Egy németországi törvényhozó a múlt héten a Bundestagban felszólalt, és elszólta magát egy dátumról: szeptember 24-ről.

Itt egy videófelvétel arról, amit a német törvényhozás padsoraiban mondott:

 

 

Ezt lefordíttattam. Azt mondta:

Kedves kollégák, ez a 2022. szeptember 24. egy olyan nap lesz, amely emlékezetünkben megmarad, mint egy olyan nap, amikor azt mondjuk: "Pontosan emlékszem, hogy hol voltam".

Szóval, mi lesz az, ami azon a napon meg fog történni? Mit tudnak, hogy mi fog bekövetkezni, vagy még jobb, mit TERVEZNEK?

Bármi is legyen az, a törvényhozás többi tagjának reakciója elég sokatmondó. Ahogy kimondja a dátumot, szeptember 24-ét, nyílt és hallható a hallgatóság meglepetése és morgása. Tehát ők is tudják. És nyilvánvaló, hogy egy csomóan közülük meglepődtek és NEM ÖRÜLTEK annak, hogy azt mondta, amit mondott.

Van EGY másik példa arra, hogy egy törvényhozó mondott valamit egy közelgő dátumról, ami nagyon fontos ehhez. Hónapokkal azelőtt, hogy Oroszország megkezdte volna a különleges katonai műveletet, egy orosz törvényhozó, Vlagyimir Zsironofszkij, az orosz Duma (törvényhozásuk) padsoraiba lépett, és azt mondta: "Február 22-én a világ látni fogja Oroszország erejét." A világ látni fogja Oroszország hatalmát.

 

 

Természetesen ez a dátum később kiderült, hogy február 24-e volt - két nappal később - amikor Oroszország belépett Ukrajnába a különleges katonai művelet céljából.

Ennek az összehasonlításnak az a lényege, hogy a törvényhozók néha kissé elrontják a dátumokat. Vagy a dátumok valamilyen okból megváltozhatnak, annak ellenére, hogy a törvényhozó bármilyen információt elszólja magát.

De ez a bizonyos dátum - szeptember 24. - egybeesik egy másik információval, amely (mindenekelőtt) a Vatikánból származik. A pápa augusztus végén kiadott egy PARANCSOT, amelyben utasította, hogy "Minden vatikáni szervezetnek világszerte, legkésőbb szeptember 30-ig át kell helyeznie pénzügyi eszközeit a Vatikáni Bankba". (A történet itt olvasható)

Ez egybeesik azzal a nagyon részletes információval is, amelyet nem hagyományos eszközökkel tudtam megszerezni a Bankár/pénzügyi emberektől, és amelyet az augusztus 29-i rádióműsoromban sugároztam a világnak.

Tehát bármi is jön még ebben a hónapban, az nyilvánvalóan "hatalmas" - olyan hatalmas, hogy a német törvényhozás egyik tagja azt mondta a kollégáinak, hogy "...egy olyan nap lesz, ami úgy marad meg az emlékeinkben, mint egy olyan nap, amikor azt mondjuk majd, pontosan emlékszem, hogy hol voltam".

Én azt javasolnám, hogy 24-re teljesen fel kell szerelni magunkat élelemmel, orvosi ellátással, vészhelyzeti menedékkel és fűtéssel, valamint egy eszközzel, amivel megvédhetjük... alakítsunk közösségeket, biztonság a létszámban...



https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/hoppa-a-nemet-jogalkoto-elszolta-magat-a-datumrol