2022. szeptember 10., szombat

Pataky Zoltán: Isten nevét szádra hiába, ne vedd!!

 

A "vallás" témával kapcsolatban, érdekes az hogy mindkét vallás, igaz istenről, egyetlen istenről beszél és békéről, de immár évszázadok óta nem képesek mert nem is akarnak békésen megegyezni.

De miről is olyankor, amikor mindkét vallás nyakig benne van a múltban és a jelenben lejátszódó egymás és az emberiség elleni háborúban. Jogokat követelnek maguknak de viszont történelmileg létező bizonyított tény hogy a katolicizmusnak is fegyver volt a kezében amikor "hit-térített" és fegyver van a muzulmán vallásnak is a kezében amikor robbantgat, késsel támad ártatlan gyermekekre nőkre , idősekre ect. Mi a különbség ezen viselkedések alapján a két vallás között történelmi tapasztalatok alapján? Semmi. Az egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz!

A vallások demagóg hagyományokra épített hazug erőszakkal párosult léte ma már kérdéses! Még hogy nem! A vallás egyszerű, Isten nem az aminek a vallás önös érdekekből évszázadok óta hirdeti. És nem, nem tudom a választ Isten létezéséről vagy nem létezéséről egyet tudok biztosan, az pedig az, hogy annyi az önzés bennünk emberekben hogy ahhoz, lépmérték nem létezik. Mérhetetlen, szükségtelen mert az önzés és a zűrzavar akkora már hogy ennek az állapotnak a vége könnyen megjósolható. Ha nem hagyjuk abba ezt az értelmetlen magatartást akkor nem is csoda hogy észre sem vesszük hogy szorgalmasan saját koporsónkat ácsoljuk miközben vitatkozunk habzó szájjal, elborult elmével! Az egyház pedig mindenek előtt a saját háza tájékán tisztogasson seperjen ki, mert mesélje el bárki a drága édes nagymamájának hogy természetes dolog az ahogyan a papok élnek, nőtlenül pár nélkül. Ennek pedig megvan a következménye ami akkor derül és derült ki amikor a kedves hőn szeretett "lelkészek, Isten szolgái" pedofíliával ütötték és ütik agyon természetes ösztöneiket egy természetellenes módon. Meg aztán az egyház ne politizáljon és hazudozzon immár évszázadok óta hanem vallja meg bűneit, legalább úgy ahogyan azt hívőitől megköveteli nyálkás, hamis hang modorában! Kezdjük azzal hogy feltárja a Vatikán könyvtárát!! De menjünk csak tovább.

 

 

„A migráció egyáltalán nem jelent veszélyt a kereszténységre, csupán azoknak az elméjében, akiknek hasznuk származik ezekből az állításokból. Népszerűsíteni az evangéliumot, ugyanakkor nem befogadni az idegeneket szükség idején – ez olyan kultúrát hoz létre, amely csak nevében keresztény, megfosztja a vallásunkat attól, ami a különbséget jelenti. Ferenc pápa, az Argentínában letelepedett olasz emigránsok unokája rendszeresen szolidaritását fejezi ki a Földközi-tengeren átkelő migránsokkal, gyászolja a migráció halottait és elítéli azokat a gazdag országokat, amelyek nem fogadják be őket – írja a Euronews nyomán a Mandiner. A pápa azt is írja: Nemzeteink méltósága azt követeli, hogy biztonságos folyosókat nyissunk a menekültek számára annak érdekében, hogy félelem nélkül mozoghassanak a halálos területekről a biztonságosabbak felé. Elfogadhatatlan, hogy migránsok százai halnak meg a veszélyes tengeri átkelések során, vagy a sivatagokban. Az Úr az összes halálesetért elszámoltat majd bennünket. A pápa azokat a vezetőket is elítéli, akik a "képzelt ellenséggel szembeni gyűlöletet szítják azért, hogy eltereljék a figyelmet a valódi problémákról." "Nemzeti-populista fantázia csupán a keresztény civilizáció védelme a vélt ellenségektől, legyen az ellenség az iszlám, a zsidók, az Európai Unió, vagy az ENSZ. Ez a félelemkeltés azokat az embereket szólítja meg, akik már nem vallásosak ugyan, de nemzeti örökségüket egyfajta identitásnak tekintik. A félelem és az identitásvesztés növekszik, miközben csökken az egyházak látogatottsága" – írja Ferenc pápa új könyvében.

Mi az amit még tudok, tudhatunk, kötelességünk tudni? Sajnos van itt valami amit kevesen ismerünk fel,és még kevesebben ismerjük be! Azt hogy tévúton vagyunk, azt hogy minden mással foglalkozunk csak nem egymással. Azt hogy megteremtettünk számtalan életképtelen, önző társadalmat világszerte s mindazokat amikor láttuk hogy nem működnek, pénzzel akartuk helyettesíteni! Kufárok lettünk önmagunk ellen s még hiszünk is a pénz kétes értékében miközben egyre jobban távolodunk egymástól és emberi mivoltunkból! Üresek lettünk mert nem azt tesszük amiért itt vagyunk, nem azt tesszük ami a kötelességünk. Mindig történik valami, a rosszból egyre több. Lekezelően bánunk a ritka de szép pillanatokkal amelyek üzenete a szeretet de az összefüggéseket észre sem vesszük. Meg vagyunk győződve arról hogy mi irányítjuk azt ami velünk történik. Mi vagyunk akik többségben vannak s mégis a kisebbség kezében a hatalom, a hatalomnak legrosszabb fajtája amely a sötétségből bújt elő. Előbújt mert a magukat világ urainak tekintők és úgy is viselkedők felszakították a sötétség burkát. A gonosz amelyet tetteinkkel és viselkedésünkkel teremtettünk meg, életre kelt!

Elfelejtették velünk a lényeget, elfelejtették velünk a szeretet érzetét és létét hogy uralkodhassanak rajtunk! Városainkból már nem látjuk esténként a csillagos eget, őseink útját por lepi el, gyermekeink függőek az oly nagyszerű de értelmetlen és az életükre törő technikai vívmányoktól, amelyekkel óvatosabban kellene bánni. Ellenük és ellenünk szülők és tanítók, valamint tanárok ellen lettek fordítva a politika a hit az igazságtalanság és a hazugság bajnokai, távoktatásokkal kényszerítenek bennünket helyettesíteni azt ami az emberiséget életben tartotta s bizony értelmet is adott. A tudás átadását! Már nem láthatjuk egymás arcát és habár az emberi lélek tükre a szem, a szemekből egyre több szomorúság néz vissza ránk. Csak rohanunk miközben a felelősök egyre több hazugsággal és ármánykodásokkal egyre jobban, és erőszakosabban, tévútra akarnak bennünket terelni. Igérnek fűt fát miközben ők egyre gazdagabbak és kövérebbek. Kapzsiságuk határtalan, önzésük és csörtetésük egyre inkább fullasztóbakká válnak s még attól sem félnek hogy az egész világot kivérzésig hajszolják, a nyereség érdekében.

 

 

Nem szeretünk félni és mégis megteremtettük magunknak a félelmet. Nem szeretünk bizonytalanságban élni de bizonytalanokká váltunk amiért egyes egyedül magunkat okolhatjuk! Ez az amit ördöginek vagy sátáninak nevezhetünk, félünk tőle de kísérletezünk a sátáni erők provokálásával s amikor szembe találkozunk vele akkor még arra sem vagyunk képesek hogy felismerjük saját bizonytalanná vált segítségért kiáltó lelkünk kétségbeesett vergődését! Pedig csak meg kellene állnunk és lelkünket odafordítani az örökkévalóság napja felé, hogy leszárítsa arcunkról a hiábavaló szenvedések könnyeit. Őseinknek megvolt a tulajdonsága erre s ne is tagadjuk elvették tőlünk. Azt hiszik hogy elvették, de had higgyék amit hisznek, nekünk viszont tudni kell hogy nem tőlük kaptuk itt lent, hanem fentről s csak onnan vehetik el tőlünk. Ez az a pont amelyhez vissza kellene fordulnunk, mindent beletéve abba a munkába amely újra a helyes útra vihet bennünket. Mert a helyes útról letértünk, testünk lelkünk millió sebtől vérzik, pedig csak a szeretetet kellene újra lelkünknek visszaadni.

Valójában van nekünk embereknek, szabad akaratunk? Vagy ez a meggyőződés csak azért valóság a számunkra mert a szabad akaratot okvetlenül hinni akarjuk? Mert mi van akkor ha testünk, fizikai ittlétünk nem más, mint egy hangszer a lelkünknek? Képzeljük el agyunkat úgy hogy sok-sok milliárd neuronból áll és, azok élnek! Mert az már tény és való, tudományosan bizonyított hogy a neurónok üzeneteket továbbító idegsejtek. Akkor, teszem fel a kérdést, nem lehetséges az hogy valójában neuronjainak egy isteni agy neuronjaihoz tartoznak vagyis annak részei? És itt el is érkeztünk őseinkhez a szkítákhoz akik vallásukban nem voltak görcsben mint mi, manapság! Természetesnek vették és úgy is élték meg a lét végtelenjét, így lehetőségük volt egy tiszta hit gyakorlására, miközben két lábbal álltak a földön, a természettel összhangban éltek, dolgoztak és alkottak. Törvényeik igaz, szigorúak voltak, de élhetőek! Nem gyalázkodtak, nem ármánykodtak, szavuk igaz volt. Legyőzött ellenfeleiket nem gyalázták meg. Vissza kellene térni őseink törvényeihez s a világnak új utat mutatni! Vagy nem?

Pataky Zoltán

Asztrofizikus időjárási szakértő: az éghajlat mindig változik, és semmi köze az emberhez

 

Piers Corbyn asztrofizikus és meteorológus időjárás-szakértő nemrégiben interjút adott az RT.com moszkvai stúdiójában egy riporternek a világ számos részén idén tapasztalt szokatlanul meleg időjárásról, és a riporter a médiának azt a szokásos vállalati álláspontot képviselte, hogy ez egyértelműen az "éghajlatváltozás" jele.

Piers Corbyn azonban válaszolt:

A klíma mindig is változott, de ennek semmi köze az emberhez.

Corbyn a "Weather Action" alapítója, és elkezdte magyarázni, hogy ők már azelőtt megjósolták, hogy idén nyáron extrém hőség lesz Kelet-Európában, Oroszországban, mielőtt még megtörtént volna, és hogy ezeket az időjárási mintákat "egy bizonyos keringési minta" okozza, és nem a CO2, hanem a naptevékenység és a holdfázisok kombinációja.

A moszkvai riporter ekkor emelt hangon félbeszakítja őt, és azt mondja:

Elnézést, egy pillanat! Ön azt mondja, hogy ezt nem az ember okozza, akkor hogy lehet, hogy Oroszországban ezt a hőhullámot az ezeréves feljegyzett történelem legrosszabbjaként ismerik el?!

És az biztos, hogy az embernek köze van hozzá, ugye?

Corbyn nyugodtan válaszol: "Nem".

Az embernek semmi köze hozzá. Az egyetlen összefüggés az, hogy az ember ugyanabban az időben van itt, amikor a Nap és a Hold tesz dolgokat.

Ezután elmagyarázza, hogy egy nagyon hasonló helyzet történt körülbelül 132 évvel ezelőtt. Kijelenti, hogy azok, akik mást állítanak, egyszerűen csak pénzt akarnak csinálni az éghajlatváltozásról szóló narratívából.

 

 

Érdekes és szórakoztató négy és fél percet nézni. Egy rövidebb, alig több mint kétperces klip került fel a Twitterre, és ma az alternatív médiában teszi a köröket, ahol olyan kommentek hangzanak el, mint például: "Gyanítjuk, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy Corbyn urat beengedték a tévébe", ami arra utal, hogy a riportert váratlanul érte a dolog, de én megtaláltam az egész interjút, és az interjú végén a riporter mosolyogva kijelenti:

Piers Corbyn, mint mindig, most is nagyon érdekes hallani, amit mondani akar. Köszönjük szépen, hogy csatlakozott hozzánk itt az RT TV-n.

Tehát ezt valószínűleg előre megírták és elpróbálták, de ettől függetlenül jó nézni.

A teljes interjút feltöltöttük a Bitchute, Odysee és Telegram csatornánkra.

Piers Corbyn láthatóan gyakran megy szembe a "tudományos" diktátorokkal, ahogy a Wikipédia-oldalán is olvasható:

Piers Richard Corbyn (született 1947. március 10-én) angol időjós, üzletember, oltásellenes és összeesküvés-elméleti szakember.

A COVID-ról szóló hivatalos narratívát nem fogadta el (kapd be!).

https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/asztrofizikus-idojarasi-szakerto-az-eghajlat-mindig-valtozik-es-semmi-koze-az-emberhez

Tudod, ez az ország látott már háborúkat, de ehhez foghatót még nem

 

A kanadaiak könyörögnek a Mounties-nek, hogy szerezzenek érvényt a törvénynek

Szeptember 3-án Ken Drysdale manitobai törvényszéki mérnök mintegy 100 ember előtt szólalt fel a winnipegi RCMP főhadiszállás előtt, hogy követelje a rendőrségtől a covidscam ügyében indított bűnügyi vizsgálatot.
A rendőrség szóvivője vagy a tömegtájékoztatási eszközök nem jelentek meg. Ennek ellenére minden parlamenti képviselő, minden szenátusi tag és az ország minden rendőri szerve megkapta Drysdale 75 oldalas jelentésének másolatát. A jelentést körülbelül 250 000 alkalommal töltötték le és másolták le, és másolatokat küldtek és küldenek Kanada minden tartományának és területének minden intézményébe. Több százezer embert mozgósítottak ebben az erőfeszítésben. Drysdale alábbi beszéde ritka ékesszóló és őszinte értékelése a kommunista államcsínynek.

És bizonyára háborúban állunk.

De egy olyan háborúban, ami nem hasonlít a többihez! ...

Ma az egész országunk, az életmódunk, a jövőnk forog kockán... az ellenség úgy néz ki, mint mi, közöttünk él, és nagyon türelmes.

A legtöbben észre sem vettük a kúszó fenyegetést, amely ránk támadt.

Beszivárogtak az iskoláinkba, a kormányunkba, a kormányzati szerveinkbe, az intézményeinkbe, még a rendőrségünkbe is.

Lassan beszivárogtak a médiánkba, az egyházainkba és életünk minden területére.

