2021. november 14., vasárnap

ZSARNOK FASISZTA AUSZTRIA: 10 napra kijárási korlátozás az oltatlanokra, akik nem vették fel a Fenevad bélyegét

 

Hétfőn vezeti be Ausztria a szigorításokat a nem teljesen beoltott embereknek, hogy megakadályozza a fertőzések rekordszintre növekedését, tájékoztatott Tömeggyilkos Alexander Schallenberg kancellár vasárnap.

Ausztria lakosságának körülbelül 65%-a van teljesen beoltva koronavírus ellen, ez viszont Nyugat-Európában az egyik legalacsonyabb arány - írja a Reuters.

Sok osztrák szkeptikus az oltásokkal kapcsolatban, és ezt a nézetet a Szabadságpárt, a parlament harmadik legnagyobb pártja is osztja.

Ausztria kormánya azt mondja, a teljeskörűen beoltottakra nem akar ismét korlátozásokat bevezetni és a 12 évnél fiatalabb korosztály is mentesül a korlátozás alól.

A be nem oltottak csak nyomós indokkal hagyhatják el otthonukat, például munkába járás vagy alapvető élelmiszerek beszerzése céljából. A zárlat egyelőre 10 napig tart.

Számos tisztviselő és rendőrségi reprezentánsok is kétségeiket fejezték ki, hogy egy ilyen korlátozást megfelelően be lehet-e tartatni.

https://mediaforras.com/ausztria-10-napra-kijarasi-korlatozas-az-oltatlanokra-1179

Schallenberg "gróf" erősen felfokozott tesztelésre támaszkodik, hogy létrehozza zsarnokságát

Úgy tűnik, hogy egy régi, jól bevált trükkhöz folyamodnak, hogy még több hamis állítást generáljanak az Ausztriában növekvő Covid-ügyekről - a tesztelés (PCR ismét?) TIZENSZERES felpörgetésével. És nem csak az idősek körében emelkedett a halálozás az oltást követően, hanem úgy tűnik, különösen az "emlékeztető" (3.) oltás esetében. Ahogy néhány bölcs megfigyelő megjegyezte, ha az első két injekcióval nem kaptak el minket, akkor a harmadikkal fognak.

Az alábbiakban egy osztrák szakértői csoport véleményét olvashatják, amely a magát Initiative for Evidence-based Corona Information (Kezdeményezés a Bizonyítékalapú Korona Információért) nevű csoportnak adta ki.

'Ez egy kétségbeesett támadás az egész lakosság ellen'

A szerkesztő megjegyzése: November 5-én továbbítottuk Dr. Christian Fiala, az új osztrák párt, az MFG alelnökének cikkét, amely maga is az Initiative für Evidenzbasierte corona Information (ICI) nevű újjáalakuló honlaphoz kapcsolódik. (ER: Initiative for Evidence-based Corona Information (Kezdeményezés a bizonyítékokon alapuló koronainformációért).

Ma, amikor Alexander Schallenberg, Ausztria szövetségi kancellárja éppen most jelentette be a nem beoltottak bezárását, az ő szíves engedélyükkel továbbítjuk az erről szóló sajtóközleményük francia (ER: angol) fordítását.

TRIBUNE - Bécs (OTS) - Amikor Alexander, gróf Schallenberg be akarja zárni a nem beoltottakat, és "kellemetlenné akarja tenni számukra az életet", csak provokálja és megosztja az embereket, hogy rákényszerítse őket egy kétes termék beadására.

Kellemetlen lehet azonban magának az exgrófnak is, amikor kiderül, hogy a jelenlegi pánik a szemünk láttára omlik össze egy kártyavár - és neki kell majd felelnie érte. A Corona-fertőzések már nem burjánzanak, ellentétben azzal, amit a kormány által táplált sajtó sugall.

A hivatalos adatok kétségtelenül a fertőzések tömeges csökkenését mutatják. A 2020. novemberi megállapításhoz képest a százalékos arány mindössze 10%. Ha a pozitív tesztek száma ugyanilyen magas, az egyáltalán nem jelent semmit. Jelenleg tízszer annyi tesztet végeznek, mint egy évvel ezelőtt; 2020-ban még csak 20-30 ezer kovidotesztet végeztek naponta, most pedig 200-300 ezret. November 12-én, 2021-ben a hivatalos szám 374 000 teszt lesz naponta. Nyilvánvaló, hogy kevés a fertőzés, hiszen tízszer annyi tesztre van szükség ahhoz, hogy nagyjából ugyanannyi pozitív tesztre jussunk. Ahogy a szövetség elnöke nemrég elmondta, az oltások nem nyújtanak védelmet sem az oltottaknak, sem másoknak. Míg az elnök egyik munkatársa, annak ellenére, hogy két injekciót kapott, Covid-19-ben megbetegedett, az elnöknek - aki állítása szerint három injekciót kapott - távmunkát kellett végeznie.

Lehetséges-e pontosabban elmagyarázni a nyilvánosságnak az injekciók teljes haszontalanságát?

Túlzott halálozás a harmadik adagot követően Izraelben

Aggasztó információk érkeznek hozzánk Izraelből, az injekciók "bajnokából". Az év elején a lakosság többsége két adagot kapott, augusztusban pedig a harmadikat, különösen az idősek.

Az első két oltási kampányt követő nagyon rövid idő alatt robbanásszerűen megnőtt a halálozás az idősek körében. A halálozási görbe különösen a harmadik dózist követően szembetűnő, és hangsúlyozni kell, hogy a nyár folyamán nem volt más lehetséges okok miatti többlethalálozás.

Az oltottak maguk is a megtévesztés áldozatai
Kezdetben csak egy dózisra volt szükség, de most, már négy hónap elteltével szükség van az emlékeztető adagra. Az oltottaknak ebből nem sok hasznuk lesz, hiszen nekik is kötelező a vizsgálat és a maszk viselése. És hamarosan őket is bezárják. A hivatalos hirdetésekkel jóllakott sajtó segítségével a kormány úgy próbálja elterelni a figyelmet, hogy a nem beoltottakat használja bűnbakként.

"Akárhogy is lesz, ez a rendszer össze fog omlani, mert ezeknek az intézkedéseknek nincs tényszerű indoklása. Ez egy kétségbeesett támadás az egész lakosság ellen. Schallenberg kancellár egyértelműen úgy viselkedik, mint egy kis tartományi gróf, aki az alattvalói leigázására törekedve visszahúzza a gyeplőt, amikor azok nem hajlandók engedelmeskedni. Egy demokráciában a kormányt az emberek választják, akik az adókból fizetik a fizetését. Ilyen körülmények között sürgősen új választásokat kell tartani a demokratikus legitimáció érdekében. Ellenkező esetben az emberek rövid időn belül abbahagyják ezt a játékot" - mondta Dr. Christian Fiala, a Corona Info kezdeményezés munkatársa.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-osztrak-kancellart-nem-tamogatjak-egyontetuen-a-monarchia-mar-nem-letezik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése