnösök.

"A gyerekeink egy mérgező levesben úsznak. És ez lehet mindezek a dolgok, vagy lehet egyik vagy másik, de könnyű kideríteni. Csak a tudományt kell elvégezni. És ezt a tudományt könnyű elvégezni, de soha nem fog megtörténni, amíg Tony Fauci hivatalban van, mert nem akarja, hogy megtudjuk ~ mert ezek azok az iparágak, amelyek védelméből túlélte" - mondja Kennedy.

 


Fauci a nagy gyógyszergyártók nevében dolgozik

Kennedy a továbbiakban elmagyarázza, hogyan dolgozik Fauci a Big Pharma nevében, és miért vált olyan fontossá a gyógyszeripar számára.

"2009 és 2016 között körülbelül 230 gyógyszert hagyott jóvá az FDA, amelyek mind az ő műhelyéből kerültek ki. Tehát ő egy inkubátor a Pharma számára.

És a következőt teszi: A laboratóriumában petri-csészék vannak tele minden [elképzelhető] vírussal, és vannak tudósai, akik különböző molekulákkal és különböző mérgekkel szórakoznak, és ezeket a mérgeket beleejtik egy petri-csészébe, és megnézik, hogy az megöli-e a kultúrát. Ha elpusztítja a kultúrát, akkor van egy potenciális vírusellenes gyógyszer.

A következő lépés az, hogy patkányoknak adják be, és megnézik, hogy megöli-e a patkányokat. Ha a patkányok többsége túléli, akkor már van egy potenciális vírusellenes szer, amely az emberekben is működhet. Ezután egy nagy egyetemnek adja ki. Aki az egyetemen megkapja, az általában egy nagyon befolyásos személy. Ő az orvosi kar dékánja, vagy az egyik tanszék vezetője, és ők vezetik a klinikai vizsgálatokat, ami rendkívül jövedelmező.

Tehát ők elvégzik az 1. fázisú vizsgálatot, és talán 100 embert toboroznak a vizsgálatra. Fauci a vezető kutatónak toborzásonként körülbelül 20 000 dollárt ad. Az egyetem ennek 50-75%-át lefölözi. Tehát az egyetem most már be van kötve a rendszerbe.

Aztán, ha a gyógyszer beválik az 1. és 2. fázisban, akkor nagy embercsoportokat kell bevonni ~ 10 000 embert ~ és több százmillió dollárról beszélünk. És be kell vonniuk egy gyógyszergyártó céget, amely most már a szabadalom felét birtokolja.

Tony Fauci ügynöksége megtartja a szabadalom egy részét. Most például jogdíjat szednek a Moderna [COVID] vakcina után. [Az NIAID megkapja a jogdíjak felét, több milliárd dollárt. Az egyetemi kutató megtartja a szabadalom egy részét, így most már állandóan Tony Faucihoz kötődik, és mindent megtesz, amit ő mond, és maga az egyetem is kap valamennyit a szabadalomból.

Tehát több százmillió dollárról van szó, amely minden évben ezekhez az egyetemekhez kerül, az általa adott támogatásokon kívül, és mindezt megvonhatja, ha valaki az egyetemen rosszul végzi el a tanulmányt.

Amint a gyógyszer átmegy a 3. fázison, az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalhoz kerül. Fauci azt mondja: "Nos, azok független tudósok az FDA-nál." A testület neve VRBPAC [Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee], és ők NEM az FDA-nak dolgozó emberek. Ők külső személyek, akiket behívtak.

És honnan hozzák be őket? Tony Fauci vezető kutatói az összes egyetemről, akik a többi projektjén dolgoznak, és azért hozták be őket, hogy jóváhagyják a gyógyszert...

Jóváhagyják és engedélyt adnak rá, mert tudják, hogy jövőre a gyógyszerük a bizottság elé kerül, és azt akarják majd, hogy a bizottság jóváhagyja őket. Tehát a bizottság soha nem mond nemet. Mindig mindenre zöld utat ad, és ezt a bizottságot teljesen Fauci irányítja. Ő irányítja az egész folyamatot...

Minden szakértő, akit a CNN-en látnak, Tony Fauci fizetési listáján szerepel, és a CNN ezt soha nem fogja elmondani. Azt fogja mondani, hogy "Ez egy független virológus, a Baylor Egyetem, a Stanford vagy a Harvard immunológusa. Nem mondják el, hogy az a fickó hol keresi a kenyerét, és hogy az a személy, aki a kenyerét keni, Tony Fauci, az önök adófizetőinek dollárjaiból. Az egész rendszer csak rögzült."

 


Fauci múltja és romlott jelleme utoléri őt

Ahogy egyre több és több Fauci hazugságára és az állatokon és abortált magzatokon végzett szadista kísérletek finanszírozására derül fény, Kennedy azt jósolja, hogy Fauci kénytelen lesz lemondani, különösen, ha a könyv megjelenik, és az emberek kezdik megérteni, hogy mit csinált ezekben az években.

"Senki, aki nem szadista a lelke mélyén, nem engedné meg [a homoklegyek által megevett beaglek] kísérletet" - mondja Kennedy. "Mégis, Tony Fauci úgy ítélte meg, hogy ez a legjobb felhasználási módja 450 000 dollárnyi amerikai adófizetői pénznek, a közegészségügy ordító szükségletei mellett.

De nem csak 450 000 dollárról van szó. Milliókat és milliókat fektetett ezekbe a szadista kísérletekbe, ahol állatokat kínoznak halálra. Mint amilyeneket egy iskolaudvaron látnánk kisfiúkkal, akik nem tudnak jobbat, és akiknek meg kell mondani, hogy "Ezt nem teszed más élőlénnyel". Fauciban nincs meg ez az ösztön, ez hiányzik.

Ez megmagyarázza, hogy mit tett a COVID során - megtagadta a korai kezelést amerikaiak millióitól, és arra kényszerítette őket, hogy szenvedjenek és meghaljanak otthonukban, vagy lélegeztetőgépen és remdeseviren, ami egy halálosan mérgező gyógyszer, ahelyett, hogy kezeltetnék őket és egészségesek lennének.

És minden olyan orvos megbüntetése, elhallgattatása, cenzúrázása, engedélyezésének visszavonása, lejáratása, aki azt próbálja mondani, hogy "Várjunk csak, én kezeltem a betegeket, és a betegeim nem halnak meg, mert hidroxiklorokint, ivermektint és egy egész sor olyan újrahasznosított gyógyszert használok", amelyekről ma már tudjuk, hogy gyakorlatilag minden COVID-esetet kezelnek.

A COVID halálesetek és kórházi kezelések 70-90%-a megelőzhető lett volna, és ezt tanulmányok százai támasztják alá. Mégis megtiltja az embereknek, hogy ezt tegyék. Ez egy szociopata ...

És egymillió vállalkozás bezárása tényleg életeket fog megmenteni? Nincs olyan tanulmány, amely azt jelezte volna, hogy igen... A világ népességének 4,2%-a van nálunk, és a halálesetek 14,5%-a nálunk történt. Miért hallgat bárki is erre a fickóra? Nincs olyan egészségügyi miniszter a világon, akinek rosszabb lenne az előélete, mint Tony Faucinak.

Sok olyan ország van, ahol a mi halálozási arányunk 1/100-ad része volt a lakosság egymillió főre vetítve. És képzeljék el! Ezek főként az afrikai és ázsiai országok, amelyek magától értetődően adnak ivermektint a folyami vakság ellen és hidroxiklorokint a malária elleni védekezésre."

Kennedy azon állításának alátámasztására, hogy Fauci lemondásra kényszerül, megtekintheti a legutóbbi, 2021. november 4-i, Rand Paul szenátor által a kongresszus előtt végzett grillezését. Ami a leginkább lenyűgöző, azok a megjegyzések, amelyek gyakorlatilag egyöntetűen becsmérlik Faucit.

 

Fauci halálos, illegális kísérletei gyermekeken

Könyvében Kennedy egy fejezetet szentel a Fauci által finanszírozott állatkísérletek némelyikének. Egy sokkal borzalmasabb történetet is elmesél, ahol a kísérleti nyulak fekete és spanyolajkú gyerekek voltak. Legalább 85 ilyen gyermek halt meg, de a számuk elérheti az 1000-et is. Fauci úgy jutott ezekhez a gyerekekhez, hogy New Yorkban és hat másik államban nevelőszülői programokat szervezett, hogy a szüleiket AIDS miatt elvesztett gyerekeket gyógyszeres vizsgálatokban való részvételre bízzák.