Valójában ez az őrült népirtó filozófia elterjedt az egész világon.

Nincs hová visszavonulni, nincs biztonságos hely, senki és semmi a világon nem maradt érintetlen.

Minden elképzelhető módon megpróbáltak minket önmagunk ellen megosztani.

 

 

Megpróbáltak faji, bőrszín, hitvallás, vallás, nyelv, nem és minden más módszert felhasználni, hogy egymás ellen fordítsanak minket.

Újra és újra elmondták nekünk, hogy nem vagyunk méltók a megváltásra.

Amikor ez nem működött, megpróbáltak minket egy sor hamis globális katasztrófával terrorizálni.

A jégkorszak előrejelzésével kezdték, majd áttértek a globális felmelegedésre, az ózonlyukakra, és amikor ez a narratíva sem vált be, előálltak az új, mindent átfogó klímaváltozási hoaxszal.....

A kanadaiak nem vették be a véget nem érő, végzetes és katasztrófát hozó próféciáikat, amelyek célja a lakosság terrorizálása és egymás ellen fordítása volt.

Így hát megpróbálkoztak az új, legújabb dologgal, a ...... Covid 19.

Titokzatos módon egy kínai laboratóriumból származik, és a túlságosan lelkes és túlságosan hiszékeny vállalati média lelkes támogatásával belevágtak a történelem legnagyobb bohózatába.

Terrorizáltak minket egy olyan úgynevezett járvány miatt, amely valójában soha nem is létezett.

Ezúttal a médiában lévő vállalati cimboráikkal együtt sikeresen meggyőzték az emberek többségét, nem csak Kanadában, hanem szerte a világon, hogy a helyzet valós, és csak a kormánynak van megoldása a válságra.

Ahhoz, hogy megmeneküljünk ettől a kitalált katasztrófától, csak annyit kellett tennünk, hogy életünk minden aspektusát átadjuk egy mindentudó, mindent látó, központosított kormánynak.

Törölték a tudományos kutatást, cenzúrázták az ellenkező orvosi véleményeket, felszámoltak minden eltérő véleményt, és az ország minden polgárának minden aspektusát kötelezővé tették és felügyelték.

Követelték a feltétel nélküli engedelmességet, és ezt az engedelmességet tovább erősítették az új multinacionális vállalatok, amelyek most életünk minden aspektusát irányítják.

Elidegenítettek benneteket, megfenyegettek benneteket, elvették a megélhetésetek lehetőségét, és azt, hogy a saját lelkiismeretetek és meggyőződésetek szerint éljétek az életeteket.

Magányos idősek ezreinek szomorú és kegyetlen halálát okozták, és felbomlasztottak minden olyan szociális rendszert, amely egy egészséges társadalom fenntartásához szükséges.

Gyűlöletet és gyűlöletkeltő beszédet használtak arra, hogy megpróbáljanak erőszakot gerjeszteni az emberek egy nagyon is kiszolgáltatott és azonosítható csoportja ellen ebben az országban.
Emlékeztetem önöket ezekre a szavakra: Ők "nem hisznek a tudományban, akik gyakran nőgyűlölők, gyakran rasszisták is; ez egy szekta, egy kis csoport, de akik elfoglalják a helyet, és itt választanunk kell, mint vezetőnek, mint országnak" - mondta Trudeau.
Ezért kérdezem....milyen választásról beszélt a miniszterelnök?

 

 

Szándékosan dehumanizálta a kanadaiak millióit, és ha egyszer dehumanizálták őket, akkor bármilyen eszközzel el lehet velük bánni, elvégre csak a helyet foglalják.

Ez kísértetiesen ismerősen hangzik?

Legutóbb, amikor ez tömegesen történt, egy fejlett és virágzó népet meggyőztek arról, hogy gyűlölje, elszigetelje és végül milliós nagyságrendben gyilkolja meg szomszédait.

Ne felejtsük el ezeket a szavakat.

Hol volt a vizsgálat ezekkel a gyűlölettel teli szavakkal kapcsolatban?

Azt hittem, hogy a gyűlöletbeszéd nem illegális ebben az országban, de csak néhány ember számára.

Amikor az igazság kezdett kiderülni, még rémisztőbb téveszmékkel álltak elő, amelyeket szándékosan és szisztematikusan hajtanak végre szerte a világon.

Energiaválságot idéztek elő, két évvel ezelőtt még nem volt ilyen.

Megteremtették a nukleáris háború veszélyét, két fronton.

Megpróbáltak félelmet kelteni az új járványok, a majomhimlő és most a gyermekbénulás miatt.

Gazdasági válságot teremtettek, inflációt, hiányt, a történelem legmagasabb adóját.

Csökkentik a globális élelmiszertermelésünket, hogy szándékosan hiányt és éhínséget okozzanak.

Beleszóltak az életed minden aspektusába, attól kezdve, hogy mit gondolsz, mit érzel, hogyan vagy kit imádsz, egészen odáig, hogy elveszik a szülői jogaidat.....az állam nevében.

 

 

  • A világ sok országa kormányozhatatlan és tehetetlen az ellenállással szemben.

  • A mi úgynevezett vezetőnk egy szerencsétlen bábu, akinek nincs tapasztalata, nincs bölcsessége, és legfőképpen nem szereti Kanadát és népét.

  • Hallották valaha is Trudeau-t kifejezni az ország és minden népe iránti szeretetét? Vezeti és inspirálja önöket, vagy megosztottságot és gyűlöletet kelt?...

  • A korrupció még soha nem volt ennyire burjánzó és ennyire nyilvánvaló.

  • Megpróbálták szétszakítani társadalmunk szövetét, és majdnem sikerült is nekik.

  • Ebben a pillanatban nem tudjuk, hogy hány életet vesztett és fog elveszíteni ez az őrült terv.

  • A fenyegető nukleáris háború, az éhínség, a gazdasági tönkremenetel és a további laboratóriumi szivárgások lehetősége miatt a háború halálos áldozatai világszerte milliárdos nagyságrendűek lehetnek.

  • Ez a globális őrület nem folytatódhat.

  • Itt az ideje, hogy kimondjuk, ennek véget kell vetni, itt az ideje, hogy valódi lépéseket tegyünk.

  • A ma itt jelenlévők és a kanadaiak millióinak segítségével, akik csak most ébrednek rá erre a rideg és rémisztő valóságra, győzni fogunk.

  • Vissza fogjuk szerezni alapvető jogainkat,

  • Vissza fogjuk nyerni az Istentől kapott jogunkat, hogy szabad emberként létezhetünk, szabadon gondolkodhatunk, szabadon mondhatjuk el, amit érzünk, és szabadon beszélhetünk.

  • Vissza fogjuk nyerni személyes szuverenitásunkat, mint Kanada polgárai.

  • Néhány hónappal ezelőtt öt emberrel, akik úgy érezték, hogy valami nincs rendben, elindítottunk egy mozgalmat.

  • Készítettünk egy adatalapú jelentést, amely bebizonyította, hogy Kanada saját kormánya csalást követett el a kanadai népen.

  • Alázatosan benyújtottuk munkánkat a manitobai rendőrségnek, és megkértük ezeket a nép intézményeit, ezeket az intézményeket, amelyek kizárólag a lakosság védelmére léteznek, hogy folytassanak vizsgálatot.

