A sárga csillag és a zöld útlevél. Mi a különbség az „Arbeit macht Frei” és a vakcina szabaddá tesz, között?

Kezdjünk ismét egy, ezúttal, hosszabb idézettel:

„Háború készül az oltatlanok ellen!

A teljes ellehetetlenítésüket tervezik a covid-terrorista kormányok!

Apró, de fontos részletek kiszivárogtatott amerikai kormányzati dokumentumok tartalmából. Többek között a következő dolgokat szeretnék minél előbb törvénybe iktatni.
(Megjegyzés: 2 évvel ezelőtt közretettek a neten több helyen is kiszivárogtatott kanadai dokumentumokat is, amik azóta rendre beigazolódtak. Ha feltételezzük, hogy akárcsak a negyede beigazolódik az alábbiaknak -egy részük már maga a valóság!-, akkor hamarosan mindenki egy igen sötét jövőben találhatja magát mindenhol a világon).
Egyelőre a chipet, amit majd később a karba vagy a homlokodba akarnak betetetni még mellőzik ill. későbbre halasztják. Addig viszont a mobiltelefonba kötelező lesz QR-kóddal igazolni, hogy megkaptad az oltásokat.”

A sötét jövő, már a nyakunkon, lelkünket morzsolja. Csak kevesen állnak ellent az irgalmatlanul nagy, és irgalmatlanul kegyetlen minden médiából ránk zúdított félelemkeltésnek. Már a gyakorlatban, fizikumunkat is megtámadják, kimért, kegyetlen pontossággal! Chipet fognak ültetni az emberekbe, felnőttek, idősek, fiatalok, nők és férfiak lesznek a hatalmi elit, mocskos előre berendezett és befertőzött, disznóóljába zárva! A beoltottaknak még meghagyják azt a „reményt”, de inkább a látszatát annak, hogy „szabadok”! Mennyire nem azok, csak az tudja aki érti, miért van szükség arra a „bizonyítékra” amit már hivatalosan bevezettek, anélkül, hogy bárkit megkérdeztek volna, hogy akarja-e, elfogadja-e! A QR-kóddal kell majd igazolni azokkal a telefonokkal, „okos-telefonokkal” amelyek megvásárlását, reklámfogásokkal kényszerítettek rá, az elbutított, szabadságukat örömmel átadó, tömegekre! Ellenkező esetben:

„Ha nem tudod igazolni a QR-kóddal, hogy beoltottak, akkor:

- Nem repülhetsz

- Nem szállhatsz tömegközlekedési eszközre

- Nem mehetsz boltba

- Nem léphetsz be semmilyen nyilvános helyre

- Nem szavazhatsz. (Egyelőre 2022-2024 között türelmi időt adnak, de csak erre).

- Vezetői engedélyed nem hosszabbíthatod meg és nem kaphatsz újat

- Az autóban csak beoltott emberek utazhatnak.

Amennyiben nem tudják igazolni az autót a hatóság lefoglalhatja és aukción értékesítheti, amiből a végrehajtási költségeket is levonják. Ha nem hajlandóak beoltatni magukat, akkor az elutasítást követően minden oltatlan személyt a sofőrrel együtt elszigetelési táborba kell küldeni.”

 

 

Álljunk meg egy pillanatra! Mi történik? Mit kell észrevenni? Ha nem tudjuk igazolni a QR-kóddal, hogy be vagyunk oltva, akkor, röviden összefoglalva, nem mozoghatunk! Ennyit az utazásokról a szomszéd városba, rokonlátogatás miatt, a távolabbi utazásokról, nyaralásokról, nem is beszélve! Vagyis, szép lassan be leszünk szorítva először az ország, majd hamarosan lakterületünk keretei közé! Lásd Kínát! Röviden, nem közlekedhetünk sem nyilvános közlekedési, sem magán tulajdonban lévő autókkal, ugyan azokkal amelyek megvásárlásában, oly sokat segített a kormány! Bevásárlás nuku, majd kihozzák amit megrendeltél, közben ellenőriznek, ellenőrzik nem csak azt, hogy mit eszel, hanem azt is, hogy mivel törlöd ki a becses alsódat akkor amikor az illemhelyen befejezted beleid kiürítését!

De nem elég ám, nyilvános helyekre sem mehetsz a QR-kód nélkül! Azt sem tudja aki nem érti, hogy mi megy végbe, hogy mire figyeljen, mit szabad, mit nem, mikor és miért mihez alkalmazkodjon! Hamarosan választások lesznek nálunk is. 2022 és 2024 közötti évekre, „türelmi időt” kapunk, hogy utána még választásokra se mehessünk, vagyis majd 2024 után, a virtuális világban, hogy csak az előre elkészített, jól ellenőrizhető „távszavazásokat” vehessük, kényszerből igénybe! Majd a mi „képviselőink” a különböző pártok, megegyeznek egymás között abban, hogy mi legyen az eredmény!