Ezeknek a gyerekeknek nem volt gyámjuk, így illegális tanulmányok voltak. Ahhoz, hogy klinikai vizsgálatot végezhessünk gyerekeken, gyámot kell kirendelni, aki az ő érdekeiket helyezi előtérbe a gyógyszergyártó cégek előtt. Fauci ezt nem akarta, ezért megengedte, hogy ezeket a vizsgálatokat úgy folytassák, hogy a gyerekek számára nem volt törvényes gyám. Senki sem vigyázott rájuk. A kísérleteket még csak nem is engedéllyel rendelkező egészségügyi szakemberek végezték.

"Főleg dominikai bevándorlók voltak, akik mélyen együttérzőek voltak, és akik a közepén rájöttek, hogy valójában azért bérelték fel őket, hogy kísérleti nyulakként kezeljék ezeket a gyerekeket, és hatalmas számban ölték meg őket. A gyerekek közül sokan nem is voltak HIV-fertőzöttek, így semmi hasznuk nem lehetett a gyógyszerből, ami illegális.

Fauci mégis megúszta az egészet. Azt hiszem, egy rövid ideig volt egy kongresszusi vizsgálat, de mint minden, ami a közelébe kerül, ez is elhalványult. A BBC 2004-ben készített egy dokumentumfilmet ezekről a gyerekekről "Guinea Pig Kids" címmel.

Interjút készítettek ezekkel a gyerekekkel, [az egyik] azt mondta: "Én vettem be a drogokat. Rosszul éreztem magam tőlük. Hánytam, nem tudtam enni, állandóan fáradt voltam, fájdalmas volt, és nem voltam hajlandó szedni.

És amikor visszautasították, elküldték őket Tony Fauci egy másik vezető kutatójához a Columbia Presbyterianba, aki egy tápszondát helyezett be, hogy erőszakkal etesse ezeket a gyerekeket ezekkel a mérgező kemoterápiás gyógyszerekkel, amelyeket nem voltak hajlandók bevenni... Bármilyen rossz is a Beagle gate, amit ezekkel a fekete és spanyolajkú gyerekekkel tett, az még rosszabb.".

COVID-19 ~ Fauci bűnügyi vállalkozásának betetőzése

Ami a COVID-19 világjárványt illeti, Kennedy Fauci karrierjének csúcspontjához hasonlítja. A könyvben elmeséli, hogy Fauci kulcsfigurája volt a világjárványtervezésnek ~ nem feltétlenül annak, hogyan lehet megelőzni, hanem hogyan lehet létrehozni, mivel a fertőző betegségek okozta halálozás olyan drámai mértékben csökkent, hogy a fertőző betegségek egyre inkább háttérbe szorultak.

Eddig minden egyes dramatizált világjárványról kiderült, hogy teljes csalás, és ugyanez elmondható a COVID-ről is. Mindeközben dollármilliárdokat költöttek oltóanyagokra.

"Fogták mindazokat a tanulságokat, amelyeket az összes többi hamis pandémiából levontak, és beleforgatták a koronavírusba" - mondja Kennedy. "Szeretném tisztázni, hogy nem azt mondom, hogy a koronavírus nem világjárvány, vagy hogy nem öl meg sok embert. De igen. De mindannyiunkat manipuláltak az esetek eltúlzásával, a halálesetek eltúlzásával, az adatok elfedésével, az összes manipulációval, amit velünk tettek.

[A könyvben] van egy kép, amit valaki egy információszabadságról szóló törvény alapján kapott. Ez egy March Madness grafikon a különböző járványokról ~ hamis járványokról ~, amelyeket [Fauci] megpróbált a karrierje során, és amelyek mindegyike a koronavírus győzelmével futott össze. És [Fauci] aláírta, valaki a munkatársai közül készítette.

De ez volt Tony Fauci diadala, a March Madness megnyerése. Ez lényegében a karrierjének a képe. Három-négyévente megpróbálkozik egy új hamis világjárvánnyal, és végül a koronavírussal mind a nyolc hengerre betalál. Mintha ez egy vicc lenne, és mi lennénk a csattanó...

A következőt mondanám az embereknek. Meg kell állítanunk ezt. Ez az a domb, amelyen mindannyiunknak meg kell halnunk. Ha ön szülő, és hagyja, hogy ezt [a COVID-oltást] beadják a gyermekének, akkor nem végzi szülői feladatát. Ha ön orvos, akkor műhibát követ el, ha ezt beadja a gyermekének. Mindannyiunknak ellen kell állnunk.

Azt mondanám, hogy minden amerikainak, aki látja, hogy mi történik, minden nap polgári engedetlenséget kell tanúsítania. Ez azt jelentheti, hogy elmegyünk egy boltba, és megmondjuk nekik, hogy ha oltási útlevelet követelnek, akkor nem fogunk többé az adott boltba járni. Ez azt is jelentheti, hogy ellenállunk a munkahelyünkön. Ne mondjatok fel! Vedd rá őket, hogy rúgjanak ki. Mert akkor pert indíthat.

Jelenleg az a legjobb, ha ráveszi őket, hogy rúgják ki, mert nem vesznek be egy sürgősségi felhasználási engedélyt adó vakcinát, mert ebben az országban nincs olyan engedélyezett vakcina, amely bármelyik amerikai számára elérhető lenne. Ez egy mítosz volt, ez egy átverés volt, ez egy sikkasztás volt, hogy azt mondják: "Mi engedélyeztük ezt a Comirnaty vakcinát". Ha felkeresik a Pfizer weboldalát, ott azt olvassák: "A Comirnaty nem áll rendelkezésre az Egyesült Államokban".

Miért akarnak a mi gyerekeinkre vadászni? Íme, miért. A vakcinák csak akkor kaphatnak felelősségbiztosítást, ha már jóváhagyták őket. Csak akkor kapnak felelősségbiztosítást, ha szerepelnek a gyermek oltási ütemtervében. És amint a CDC megszavazza őket a gyermekek oltási ütemtervében, akkor kapnak felelősségbiztosítást, még a felnőttek esetében is.

Egyetlen per csődbe viheti a céget, ha nem lenne felelősségbiztosításuk. Szóval ezért mennek a gyerekeink után. Szükségük van rá, hogy megkapják a felelősségbiztosítást. És meg kell akadályoznunk őket a járulékos károktól, amelyeket egy egész gyermekgenerációnak fognak okozni. 26 millió gyermek kap majd egy olyan vakcinát, amelyet 1300 gyermeken teszteltek, katasztrofális eredményekkel."

 

~Ω~

From Lew Rockwell

  • Invented and weaponized a parade of fraudulently concocted global pandemics, including bird flu (2005)swine flu (2009) and Zika (2015-2016), in order to sell novel vaccines, enrich their Pharma partners and increase the power of public health technocrats and Gates’ entourage of international agencies.
  • Used “gain-of-function” experiments to breed pandemic superbugs in shoddily constructed, poorly regulated laboratories in Wuhan, China, and elsewhere, under conditions that almost certainly guaranteed the escape of weaponized microbes, in partnership with the Pentagon, the Chinese military and a shady cabal of bioweapons grifters.
  • Made a series of prescient predictions about the imminent COVID-19 pandemic — almost to the day. Their precision soothsaying further awed a fawning, credulous and scientifically illiterate media that treats Gates and Fauci as religious deities, insulates them from public criticism and vilifies their doubters as heretics and “conspiracy theorists.” Adulatory mainstream media abetted Fauci’s conspiracy to cover up COVID’s origins at the Wuhan lab.
  • Teamed with government technocrats, military and intelligence planners, and health officials from the U.S., Europe and China to stage sophisticated pandemic “simulations” and “Germ Games.” Exercises like these, encouraged by the Global Preparedness Monitoring Board, laid the groundwork for imposition of global totalitarianism, including compulsory masking, lockdowns, mass propaganda and censorship, with the ultimate goal of mandating the coercive vaccination of 7 billion humans.
  • Practiced, in each of their “simulations,” psychological warfare techniques to create chaos, stoke fear, shatter economies, destroy public morale and quash individual self-expression ~ and then impose autocratic governance.

https://pokolafoldon.hu/blog/fauci-maszk-nelkul-az-igazsag-a-covid-19-rol

 

Dr. Seffer István: Magyar orvos a jelenlegi helyzetről