  • De a korrupció, amely társadalmunk minden más aspektusát érintette, a rendőrséget sem kímélte.

  • A mai napig nem indult ilyen vizsgálat, nem történt letartóztatás, nem folyik tárgyalás.

  • Vicces, hogy a nemzeti rendőrségünk máris vizsgálatot indított valaki ellen, akinek volt mersze szavakat intézni az uralkodó osztály egyik tagjához. Szavak!

  • Amikor elkészítettük a jelentést, nem gondoltuk volna, hogy Kanadában emberek százezrei fogják keresni a jelentés másolatát, és elkezdik terjeszteni azt országszerte.

  • Ez a mozgalom szervesen kezdett növekedni és terjedni a tengerparttól a tengerpartig.Az ország, amely most ébredt fel nyugtalan álmából, szembesül a rémületes valósággal, az élő rémálommal, amely mindannyiunkat elnyelt.

  • Az ország polgárai cselekvést követelnek, és a düh és a frusztráció szintje egyre nő.

  • Így jutottunk el a mai naphoz, itt és most, a manitobai RCMP székház előtt.

  • Azért vagyunk ma itt, hogy követeljük, hogy az RCMP teljesítse feladatát, mint Kanada nemzeti rendőrsége, és fogadja el a vizsgálati jelentést az összegyűlt polgároktól.

  • Az RCMP-nek tisztességes, átlátható és független vizsgálatot kell lefolytatnia, és a vizsgálat eredményeit nyilvánosságra kell hoznia, szerkesztés és politikai beavatkozás nélkül.

  • Esélyt adunk ennek az egykor büszke intézménynek, hogy megváltozzon az egyetlen ember szemében, aki számít, Kanada polgárai szemében.

  • Nem pedig az ottawai bádogos diktátorok.

  • Ez a gyűlés csak az első a több ezer gyűlés közül, amelyeket most terveznek országszerte.

  • Ez a történelmi gyűlés, itt Winnipegben, Kanada központjában, katalizátorként fog hatni, és hasonló események fognak elterjedni országszerte több ezer kisebb és nagyobb közösségben, és ezek a gyűlések felébresztik majd azokat a kanadaiakat, akik még mindig alszanak.

  • Most az RCMP-n a sor.

  • Az RCMP-nek már hetekkel korábban teljes körű tájékoztatást adtunk arról, hogy jövünk, és hogy mit kérünk.

  • Az RCMP-n múlik, hogy megfordítsa ezt a helyzetet, és megváltozzon a közösségünk előtt.

  • Mi vagyunk a szomszédaitok, a testvéreitek, és igen, mi vagyunk a gyermekeitek és unokáitok, mindannyian figyeljük titeket.

  • A nemzet szemei figyelnek.

  • Az RCMP mint kanadai ikonikus intézmény hosszú távú sorsa most dől el, az Önök tettein vagy tétlenségén múlik.
    Félreértés ne essék, amin most keresztülmegyünk, az valójában nem egy marginális kisebbség forradalma.

  • Nézzenek körül, mit látnak?

  • Olyan embereket látok, akik szeretik ezt a nemzetet, és akik megállnak, hogy megvárják, amíg önök is felzárkóznak, és részesei lesznek az igazság és az igazságosság feltámadásának.

 

 

Amit Kanadában látunk, az egy csődbe jutott társadalomból való kilábalás és egy új nemzeti öntudat ébredése.

A forradalmak elbukhatnak, de az evolúció megállíthatatlan erő.

Ha nem válsz részévé ennek az igazságos evolúciónak, örökre félre leszel vetve, és egy kis lábjegyzet leszel a most íródó új történelemben.

Rajtatok múlik.

Ez nem könnyű út, de ez a helyes út, az út, amely egy szabad és igazságos nemzet felé vezet.

Itt a lehetőség, hogy csatlakozzatok hozzánk, és együtt mutathatunk utat a világnak.

KANADA: Ez a drága föld, ahová őseink elmenekültek és letelepedtek azzal a kifejezett céllal, hogy szabadon éljenek, beszéljenek, dolgozzanak, növekedjenek, szeressenek, éljenek és adakozzanak; drága Kanadánk, messziről és messze földről őrködni fogunk érted.

Köszönöm mindenkinek, Isten áldjon meg mindenkit, és Isten áldja szeretett Kanadánkat!

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/tudod-ez-az-orszag-latott-mar-haborukat-de-ehhez-foghatot-meg-nem

Pataky Zoltán: Valamikor, még az idő kezdetén a Fény megteremtette gyermekeit.

 

De valaki aki ezt nem tudta elviselni, belemarkolt a káosz koromfekete létébe és létrehozta az anyagot. Ebbe bennünket, a Fény gyermekeit, mintegy börtönbe, bezárt. Attól a pillanattól megszűnt a szabad akaratunk amelyet ajándékba kaptunk a teremtő Fénytől. De az anyag halála után, felszabadulunk, visszanyerjük szabad akaratunkat, így bezárul a megszakított kör, mert Fény voltunk és Fénnyé leszünk. Elég ha csak körülnézünk világunk forrongó kontinensein, azonnal rájövünk arra hogy a sötétség, egyre gyorsabban terjed.

Vannak változások, egyike a világot átölelő változásoknak az, hogy a sötétség egyre jobban terjed és egyre kapkodóbbá válik. Csapkod maga körül, tettei egyre zavarosabbak és egyre sötétebbek. Az agresszivitásról nem is beszélve. Ebben benne van a kétségbeesése mert kezdi észrevenni hogy a Fény teremtése nem volt hiábavaló mint ahogyan azt ő szerette volna amikor bezárt bennünket a káosz sötét kapszulájába. Igaz, adott is valamit ami ma már ismert kellene hogy legyen valamennyiünk számára. Csak annyit amennyit ellenőrizni tud, vagyis amivel a bennünk lakó Fényt nap mint nap megpróbálja annyira zavarni és megrontani, hogy uralkodni tudjon felettünk.

Az anyag, mulandó. Tehát ő is! Az anyagba való ültetésünkkor adott nekünk az akit az elején „valaki”-nek jelöltem olyan tulajdonságot mint például,az elégedetlenséget, továbbá az arra való ellenőrizhetetlen vágyat hogyha már elértünk egy anyagi jólétet, ne legyünk elégedettek, hanem törekedjünk, még többre. Persze közben a világ „modernizálódott” annyira hogy a szellemi romlás már láthatóvá vált, az „okos telefonok” a partik valamint a jellemtelen, értelmetlen és agyat romboló „zeneszámokban” is. Mindezek a jelek a sátán jelei, annak a sátánnak amelyet nem szeretnénk hogy létezzen, de mégis itt van közöttünk. Ki hívta ide, ki hívta életre, az anyag telhetetlen vágyát a még több anyagra! Ki az a „valaki”, vagy mi az a „valaki”? Jó lenne tudni! Egy biztos, nem egy pozitív, de főleg nem egy kreatív jelenség. Talán mégis a sátán? Ez a jelenség testet öltött egy szervezetben amelynek szimbóluma a körző és a vonalzó, a szabadkőművesek szervezetének jelképe.

 

 

Ehhez párosult aztán például a dollár egyik jelképében, a figyelő szemben! Persze vannak ma már más szervezetek is! Sajnos. Az anyag elkötelezett szövetségesei a szabadkőművesek akik nem tűrnek semmi néven nevezhető ellenállást, de ellentmondást sem, már az 1200-as években a gótikus dómok épületeibe beleépítették matematikai, számmisztikai üzeneteiket. Ma már tudjuk hogy a számok bizonyos rezgéssel rendelkeznek. Így adták át a templomoknak a negatív rezgést, a sötétség mindent elnyelő rezonanciáját. Ezeknek az elméleteknek a létezése megtalálható minden katedrálisban, templomban, nemcsak Európában hanem az egész világon. De miről is akarják elterelni a figyelmünket ezek a drága kőművesek akik mára már, hatalommá alakultak. Iparosból hatalmi elit lett belőlük. Esetleg az univerzum megteremtéséről és benne az értelem, az értelmes lény, az ember megteremtéséről? Vessünk egy pillantást a kezdet kezdetére. Az idő, a tér az anyag de főleg a Fény megjelenésére! Azt mondja a tudomány, hogy volt egy ősrobbanás. Akkor született meg az univerzum. Ne menjünk bele egy tudományos vitába, de tegyük fel a kérdést, mi volt előtte?

Egy biztos. Sötétség, aztán a nagy badabumm, és vele együtt a Fény! És lőn világosság! Már a kezdet kezdetén, velünk volt a kettősség! Vagyis a Fény és a Sötétség! Evvel a kettősséggel él a szabadkőművesség filozófiája, vagyis ebből eredően akartak és még ma is világhatalmat akarnak, a felé törekszenek. Nézzük meg azt is, hogy mi volt a vallás, mi lett belőle és miért. Kénytelenek vagyunk, még ma is alapul venni a Bibliát. Ugyanazt a Bibliát amelyből az apokrifek kimaradtak. Az apokrifek Jézus valódi tanításait és utazásait foglalják magukba. Miért nincsenek többé a Bibliában? Mert át lett írva, meg lett hamisítva, el lett ferdítve. A Biblia le lett saját árnyékára soványítva. A kanonizálások során úgymond szét lett cenzúrázva, kivettek belőle mindent amiből az utókor tanulhatna, így biztosítván a hamis egyház hatalmát! Miért? Mert az egyház dogmáival nem voltak összeférhetőek Jézus tanításai.

Kérdezem, mikor kér megbocsátást az egyház? Mikor gyakorolja azt amit hívőinek fennen hirdet, a bűnbocsánat gyakorlását? Mikor ismeri be mindazt amit az egyház emberei által utasításként a saját irnokai parancsra meghagytak, meg változtatták. Egyetlen példát említenék, az eredeti miatyánk-ot! Azt megtalálták a holt tengeri tekercsekben, amely a szkíta, kánaánita vallásból ered. Íme a másik „típusú” arámiból, Jézus anyanyelvéből magyarra fordított a hegyi beszédében elhangzott miatyánk. Vessük össze avval a miatyánk-kal amelyre gyerekkorunkban tanítottak.

Tehát, jöjjön Székely Ödön fordítása, aki egy elismert kutatója volt a jézusi filozófiának, tanításnak. A körülbelüli idézet egy videóból származik amely a következő címet viseli. Esszénusok 2.rész Avatara előadás, 2015.02.27. „ Mi Atyánk, univerzum teremtője aki bennünk vagy, tetteimmel akarom dicsőíteni a neved. Országod, bennem és általam jöjjön létre, akaratod testem és szellemem által valósuljon meg . Testem és szellemem mindennapi eledelét add meg nekem ma és bocsájtsd meg a tévedéseimet mert nem tudom, nem tudjuk mit cselekszünk, miképpen mi is megbocsájtjuk az emberek tévedéseit, és angyalaid által vezess minket a felismerés és a tudás útjára, mert tiéd az univerzum, tiéd a szeretet és a fény. Mindörökké ámen!” Sajnos ezzel a fordítással, kénytelen vagyok szembe állítani a másik idézetet amelyet ugyancsak a világhálózaton találtam.

 

 

/Abwoon D'bashmaya/ „Kozmosz Anyja-Atyja, Te teremtettél mindent, ami a Fényben mozog. Gyűjtsd egy pontba fényedet mibennünk! Teremtsd most meg egységed uralmát, hogy Te Egy-Vágyad a miénkkel cselekedjék, miképpen minden fényben, akképpen minden alakban is! Minden nap add meg nekünk, amire szükségünk van kenyérben és szellemi látásban! Oldd ki hibáink szálait, melyek kötve tartanak minket, amiként mi is eloldozzuk azokat a kötelékeket, amelyekkel másokat tartunk! Egyesítjük a Mennyet és a Földet. Teljesítjük igazi célunkat: a Szeretet hatalmát megcselekedni, amely korról korra megújul. Hittel és bizalommal megpecsételve egész lényünkkel megerősítjük mindezt, A Mén, Amely Ő, a Menny” Igaz hogy a két idézet hasonlít egymásra de nekem azt sugallják hogy még mindig nem tudunk megegyezni, ugyanakkor pedig markánsan azt is, hogy kell lennie valaminek ami értelmet, biztos támpontot adhatna nekünk. Mi emberek olyanok vagyunk mint a tévelygő magányos vándor, a sivatagban.

Vizünk már nincs, hamarosan vállunkra teheti kezét a halál hogy az anyagot amelybe bezárva vagyunk, megsemmisítse. Ez az a pont amely bennünket bizonytalanná tesz hisz választ, egyértelmű választ még mindég nem kaptunk. Keresnünk kell tehát tovább, ha nem akarunk ledermedve, a nyugalmi állapottól megbénítva önmagunk kétségbeesése miatt eltévedni! Talán ezért mondta Madách, „Ember küzdj és bízva bízzál”!

Emberi mivoltunk bizonytalanságát kihasználják azok akik a Bibliát képesek voltak meghamisítani, átírni a saját szájuk íze szerint a hatalmi pozíciójuk megteremtése és megőrzése érdekében. De jó lenne végre a csend, a béke, a felismerés. Volt egyszer egy tanító, egy mágus akinek tanát elvették, eldugták, mi meg így örökös tévelygőkké váltunk és éppen ez az ami a sötétségnek megfelel. A kétség vagyis a két-ség.

Pataky Zoltán

Pataky Zoltán: A sárga csillag és a zöld útlevél

 

A sárga csillag és a zöld útlevél. Mi a különbség az „Arbeit macht Frei” és a vakcina szabaddá tesz, között?

Kezdjünk ismét egy, ezúttal, hosszabb idézettel:

„Háború készül az oltatlanok ellen!

A teljes ellehetetlenítésüket tervezik a covid-terrorista kormányok!

Apró, de fontos részletek kiszivárogtatott amerikai kormányzati dokumentumok tartalmából. Többek között a következő dolgokat szeretnék minél előbb törvénybe iktatni.
(Megjegyzés: 2 évvel ezelőtt közretettek a neten több helyen is kiszivárogtatott kanadai dokumentumokat is, amik azóta rendre beigazolódtak. Ha feltételezzük, hogy akárcsak a negyede beigazolódik az alábbiaknak -egy részük már maga a valóság!-, akkor hamarosan mindenki egy igen sötét jövőben találhatja magát mindenhol a világon).
Egyelőre a chipet, amit majd később a karba vagy a homlokodba akarnak betetetni még mellőzik ill. későbbre halasztják. Addig viszont a mobiltelefonba kötelező lesz QR-kóddal igazolni, hogy megkaptad az oltásokat.”