„-A továbbiakban nem vehetsz igénybe semmilyen közmű szolgáltatást

- Nem vehetsz igénybe egészségügyi szolgáltatásokat, akár a sürgősségi ellátást is megtagadhatják

- Az egészségügyi termékeket, recepteket és élelmiszereket harmadik fél nem szerezheti be az oltatlannak különben megbüntethetik

- Nem válthatsz ki recepteket”

Kiváló módszerek bevetésével, azon kívül, hogy a vakcinák lassan de biztosan padlóra vernek mindenkit egészségileg, ami biztos az biztos alapon, elveszik tőlünk az egészségügyi szolgáltatásokat, az oltatlanoknak nem lesz alakalmuk gyógyszerek beszerzésére, aki pedig megpróbálja nekik beszerezni a szükséges gyógyszereket, megbüntetik! Receptet sem választhat ki magának az oltatlan, vagyis terrorizálni fogják őket, (minket), mindaddig amíg fel nem adjuk! Nehogy azt higgyük, hogy ezzel vége! Nem! Nézzük csak tovább!

- Nem házasodhatnak csak, akkor ha mindkét fél be van oltva

- Az otthoni oktatás törvénybe ütköző lesz

A kritikus erőforrások, mint például az élelmiszerek és gyógyszerek otthoni raktározása (felhalmozása) szintén törvénybe ütköző lesz egy bizonyos szinten felül. A tervezett dokumentumokban ezeket a limiteket még nem határozták meg.
Az állam által működtetett elkülönítő (elszigetelő) táborokat a családok szétválasztására használják a gyermekveszélyeztetéséről szóló törvények alapján. A védőoltási státusz lesz a végső mozgatórugója annak a cselekvésnek, amelynek célja a gyermek eltávolítása a szülőktől. (Magyarul vagy beoltatod magad vagy szétszakítják a családod, akár a gyerekeidet is elvehetik mindaddig amíg nem oltatsz).

A hatóságok szemében ha valaki oltatlan, akkor az éppen olyan lesz, mint ha valaki illegálisan lőfegyvert birtokolna azaz akár több év börtön is járhat érte. (Megjegyzés: Magyarországon visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel a közbiztonság elleni bűncselekmények csoportjába tartozik, e bűncselekmény a veszélyes anyagok és eszközök biztonságos forgalmazásához és felhasználásához fűződő társadalmi érdeket védi.)

 

 

A kiszivárogtatott kormányzati dokumentumban még legalább további 30 kitétel olvasható, aminek a lényege, hogy az oltatlanok nem vásárolhatnak, nem adhatnak el és nem kereskedhetnek azaz el akarják törvényesen is lehetetleníteni az oltatlanok életét. Kivételt nem kaphatnak se egészségügyi okokra hivatkozva, se vallási hovatartozásuk alapján.

A hatóságok a polgárokat önkényesen megállíthatják az utcán és bármikor kérhetik, hogy bizonyítsák, hogy be vannak oltva. Bárkit, akit nyilvános helyen elkapnak a megfelelő engedély nélkül, tesztelésre küldik. Ha pozitív a tesztje, akkor izolációs táborba kerülhet.”

Vegyük sorjába. Mert mi is van tulajdonképpen? Az van, nem,az lesz, hogy a társadalom alapköveit a családot teszik tönkre, hogy a pozdorjává zúzott és a beteg ideológiával felpuhított emberi masszát úgy lehessen gyúrni, alakítani, ahogyan az, azoknak akik a világot uralják, megfeleljen! Ez a folyamat 2015 óta már bejáródott, a gyakorlatban bevált, de tudni kell azt is, hogy mindez nem egy új keletű terv kivitelezése, hanem folytatása annak amit már évszázadok óta beindítottak bizonyos körök. Ezeket ma neoliberálisoknak nevezzük és ott vannak minden társadalomban, világszerte.

Bontsuk tovább.

A könnyítés kedvéért ragadjunk ki egy mondatot, amely önmagáért beszél, elénk tárva a jövőt.

„A kritikus erőforrások, mint például az élelmiszerek és gyógyszerek otthoni raktározása (felhalmozása) szintén törvénybe ütköző lesz egy bizonyos szinten felül.”

Van még alább? Ha az én, de bárki nagymamája ezt olvasná, biztosan rákérdezne. Mondd kis unokám, elment az eszed? Mit ennél a télen ha nem készítettem volna elég befőttet, ha nagyapád nem vágott volna disznót és nem takarította volna be a termékeket a földekről! Ez pedig azt jelenti, hogy mindenütt ott vannak azok,akik, szó szerint a javunkat, javainkat akarják! Elérkeztünk a megírt, dokumentumokkal és a politikusok napi kijelentései alapján bizonyítható, terrorizmussal áthatott mindennapi élet, valóságához.

Mindez még nem elég, az amúgy is robajjal égő tűz, új erőre kap,amikor eljut hozzánk, hogy:

„A kiszivárogtatott kormányzati dokumentumban még legalább további 30 kitétel olvasható, aminek a lényege, hogy az oltatlanok nem vásárolhatnak, nem adhatnak el és nem kereskedhetnek azaz el akarják törvényesen is lehetetleníteni az oltatlanok életét.”

