Ott vannak, melletted, normálisnak tűnnek, de szuperhősök.

Még ha teljesen be lennék oltva, akkor is csodálnám a nem beoltottakat, amiért ellenállnak a legnagyobb nyomásnak, amit valaha is tapasztaltam, beleértve a házastársak, szülők, gyerekek, barátok, kollégák és orvosok részéről.

Azok az emberek, akik ilyen személyiségre, ilyen bátorságra és ilyen kritikai képességre voltak képesek, kétségtelenül az emberiség legjavát testesítik meg. *

Mindenütt megtalálhatók, minden korosztályban, minden iskolai szinten, minden országban és minden véleményen.

Ők egy különleges fajtából valók; ők azok a katonák, akiket minden fényes hadsereg szívesen látna soraiban.

Ők azok a szülők, akiket minden gyermek szeretne, és azok a gyermekek, akikről minden szülő álmodik.

Ők a társadalmuk átlagát meghaladó lények, ők a lényege azoknak a népeknek, amelyek minden kultúrát felépítettek és a horizontokat meghódították.

Ott vannak, melletted, normálisnak tűnnek, de szuperhősök.

Ők tették azt, amit mások nem tudtak, ők voltak az a fa, amely ellenállt a sértések, a diszkrimináció és a társadalmi kirekesztés hurrikánjának.

 

 

És ezt azért tették, mert azt hitték, hogy egyedül vannak, és elhitték, hogy egyedül vannak.
Kizárva a családjuk karácsonyi asztaláról, soha nem láttak még ilyen kegyetlen dolgot. Elvesztették a munkájukat, hagyták karrierjüket elsüllyedni, nem volt több pénzük... de nem törődtek vele. Mérhetetlen diszkriminációt, feljelentéseket, árulásokat és megaláztatásokat szenvedtek el... de folytatták.

Az emberiségben még soha nem volt ilyen szereposztás, most már tudjuk, kik az ellenállók a Föld bolygón.
Nők, férfiak, öregek, fiatalok, gazdagok, szegények, minden fajból és minden vallásból, az oltatlanok, a láthatatlan bárka kiválasztottjai, az egyetlenek, akiknek sikerült ellenállniuk, amikor minden szétesett, összeomlott.

Ti vagytok azok, akik átmentetek egy olyan elképzelhetetlen próbán, amelyen a legkeményebb tengerészgyalogosok, kommandósok, zöldsapkások, űrhajósok és zsenik közül sokan nem tudtak átmenni.

Olyan anyagból vagy, mint a valaha élt legnagyobbak, azok a hétköznapi emberek között született hősök, akik a sötétben ragyognak."

Christian Blanchon, a francia hadsereg tábornoka.

 

 

Ebből a Facebook-oldalból úgy tűnik, hogy Christian Blanchon tábornok csatlakozott Florian Philippot Les Patriotes nevű pártjához. Korábban már többször említettük, de Florian Philippot, miután Marine Le Pen pártjából, mint annak második embere kilépett, saját pártot alapított, és 2020 közepe óta szombati felvonulásokat vezet mindenféle egészségügyi és egyéb zsarnokság ellen. A Youtube-on naponta friss híreket és politikai kommentárokat közöl. Az establishment politikusai félnek szembenézni vele a televíziós interjúkban. Bravó Blanchon tábornoknak.

Philippot két hétvégével ezelőtti párizsi tüntetése volt az, ami miatt az orosz média ott volt, és amit a francia MSM tagadott, hogy egyáltalán megtörtént volna. Lásd

A francia tévécsatorna azzal vádolja az orosz televíziót, hogy propagandát sugárzott Franciaországról, amikor az kényelmetlenül igaz volt.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/christian-blanchon-tabornok-uzenete-az-oltatlanok-tiszteletere