A sötét jövő, már a nyakunkon, lelkünket morzsolja. Csak kevesen állnak ellent az irgalmatlanul nagy, és irgalmatlanul kegyetlen minden médiából ránk zúdított félelemkeltésnek. Már a gyakorlatban, fizikumunkat is megtámadják, kimért, kegyetlen pontossággal! Chipet fognak ültetni az emberekbe, felnőttek, idősek, fiatalok, nők és férfiak lesznek a hatalmi elit, mocskos előre berendezett és befertőzött, disznóóljába zárva! A beoltottaknak még meghagyják azt a „reményt”, de inkább a látszatát annak, hogy „szabadok”! Mennyire nem azok, csak az tudja aki érti, miért van szükség arra a „bizonyítékra” amit már hivatalosan bevezettek, anélkül, hogy bárkit megkérdeztek volna, hogy akarja-e, elfogadja-e! A QR-kóddal kell majd igazolni azokkal a telefonokkal, „okos-telefonokkal” amelyek megvásárlását, reklámfogásokkal kényszerítettek rá, az elbutított, szabadságukat örömmel átadó, tömegekre! Ellenkező esetben:

„Ha nem tudod igazolni a QR-kóddal, hogy beoltottak, akkor:

- Nem repülhetsz

- Nem szállhatsz tömegközlekedési eszközre

- Nem mehetsz boltba

- Nem léphetsz be semmilyen nyilvános helyre

- Nem szavazhatsz. (Egyelőre 2022-2024 között türelmi időt adnak, de csak erre).

- Vezetői engedélyed nem hosszabbíthatod meg és nem kaphatsz újat

- Az autóban csak beoltott emberek utazhatnak.

Amennyiben nem tudják igazolni az autót a hatóság lefoglalhatja és aukción értékesítheti, amiből a végrehajtási költségeket is levonják. Ha nem hajlandóak beoltatni magukat, akkor az elutasítást követően minden oltatlan személyt a sofőrrel együtt elszigetelési táborba kell küldeni.”

 

 

Álljunk meg egy pillanatra! Mi történik? Mit kell észrevenni? Ha nem tudjuk igazolni a QR-kóddal, hogy be vagyunk oltva, akkor, röviden összefoglalva, nem mozoghatunk! Ennyit az utazásokról a szomszéd városba, rokonlátogatás miatt, a távolabbi utazásokról, nyaralásokról, nem is beszélve! Vagyis, szép lassan be leszünk szorítva először az ország, majd hamarosan lakterületünk keretei közé! Lásd Kínát! Röviden, nem közlekedhetünk sem nyilvános közlekedési, sem magán tulajdonban lévő autókkal, ugyan azokkal amelyek megvásárlásában, oly sokat segített a kormány! Bevásárlás nuku, majd kihozzák amit megrendeltél, közben ellenőriznek, ellenőrzik nem csak azt, hogy mit eszel, hanem azt is, hogy mivel törlöd ki a becses alsódat akkor amikor az illemhelyen befejezted beleid kiürítését!

De nem elég ám, nyilvános helyekre sem mehetsz a QR-kód nélkül! Azt sem tudja aki nem érti, hogy mi megy végbe, hogy mire figyeljen, mit szabad, mit nem, mikor és miért mihez alkalmazkodjon! Hamarosan választások lesznek nálunk is. 2022 és 2024 közötti évekre, „türelmi időt” kapunk, hogy utána még választásokra se mehessünk, vagyis majd 2024 után, a virtuális világban, hogy csak az előre elkészített, jól ellenőrizhető „távszavazásokat” vehessük, kényszerből igénybe! Majd a mi „képviselőink” a különböző pártok, megegyeznek egymás között abban, hogy mi legyen az eredmény!

„-A továbbiakban nem vehetsz igénybe semmilyen közmű szolgáltatást

- Nem vehetsz igénybe egészségügyi szolgáltatásokat, akár a sürgősségi ellátást is megtagadhatják

- Az egészségügyi termékeket, recepteket és élelmiszereket harmadik fél nem szerezheti be az oltatlannak különben megbüntethetik

- Nem válthatsz ki recepteket”

Kiváló módszerek bevetésével, azon kívül, hogy a vakcinák lassan de biztosan padlóra vernek mindenkit egészségileg, ami biztos az biztos alapon, elveszik tőlünk az egészségügyi szolgáltatásokat, az oltatlanoknak nem lesz alakalmuk gyógyszerek beszerzésére, aki pedig megpróbálja nekik beszerezni a szükséges gyógyszereket, megbüntetik! Receptet sem választhat ki magának az oltatlan, vagyis terrorizálni fogják őket, (minket), mindaddig amíg fel nem adjuk! Nehogy azt higgyük, hogy ezzel vége! Nem! Nézzük csak tovább!

- Nem házasodhatnak csak, akkor ha mindkét fél be van oltva

- Az otthoni oktatás törvénybe ütköző lesz

A kritikus erőforrások, mint például az élelmiszerek és gyógyszerek otthoni raktározása (felhalmozása) szintén törvénybe ütköző lesz egy bizonyos szinten felül. A tervezett dokumentumokban ezeket a limiteket még nem határozták meg.
Az állam által működtetett elkülönítő (elszigetelő) táborokat a családok szétválasztására használják a gyermekveszélyeztetéséről szóló törvények alapján. A védőoltási státusz lesz a végső mozgatórugója annak a cselekvésnek, amelynek célja a gyermek eltávolítása a szülőktől. (Magyarul vagy beoltatod magad vagy szétszakítják a családod, akár a gyerekeidet is elvehetik mindaddig amíg nem oltatsz).

A hatóságok szemében ha valaki oltatlan, akkor az éppen olyan lesz, mint ha valaki illegálisan lőfegyvert birtokolna azaz akár több év börtön is járhat érte. (Megjegyzés: Magyarországon visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel a közbiztonság elleni bűncselekmények csoportjába tartozik, e bűncselekmény a veszélyes anyagok és eszközök biztonságos forgalmazásához és felhasználásához fűződő társadalmi érdeket védi.)

 

 

A kiszivárogtatott kormányzati dokumentumban még legalább további 30 kitétel olvasható, aminek a lényege, hogy az oltatlanok nem vásárolhatnak, nem adhatnak el és nem kereskedhetnek azaz el akarják törvényesen is lehetetleníteni az oltatlanok életét. Kivételt nem kaphatnak se egészségügyi okokra hivatkozva, se vallási hovatartozásuk alapján.

A hatóságok a polgárokat önkényesen megállíthatják az utcán és bármikor kérhetik, hogy bizonyítsák, hogy be vannak oltva. Bárkit, akit nyilvános helyen elkapnak a megfelelő engedély nélkül, tesztelésre küldik. Ha pozitív a tesztje, akkor izolációs táborba kerülhet.”