Aki még mindig azt hiszi, hogy mindez nem igaz, akkor gondoljon csak Tömeggyilkos Népirtó Szíjártó Péter külügyminiszter, és Bioterrorista Hazug Orbán Viktor kijelentéseire. Nevezetesen arra, hogy az oltatlanok lesznek hibásak (már régen azoknak számítanak!! ) ha a „pandémia”, a járvány újra felerősödik! Vagy tovább, Antikrisztuskövető Sátánfatty Orbán mondta: „ Mindenkit be kell oltani aki nem oltatja be magát, az meghal” Az idézet értelmileg lett megírva! Elemezzünk tovább:
„Kivételt nem kaphatnak se egészségügyi okokra hivatkozva, se vallási hovatartozásuk alapján.”

Égbe kiáltó, és agyat romboló ideológia előrenyomulása játszódik le szemünk láttára, nap mint nap! Azt pedig, hogy mennyire igaz mindez, itt van az, ami igenis igazolja a FEMA táborok ( gyűjtőtáborok, koncentrációs táborok!) létezését Hazánkban is!

 

 

„A hatóságok a polgárokat önkényesen megállíthatják az utcán és bármikor kérhetik, hogy bizonyítsák, hogy be vannak oltva. Bárkit, akit nyilvános helyen elkapnak a megfelelő engedély nélkül, tesztelésre küldik. Ha pozitív a tesztje, akkor izolációs táborba kerülhet.”

Tulajdonképpen az a nyugat amelyet a kormány média naponta elátkoz, már régen áttért az eddig említett „megszorítások” alkalmazására, miközben idehaza a saját kormányunk, ugyanazt teszi, csak más módszerekkel, parancsra! Végezetül még egy idézet:

A paradigmaváltók főoldaláról:

„Magyarország, mint Zártkörűen működő Részvénytársaság MAGYARORSZÁG (részvénytársaság) TULAJDONOSAI:

- PNB Paritas

- CITIGROUP

- Deutsche Bank Securities

- GoldmanSachs International”

1949. évi XX. törvény A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA
2. § (1) A Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam.
(2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.
(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására.

Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.

A CÉL ÉS AZ ESZKÖZ?

A cél a teljes dominancia, valamint, hogy minden ember és kormány adósságban ússzon.
A folyamat részeként a politikusokat hozzászoktatták a kampányaik támogatásaként folyósított hatalmas pénzjuttatásokhoz.
Mivel a legnagyobb médiabirodalmak az elit tulajdonában vannak, a tömegmédia szorosan felügyelt információfolyama nem engedi, hogy az igazság kiderüljön, és az emberek rájöjjenek, hogy valami nagyon nincs rendben a rendszerrel.
Magyarország az USA-ban New York államban bejegyzett cég, a tőzsdén is szerepel.

 

 

A Magyar Köztársaság 2004-ben lett vállalat.

A TÁRSASÁG MEGFELELŐ NÉV: MAGYAR KÖZTÁRSASÁG CENTRAL INDEX KEY: 0000889414
STANDARD IPARI OSZTÁLY: KERESKEDELMI BANKOK, NEC [6029] FISKÁLIS ÉV VÉGE: 1231
ÜZLETI CÍM: STREET 1: 10 ROCKEFELLER PLAZA SUITE 1100 ITY: NEW YORK

Méghogy szuverén Nemzetállam vagyunk! Zárjuk a sorokat egy utolsó idézettel:

Nyírő József:

" A magyarokat lásd, akik sohasem ülnek hatalmon és mégis ők maguk a hatalom, az élet, a kiirthatatlan. A lényeg és valóság, erő és állandó teremtés. A titok…"

Mondja meg valaki, hogy mitől, kitől félünk? Megmondom! Attól, hogy visszaköveteljünk, vissza vegyünk mindent, azoktól, akik mindent elvettek tőlünk! Tüntetések ideje lejárt, az olyanoknak mint amilyenek idehaza játszódnak le! Már nincs idő a győzködésekre, konkrétan lépni kell, határozottan, keményen! Vegye már észre a buta tömeg idehaza, hogy azokat a híreket, hogy például Ausztráliában a rendőrök, ok nélkül tepernek le nőket, férfiakat, időseket és fiatalokat amikor tüntetni vonulnak ki az utcákra, az itthoni „szabad média” nem tudósít, éppen úgy nem mint azokról az országokról sem ahol, komolyan ellenállnak az emberek az állam terrornak!

Még akkor sem mondanak idehaza semmit az emberek amikor közlik velünk, hogy ötven (50!) zsinagóga épül majd Budapesten!

Érthető, nem? Ez fontosabb mint a szabadsághoz való elemi jog, fontosabb mint az emberi jogok megóvása! Fontosabb mint a Magyar Nemzet létének, feltétel nélküli biztosítása! Vallási, kulturális és szellemi zűrzavar keltése, tudvalevő kiktől jön,milyen céllal, és miért! Mindezek a dolgok világméretűvé, majdhogynem visszavonhatatlanokká váltak! Az emberek többsége, kényelmessé, gyávává és tompa agyúakká mutálódott!

Okvetlenül be kell állnunk közéjük? Döntsd el te, de dönts már!

Pataky Zoltán