Vegyük sorjába. Mert mi is van tulajdonképpen? Az van, nem,az lesz, hogy a társadalom alapköveit a családot teszik tönkre, hogy a pozdorjává zúzott és a beteg ideológiával felpuhított emberi masszát úgy lehessen gyúrni, alakítani, ahogyan az, azoknak akik a világot uralják, megfeleljen! Ez a folyamat 2015 óta már bejáródott, a gyakorlatban bevált, de tudni kell azt is, hogy mindez nem egy új keletű terv kivitelezése, hanem folytatása annak amit már évszázadok óta beindítottak bizonyos körök. Ezeket ma neoliberálisoknak nevezzük és ott vannak minden társadalomban, világszerte.

Bontsuk tovább.

A könnyítés kedvéért ragadjunk ki egy mondatot, amely önmagáért beszél, elénk tárva a jövőt.

„A kritikus erőforrások, mint például az élelmiszerek és gyógyszerek otthoni raktározása (felhalmozása) szintén törvénybe ütköző lesz egy bizonyos szinten felül.”

Van még alább? Ha az én, de bárki nagymamája ezt olvasná, biztosan rákérdezne. Mondd kis unokám, elment az eszed? Mit ennél a télen ha nem készítettem volna elég befőttet, ha nagyapád nem vágott volna disznót és nem takarította volna be a termékeket a földekről! Ez pedig azt jelenti, hogy mindenütt ott vannak azok,akik, szó szerint a javunkat, javainkat akarják! Elérkeztünk a megírt, dokumentumokkal és a politikusok napi kijelentései alapján bizonyítható, terrorizmussal áthatott mindennapi élet, valóságához.

Mindez még nem elég, az amúgy is robajjal égő tűz, új erőre kap,amikor eljut hozzánk, hogy:

„A kiszivárogtatott kormányzati dokumentumban még legalább további 30 kitétel olvasható, aminek a lényege, hogy az oltatlanok nem vásárolhatnak, nem adhatnak el és nem kereskedhetnek azaz el akarják törvényesen is lehetetleníteni az oltatlanok életét.”

Aki még mindig azt hiszi, hogy mindez nem igaz, akkor gondoljon csak Tömeggyilkos Népirtó Szíjártó Péter külügyminiszter, és Bioterrorista Hazug Orbán Viktor kijelentéseire. Nevezetesen arra, hogy az oltatlanok lesznek hibásak (már régen azoknak számítanak!! ) ha a „pandémia”, a járvány újra felerősödik! Vagy tovább, Antikrisztuskövető Sátánfatty Orbán mondta: „ Mindenkit be kell oltani aki nem oltatja be magát, az meghal” Az idézet értelmileg lett megírva! Elemezzünk tovább:
„Kivételt nem kaphatnak se egészségügyi okokra hivatkozva, se vallási hovatartozásuk alapján.”

Égbe kiáltó, és agyat romboló ideológia előrenyomulása játszódik le szemünk láttára, nap mint nap! Azt pedig, hogy mennyire igaz mindez, itt van az, ami igenis igazolja a FEMA táborok ( gyűjtőtáborok, koncentrációs táborok!) létezését Hazánkban is!

 

 

„A hatóságok a polgárokat önkényesen megállíthatják az utcán és bármikor kérhetik, hogy bizonyítsák, hogy be vannak oltva. Bárkit, akit nyilvános helyen elkapnak a megfelelő engedély nélkül, tesztelésre küldik. Ha pozitív a tesztje, akkor izolációs táborba kerülhet.”

Tulajdonképpen az a nyugat amelyet a kormány média naponta elátkoz, már régen áttért az eddig említett „megszorítások” alkalmazására, miközben idehaza a saját kormányunk, ugyanazt teszi, csak más módszerekkel, parancsra! Végezetül még egy idézet:

A paradigmaváltók főoldaláról:

„Magyarország, mint Zártkörűen működő Részvénytársaság MAGYARORSZÁG (részvénytársaság) TULAJDONOSAI:

- PNB Paritas

- CITIGROUP

- Deutsche Bank Securities

- GoldmanSachs International”

1949. évi XX. törvény A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA
2. § (1) A Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam.
(2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.
(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására.

Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.

A CÉL ÉS AZ ESZKÖZ?

A cél a teljes dominancia, valamint, hogy minden ember és kormány adósságban ússzon.
A folyamat részeként a politikusokat hozzászoktatták a kampányaik támogatásaként folyósított hatalmas pénzjuttatásokhoz.
Mivel a legnagyobb médiabirodalmak az elit tulajdonában vannak, a tömegmédia szorosan felügyelt információfolyama nem engedi, hogy az igazság kiderüljön, és az emberek rájöjjenek, hogy valami nagyon nincs rendben a rendszerrel.
Magyarország az USA-ban New York államban bejegyzett cég, a tőzsdén is szerepel.

 

 

A Magyar Köztársaság 2004-ben lett vállalat.

A TÁRSASÁG MEGFELELŐ NÉV: MAGYAR KÖZTÁRSASÁG CENTRAL INDEX KEY: 0000889414
STANDARD IPARI OSZTÁLY: KERESKEDELMI BANKOK, NEC [6029] FISKÁLIS ÉV VÉGE: 1231
ÜZLETI CÍM: STREET 1: 10 ROCKEFELLER PLAZA SUITE 1100 ITY: NEW YORK

Méghogy szuverén Nemzetállam vagyunk! Zárjuk a sorokat egy utolsó idézettel:

Nyírő József:

" A magyarokat lásd, akik sohasem ülnek hatalmon és mégis ők maguk a hatalom, az élet, a kiirthatatlan. A lényeg és valóság, erő és állandó teremtés. A titok…"

Mondja meg valaki, hogy mitől, kitől félünk? Megmondom! Attól, hogy visszaköveteljünk, vissza vegyünk mindent, azoktól, akik mindent elvettek tőlünk! Tüntetések ideje lejárt, az olyanoknak mint amilyenek idehaza játszódnak le! Már nincs idő a győzködésekre, konkrétan lépni kell, határozottan, keményen! Vegye már észre a buta tömeg idehaza, hogy azokat a híreket, hogy például Ausztráliában a rendőrök, ok nélkül tepernek le nőket, férfiakat, időseket és fiatalokat amikor tüntetni vonulnak ki az utcákra, az itthoni „szabad média” nem tudósít, éppen úgy nem mint azokról az országokról sem ahol, komolyan ellenállnak az emberek az állam terrornak!

Még akkor sem mondanak idehaza semmit az emberek amikor közlik velünk, hogy ötven (50!) zsinagóga épül majd Budapesten!

Érthető, nem? Ez fontosabb mint a szabadsághoz való elemi jog, fontosabb mint az emberi jogok megóvása! Fontosabb mint a Magyar Nemzet létének, feltétel nélküli biztosítása! Vallási, kulturális és szellemi zűrzavar keltése, tudvalevő kiktől jön,milyen céllal, és miért! Mindezek a dolgok világméretűvé, majdhogynem visszavonhatatlanokká váltak! Az emberek többsége, kényelmessé, gyávává és tompa agyúakká mutálódott!

Okvetlenül be kell állnunk közéjük? Döntsd el te, de dönts már!

Pataky Zoltán

Puhapöcs egy bagázs ez a Világgazdasági Fórum

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/2JfCkRLoNQI

A klímaválság királyának sötét, csúnya múltja - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/RdNkJvt5tjyB/
Az 1917-es névváltoztatásról:
https://www.royal.uk/house-windsor

Christian Blanchon tábornok üzenete az oltatlanok tiszteletére

 

Ott vannak, melletted, normálisnak tűnnek, de szuperhősök.

Még ha teljesen be lennék oltva, akkor is csodálnám a nem beoltottakat, amiért ellenállnak a legnagyobb nyomásnak, amit valaha is tapasztaltam, beleértve a házastársak, szülők, gyerekek, barátok, kollégák és orvosok részéről.

Azok az emberek, akik ilyen személyiségre, ilyen bátorságra és ilyen kritikai képességre voltak képesek, kétségtelenül az emberiség legjavát testesítik meg. *

Mindenütt megtalálhatók, minden korosztályban, minden iskolai szinten, minden országban és minden véleményen.

Ők egy különleges fajtából valók; ők azok a katonák, akiket minden fényes hadsereg szívesen látna soraiban.

Ők azok a szülők, akiket minden gyermek szeretne, és azok a gyermekek, akikről minden szülő álmodik.

Ők a társadalmuk átlagát meghaladó lények, ők a lényege azoknak a népeknek, amelyek minden kultúrát felépítettek és a horizontokat meghódították.

Ott vannak, melletted, normálisnak tűnnek, de szuperhősök.

Ők tették azt, amit mások nem tudtak, ők voltak az a fa, amely ellenállt a sértések, a diszkrimináció és a társadalmi kirekesztés hurrikánjának.

 

 

És ezt azért tették, mert azt hitték, hogy egyedül vannak, és elhitték, hogy egyedül vannak.
Kizárva a családjuk karácsonyi asztaláról, soha nem láttak még ilyen kegyetlen dolgot. Elvesztették a munkájukat, hagyták karrierjüket elsüllyedni, nem volt több pénzük... de nem törődtek vele. Mérhetetlen diszkriminációt, feljelentéseket, árulásokat és megaláztatásokat szenvedtek el... de folytatták.

Az emberiségben még soha nem volt ilyen szereposztás, most már tudjuk, kik az ellenállók a Föld bolygón.
Nők, férfiak, öregek, fiatalok, gazdagok, szegények, minden fajból és minden vallásból, az oltatlanok, a láthatatlan bárka kiválasztottjai, az egyetlenek, akiknek sikerült ellenállniuk, amikor minden szétesett, összeomlott.

Ti vagytok azok, akik átmentetek egy olyan elképzelhetetlen próbán, amelyen a legkeményebb tengerészgyalogosok, kommandósok, zöldsapkások, űrhajósok és zsenik közül sokan nem tudtak átmenni.

Olyan anyagból vagy, mint a valaha élt legnagyobbak, azok a hétköznapi emberek között született hősök, akik a sötétben ragyognak."

Christian Blanchon, a francia hadsereg tábornoka.

 

 

Ebből a Facebook-oldalból úgy tűnik, hogy Christian Blanchon tábornok csatlakozott Florian Philippot Les Patriotes nevű pártjához. Korábban már többször említettük, de Florian Philippot, miután Marine Le Pen pártjából, mint annak második embere kilépett, saját pártot alapított, és 2020 közepe óta szombati felvonulásokat vezet mindenféle egészségügyi és egyéb zsarnokság ellen. A Youtube-on naponta friss híreket és politikai kommentárokat közöl. Az establishment politikusai félnek szembenézni vele a televíziós interjúkban. Bravó Blanchon tábornoknak.

Philippot két hétvégével ezelőtti párizsi tüntetése volt az, ami miatt az orosz média ott volt, és amit a francia MSM tagadott, hogy egyáltalán megtörtént volna. Lásd

A francia tévécsatorna azzal vádolja az orosz televíziót, hogy propagandát sugárzott Franciaországról, amikor az kényelmetlenül igaz volt.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/christian-blanchon-tabornok-uzenete-az-oltatlanok-tiszteletere

HOPPÁ! A német jogalkotó elszólta magát a dátumról . . .

 

Egy németországi törvényhozó a múlt héten a Bundestagban felszólalt, és elszólta magát egy dátumról: szeptember 24-ről.

Itt egy videófelvétel arról, amit a német törvényhozás padsoraiban mondott:

 

 

Ezt lefordíttattam. Azt mondta:

Kedves kollégák, ez a 2022. szeptember 24. egy olyan nap lesz, amely emlékezetünkben megmarad, mint egy olyan nap, amikor azt mondjuk: "Pontosan emlékszem, hogy hol voltam".

Szóval, mi lesz az, ami azon a napon meg fog történni? Mit tudnak, hogy mi fog bekövetkezni, vagy még jobb, mit TERVEZNEK?

Bármi is legyen az, a törvényhozás többi tagjának reakciója elég sokatmondó. Ahogy kimondja a dátumot, szeptember 24-ét, nyílt és hallható a hallgatóság meglepetése és morgása. Tehát ők is tudják. És nyilvánvaló, hogy egy csomóan közülük meglepődtek és NEM ÖRÜLTEK annak, hogy azt mondta, amit mondott.

Van EGY másik példa arra, hogy egy törvényhozó mondott valamit egy közelgő dátumról, ami nagyon fontos ehhez. Hónapokkal azelőtt, hogy Oroszország megkezdte volna a különleges katonai műveletet, egy orosz törvényhozó, Vlagyimir Zsironofszkij, az orosz Duma (törvényhozásuk) padsoraiba lépett, és azt mondta: "Február 22-én a világ látni fogja Oroszország erejét." A világ látni fogja Oroszország hatalmát.

 

 

Természetesen ez a dátum később kiderült, hogy február 24-e volt - két nappal később - amikor Oroszország belépett Ukrajnába a különleges katonai művelet céljából.

Ennek az összehasonlításnak az a lényege, hogy a törvényhozók néha kissé elrontják a dátumokat. Vagy a dátumok valamilyen okból megváltozhatnak, annak ellenére, hogy a törvényhozó bármilyen információt elszólja magát.

De ez a bizonyos dátum - szeptember 24. - egybeesik egy másik információval, amely (mindenekelőtt) a Vatikánból származik. A pápa augusztus végén kiadott egy PARANCSOT, amelyben utasította, hogy "Minden vatikáni szervezetnek világszerte, legkésőbb szeptember 30-ig át kell helyeznie pénzügyi eszközeit a Vatikáni Bankba". (A történet itt olvasható)

Ez egybeesik azzal a nagyon részletes információval is, amelyet nem hagyományos eszközökkel tudtam megszerezni a Bankár/pénzügyi emberektől, és amelyet az augusztus 29-i rádióműsoromban sugároztam a világnak.

Tehát bármi is jön még ebben a hónapban, az nyilvánvalóan "hatalmas" - olyan hatalmas, hogy a német törvényhozás egyik tagja azt mondta a kollégáinak, hogy "...egy olyan nap lesz, ami úgy marad meg az emlékeinkben, mint egy olyan nap, amikor azt mondjuk majd, pontosan emlékszem, hogy hol voltam".

Én azt javasolnám, hogy 24-re teljesen fel kell szerelni magunkat élelemmel, orvosi ellátással, vészhelyzeti menedékkel és fűtéssel, valamint egy eszközzel, amivel megvédhetjük... alakítsunk közösségeket, biztonság a létszámban...



https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/hoppa-a-nemet-jogalkoto-elszolta-magat-a-datumrol